some hairy adjustments

caroline berg eriksen short hair bob

Jeg klarte liksom ikke å slå meg helt til ro med de lange lokkene, så da Nikola fikk en ledig time, kastet jeg meg i bilen og var superklar for å bli kort på håret igjen. Og jeg er så fornøyd! Jeg elsker å ha langt hår, og det vil for alltid være veldig meg, men akkurat nå kjenner jeg at dette er mer riktig. Spesielt om jeg skal være såpass lys. Så jeg digger det, og gleder meg til å style det fremover. 

caroline berg eriksen short hair bob 2

Flere spurte forrige gang hva slags extensions jeg bruker, og det er Balmain teipextensions som går og gjelder for min del. Det er helt fantastisk kvalitet på dette håret, jeg er så fornøyd! Du får det blant annet hos Gevir Eger. 

caroline berg eriksen short hair bob 3


Hva synes du? Det ble litt kortere enn jeg hadde i fjor på denne tiden, så vi klippet en del av mitt eget hår også. For noen år tilbake hadde jeg fått helt klaus og stressutslett av å klippe mitt eget hår, og da jeg var yngre var det aldri snakk om noe annet enn å stusse det. Men det er jo bare hår! Det vokser ut igjen 🙂 

caroline berg eriksen short hair bob 4

Det var litt morsomt at jeg ikke sa et ord om det til Lars-Kristian, så han ble temmelig overrasket da han kom hjem og fikk se meg. Han elsker det, så da er det jo ekstra gøy! 

caroline berg eriksen short hair bob 5


Nå går resten av kvelden med til arbeid, men vi sees enten senere eller i morgen tidlig ♥ 

221 kommentarer

 1. Madeleine

  Nå er det evigheter siden jeg har kommentert her inne! Men gud, såååå fin du ble med det korte blonde håret!! Jeg syntes egentlig du er finest med det lange mørke, men når du er blond, så er definitivt kort en klar favoritt!

 2. Silje :)

  Wow! Så utrolig fin du ble nå 😀 Dette kledde deg veldig godt! 🙂 <3

 3. Så fin du ble Karoline! Elsker kort hår selv, og klipte det kort for et halvt år siden. Så er nok på tide med litt mer enn stussing her og nå! 😀

 4. Herligheten å nydelig! Du ser bedre ut med kort hår – når det er såpass blondt syns jeg!! Langt blondt hår kan fort se litt plastic fantastic!!! 🙂

 5. Kjempe fint!

 6. Du ble utrolig fin Caroline 🙂 Jeg har litt lengre enn du har nå, men gjett om jeg går for dette når jeg skal klippes til uken 🙂 Takk for inspirasjon 🙂

 7. Du var ble superfin! Kult med kort hår!

 8. Omg! Det må være noe av det fineste jeg har sett 😀 Lars Kristian er heldig så har en så fin kone som deg!! Så bra at han likte det 😀

 9. Wow! Dette var fantastisk lekkert. Denne lengden var perfekt til deg 🙂 nydelig var du!

 10. Jannicke

  Superfint! Du kler virkelig kort hår! Hvor er den fine skjorten din fra?

 11. Pleier aldri å kommentere her, men må bare si du ble superfin;)

 12. Helt utrolig vakkert:-) du er sååå fin med den lengden! Thumbs up 🙂

 13. Caroline!! 😀 Ååh, dette har jeg ventet på i mange år, hehe! Har alltid hatt en følelse av at du vil kle kortere hår, og jammen hadde jeg rett! Dette er den fineste frisyren jeg har sett deg med, absolutt smashing 🙂 Ansiktet ditt fikk en helt annen form, du er alltid pen og vakker, men nå ble det noe mer spesielt og unikt over deg. Super flott! 😀

 14. Mariann

  VELDIG fint! 🙂
  Likte det korte og lyse bedre enn det lengre å lyse! Et veldig kledelig valg! 😀

 15. Dear Caroline,

  very nice hair! 🙂 I really love this length. I have the same hair cut and I never want back my long hair :D. You were my first inspiration for this cut!

  Some time ago there was the function on your blog that I could read it in some other languages. But now there’s only Norwegian. Last week I was very happy about your short English comments. It would be very nice if you could do this more often :).

  Best Regards from Germany 🙂

 16. Ane Hektoen

  Elsker det

 17. Så herlig! Håret ble perfekt:D

 18. Fint. Du har håret like kort som meg:)
  Et spørsmål: Har du noe forslag til å unngå at håret blir så fort fett? Jeg har prøvd all mulig shampoer, men synes at håret fort mister glansen og det er irriterende. Har du noen gode og enkle råd til hva jeg kan gjøre for å beholde glansen lenger?

 19. Jacqueline

  Wow! Du ser veldig bra ut med kort hår 😀

 20. Elsker det! Dette kledde du 🙂

 21. I love it! Looks very fresh and updated. I think changes are good from time to time. 🙂

 22. Syns det blei kjeeempefint nå! 😀 Fint med langt også, men enig i at dette er mykje meire deg! 😀

 23. Mette Dahl

  Wow Caroline, det der var sykt fint til deg!

 24. Kjempefin sveis til deg

 25. Så utrolig fint!! Dette kledde du virkelig 🙂

 26. Hei! En stund siden jeg har kommentert nå, men dette måtte jeg bare slenge inn en kommentar på! Fantastisk fint! Har alltid syntes at håret ditt er fint, men denne lengden gjorde deg mye mer moden og sofistikert, og det kler deg virkelig 🙂

  Klem

 27. Kjempefint!!!!!!!!!!!!

 28. Shiiit, super fint! DEt kledde du altså

 29. Digger det! Du så plutselig litt mer voksen ut – det kler deg! Også så deilig det må være å få litt vind i nakken 🙂 Ha en fin kveld 🙂

 30. Jeg pleier ikke kommentere håret ditt, men jeg har ikke vært så begeistret for de tunge lokkene du har hatt.
  Nå synes jeg virkelig at du var helt nydelig på håret – så mye lettere, så mer naturlig.

 31. Så utrolig fin du ble. Det kledde du veldig bra☺️
  Hvor er skjorten fra? Veldig fint outfit.

 32. The feeling of freshly-cut hair must be one of the best ones I know! I don’t understand a word of what you’ve written here, Caroline, but based on your expressions in the pictures, it seems like you’re love with your new hair 🙂

  I don’t really know if it’s the shirt or the blonde hair, but it makes your blue eyes pop. You look beautiful! Love from Finland!

  xx https://www.arcticvanilla.com/

 33. Det ble såå fint! Passet deg bedre med kort hår som blond, ble en mer voksen look 🙂 Ha en fortsatt fin kveld videre, fine deg!

 34. Du er kjempefin på håret:) Sliter tape veldig på håret? Jeg hadde sånn som ble limt i håret tidligere, men det ødela håret mitt, og det slet av mye av mitt eget hår, men kunne godt tenkt meg å prøve tape om det er bedre:)

 35. Fiiiin!! Jeg synes du er finest med kort hår når du er såpass lys. Og langt når det er brunt. Du ser mer «leken» søt, ung og sommerlig ut med lyst hår. Pen, klassisk beauty med mørkt hår. Vinn vinn uansett altså:-D

 36. Karoline

  NY – DE – LIG

 37. Utrolig fint! Jeg synes du var utrolig flott på håret når du hadde det kort sist, så at du gikk tilbake til det forstår jeg godt! Du kler det så utrolig bra 🙂 *Tommel opp*

 38. Fantastisk kledeleg! Passer deg perfekt! Du ser så masse meir sofistikert ut enn med det lange håret.

 39. Det var sååå fint! Du kledde det kjempebra! 🙂

 40. DER JA! Så mye flottere med kort hår når du er lys 🙂 Det synes nå i alle fall jeg. Herlig! Det var virkelig så kledelig 🙂

 41. Karoline

  Du er bare RÅLEKKER! Alt kler deg, men nå fikk du et «voksnere» uttrykk som virkelig passet deg godt! Nydelig 🙂

 42. Nå ble du virkelig fin! 🙂 Ser mindre barbieaktig ut med kort lyst hår enn når det var langt og lyst! Du fikk mere «stil» 🙂

 43. Eva Karin

  Gosj, dette er den fineste hårsveisen du noen gang har hatt. Fargen, lengden og sveisen er helt perfekt, du kledde deg kjempe godt!!

 44. Dette var lekkert, Caroline:-D Tommelen opp fra meg!!!!

 45. D ble litt for voldsomt med de lange, lyse lokkene, MYE finere med kortere hår!!! Mer riktig til din alder synes jeg, dette kledde du!

 46. Du ble kjempefin på håret!! 🙂

 47. Cristine

  Helt nydelig og veldig forfriskende! 😀 du kler det kort når det er såpass blondt! Synes faktisk de lengre lokkene er best når håret er mørkere, selv om du er flott både mørk, blond, kort eller lang! ;-D hva er det de sier, alt kler den smukke? 🙂 ha en flott kveld

  1. Cristine

   When thats said, det hadde vært kult om du hadde laget et nytt overhead bilde som står i stil med the new you 🙂

 48. Så fin du ble, Caroline 😀 Det kledde du!

 49. Marie-Therese

  Wow, NÅ ble det skikkelig, skikkelig fint!! 🙂
  Ha en fortsatt fin dag, Caroline 🙂

 50. Ingrid Linn Nordahl

  Woow, Caroline! Pleier ikke kommentere på bloggen din, men nå, dette var virkelig smashing!!

 51. Off topic men hvor har du kjøpt skoene dine fra new balance? 🙂 Fornøyd? Hvordan er de i str, er de små?

 52. Så fint! Jeg skal klippe meg på mandag. Det blir nok ikke like kort som ditt, men det skal en god del av lokkene. Det blir så deilig 🙂

 53. Camilla

  Caroline, hvordan får du til at håret ser så tjukt ut, ekstra hår eller må du stykke det masse hver morgen ? Mitt bare henger uansett

 54. Camilla

  Jeg mener jo style det, autorett

 55. Sååå mye mer voksen business-dame!! Du ble rålekker!!

 56. Veldig fint 🙂 kan jeg spørre hvor skjorta er fra? 🙂

 57. Alexandra

  Du har aldri sett penere ut, både på håret og ellers. Helt smashing

 58. Godt valg, for dette kledde du virkelig!! Så naturlig og fint!

 59. Du er så utrolig flott! Bloggen din er et lyspunkt i hverdagen min 🙂

 60. Dette kledde du utrolig godt! Superchick 🙂

 61. Mye bedre synes jeg. Du kler veldig! Gratis.
  Et spørsmål forresten, hvor er skjortet fra og hvilken størrelse det er?

 62. Fantastisk fin, mye finere enn før!

 63. Du ser freshere og mer «voksen» ut – vellykket! 🙂

 64. Wow!!! Ser utrolig bra ut! 😀

 65. Christine

  Og der ble du plutselig voksen i looken igjen. Med så lyst hår,så var det finest nå når det er kort. Med det lange,så ble du mer «fjortis» om du skjønner. Denne lengden passer bedre til alderen din når det er så lyst. Og fargespillet i håret kommer mer frem nå.
  Jeg har fortsatt skrekken for å ha kort hår,må ha en viss lengde for å føle meg vel. Hvis det blir for kort,føler jeg meg naken.

 66. Therese

  Så utrolig flott du var med ‘bare’ ditt eget hår. Veldig fint! Håper du har det sånn en stund tusen takk for koselig blogg.

 67. Så mycket bättre än det långa 😀 väldigt snyggt!!

 68. Hvor er din skjorte fra?

  Nice hair ;-)0

 69. Flott er du!

 70. Nydelig! Klasse og stil over det nå;)

 71. Du er jo en kameleon! Du kler alt 😀 Superflott *tommel høyt opp i været*

 72. Vet du hva, dette er sveisen og fargen for deg

 73. Christine

  Kler så mye bedre kortere hår! Ser mer voksen ut, ikke så blond Babe liksom :p

 74. Hei sveis og JA! Dette var uhyre kledelig og flott! Sporty, feminint og lekent, jeg likte det kjempegodt:-) Gleder meg til å se deg style det fremover. Særlig sammen med høstantrekkene jeg håper at kommer etter hvert:-)

 75. Jannicke

  sååååå fin du ble! Mye finere med kort og blond enn langt og blond. Vakker er du.

 76. utrolig fin! Dette passer deg MYE bedre. Ser litt me ‘ekte’ ut, hvis du forstaar hva jeg mener. Nydelig!!!

 77. Katrine

  Du kledde det veldig Caroline
  Er ikke alle som tørr å klippe seg så kort, men du kler det utrolig godt Ha en fin kveld.
  Klem fra meg 🙂

 78. Therese

  Så nydelig! Du kler alt, men dette var ekstra fint. Kan du lage et innlegg om hvordan du styler håret etter hvert? Er så lite tips der ute om hvordan style den type hårlengde

 79. Ingrid E

  Åh, du er så utrolig fin! Har håpet og ventet på at du skulle bli kort og blond igjen, så nå ble jeg glad 🙂 Fina!

 80. Super fint

 81. Like sjokkert jeg var da du ble blond, like paff er jeg nå over hvor utrolig fint dette er til deg. Tacky-looken er borte og det sofistikerte uttrykk er tilbake selv med blond hår. Kjempeflott! 🙂

 82. SÅ fint! Klippet meg en liiiten smule korterte en dette for et par uker siden, men sliter med å style det! Gleder meg til å se hva du finner på 🙂

 83. Veldig fint – framhever det vakre ansiktet ditt 🙂

 84. Oh lordy, tror aldri jeg har sett deg såå fin på håret! Nydelig frisyre! <3

 85. Kristine

  Yes, nå ble det virkelig bra med lyst å en kortere sveis. Kledde deg bedre, å du så mer voksen ut med dette. STOR tommel opp 😀

 86. SÅ utrolig fin du ble med kort hår!! Dette var skikkelig kledelig til deg 🙂

 87. Marianne

  Ikke ofte jeg kommenterer på bloggen, selv om jeg er og har vært fast leser i 4år! Men nå måtte jeg, du har aldri vært finere på håret en dette!!!! Dette kledde du virkelig 🙂

 88. Likte ærligtalt ikke håret ditt da du ble lys igjen nettopp (mener selvfølgelig ikke at du var stygg), men nå når du klippet det ble håret veldig mye bedre. Dette kledde du! 🙂

 89. Utrolig fint! 🙂

 90. Nydelig, rett og slett nydelig 🙂

 91. Det var kjempefint, enda finere enn det lange synes jeg 🙂 Kom plutselig til å tenke på hvor utrolig mye mer «profesjonell» og voksen du har blitt utseendemessig bare etter at du fikk Nelia! Man vokser vel med mammarollen, både inni og utenpå. Bare positivt ment i ditt tilfelle 🙂

 92. Om du ikke var fin på håret før,så er du virkelig nydelig med det håret nå! 😀 Hvordan har du stylet/blitt stylet for å få de fine bølgene? 🙂 ha en fin kveld med familien din<3

 93. Der ble det knallfint 🙂

 94. Veldig fint Caroline…

 95. Tommel opp!! Du kler virkelig den lengden 🙂

 96. Cathrine

  Superfint! Du ser skikkelig fresh og fin ut!! :))

 97. Fy søren!! Det var døds lekkert! Og du er såååå mye finere med blondt hår!

 98. Yes… Mye finere med kortere sveis når håret ditt er lyst… Dette kler du supergodt! 🙂

 99. Dessuten…vil du ha langt hår kjøper du vel bare nye extensions;-)

 100. Cecilie

  Kjempefint:)

 101. Finere med mørkt hår

 102. Wow! Nydelig:) Litt snarlik Kaitlynn Carter, viss du vet hvem det er;)

 103. Helt fantastisk!! Det kledde du utrolig godt! Sporty, fresht, frisk og ungt – cred til frisøren også! Jeg går selv til Hendrix og har extension derifra – hva vil du si er de største forskjellene på Balmain håret vs. «Hendrix sitt»? Og aner du noe om prisforskjellene?

 104. Kjersti

  Jeg syns d så utrulig voksent ut og veldig pent:)

 105. Se på deg da!! Dette kledde du virkelig! Den lengden var veldig fin til deg 🙂 gleder meg til å se hvordan du styler håret, har omtrent samme lengde selv 😉

 106. Det kledde du skikkelig godt! 🙂 🙂

 107. Så utrolig fin du ble Caroline

 108. DETTE kledde du, det! Fy søren:D Nydelig, sofistikert og classy:) Jeg kommenterer ikke så ofte, men nå måtte jeg jo bare;)

 109. Fin på håret! Hva synes du om at du ikke er Norges største blogger lenger?

 110. Så flott du ble på håret. Jeg klippet omtrent den samme klippen selv for bare en ukes tid siden og er utrolig fornøyd. Jeg hadde naturlig langt hår som gikk helt ned til rompa så var lenge usikker, men etter mange måneder med amming og veldig mye slit på håret ble det nok.

  Gleder meg til å se hvordan du styler det fremover. Jeg har ikke helt kommet på så mange ulike frisyrer til nå men er på konstant utkikk etter inspirasjon 🙂

  Ønsker deg en fin dag videre 🙂

 111. sååå fin du var:) er det bare ditt eget nå? og hvor er outfit’en fra 🙂

 112. Første jeg tenkte var «Hvem er dette??» Haha, for bare et par dager siden var du som en helt annen kvinne! Men du ser helt nydelig ut nå som da. Du er heldig som passer både brunt og lyst, langt og kort, eller, alt kler jo den smukke 🙂 Ha en fin kveld videre

 113. Så utrolig fint det ble, du er nydelig 🙂 syns bloggen bare blir bedre og bedre og alltid så gøy når jeg ser på snap eller instagram at du har lagt ut et nytt innlegg 🙂 forressten, du vet den videoen på facebook med deg og Anette i solnedgangen på lefkos, husker du hvilken sang du brukte i den? Den var så fin, men så klarer jeg ikke å finne den
  klem

  1. Eller kanskje Lars-Kristian vet hvis det var han som filmet? 🙂

   1. Caroline

    Jake Bugg – Someone told me 🙂

 114. Camilla

  Kjempefin lengde til deg! Hvor er skjorten fra?

 115. Fantastisk fint!! Dette kledde du så utrolig godt, det blir med ett så utrolig mye mer sporty og fresht!! Herlig 🙂

 116. Såååååå sykt fin du var Caroline 🙂 Synes du var veldig fin med kort hår, og mye mere voksen :)Nydelig! Love it!!

 117. Hei,
  Veldig fin med kort hår, men skulderpage hadde jo alle i fjor. Litt lenger blir bra!
  Og fargen er veldig unaturlig farget, du trenger mer dybde til ansiktet.

 118. Sååå mye finere du ble! Dette kledde du kjempe godt! Du ser mye voksnere ut med en gang, både når det er mørkere og kortere! Tommel opp!

 119. DET kledde du bare utrolig godt! Så utrolig stilig! Kan du si noe/vise hvordan du lager bølgene?

 120. Åh, har bare ventet på den dagen du skulle farge deg blond og klippe det kort igjen! Ikke misforstå meg – jeg syntes du kler hvilken som helst frisyre, men denne kler du ekstra godt. Ønsker deg en fin kveld <3

 121. Cecilie

  Wow! DET kledde du 😀

 122. Du er så fin!!! Nå får jeg jo nesten lyst på kort hår igjen selv, haha! Jeg som sparer og sparer 😉

 123. Jennifer

  Så fint! Ser mer sofistikert ut, på en måte 🙂 Gleder meg til å se forskjellige frisyrer og stylinger med denne lengden!

 124. Katrine

  Wow, du kledde virkelig den frisyren! Gøy å være litt leken med håret!
  Synes du så mer voksen ut, faktisk I positiv forstand!
  Liker fargespillet i håret ditt også.

 125. Kristin

  Kjempe fin ble du 🙂 Hvor er skjorten din fra?

 126. Kjempeflott!!

 127. Laura E Hestad

  Du passet håret kjempe fint!! Blir liksom mye mer voksen med kortere hår og veldig sexy igrunn. Hvor er den skjorta fra?:) kjempe fin

 128. Ja, ja, JA!! Jeg syntes du var så fin med mørkt hår og tenkte «nei» når du ble blond. Men nå ble alt MYE bedre, hele deg ble plutselig veldig flitt igjen! Så ok, du kan være blond likevel, så lenge håret ikke er for langt 😉 Dette kledde du i alle fall virkelig bra!

 129. Så flott, du begynner å bli voksen så dette kledde deg veldig 🙂

 130. Nydelig! Veldig kledelig lengde til deg Du er tøff! 😀

 131. utroolig fin på håret! Flink er du også 🙂

 132. Ann Kristin

  Fy søren, det kledde du! Hot mama og ikke bare WAG

 133. My oh my ! dette kledde du virkelig. Superfin 🙂

 134. My oh my ! dette kledde du virkelig. Superfin 🙂

 135. Så fin du ble Caroline!
  Når du farget håret lyst, tenkte jeg i utgangspunktetat passet du bedre med mørkt hår, men fy søren! Nå var du fin! Du er alltid like fin altså, men den lengden var veldig fin til deg! Du ser litt mer voksen ut, og det synes jeg passer bedre til deg! (og alderen din):-) Så du har all grunn til å være fornøyd! Fikk faktisk litt lyst til å bestille time hos frisøren!

  Ha en fortsatt fin kveld:D

  Klem:-)

 136. Så fantastisk fint! Det kledde du såå mye bedre enn det lange lyse håret. Kjempefint Caroline:-))

 137. Det var kjempe fint og kledelig til deg 🙂 Du overrasker stadig du 😉

 138. Dette kler du virkelig 😀 Jeg har nettopp klippet lik frisyre (utrolig fornøyd og lettstelt). Men å krølle kort hår har jeg ikke testet ut enda. Kan du komme med litt tips om hvordan man styler kort hår (uten å se ut som en sau/kjerring) haha

 139. Åh, det kledde du skikkelig godt! Jeg har samme lenge på håret og lurer på hvordan du får luggen til å ligge sånn «vippet» bakover? Haha, hvis du skjønner hva jeg mener.

 140. Hi Caroline!
  I have been to the hairdresser last friday and lost 10 cm of my hair 🙂
  Like you now….Can you say me what is the natural colour of your hair????
  And are there a lot of norwegian children under two years in barnehage????
  My little one is 18 month and he will stay at home minimal another 12 month.
  Hilsen fra tyskland,
  Tina

  1. Tvillingjenter

   Hi! Most of the one year old children is in kindergarten in Norway.

 141. Michelle

  Fy søren! Du ser utrolig bra ut! 😮 misunnelig på hvor bra du kler kort hår! 😀

 142. Så fin!!! Peneste hårfrisyren du noengang har hatt 🙂

 143. Mari Husby

  Hei! Jeg lurer også på hvor skjorten din er fra? Utrolig nydelig frisyre. 🙂

 144. Monica M. B

  Hei! Hvor er skjorta og buksa fra? Fin lengde. Skal til pers selv på fredagen. Skal farge det for første gang… :oO Så det skal bli spanande. ;o) :o) Mvh. Monica M. B

 145. Helt nydelig. Trodde jeg var mest fan av deg som mørk, men jeg er visst bare fan, punktum. 🙂
  Det passer stilen din, slik jeg ser den her på bloggen, sofisikert og leken. Rett og slett nydelig.

 146. Rålekkert rett og slett!
  Og elsker den blå skjorten.

 147. Hei Caroline 🙂

  Dette høres kanskje teit ut, men noe av det jeg gruer meg til for å bli eldre er hvordan jeg skal fikse håret mitt. Jeg har hatt langt hår så lenge jeg kan huske, har prøvd med kort frisyre noen ganger men jeg ser ikke ut i det. Du ser helt smashing ut, og jeg hadde faktisk virkelig gått for en kort sveis hadde jeg sett like bra ut i det som du gjør.

  🙂

 148. Pene deg Caroline! Når du først skal ha det blondt så passet denne frisyren deg laangt bedre enn den langhårete blonde varianten, dette er en god toer etter eneren brunette.

 149. Dødsfin på håret!!!!!!’ 😀
  Har du fylt på leppene igjen? De ser store og fine ut. Har så utrolig lyst på det selv..!!!!!alltid ønska meg større lepper, mine er små og jeg vil ha sånne som dine vakre Caroline!!
  Hva rr aldersgrensen på Restylane der du går???

 150. Johanne

  Såå lekkert! Dette kledde du virkelig godt!
  Vet ikke om dette er et dumt spørsmål, men får du noen slags reaksjon fra Nelia når du endrer håret ditt fra mørkt til lyst, langt til kort osv?
  Ha en fin kveld videre! 🙂

 151. Endelig! 😉 Kjempefint!!

 152. Så mye finere, classy og mer voksent! Det kledde du virkelig godt, Caroline!!

 153. susanne

  Åå, dette kledde du så utrolig godt! Syns du kler så godt å være blond, men med langt, blondt hår ble det kanskje litt «fjortiss». Dette ble utrolig bra

 154. Dette kledde du virkelig godt! 🙂

 155. Kristin

  Herlighet så flott du er!

  Til noe annet: jeg elsker yoghurt med bær og müsli til frokost, med de fleste yoghurter er jo proppfulle av sukker! Hvilke anbefaler du som de sunneste alternativene? 🙂

 156. Stolt mamma

  Den satt, Caroline! Dette likte jeg!

 157. DET kledde du såååå mye bedre enn det lange blonde, ser så fresh og classy ut i forhold 🙂 Gleder meg til å se hvordan du styler det 🙂

 158. Neliane

  https://m.db.no/2014/07/03/kultur/meninger/kronikk/alkohol/facebook/34170756/?www=1

  Gjelder vel her også…? Bloggen og bilder av alkohol med ordene «kose seg» er ganske massivt synes jeg.

  1. Hilde S.

   Hva har dette med håret til Caroline å gjøre??!
   Jeg syns det ble aldeles NYDELIG!!! Kunne tenkt meg å prøvd det selv igjen, over 7 år siden sist.

 159. Syns du så voksen ut og veldig fin vart du på håret, det passa dæ bra:)

 160. Du er virkelig fin med kortere hår!

 161. Ja! Dette ble kjempefint 🙂 syns det er så fint med blondt hår nå om sommeren, det hører liksom med 😀

 162. Veldig fint- skal du være blond var dette en mer kledelig lengde på håret 🙂

  1. Hilde S.

   Det er helt NYDELIG!!!!!

 163. Kari Anne

  Har du en orgasme på bilde nr 2?

  1. Hilde S.

   OMG! For en merkelig, postkasse kommentar! Vet ikke om jeg skal le eller grine…….

 164. Superfresht!!!! 🙂

 165. Så flott du er! Kjempefin med kortere hår. Men du vet, alt kler den smukke 😉 har du forresten navnet på sangen du hadde på snapstoryen din i går? Den siste.. Så utrolig behagelig!

  Ha en fin dag, fine deg!

 166. Har aldri sett deg så fin før! Terningkast 6 til deg – og ikke minst frisøren 🙂
  Ha en fin dag!

 167. Tommel opp dette kledde du!!

 168. S:)lveig

  Du er NYDELIG på håret!! Love it! Langt er fint, men dette er finere. Enig med Lars-Kristian.

 169. Se der ja, det ble noe annet enn den svenskeHollywoodfruesveisen ja!

  1. Hilde S.

   HELT ENIG!!?,

 170. Du er fin med det meste, og dette kledde du ekstra bra! 🙂

 171. Perfekt jo! Hurra! Superfresht.

 172. Wauuuuu!! You look so good Caroline <3 <3 I just love the shorter hair cut for you 🙂 Of course long hair are also perfect;) You go girl <3

 173. Hey Caroline, you look great with your new haircut! Your shirt is beautiful, what’s the brand?

  Regards

 174. Marianne T

  Du ble superfin, Caroline!! Den frisyren fremhever ansiktet ditt så godt! Forresten har du kjempefine bryn og vipper også! Godt valg hos frisøren 😀

 175. Wooohooo!! Looking GOOD Caroline! 😀 Dette kledde du skikkelig godt 😀 Gleder meg masse til å se det slett også, elsker halvlangt hår 😀 Nå må vi ses snart, før høsten setter i gang for fullt. Ukene, dagene og månedene bare flyyyr, hehe ;D Klem fra meg 🙂

  1. Caroline

   Tuuusen takk, vakre deg! Du var forresten en helt nydelig brud i helgen, gleder meg så til å høre om alt sammen 🙂 Helt enig i at vi må treffes snart <3 Tiden går altfor fort, det er helt forferdelig :/

   Og så må jeg si tusen, tusen takk til alle andre for så mange fine ord! Jeg elsker at dere liker klippen, det gjør meg så glad! Stor klem 🙂

 176. Hei!

  Så fint. Kler du!

  Hva broker du I leppene for å få de fyldig? Er det restylane?

  Vh
  emilie

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Restylane, ja 🙂

 177. Great hair Caroline! It is more sophisticated now!

 178. Wow! Knallbra look, du passa den lengden veldig godt!
  http://www.livetsbilder.com

 179. Anniken

  Dette var utrolig lekkert! Wow!!! Du er helt rå.
  Hadde glidd rett inn hos Victoria secret. Stå på Caroline

 180. Ragni Varden

  Veldig fint ! Dette kledde du 🙂

 181. Utrolig fint! Dette kledde du virkelig! Fikk jeg lyst til å klippe meg kort også 😉

 182. Hello Caroline, could you please tell me the brand of your shirt? I love it!

  Regards,

  1. Caroline

   Gina Tricot 🙂

   1. hvilken størrelse?

 183. Nydelig!:) Men det syns jeg du er uansett. Men dette var innmari classy:) Vurderer sterkt å klippe håret omtrent så kort selv jeg, for syns det er SÅ innmari elegant med glatt bob med skikkelig shiny hair. Men vi får se, nå er håret så langt, og ja…du vet, dette luksus-dilemmaet 😀

  Ønsker deg en finfin dag:)

 184. Hey Caroline, you look great with your new haircut! Your shirt is beautiful, could you please give me name of the brand?

  Could you please answer to my question?

  Regards

  1. Caroline

   Thank you so much, Natalie 🙂 The shirt is from Gina Tricot!

 185. Hei:)
  Kjempe fin på håret ble du:) Utrolig kledelig:)
  Bare lurer på om du fortsatt har extensions i? For å få håret fyldigere?
  Mvh Line

 186. yessss!

 187. Dette er virkelig det vakreste jeg noen gang har sett deg! Virkelig helt topp frisyre! Vil ha vil ha! Tror ikke Gevir kunne hatt bedre reklame enn deg, haha

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 188. Cecilie

  Jaaaaaaaa!!!! Jeg var så glad i det mørke håret ditt, men kjenner at det blonde ble lettere å godta nå! Haha! Du ser dødsbra ut:D

 189. Nydelig hår! Hvor er forresten den fine skjorten er fra? x

  1. Caroline

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 190. Elizabeth

  Nydelig!!! Superfint!! 😀

 191. Satte du på nye extentions for en uke siden for å klippe dem av igjen uken etterpå? Hvor mye koster slike? Og vet du hvor de henter håret fra? https://www.aftenposteninnsikt.no/1-januar-2013/hårete-handel

  Hva synes du om dette?

 192. Hvor har du kjøpt skjorten? Den lyseblå med striper?

  1. Caroline

   Gina Tricot 🙂

 193. Så utrolig fint det ble – dette kledde du virkelig! Jeg syns du var så fin som brunette med langt hår, men du er like fin (om ikke enda finere) som blond med kortere hår også. Keep it! 🙂

 194. Elisabeth

  Det ble kjempefint! Kledde deg veldig godt kunne ikke du laget et innlegg med dine daglige sminkerutiner, tips til produkter o.l? Vet du har hatt det flere ganger tidligere, men tror det begynner å bli en stund siden og du er så utrolig fresht sminket for tiden!

 195. Hvor er skjorten din fra, den var utrolig fin!

  1. Caroline

   Den er fra Gina Tricot 🙂

 196. Johanne

  Du kledde det virkelig godt, ser helt fantastisk ut 😀
  Jeg har samme lengden på håret ca, å sliter litt med og style det, så legg gjerne ut tips.
  Hvilken måte krøller du det på når det er såppas kort?

 197. åh! Nydelig!!

 198. Oiiii. Herlighet

  Du ser fantastisk ut.. Du kler jo det meste da,men her så du skikkelig smekker ut! <3 Veldig elegant!!! jeg vil klippe meg også!!!!

 199. DETTE kledde du! Du ser både voksen, søt og «frekk» ut (alt på positiv måte)! Digger det 😀

 200. Mariann

  Lurer så veldig på hvor buksen og skjorten er fra?

  Utrolig fin du er blitt på håret. Dette kledde du så bra!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Skjorten er fra gina tricot 🙂

 201. Kristin

  Har samme lengde, men vil mer enn gjerne, som andre, ha stylingtips og spesielt tips til krølling uten at det ser ut som man tok permanent i går

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *