some hairy adjustments

caroline berg eriksen short hair bob

Jeg klarte liksom ikke å slå meg helt til ro med de lange lokkene, så da Nikola fikk en ledig time, kastet jeg meg i bilen og var superklar for å bli kort på håret igjen. Og jeg er så fornøyd! Jeg elsker å ha langt hår, og det vil for alltid være veldig meg, men akkurat nå kjenner jeg at dette er mer riktig. Spesielt om jeg skal være såpass lys. Så jeg digger det, og gleder meg til å style det fremover. 

caroline berg eriksen short hair bob 2

Flere spurte forrige gang hva slags extensions jeg bruker, og det er Balmain teipextensions som går og gjelder for min del. Det er helt fantastisk kvalitet på dette håret, jeg er så fornøyd! Du får det blant annet hos Gevir Eger. 

caroline berg eriksen short hair bob 3


Hva synes du? Det ble litt kortere enn jeg hadde i fjor på denne tiden, så vi klippet en del av mitt eget hår også. For noen år tilbake hadde jeg fått helt klaus og stressutslett av å klippe mitt eget hår, og da jeg var yngre var det aldri snakk om noe annet enn å stusse det. Men det er jo bare hår! Det vokser ut igjen 🙂 

caroline berg eriksen short hair bob 4

Det var litt morsomt at jeg ikke sa et ord om det til Lars-Kristian, så han ble temmelig overrasket da han kom hjem og fikk se meg. Han elsker det, så da er det jo ekstra gøy! 

caroline berg eriksen short hair bob 5


Nå går resten av kvelden med til arbeid, men vi sees enten senere eller i morgen tidlig ♥ 

221 kommentarer

 1. DETTE kledde du! Du ser både voksen, søt og «frekk» ut (alt på positiv måte)! Digger det 😀

 2. Mariann

  Lurer så veldig på hvor buksen og skjorten er fra?

  Utrolig fin du er blitt på håret. Dette kledde du så bra!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Skjorten er fra gina tricot 🙂

 3. Kristin

  Har samme lengde, men vil mer enn gjerne, som andre, ha stylingtips og spesielt tips til krølling uten at det ser ut som man tok permanent i går

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *