home made sour cream and onion seasoning

popcorn 3

Denne toppingen er helt magisk, og det fine er at blandingen ikke utelukkende må brukes til popcorn, men den kan også brukes til for eksempel hjemmelaget chips av et eller annet slag. Jeg har i hvert fall tenkt til å teste ut om det fungerer på grønnkålchips eller osteflarn også. Det blir helt sikkert magisk! 

popcorn 4

Jeg prøvde først å lage min egen variant, men da ikke det ble helt som jeg ønsket, prøvde jeg lykken på pinterest, og der fant jeg et hav av oppskrifter. Jeg hadde ikke alle ingrediensene som krevdes, men kom opp med noe som ble veldig, veldig godt – så nå vil jeg dele med dere! 


du trenger 

♥ 100 g popcorn ♥ 4 ss. dill ♥ 1 ts. hvitløkspulver ♥ 2 ts. løkpulver ♥ 1 ts. havsalt ♥ 4 ss. revet parmesan ♥ 2 ss. olivenolje ♥ evnt. kokosolje til popping 

popcorn

Pop popcornet, om du ikke har popcornmaskin, kan du poppe det i en kjele med litt smakløs kokosolje i bunnen. Husk å bruke lokk!

popcorn 2


the perfect flavor 

popcorn 5

Så er det bare å blande alt sammen, røre godt rundt og nyte umiddelbart! Mmmmm. Det skal jeg i kveld, til studiene 🙂 

22 kommentarer

 1. oh låter kanon gott och ser fantastiskt ut med dessa foton. Bra jobbat!!

 2. YUM! Popcorn med bare dill er også utrolig godt, men denne blandingen har jeg ikke prøvd noe lignende før. Takk for tips 🙂

  1. Caroline

   Bare hyggelig, det ble så godt 🙂

 3. Nam! Dette var virkelig fristende. Det er ikke noe spesielt jeg savner i et lavkarbokosthold bortsett fra salt snacks. Jeg er den som liker det salte framfor det søte, og kommer ikke på noen alternativ. Jeg fant oppskriften din på grønnkål chips og tenke å prøve meg på den 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  1. Caroline

   Ja, det må du! Det er utrolig godt 🙂

 4. Hva er de greiene som ligger ved siden av pop corn bollen??

  1. Caroline

   under eye mask 🙂

   1. Veronica

    Hva har de med popcornseasoning å gjøre? Kommer vel et anonseinnlegg om de om ikke så lenge? 🙂

   2. Caroline

    Jeg må le 😀 Hvorfor er det flere som åpenbart er av den oppfatning at jeg legger ut bilder av ting jeg skal reklame for i fremtiden? Når har jeg gjort dette tidligere? Én gang? To? Det har så og si aldri skjedd… Det er tydelig at enkelte kun leter etter feil, og trekker konklusjoner de ikke har noe grunnlag for å trekke.

    Til din informasjon så har jeg kjøpt dem på flyet på vei hjem fra Gran Canaria i vinter.

   3. Veronica

    Skjønner bare ikke hvorfor de er med på bildet i det hele tatt? Hadde de hatt noe med oppskriften og gjøre, hadde det vært noe annet 😛 Forstår ikke hvorfor det er relevant å ha de med.. Er mange bloggere, ikke bare du, som har vært litt vage i hvordan de har reklamert for diverse produkter, og derfor kunne jeg ikke skjønne noe annet enn at de er med på bilde for å få litt oppmerksomhet runt de før et annonseinnlegg 🙂

   4. Caroline

    Temaet i hodet mitt da jeg tok disse bildene, var «me-time» Jeg tar jo bilder for å uttrykke noe mer enn bare et bilde, jeg vil at det skal fortelle noe. Med popcorn, noe godt å drikke, favorittsmykket mitt akkurat nå, et deilig magasin og disse under eye gel-maskene, har jeg alt jeg trenger for et «me-time» moment. Det er ikke noe mer bak det enn nettopp det 🙂

 5. Hørtes farlig godt ut:)) Dette skal jeg teste ut! Ha en fin dag:)

 6. Terese nilsen

  Hørtes ut som en Knall smoothi oppskrift skal prøve, masse god inspirasjon fra deg caroline;) savner piercingen i naveln din, du er en flott person, klæm;)

  1. Terese nilsen

   Det med smoothi sku jo såklart ikke stå der..

   1. Caroline

    Haha :p Fort gjort 🙂 Men tusen takk, Terese 🙂

 7. Er det nødvendig med olivenolje? Syns det høres klissete ut…blir ikke popcornet mykt da?

  1. Caroline

   Du må ha litt for at det skal sette seg, men ikke for mye, for da kan det bli mykt. Også er det ikke noe lurt å la det stå, det må nytes umiddelbart 🙂

 8. Hvorfor kaller du oppskriften sour cream (and onion) seasoning når det ikke inneholder rømme? 🙂 Hørtes veldig merkelig ut, men er kanskje noe jeg har misforstått :p

  1. Caroline

   Sour cream and onion-potetgull finnes allerede i butikken, om det inneholder rømme, vet jeg ikke. Kanskje tørket melkepulver eller rømmepulver? Jeg hadde i hvert fall ikke tilgang til dette, men brukte det jeg fikk tak i, og som jeg synes fungerte, og resultatet ble samme smak – men uten rømme. Så smaken er altså lik, det er derfor det står dette i overskriften 🙂

 9. Hvor er det fine gullbestikket fra?

 10. Husker du hvilken butikk du kjøpte de gull-coaster’ne?
  (Tror jeg har lest du sa Etsy men det er jo ett hav av selger der og søk etter coasters gir ikke to treff akkurat. hehehe.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *