that white denim skirt

a

God morgen til deg! Eller, morgen og morgen.. Det har jo blitt langt ut på dagen. Men det var så gøy i går! Det er altfor lenge siden jeg lo så mye, danset så dårlig og ble minnet på gamle minner som har blitt lagret langt, langt bak i hjernen. Venninnekvelder! Vi skulle hatt så mange flere ♥ 

Jeg har tatt en del bilder som jeg holder på å gå gjennom i dette øyeblikk, og herlighet. Her er det mye som aldri skal se dagens lys, for å si det sånn! Haha! Jeg deler et knippe med dere etterpå, men først starter jeg søndagen litt rolig med å vise dere et av mine favorittantrekk fra uken som var. Dette skjørtet er perfekt på alle måter: lengde, snitt, farge. Det kan styles både opp og ned, og jeg ber om flere varme sommerdager så jeg kan få brukt det mange ganger før det må pakkes bort til fordel for høstsesongen. 


feca_1d

skjørt h&m / genser ellos / sandaler zara / belte michael kors / solbriller ray-ban / veske mulberry 


Nyt søndagen til vi sees igjen! Her skal vi spise lunsjmat til sjøutsikten i solen før vi skilles. Etterpå kommer Nelia for å hilse på tantene sine også, jeg gleder meg! Enda mer gleder jeg meg til å klemme henne. Savner henne etter bare 1 time ♥ 

19 kommentarer

 1. Hei Caroline! Har du modellnavn på disse Rayban brillene? Eventuelt en link.. Ville blitt evig takknemlig! Ønsker deg en strålende dag 😀 😀

  1. Caroline

   Justin heter modellen 🙂 Ha en nydelig søndag du også <3

   Klem!

 2. Så fint Caroline! Jeg lurer på hvilken modell du har i solbrillene dine – de er så utrolig fine! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Justin heter disse 🙂

 3. Å, det skjørtet er så fint! Lekkert antrekk!

 4. Neliane

  Eeehh. ….du trenger vel litt mer enn NOEN dager til for å få brukt alle de klærne du har…..? Fatter ikke hvordan du får brukt alt det overhodet.

 5. Hei

  Jeg lurer på hvilken krølltang du bruker for å få så fine krøller?

 6. Hei nydelige Caroline!
  Eg har lett lenge etter eit sånt skjørt, men finn det ikkje lenger på hm.. Veit du om de har sluttet å selge det? 🙂
  Klem!

  1. Caroline

   Jeg kjøpte det for ca. 3 uker siden 🙂

 7. veldig fin! 🙂 Hvilken str. har du i skjørtet?

  1. Caroline

   34 🙂

 8. Helt utrolig fint skjørt! Og jeg er helt forelsket I de skoene dine… Ah – er så glad Zara snart åpner I Stavanger 🙂

 9. Herremin for et fint antrekk.. Og ingen andre enn deg får til å ta bedre bilder av det;) Kjempeinspirerende

 10. Liv Hanne

  Flott dame! Lurer på hvilken farge du har på Mulberry vesken din? Bor langt fra allfarvei og vurderer å bestille på nett.

 11. Så fint antrekk, skjørtet var jo helt genialt! Synes du hadde så fresh farge på leppene også 🙂

 12. Hei! Hva heter modell til mulberry vesken? Den var utrolig fin

  1. Caroline

   Alexa oversized 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *