finally a girls night

a_1

Hjelp! Denne dagen har bare gått opp i røyk. Jeg vet ikke hva som hendte etter treningsøkten, men plutselig skulle vi dra og jeg stod med det ene beinet i dusjen fortsatt. Så ble all neglelakken på tærne mine griset utover og to fingernegler knakk fordi jeg stresset sånn. Haha, at det går an! Så kom jeg på at jeg må lade bilen også, for det er faktisk et stykke ut til Hvaler. I tillegg var det noen kilometer å gå inn i skogen, og jeg var så flau at jeg holdt på å svime av da jeg møtte på et helt tog av unge gutter på vei til fest. Der kom jeg, med knallrosa koffert som var tilnærmet umulig å trille over fjell og tykke røtter i grusveien, kameravesken på halv tolv og vinflasker klirrende i en pose fra polet. Shit. Flaut. Jeg husket ikke å ta med meg en bag å pakke i, så jeg hadde ikke noe valg. Haha. Kan i hvert fall si at armen min ble godt trent. Kommer til å være støl i morgen. Jeg kom omsider frem, og her er det topp stemning, så nå skal vi slå ut håret 😉 

a

Ha en nydelig lørdag, dere 🙂 Vi sees i morgen! 

22 kommentarer

 1. How wonderful you are still laughing after these happenings 🙂 You look adorable!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. kos deg masse !

 3. For ett fantastisk fint måneskinn bilde 🙂 Hehe må le av deg, kult fortalt 🙂 Litt sånn som man ser i film 😉 Ha en strålende fin helg 🙂

 4. Kjære vene deg! Du har absolutt ingenting og være flau over. Du er en fantastisk dame, stå på! Elsker deg
  Du har en fantastisk personlighet også! Forresten, har du vært innom bloggen til Sophie Elise? Rock on, love you!

 5. Ingvild

  Hei! Jeg bare lurer på hvor mange ganger i uka du jogger, sånn ca.? Selv elsker jeg å jogge, kunne gjerne jogget hver dag, men jeg er så utrolig redd for å få belastningsskader pga. ensidig trening (selv om jeg har har hatt det tidligere).
  Er flink til å variere sko, har fire par jeg veksler mellom. Men likevel tør jeg ikke jogge mer enn ca. fire ganger i uka 🙁

 6. god Damn ut girl, you re pregnant. boy This time i see. very Early so you dont need to pass This through, but I hope and Think you Will. your body does not lo ok pregnant, but y our face does. congratulations!!!

 7. Fantastisk bild, den sista. Helt magisk.
  Ha en trevlig söndag.

  / Andrea
  https://www.andygrue.com

 8. En ting jeg har tenkt på, er Lars-Kristian en fast bloggleser? Pleier han å lese alle innleggene du legger ut? 😀

 9. Din kimono er saa fin!!! 🙂

 10. Christin

  Hei Caroline
  Håper du hadde en super kveld i går!
  Vil gjerne oppfordre deg til å nevne hunden Bamse på bloggen din. Ettersom du når ut til så mange mennesker. Støttegruppen på Facebook heter Hjelp Bamse med å få rettferdighet. En grusom sak om en hund som er dømt til avliving uten å ha gjort noe galt! Vær så snill og oppfordre folk til å melde seg inn i gruppen og støtte Bamse.

 11. Hvor er den kimonoen fra?

  1. Caroline

   Den er fra Zara 🙂

   1. Tusen takk for svar 🙂 Har du kjøpt den nå i butikk? Finner den ikke på nettet nemlig..

 12. Hvor er det fine skjørtet fra? Håper jentekvelden var super (så ikke verre ut på snap! ;))

  1. Caroline

   Det er fra Miinto 🙂 Merket tror jeg er Midori.

 13. Marianne

  Hei! Så fin du var i går! 🙂 jeg har lett så lenge etter den cardigan saken du har på deg på bilde når du skulle på jentekveld.. Kan jeg spørre hvor den er kjøpt, og om du evt har en link til den? Eller navnet på den? Ha en fortsatt fin dag 🙂

  Marianne.

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Den er fra Zara.

 14. Camilla

  Hei! Utrolig lekker farge du har fått på håret 🙂
  Er det stripet eller er det hel bleket?
  Har aldri fått noe særlig godt og naturlig resultat selv :/ Men din farge ser veldig naturlig og»kald» ut.
  Hvilken farge brukte du? Hvilken extension/farge bruker du for at det skal passe inn?
  Håper på svar og noe tips 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! 🙂 Det er striper. Jeg vet ikke hvilken fargekode det er, og Nikola kaller det en yrkeshemmelighet 😉

 15. Hei C!
  Ville bare si at du er knallfin med dine nye lyse lokker!
  Stå på videre med bloggen, synes du er et så positivt bidrag i bloggverdenen, et sunt eksempel, med et ned-på-jorden-liv og -holdning. Creds!!
  Klem V

  1. Caroline

   Tusen takk, Verena, det var hyggelig å høre 🙂

 16. Hei Caroline 🙂 Du er så flott, og så lekkert antrekk altså! Jeg falt for alt sammen! Finnes det noen linker til klærne du har på deg? Har sett over her på andre kommentarer at cardiganen din er fra Zara, men jeg klarer ikke å finne den… Vi er tydeligvis flere som likte den ekstra godt 🙂 hehe
  Håret kler deg også veldig godt!
  På forhånd takk for evt link du legger ut 🙂
  Klem fra Veronika 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *