siden sist @carolinebergeriksenno

God morgen, fine du I går hadde verdens beste storesøster bursdag, og da jeg delte et bilde av oss på instagram som jeg ikke har postet på bloggen før, kom jeg på at det begynner å bli månedsvis siden siste jeg delte bilder derfra i en bloggpost her 🙂 Flere av dere følger meg kanskje @carolinebergeriksenno allerede, men det er jo ikke sikkert dere får med dere alle bildene som legges ut der likevel. Jeg håper og tror i hvert fall at veldig mange ikke har vært så opptatt av sosiale medier nå i sommer, så her kommer et lite bildedryss fra de siste månedene mine på instagram 🙂 


@carolinebergeriksenno 

instagram2

1. storesøster og meg ser på den fantastiske solnedgangen, siste kvelden i Lefkos 2. morris og meg 3. Vasislis og Nelia i Lefkos før hjemreise – de ble bestevenner 4. lille bustetroll ♥ 5. pappa og Nelia i solnedgangen på Lefkos. Lengter tilbake til paradis! 6. morgenstund med melk på flaske, blir aldri for stor til det ♥ 7. klar for roadtrip til Oslo i deilig treningstøy 8. svett sa du? Dette er ryggen altså, ikke melkespreng. Haha! 

instagram23

1. utsikten til mamma og meg da vi var i Århus. Fantastisk! 2. nydelige brekkeparken i Skien 3. svosj! om jeg bare kunne vievie hele tiden, sa Nelia 4. et av Nelias mange antrekk. Nelia elsker å gå med hatt! 5. bål en kjølig sommerkveld for å holde knotten borte på hytta. Nå skal vi snart hit igjen! 6. sommermorgen med jenta mi før de andre syvsoverne våkner. Lille krølle ♥ 


Har du trent i dag, forresten? Jeg unnagjorde 4×4 rett etter klokken syv, og etterpå ble det frokost med hele familien før jeg satt meg ned for å jobbe. Midt i epostbesvarelsene kom Nelia og dro i meg, og ville plutselig leke bjørnen sover. Hihi! Det er favorittleken, spesielt når pappa er med under pleddet 🙂 Så jeg sitter her enda og henger litt etter, men det gjør ingen verdens ting ♥ Nå skal jeg gjøre meg klar, hive meg i dusjen og komme meg avgårde til byen for et intervju 🙂 

Om du vil følge med bak kulissene, kan du sjekke ut snapchatkontoen min – carobergeriksen 🙂 Vi sees senere i dag! 

19 kommentarer

 1. Hei.
  Hvordan bestiller du varer på etsy? Er ikke det slik at de kun sendes innen usa? 🙂

  1. Caroline

   Det finnes de som sender til europa, tror de fleste gjør det 🙂 Du kan hvert fall filtrere søket ditt til å bare gjelde de som sender til Norge.

 2. Good morning Caroline!
  Now that we are back from a hot Saint Tropez into a cold Germany I see that you changed the colour of your hair!
  It´s nice but I like the brunette version more. What is the natural colour of your hair?
  Hilsen fra Tyskland

 3. Fine bilder! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 4. Nydelige bilder 🙂 Så heldige dere er som kan prioritere å leke mens du egentlig skulle besvart mail. Nelia er veldig heldig med oppveksten sin, tenk så gullverdt sånne dager er, ikke bare for Nelia, men faktisk for dere også 🙂 Ha en flotters tirsdag dere tre 🙂 Klem

 5. Ingvild

  Herlighet, hun datteren din er bare helt til å spise opp! Så skjønn 😀

  Fikk trent rett etter levering i barnehagen, siden været ikke var på topp ble det treningsstudio i steden for topptur 🙂

 6. Åh, det ser ut som du har hatt det kjempefint Jeg har ikke trent i dag, men gleder meg til å komme i gang med hverdag rutinene etter ferien, har én uke igjen Håper du får en fin tirsdag!

 7. Hei!

  Lurer på hvordan du la opp treningsøktene dine i Karpathos? Reiser dit på torsdag, og skulle gjerne hatt tips til effektiv og god trening i varmen 🙂 Ser ikke for meg rolig langkjør i 30 graders varme 😉

  Ellers takk for at du inspirerer og gleder med dine innlegg, dag etter dag!

  1. Caroline

   Jeg kjørte en del langkjøring, i tillegg til trappeløp 🙂 Det er nok varmere der nå enn da vi var der, så du får prøve deg frem! 🙂

 8. Hei Caroline! 🙂

  Jeg har ett spørsmål til deg. Du sier at du liker langkjøring best når det kommer til det å løpe på mølla inne, sant? Og hvordan fungerer det? Løper du bare i en timestid da i joggetempo eller?
  Kunne du forresten kommet med noen gode intervall tips på mølle, og forklare dem godt. Vet du allerede har gjort litt, men hva med en liten update(?) :)))

  Klemz

 9. I had an exactly same thing as Nelia’s! It was hmmm..several years ago! And that red car! I’ve never had it, but I can imagine the speed…wind in my hair…beautiful dress! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 10. Belinda

  Her ble det en times trening med PT, det er rett og slett uvurdelig! Får kjenne hjertepumpa og svetten da gitt! 🙂

  Ha en strålende dag!

 11. dåkk bør va nåkka stolt av å ha produsert en så fin unge!!! fyfan

  1. Caroline

   Haha 😀 Kjempestolt 😉

 12. Hei 🙂

  Hei Caroline 🙂
  Har et lite spørsmål til deg eventuelt LK. Har trent en del inne over flere år, og denne sommeren ble treningen flyttet ut og gjerne opp til fjellet. Har nå i 1-2 måneder slitt med at baksiden av legg bare slår seg helt vrang, får så vondt at jeg ved flere anledninger bare har måtte avbryte fjellturen og gå ned igjen. Kjenner ingenting på tur ned. Har prøvd kompresstrømper, hjalp ingenting. Ikke sikkert du har opplevd det selv, men dere trener jo mye og har sikkert lest/hørt mye forskjellig. Vært borti dette før? Bestilt time til fysio, men fader for en venteliste.. Så vil prøve litt forskjellig frem til da 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Caroline

   Uff, så kjedelig 🙁 Har nok ikke vært borti noe lignende, men krysser fingrene for at fysioterapeuten kan hjelpe deg! 🙂

   Ha en fin kveld du også 🙂

 13. Ingeborg

  Hadde faktisk en ganske god økt idag! Ble 1,5 mil på spinningsykkel først, fulgt av en halvtimes beinøkt. Deilig, kjenner det har blitt litt for få gode økter denne ferien, men nå er jeg back on track!

 14. Du er flink til å ta bilder,
  Og ho Nelia er bare Nyyyyyydelig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *