give me that popcorn please

caroline berg eriksen red headband popcorn

Du vet når du skal på butikken for et par ting, og så kommer du ut med noe helt annet? Dette fenomenet kan du trygt si at jeg ble rammet av i dag, men jeg kom i hvert fall ut med det jeg skulle, selv om det ble en par ting ekstra 😉 Jeg skulle inn for kaffe og fennikel, og kom ut med kaffe, fennikel, popcorn og popcornmaskin. Har cravet litt på denne fluffy og sprøgode kinosnacksen i det siste, ikke spør meg hvorfor. Det er ikke akkurat lavkarbo, men usunt er det heller ikke – spesielt ikke i denne maskinen som kun bruker varmluft 🙂

IMG_1744

Jeg prøver å lage min egen miks med sour cream and onion til studiene i kveld, så deler jeg oppskriften en annen dag dersom det blir vellykket! Mmm 🙂 

caroline berg eriksen popcorn


Ellers ble det en bomtur til byen i dag, utenom handlingen. Vi skulle ta bilder, men jeg hadde glemt å lade kameraet.. God start på uken, sa du? Haha! Jeg kan bare være litt surrete til tider. Egentlig ekstremt surrete når jeg er stresset, og nettopp derfor er lister til enorm hjelp for meg. Uten lister er jeg redd for at jeg fortsatt hadde stått i kirken og ventet på at pappa skulle føre meg opp kirkegulvet den dagen jeg skulle gifte meg. I feil kirke. 

caroline berg eriksen red headband


Uansett, nå må jeg vie fokus til bøkene så jeg kommer i mål! Håper kvelden deres er fin 🙂 

51 kommentarer

 1. Åååååh, sånn popcornmaskin må jeg også skaffe meg! Kjøper du sånn pose med upoppede popcorn og fyller i?

  Du er forresten utrolig flink til å stå på med studiene! Dette klarer du med glans 😀

  Klem!

  1. Caroline

   Den er helt super! Ja, jeg kjøpte en pose hos søstrene grene 🙂

   Tusen takk! Jeg prøver, men det er ikke like lett å konsentrere seg med så altfor mye annet å tenke på, spesielt ikke om kvelden. Men jeg kan jo ikke gi opp heller, tvitvi 🙂

   Klemmer! 🙂

   1. Et tips jeg brukte når jeg skulle konsentrere meg mest var ørepropper (uten musikk altså). Det ser litt rart og nerdete ut, men de stenger ute alle de små lydene som konsentrasjonen din brytes av, uten at du merker det. Like vel hører du lydene du trenger å høre, som Nelia og LK. 🙂 Prøv det og du skal se at timene og kapitlene flyr av gårde!
    Åh nå savner jeg å studere..

 2. I just love, love your cup – Eat me… So adorable…..

  Hugs Louise // https://bylouise.dk

 3. Cravings etter karbo og surrete… hm…. ting på gang? 😀

  1. Caroline

   Nei, jeg forstår at det kanskje kunne misforståes når jeg leser over teksten min igjen, men det er ikke noe sånt 🙂 Jeg hadde forsåvidt ingen cravings da jeg gikk gravid :p Men det er klart det kan endre seg også :p

 4. Synnøve Brun

  Hvor er den grå kosedressen fra? Så skikkelig deilig ut

  1. Caroline

   Her har jeg på meg både genser og shorts fra bikbok 🙂

 5. Gravid? 😉

  1. Caroline

   Nei, nei, nei! Det blir nok ikke før om noen år til 🙂

 6. Hei! Jeg har kjøpt meg den samme popcornmaskinen, men ble litt skuffet over resultatet.. Synes det ble så lite smak i det, og når jeg skulle salte det så havnet alt saltet i bånn..
  Har du noen tips? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det har jeg 😀 Ha litt olje i en bolle og bland inn saltet her før du vender inn popcornet 🙂

 7. Hei Caroline!
  Takk for en fin og inspirerende blogg – og ikke minst snapchat! Koser meg ig let av både dine og LK sine stories, hysterisk morsomme til tider!
  Lurer på en ting; kunne du ha laget et innlegg om hverdsgssminke med sminke som «puster» og er naturlig, uten test på dyr, hvis du vet noe om dette? Du ser så fin og naturlig ut hver dag, og jeg regner med at du ikke dytter på altfor mye hver dag? Jeg vil ikke bruke mye sminke i hverdagen, men har veldig rød og litt arrete hus, spesielt i kinna, så for å føle meg vel trenger jeg å bruke litt, men vil samtidig at huden skal kunne puste! Trenger ikke poste dette innlegget, ble så langt og kronglete Ønsker deg en fin kveld
  Klem

 8. Du er så ufattelig pen Caroline!!

  1. Caroline

   Tusen takk <3 Så snill du er! 🙂

 9. Hi C! 🙂 beautiful pictures as always! Can you tell about taste of that popcorn from the machine? I am addicted to popcorn and wanted to by a machine (not fancy like yours though) but still making healthier popcorn I hope. But I heard that the popcorn from that machine without oil taste like cardboard 🙂 Is that true?

 10. For et utrolig fint hårbånd!! Jeg må bare spørre hvor det er fra? Du er så fin med blondt hår også, alt kler den smukke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det er fra HM! 🙂

 11. Hehe, jepp, listers gotta list! Jeg elsker å skrive lister og hadde ikke klart meg uten; handlelister, ønskelister, gavelister, to do-lister…and the list goes on, haha (pun intended 😀 )

  Hvor har du kjøpt popcornmaskinen? Jeg elsker popcorn, tror denne må på julegaveønskelisten:D

 12. Birgitte

  Selv om du tenker på mye annet når du studerer, må jeg si at du er flink til å ta deg tid til det som behøves. Klapp på skulderen Caroline!

 13. Hvorfor har du så sjeldent 3 innlegg om dagen for tiden? Og hvorfor ikke da si du skal ha 2 og ikke 3 slik at du ikke nesten hver dag ikke gjør jobben din som du har sagt? Er jo helt greit hvis du sier du skal ha 2

  1. Caroline

   Jeg vet ikke når jeg sa sist at jeg skulle ha 3 innlegg, men det begynner å bli en stund siden 🙂 Helt fra jeg startet å studere, har jeg blitt nødt til å prioritere, og jeg har kommet frem til at jeg heller vil ha 2 innlegg hver dag, enn kanskje 1 en dag, 3 neste, også kanskje 1 igjen. Når Nelia legger seg klokken syv, har jeg prioritert å lese fremfor å lage nye innlegg, slik at jeg faktisk klarer dette studiet 🙂 Det er over mot slutten av året, så jeg har mange planer for 2016 🙂 Jeg ser på studiene som en investering for bloggen, ettersom det er mye mer jeg kan bidra med på treningfronten når jeg er ferdig der, så jeg gjør så absolutt jobben min.

   Håper du er fornøyd med 2 innlegg inntil da 🙂

   1. Du er nr 4 på blogglisten og ratingen din har falt drastisk.. hva tror du det skyldes?

 14. jeg elsker det fantastiske lyset i alle bildene dine ! hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker Canon EOS 6D.

 15. Jeg er for tiden på ferie i Tampa i Florida, og da jeg var innom og handlet på Abercrombie&Fitch i dag ble jeg spurt om hvor jeg var fra, og når jeg sa Norge så var reaksjonen fra damen i kassen bare «Oooh my gad, do you know Caroline Berg Eriksen, the blogger? I follow her on Instagram, she’s so pretty» og hun sa masse fint om deg 🙂 Tenkte det var gøy å dele fra andre siden av kloden! Ha en fin sommer, Caroline!

  1. Caroline

   Haha, så morsomt 😀 Jeg har jo en god del følgere fra USA, men det er jo et land med relativt mange innbyggere 🙂

   Ha en fortsatt fin sommer du også <3

 16. Helt ille er det vel ikke med tanke på lavkarbo? 5 dl popcorn inneholder 10 gram karbohydrater 🙂

  1. pr 100 gram er det 48gr karbohydrater… Ille kan vel defineres ut fra hvem som spiser det, JEG syns det er sykt ille da jeg ligger under 50gr pr dag 😉

   1. 2,5 dl popcorn er da bare 5 g karbohydrater. Alt kommer jo an på hvor mye man setter til livs 🙂 Hadde ikke orket å spise mer enn max 5 dl uansett, som da er som sagt 10 g karbohydrater. Popcorn er jo veldig lett, så blir mer volum av det enn mye annen snacks. De store bøttene på kino derimot :O

 17. Åh! Nå vet jeg definitivt hva jeg skal kose meg med i helga!
  Måtte se noen innlegg før jeg kunne si hva jeg synes ang håret ditt, jeg synes du kler både lyst og mørkt hår. Deilig med forandringer:) men må være ærlig å si at du er utrolig vakker med mørkt hår Ansiktsfargen din «stråler» mer og du skiller deg mer ut enn når du har lyst hår. (Synes jeg da:p) Men fin er du no uansett! mix med sourcream og onion høres fantastisk godt ut btw:D Ønsker deg og familien en fin uke, Caroline!
  Klem

 18. Når har du eksamen? 🙂

  1. Caroline

   I september og november 🙂 2 skriftlige og 1 praktisk / muntlig 🙂

 19. Skjønner hva du mener uten at det må være noe på gang. I studietiden min kjente jeg ofte «cravings» mens jeg leste.. det er vel noe med at man trenger litt motivasjon til lesinga 🙂 Lykke til videre med studiene!

 20. så deilig ut! lykke til med studeringen 🙂

 21. Blikket til Ronaldo <3 Det er som å se min egen Tibbe. Hun er nemlig tidenes matvrak og vet akkurat hvor blikket skal være for å fange opp det som eventuelt lander på gulvet etter at jeg har bommet på munnen *ler* Han er så utrolig fin 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg tviler ikke :p

 22. Hva slags hund er det? 🙂

  1. Caroline

   Tibetansk Spaniel 🙂

 23. Åh, popkornmaskin! <3 hvor mye måtte du betale for den og hvor kjøpte du den?

  Haha, jeg fungerer heller ikke uten lister – alt må skrives ned for at jeg skal ha roen!

  1. Madelen

   Vi har den hos oss på Elkjøp, men den kan også bestilles fra nettsiden 😉 Jeg har selv samme maskin, og er storfornøyd! 😉

  2. Caroline

   Den er fra Enklere Liv, kostet 399,- 🙂

 24. Skønt billede af dig 🙂 Jeg synes du så fantastisk ud med det brune hår, men der er noget utrolig velkendt og skønt ved det lyse til dig- jeg synes faktisk at du er lige smuk med begge farver 🙂
  Fin maskine og sjov tekst- er fan af din humor 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 25. Caroline

  Super inspirerende blogg, Caroline! Lurte på hvor hodebåndet ditt er fra? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk! Hyggelig at du liker den 🙂 Det er fra HM/Divided.

 26. Så utrolig søt popcornmaskin! Hvor er den kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Enklere Liv 🙂

 27. Et tips for å holde fokus mens man leser; http://www.asoftmurmur.com

  Tenkte selv at dette var noe skikkelig tull, men under vårens eksamensperiode endte jeg opp med å sitte i timesvis hver dag med en knitrende peis eller en regnfull tordenstorm i headsettet mens jeg leste ;D

  1. Caroline

   Takk for tips! Kanskje jeg skal teste det ut 🙂

 28. Vendela

  Heihei, fotballfrue!
  Lurer på om du er gravid! Har vært litt oppmerksom, og plukket opp noen hint, men du skal slippe å si noe før du er klar da! Skal ikke presse på altså.
  Hilsen Vendis

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *