sunday workout

søndagstrening

Hei søndag, hei øspøs regn og og hei til ukens siste treningsøkt 🙂 Vi har hatt tidenes treigeste morgen, alt har sneglet seg avgårde i perfekt søndagstempo, og jeg er klar for en lang og seig løpetur etterfulgt av styrke på overkroppen hvert øyeblikk. Jeg har trent så utrolig dårlig denne uken på grunn av både Danmark og at jeg ble sjøsyk, så jeg er klar som et egg for å kjenne svetten renne og adrenalinet pumpe! 

chiapudding


Når treningen blir så sent på dagen, liker jeg å spise litt frokost først. Jeg lagde klart chiapudding med kokosmelk i går kveld, så det har stått og kost seg i kjøleskapet og var i perfekt konsistens da jeg nettopp tok den frem. Med diverse bær og tørket kokos, er det blant det beste jeg kan få som start på dagen. Mmmm 🙂 

søndagstrening caroline

(annonselenker) treningstights på salg her / genser på salg her / joggesko her / caps kari traa


Er så glad for at det er mandag i morgen, en ny start trenger jeg virkelig nå – både på treningsfronten og på andre fronter. Må få litt struktur i hverdagen, føler at jeg bor i koffert og drar hit og dit absolutt hele tiden, og selv om jeg elsker det, så får jeg aldri en indre ro. Allerede til uken blir det to på reisefot igjen, men innen den tid skal jeg jakte roen og strukturen. Hverdager er og blir best ♥ 

30 kommentarer

 1. Hei, ka type extension bruke du? Merke og er det tape? 🙂

  1. Caroline

   Balmain tape extensions 🙂

   1. ….som du får sponset? Kanskje greit å nevne det? 😉

   2. Caroline

    At det er sponset står i innlegget som handler om håret mitt, det er ikke noe jeg trenger å fortelle hver gang noen spør hvilket merke jeg har på håret 🙂

   3. Fra veilederen:

    «Merkingen skal være tydelig også for de som ikke leser bloggen din jevnlig.»

    Eksempel: Har du en samarbeidsavtale med for eksempel en frisørsalong, skal hvert innlegg der frisørsalongen blir omtalt merkes som reklame.

    Det gjelder vel også løshårprodusenten?

    Eksempel: Har du fått en gratis jakke skal dette fremgå tydelig hver gang du omtaler jakken. Og hvis du lenker til nettbutikken gjennom et annonsenettverk må lenken tydelig merkes.

    Jakke, løshår; same same?

   4. Kommentarfeltet er selvfølgelig en del av bloggen og når du omtaler extensions-merket du har fått sponset, f.eks fordi noen spør hvor det er fra, skal det altså komme tydelig frem at det er sponset. Hver gang.
    «Merkingen skal være tydelig også for de som ikke leser bloggen din jevnlig.»

   5. Caroline

    Jeg tolker det i så fall annerledes enn deg 🙂

 2. Den chiapuddingen så digg ut. Hvor kjøper du det? Og hva heter pakken? Ha en fin dag!

 3. Småirriterende

  Heisann! blogginnleggene dine åpner seg ikke i bloglovin-vinduet i safari. Har ikke sjekka med andre nettlesere, men håper du kan se på saken. Fryktelig irriterende å må gå ut av bloglovin for å lese innleggene dine.

 4. Kamilla

  Åh den chiapuddingen så skikkelig god ut! Jeg var på matvarebutikken hinn dagen og der fant jeg en pose på kanskje 200g med chia. Til 90 kr!! Er ikke det veldig dyrt!? Hvor mye trenger man for å lage feks fin frokost idag? Ser utrolig godt ut! ☺

  1. Jobber i helsekost, og her koster en pakke med chiafrø 239,- for 650 gr. Det er dyrt, men man bruker ikke så mye hver gang, så en pose holder lenge. Og siden det er så få produsenter som lager det, er det nok derfor det koster litt og. Men chiafrø er planterikets aller største kilde til omega-3 for eksempel, mye mer enn i laks 🙂 Og mer kalsium enn i melk for å nevne noe.

 5. I’m seriously loving your new hair! I loved it brown too, but it’s nice to have a change every once in a while and you can rock both colors.

 6. Det gjør seg med svetteøkter 😀 Hadde en herlig en på sykkelen i går, det gjorde seg etter maaange mil i bil!

 7. Fine treningsklær 🙂 Har vært på utkikk etter svart, enkel 3/4 tights og jammen dukka den opp i dag gitt, perfekt! Så den er bestilt 🙂 Getinspired har så utrolig mye fint og jeg digger sånne innlegg som du har i dag 🙂 Ønsker deg en super fin søndag 🙂

 8. Har nettopp begynt å lage chiapudding sjøl, og må ærlig innrømme at det ser ut som froskeegg, haha off! Men godt er det 😀 kos deg på trening, du ser helt fantastisk ut med ditt nye blonde hår 😉 <3

 9. Lisbeth

  Wooow, superfin med lyst hår! Like like like:))

 10. Kristin

  Skulle ønske du ikke ble så lys. Du er finere med brunt, more classy

 11. Et lite tips; neste gang kan du prøve å legge blåbær eller bringebær i selve chiapuddingen (med kokosmelk). Det er kjempegodt. En annen variant er å mose mango eller blåbær eller pasjonsfrukt (saften) eller andre bær eller søte frukter og legge ved chiafrø (uten kokosmelk). Veldig deilig det og 🙂

  1. Caroline

   Ja, det er veldig godt 🙂 Lager ofte en variant med bringebær, har lagt ut oppskrift på det tidligere 🙂 Det er bare litt mer jobb, så jeg orket ikke å forberede i går kveld, selv om det egentlig går veldig fort det også 😉

   Klem!

 12. Sexy Sadie

  Hvis du slutter med extension så vil håret ditt ha en sjanse til å gro langt av seg selv også.

 13. Folk kan si hva de vil, men du er helt sinnsykt fin med det blonde håret! Punktum. 🙂

 14. Caroline!! Du er rett og slett min store treningsmotivasjon!! Takket være bloggen din kom jeg i gang med trening igjen etter fødselen i høst, og har holdt koken siden 🙂 nå tar jeg småen på ryggen i bæremeis og løper på skogs- og fjellturer, har blitt så mye sterkere! Jeg har rett og slett fått trua på at jeg kan jeg og! 😉 flinke deg, takk for at du motiverer meg til å komme meg opp og ut, gang etter gang!! 🙂

 15. Henriette

  Hei,
  Har du noen tips til hvordan man kan komme i gang med trening hjemme? Hva pleier du å spise Før trening?

 16. Du inspirerer som alltid!

 17. Kristine

  Hei,
  Har fulgt med på debatten om merking i sosiale media og har eit innspel til dette innlegget.

  Når du merkar innlegget på denne måten blir det merka likt som innlegg som inneheld klede eller anna du har kjøpt sjølve. Altså at du ikkje tenar noko på det anna enn gjennom affiliatelenker. Ettersom eg har forstått så har du ein årsavtale med GetInspired. Antek då at du ikkje har betalt full pris for treningskleda du har på. Synest du det er rett å merke innlegg med klede frå samarbeidspartnaren din på same måte som innlegg med klede du har kjøpt til full pris? Etter mi meining burde det heller vore merka med «Sponsa treningsklede» eller eventuelt både det og «Inneheld annonselenker»?

 18. Du ble lissom 10 år yngre med lysere hår syns jeg. Det mørke håret fremhever alderstegn så en ser litt mer moden ut i ansiktet. Det lyse lysner og frisker opp ansiktstrekk så en virker yngre. Det merker jeg på meg selv. Jeg hadde gått over til en mørkere blondfarge og følte jeg så mye eldre ut… til sommeren stripet jeg håret pluss det ble solbleket, og flere kommenterer at jeg ser friskere og yngre ut.

 19. Hi
  Could you write a post about your favorite sneakers 🙂 Yours

 20. Hei Caroline!

  Takk for nok et mattips! Dette så godt ut! Alt som heter pudding må jo være godt..:) Lurer på om du vet om det vil holde seg i kjøleskapet i et par dager? Med to små i hus har jeg ikke tid til å stå og lage slik flere kvelder i uken. Hadde vært digg å lage en solid porsjon en søndag kveld, som man har til frokost f.eks mandag og tirsdag, kanskje til og med onsdag.. ;p

 21. Synes den tightsen er så fin. Hvordan er den i livet (høy, lav, medium), og hvilken størrelse har du ?

  Takk på forhånd 🙂

  Mvh Renee

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *