familielørdag

mamma og nelia eventurfabrikken

Hei lørdag! Denne dagen har bare forsvunnet i alt regnet, jeg har ikke engang rukket å trene! Gleder meg allerede til en svett økt, men det får vente til i morgen, for i kveld skal jeg dra frem pensumbøkene mine igjen 🙂

eventyrfabrikken nelia tunnel

Vi startet dagen tidlig som alltid, fortet oss til byen for å rekke litt bildeknipsing før vi besøkte Katrine og Bård. Deretter gikk turen til Eventyrfabrikken hvor vi brukte altfor mye tid på å stå i kø: å reise dit midt i fellesferien og i tillegg på en regntung lørdag er kanskje ikke det lureste å gjøre, men da vi først var der kunne vi ikke snu heller. Nelia gledet seg sånn! Vi kom inn etter hvert og var i barnas paradis i en times tid før vi avsluttet lørdagen med froyo på lekeplassen 🙂 En deilig dag til tross for kjedelig vær.

sklieeventyrfabrikken pappa nelia 2eventyrfabrikken nelia mammaeventyrfabrikken neliaeventyrfabrikken pappa neliaetter eventyrfabrikken froyoetter eventyrfabrikken is froyo

Tusen, tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg! Det var noen som lurte, og det er faktisk bare litt under ett år siden jeg var blondine. Jeg var helt lys da jeg var med på Skal Vi Danse, og så ble jeg litt mørkere i oktober / november og deretter helt mørk rett før nyttår, så du skal bare 7 måneder bak i tid 😉 Jeg har jo faktisk blitt ganske modig på hårfargefronten de siste årene, synes jeg 😉 Før var det kun blondt som gikk og gjaldt for min del, men det er veldig spennende, og ikke minst gøy, å kunne variere litt. Denne fargen skal vi jobbe litt med, kanskje blir det litt endringer, men akkurat nå skal jeg ha det slik en periode, så håret får hvile. Stor ting hendte jo veldig fort! Jeg elsker å være både blondine og brunette, og dette er veldig uvant akkurat nå, men jeg vet at jeg blir fort vant til det 🙂 

Nå venter bøkene på meg etter en super familielørdag, vi sees i morgen tidlig! 

46 kommentarer

 1. Looks like you had really fun 🙂 Thank you for the very cute pictures and I like it so much what you two are wearing <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   We had super fun 😀

 2. Så ut som dere hadde en super dag , og Nelia er jo bare helt skjønn!
  Må innrømme at jeg var litt skeptisk hva jeg ,synes om den nye fargen på håret ditt! Men du er jo nydelig uansett:) Men synes egentlig du kler brunt hår best!
  Du er en fin inspirasjon, fortsett den gode jobben , Caroline!
  Å god helg til deg

  1. Caroline

   Fortsatt god helg til deg også, Line 🙂

 3. Bra dere kom dere inn på Eventyrfabrikken og kosa dere ☺ Så dere kom og i køen. Vi hoppa av i køen etter en god stund vi. Ble noe skuffa barn og kjipt siden det var 5 åringens bursdag i dag. Men tar det igjen en annen dag

  1. Caroline

   Uff, det skulle dere ikke gjort :O Det gikk overraskende fort, vi stod der kanskje i 15 – 20 minutt, men vi hadde regnet med det dobbelte 🙂 Håper det ble en fin bursdagsfeiring likevel!

 4. Bergliot

  Hahahah, for ett herlig bilde av deg og Nelia på tur ned rutsjen! That face:D

  1. Caroline

   Haha 😀 Usikker på om hun synes det er mest gøy eller skummelt :p

 5. Hvor er buksen din ifra ?:-)
  Om jeg bruker medium strl ,trenger jeg å gå opp en størrelse? Takk for svar , du kler så godt den fargen elsker den på deg

  1. Caroline

   Den er fra gina tricot, en lysere vask enn den jeg viste i antrekkspost forrige uke 🙂 Om du bruker medium, er det kanskje en 27 i jeans? Disse er normale i strl., jeg har 25 🙂

 6. Kjente Nelia deg igjen med en gang etter du hadde farget håret? 😀 du stråler forresten!! ha en fin kveld <3

  1. Caroline

   Vi snakket på facetime da jeg satt hos frisøren, og da sa hun faffa :p Haha! Hun kaller morfar for faffa skjønner du, så jeg tror at hun trodde jeg var mamma / mormor 😉 Men etter det har hun ikke sagt noe 🙂

 7. Elsker det blonde håret 🙂 det er liksom mer deg syns jeg <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Malin 🙂

 8. Elsker bilde hvor dere sklir! 😀 Nelia er en utrolig skjønn jente 🙂

  1. Caroline

   Hihi 😀 Tusen takk! 🙂

 9. Du er nydelig som blondine, virkelig vakker! 🙂

  Ansiktsuttrykket til Nelia på bilde 3 er PRICELESS, haha! 😀 Herligste bildet jeg har sett på lenge! Blinkskudd 😀

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

   Haha 😀 Skrekkblandet fryd tror jeg det er :p

 10. Veronica

  Du er så nydelig med blondt hår, alt kler deg veldig godt! 🙂 Hvor har du kjøpt den fine dongri buksen og toppen? Ha en fantastisk helg! 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Begge deler er fra gina tricot 🙂

   Stor klem til deg, Veronica 🙂

 11. Haha, I adore that cute scared but happy Nelia face in the 3rd photo. 😀 and you look soooo fantastic in this simple outfit. Love everything about it. Have a great sunday you three.

  1. Caroline

   Thank you so much, Iga! Happy sunday to you too 🙂

 12. Hvor er boksa fra?:)

  1. Caroline

   Gina tricot 🙂

 13. Tror du kommer til å endre denne fargen så snart du får sjansen. Ikke alltid det blir full klaff hos frisøren, sånn er det nok for alle. Du er gærn! 😛

  Litt mørkblondt kler du myyye bedre! Og du! Hvorfor ha så enormt med løshår, når du er så mye finere uten? (Trodde faktisk du hadde på deg parykk på det første bildet i forrige innlegg , det så litt voldsomt ut).

 14. Hvor er jakken fra? Helt mydelig! Har lett overalt etter en dongerijakke som har riktig passform og utseende.

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 15. Margrethe

  Hehe, Nelia ser jo helt vettskremt ut på bildet fra rutsjebanen..

  1. Caroline

   Skrekkblandet fryd :p

 16. Trine Merethe

  Ååh, denne hårfargen kledde deg virkelig, helt nydelig! 😀
  Hvor er buksene dine fra? De var råkule!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 De er fra gina tricot 🙂

 17. Hei, jeg lurte på hvor buksen og t-shirt kommer fra som du har på deg i forrige innlegg. Takk for om du gir tilbakemelding.

  1. Caroline

   Jeans fra gina og tee fra h&m 🙂

 18. Det bildet der dere sklir ned er helt fantastisk! Nelia som klamrer seg fast til benet ditt mens dere har det gøy! Dere virker som en fin familie! Jeg har blitt så inspirert av dere til hvordan jeg vil gjøre det selv når jeg får en familie ❤️

  1. Caroline

   Hun koser seg ordentlig der 🙂 Litt usikker i starten, da det er svært mye barn, men så slipper hun seg løs 🙂

 19. Der så det kjempefint ut 🙂
  Ser ut som dere koste dere masse 🙂

 20. Hei! Kan du være så snill å fortelle hvor øredobbene dine er fra?? De runde i snappen fra bilen? Kledde dem virkelig!! Og du e flott som blond!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Litt usikker på hvilke øredobber det er :/ Er det de små, runde i gull? De er i så fall fra hasla 🙂

   1. Det er de som ser ut som det er «hull» i. De ser sølvaktige ut men mulig de er i gull. Du har dem på i snappen hvor du skøyer med LK i baksetet 😉

 21. elisabeth

  hvor er buksa fra? 🙂

 22. The picture of her holding your leg on the slide is so cute!

 23. Hei 🙂
  Ville bare gi deg ett tips til reise syken din som du sliter med på reiser, spesielt båt. Akkurat som meg.
  Skulle ha en fin båt tur og fri med kjæresten min, jeg ender selvfølgelig opp på doen selv og i sengen.
  Men det eneste som jeg virkelig sverger til, er godt ferskt brød/rundstykker med smør på.
  Magen har det dårligere når den er helt tom, og brødet suger til seg mage syren begrunnet ja, at brød er som det er.
  Når jeg spiser det under disse uheldige øyeblikkene :/ så blir jeg så mye bedre, kan bli helt frisk på ett par timer.
  Dette tipset fikk jeg også fra de som jobbet på båten som vi tok den helgen. Ett tips som funker hver gang. Selvom man ikke har lyst til å spise noe når man er så dårlig så er det absolutt verdt å få det ned i magen slik at magen ikke er helt tom med masse mage syre bare. Noen ganger har jeg spist to tallerkener fulle med slikt godt lande-loff med smør på 🙂
  Håper du bruker tipset å ser selv at det fungerer!!
  Ha en fin dag med familien 🙂

 24. Jeg ELSKER håret ditt nå <3 litt sånn "babete" which i love!
  Og uttrykket til Nelia, enig med alle her 🙂 helt fantastisk 🙂

 25. Skjønne lille knøttet…

 26. Hei:) hvilken frisør har du brukt?

 27. Kariann

  Mange herlige bilder. Godt å se at dere har hatt en skikkelig kose lørdag. 🙂 Også så nydelig det å se hvordan Nelia klamrer seg fast i mammaen sin på vei ned sklia. 🙂
  Ønsker deg en god ukestart. Her skal jeg starte uka med en god joggetur med lille i vogn. Kjenner bare hvordan det «neste» innlegget ditt om litt trening frister meg så til å bare løpe en tur før natta. Haha. Du skal vite at du har vært stor inspirasjon til at jeg begynte å trene etter fødselen. 🙂 Så stå på Caroline!
  Klem<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *