do blondes have more fun?

b

I don’t remember, so let’s find out 😉 

a

– uten extensions –

dbf

– the one and only –  

aceda_1

En av tingene jeg gjorde i Oslo i dag, var å dra en etterlengtet tur til Gevir og – uæ! Jeg har blitt blond igjen! Veldig, veldig blond! Det er ikke lenge siden jeg fikk beskjed om at det ville være for hardt for håret mitt å bleke det, så jeg trodde at jeg aldri skulle få sjansen før på flere år, men så har det visst kommet noe på markedet som ivaretar kvaliteten på håret til tross for store fargeendringer. Olaplex gjør at håret ikke brekker, og det var veldig viktig i mitt tilfelle. Det gikk kjempefint! Jeg måtte klippe litt av det, for det ble ganske tøft for de ytterste tuppene mine, men resten av håret har det kjempefint 😉 

Å gå fra så mørk som jeg var, til såpass lys på bare én dag er en diger prosess, så dette tok flere timer. Tusen takk til Nikola for tålmodigheten, jeg er utrolig fornøyd.. selv om jeg skal innrømme at det er forferdelig uvant. Kommer sikkert til å skvette til når jeg våkner i morgen tidlig 😉 

Så, hva synes du? 

208 kommentarer

 1. Hei Caroline:) nydelige du er! Hvordan får du håret til å ligge så fint med de fine bølgene? Jeg har langt hår med krøller, men det blir så brusete. Kunne tenkt meg å fått det til å ligge som ditt. Føner du håret tørt? Og hvilke produkter bruker du i det?:) stor klem:)

 2. Jeg har alltid ment at du tar deg best ut som blondine, og må igrunn innrømme jeg var litt misfornøyd da du gikk over til brunette. Det tok tid å vende seg til, for å si det slik. Nå som du igjen er blond, føler jeg du får en helt annen glød – og den kler deg kjempebra! Krysser fingrene for at det blonde håret blir værende en stund 🙂

 3. Virker som det er ekstremt delte meninger her. Da tenker jeg at folket liker deg BÅDE med lyst og mørkt hår.
  Jeg vet ikke hva jeg synes jeg.. Jeg synes du kler begge deler like godt. Da er du i grunnen heldig fordi da kan du bare farge mørkt/lyst ettersom hva du ønsker. hehe. Har du prøvd rødt hår? 🙂

 4. Anonym 18

  Alt kler den smukke, og du ser fin ut! Du burde «eie» det nå, – own it while you got it!

  Syntes du kler både brunt og blondt, men denne fargen ble i det lyseste laget?? Det kan fort bli litt blast med blondt hår, både for unge, voksne og eldre. Mørkere hår gir mer dybde for ansiktet og tonene i huden, både brunt og medium-mørk blond. Nå er du jo nesten platina-barbie blond!!

  Med en litt mørkere blond (må ikke være MØRK blond, men mørkere), tror jeg hadde jobbet med ansiktet ditt, fått fram dine blå øyne og gitt deg en sommerlig glød!

 5. Anonym 18

  Publiserte en kommentar her tidligere, men ville også anbefale en moderne striping teknikk som jeg tror du hadde sett smashing ut med!

  Søk opp «Balayage highlights» på bilder i Google.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *