do blondes have more fun?

b

I don’t remember, so let’s find out 😉 

a

– uten extensions –

dbf

– the one and only –  

aceda_1

En av tingene jeg gjorde i Oslo i dag, var å dra en etterlengtet tur til Gevir og – uæ! Jeg har blitt blond igjen! Veldig, veldig blond! Det er ikke lenge siden jeg fikk beskjed om at det ville være for hardt for håret mitt å bleke det, så jeg trodde at jeg aldri skulle få sjansen før på flere år, men så har det visst kommet noe på markedet som ivaretar kvaliteten på håret til tross for store fargeendringer. Olaplex gjør at håret ikke brekker, og det var veldig viktig i mitt tilfelle. Det gikk kjempefint! Jeg måtte klippe litt av det, for det ble ganske tøft for de ytterste tuppene mine, men resten av håret har det kjempefint 😉 

Å gå fra så mørk som jeg var, til såpass lys på bare én dag er en diger prosess, så dette tok flere timer. Tusen takk til Nikola for tålmodigheten, jeg er utrolig fornøyd.. selv om jeg skal innrømme at det er forferdelig uvant. Kommer sikkert til å skvette til når jeg våkner i morgen tidlig 😉 

Så, hva synes du? 

208 kommentarer

 1. Kjempe fin:) Men fin som brunette også da:)

 2. Åhh, herreguud så fiint 😀 Fotballfrue is back, haha. Har alltid likt blondt best, selvom alt kler den smukke 😀 Du må nesten fortelle oss hvordan Nelia reagerte da hun så deg <3

 3. Jeg elsker det! Du ser smashing ut!

 4. Kristin B

  Herregud, ALT kler den smukke 🙂 Gud du er sååå fin altså!!

 5. Katrine

  Så utrolig fint!! Dette kledde du!

 6. Du kler begge deler, både mørkt og lyst:) sikkert kjekt med litt lysere om sommeren:) kjempe flott ble du!!! <3

 7. For å si det på Særpedialekt – DRITSPREKT! Du kler det blonde mye bedre enn det mørke.

 8. Du er virkelig sååå nydelig, Caroline! Håret ble også aldeles nydelig! Og så har jeg lagt merke litt så fine og veltrente armer du har fått! Er det utelukkede kettlebell og kroppsvekt- øvelser du gjør når du kjører styrketrening? Hvilke øvelser og antall rep bruker du evt? 🙂

 9. Endelig!! Har savnet Caroline med blondt hår

 10. Du er den eneste i hele verden som ser smashing ut med foils i håret!! Du ble kjempefin som blond! Digger deg! Hver gang jeg er inne på bloggen din får jeg lyst til å trene! Du inspirerer meg!! 😀

 11. Det ble såååå bra. Jeg har alltid syntes du er flottest blond, selv om du er nydelig som brunette også, er du virkelig smashing som blond!!!! Du er såå fin 🙂 🙂

 12. Alt kler den smukke

 13. Cecilie

  Caroline, blond ér og bliver din hårfarve <3 Lige siden du blev brunette har jeg ventet på at du skulle gå tilbage til det blonde 🙂 Du klæder det skandinaviske look SÅ godt!

 14. Alt kler den smukke ;*

 15. Anna helén

  Ååh, så fint! Nydelig med lyst hår:)

 16. Det der kledde du SÅ bra!! Vakker du er!

 17. elisabeth

  jaaa, du er så fin som blond <3

 18. Synes du ble VELDIG lik Maria Montazami her, dessverre.. Den looken med veldig korte layers passer nok bedre til det mørke håret, for da er det ikke like tydelig. Men det er jo ikke noe å gjøre når det er lengden du har på det ekte håret ditt, så. Har alltid elsket det lyse håret på deg, men nå ser jeg at jeg foretrekker det mørke fremfor dette.

  1. Akkurat det tenkte jeg også. :/

 19. God kveld 🙂
  Det ble utrolig fint! Du kledde faktisk blondt hår like godt som du kledde å være brunette 😀
  Du minte meg på at jeg må gjøre noe med håret mitt snart også. hehe

  Utrolig bra innlegg forressten !

 20. Fast leser

  Alltid fin, uansett farge! Men må nok dessverre innrømme at jeg foretrekker deg med den hårfargen du har i headeren din 🙂 men fin med blondt hår og altså.

 21. Silje Riseng Moen

  Syns du absolutt kler best å være blond kjempe fin!!

 22. Nope… =(

 23. RÅ-lekkert!!!!! Fikk lyst til å bli blond selv, og jeg har vært brunette hele livet.

 24. Yay! blond har altid været din farve 🙂

 25. Kristine

  Ja, fordi det var det du trengte; å bli enda mer bimbo.. 🙂

 26. As soon as I saw a post on Instagram I hoped that you go blonde. And you did! I have already told you that I love you in blonde, but now I love it even more! Beautiful girl. 🙂

 27. Christine

  Synes du er så mye finere med blondt hår <3

 28. Så utrolig fin du ble! Elsker når du har blondt hår! Hadde håpet at du skulle farge det lenge – vi har det jo tross alt mye mer moro enn resten! 😀
  Anbefaler deg redken exstreme balsam for å reparere skadene, den gjør underverker på blondt hår!

 29. Syntes du kler blondt hår, men på det øverste bildet, pluss de to nederste ser håret ditt mer gult ut.
  Ikke fint spør du meg (ikke frekt ment). Men kanskje det er fordi du har gått fra å være veldig mørk?!
  Mulig du kan fikse på det om ikke så lenge.
  Du har jo fint hår uten extensions også, så hvorfor ikke prøve deg uten en stund?

  Kult at du varierer sånn på håret. 🙂

 30. Nydelig

 31. Oi, ja det var forandring! Som du sier, stor forandring! Jeg har alltid syns du var finest som blond selv om du også kler å være brunette. Forandring fryder tenker jeg 🙂 Så får vi inderlig håpe livet blir ekstra morsomt fremover 😉

  http://www.ruske-sara.com

 32. kjempefint! Synes du kler lyst hår så utrolig bra 🙂 Liker veldig godt slik du hadde det på alle bildene i boka du har gitt ut :))

 33. Nydelig! Du kler all slags hårfarger men etter min mening er du aller vakrest som blondine

 34. Hei Caroline! Wow,så fin du ble,du er faktisk fin uansett!!!! Du har skrevet om dette før,en hva bleker du tennene med!?:)

 35. Hanne Storsve

  Helt ærlig synes jeg du kledde brunt hår bedre 🙂

 36. MYE finere med mørkt! 🙂

 37. Tommel opp! Veldig fin!

 38. Kjæmpe fin 🙂

 39. Wow! Du kler virkelig alt du 🙂 aldri kommentert på bloggen din før, men måtte bare nå.

 40. Vet du hva.. du ser SÅ mye yngre ut med blondt hår, så det der er jeg HELT for! Smashing Caroline, thumbs up!

 41. Superlekkert!!!

 42. Nei. Du ble mye mer blass og fargeløs her, og håret var ikke særlig glansfullt. Du var mye finere og mer elegant med det mørke.

 43. Syns du kler brunt finest, syns dette ble litt for varmt og gylent!

 44. Kristine

  Brunt!!!! Du ser mer voksen og sofistikert ut med det 😉 Brunt ga deg mer farge,denne blonde fargen ble du desverre litt blass i synes jeg. Men så lenge du er fornøyd,så spiller det ingen rolle 😉 Det var min mening :)))

 45. Jeg personlig synes du er MYE finere med brunt hår, eller i alle fall ikke så lyst som dette. Synes ansiktet ditt blir finere, kommer bedre fram med mørkere hår, og det kler ansiktet ditt bedre. Det ser mer naturlig ut til deg, kontra dette blonde. Men for all del, du er jo smellvakker uansett!

 46. Du ble kjempefin, du kledde det utrolig godt

 47. Synes virkelig du ble kjempefin! Du er flott både som brunette og blondine, sikkert deilig med litt variasjon 🙂

 48. Kjempefint :-):-)
  Lurer på hva extensionen din koster og hvilken type det er? Har så lyst på selv da håret mitt er like kort som ditt uten extension.

 49. Du er vakker uansett er min dom-brunette eller blondine:) Alt kler den smukke!

 50. Great!

 51. Woooow!!!! Så utrolig fint!!! 🙂 du stråler virkelig! Jeg synes du er aller finest med blondt hår!Håper du liker det selv og. Så morsomt det siste bildet var. Elsker t skjorten og. Håper du har kommet deg etter gårsdagen! Jeg så forresten akkurat på «typen til» på nrk hvor du var med. Veldig gøy å se, haha 🙂 Ha en fin kveld. Klem <3

 52. Så utrolig fint det ble! Skal vise disse bildene til frisøren min neste gang – perfekt kledelig farge og sykt fine bølger 🙂 misunnelig !!! PS; takk for at hvert eneste innlegg inspirerer!! Jeg får litt avstinenser de gangene jeg er innom og du ikke har oppdatert !!

 53. DET var awesome!! Ser ihvertfall ut til at blondes DO have more fun. 😀 Nydelig hår!

 54. Å du vet, en gang blond, alltid blond! Hihi❤️ Jeg husker jeg farget håret mørkt, men følte meg likevel blond. Du kler alle farger, du, Caroline! 🙂 Klemmer

 55. Synes du ble rå fin jeg 🙂 Du kler definitivt blondt hår best , ser så mye yngre og freshere ut. Ikke det at du ikke er fin med brunt for du er alltid fin 🙂 God helg !

 56. Du ser jo alltid strålende ut synes jeg:) Nydelig er du!

 57. Ukledelig.Du gikk fra classy til trashy glamourmodell…

 58. Karoline

  Det ble kjempefint! Personlig syns jeg du kler blondt best 🙂

 59. Neeeei… Så fint med mørkt hår Caroline

 60. Du er Nyderlig som blond og ser mye yngre ut ❤️

 61. Veronica

  Nei Caroline da:O hehe! Syntes du kler litt mørkere jeg altså:) Det blonde ble veldig blast til ansiktet ditt, du mistet fargen og gløden litt. Og det ser litt gult ut? Men det er jo veldig gøy med litt forandring da:D Ha en fin helg!

 62. Kjempeflott! Alt kler den smukke da Men sommerlig og flott. Også så du yngre ut (ikkje at du trengte d da)

 63. Jaaaa, endelig:D Venta på leenge!! Nyyydelig!!!

 64. Åå jeg elsker deg i blondt! Så lekkert!

 65. Christine

  For å være ærlig,så synes jeg du kler å være brunette best. Du blir så mye mer voksen med brunt hår,selv om du også er fin med lyst. Synes dette var litt for lyst på deg da,du hadde kledd en litt mørkere blond farge.

 66. UTROLIG fint!!! Og du ser ut som du koser deg skikkelig med det og 😀

 67. Heia, så utrolig fin du var med lyst hår igjen. Lurer bare på åssen du får så fint fall/ krøller i håre?

 68. Mariell

  Endelig! Du er kjempe fin slik 🙂

 69. Camilla

  Du ble så sinnsykt fin!:-)

 70. Wow, Caroline! Dette kledde du virkelig! 🙂 Alt kler en smukke, er det ikke det man sier? 🙂 Utrolig vakker er du!

 71. Jeg syntes du ser yngre og leken ut! Tommel opp

 72. Uvant! Men alt kler den smukke.. 😉

 73. Nydelig <3

 74. Du kler mørkt hår MYE bedre

 75. Æææ, så fin du ble 😀 Veldig uvant etter det mørke håret, men du er like fin som alltid 🙂

 76. Det ble kjempe fint! 🙂 Fine og levende bilder av et nydelig smil! 😀

 77. Kariann

  Fy søren Caroline! Alt kler den smukke. Jeg syns du er rå lekker som brunette, men det er du søren med som blondine og. :*
  Jeg brukte og Olaplex sist jeg stripte håret og ble så fornøyd med resultatet. Føler faktisk de stripene har holdt seg blondere lengre enn andre. Så det er tommel opp! 🙂
  Håper du blir like fornøyd. Og håper kvalmen har gitt seg helt nå. Det må være noe av det værste som fins. Jeg har alltid blitt bilsyk/reisesyk, og blir det fortsatt. Så vet godt hva det er. For meg gir det seg raskt etter jeg får kastet opp, men ikke alltid man får det til. He he. Huff nei. Unner ingen slik kvalme altså.
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer! 🙂
  Klem

 78. Kjempe fint!!! Du kler brunt også, men ser mye yngre ut med blondt hår!

 79. I love it! It looks fabulous.

 80. Karianne

  Du er en vakker dame uansett 🙂 Kunne gått rundt med en striesekk og vært vakker, men siden du spørr hva vi synes, må JEG helt ærlig si at jeg tenkte «NEEEI» med en gang.

 81. Kjempe fint 🙂
  Alt kler den smukke :-)))

 82. Jeg syns du ble kjempefin! Nydelig farge, ikke for lyst en gang:) Men om blondiner har det morsommere enn brunetter? Kanskje, da de fleste blondiner er egentlig er brunetter, haha

  Hilsen en brunette

  Ps Men jeg syns du var fin uten extensions også…

 83. Fargen var veldig fin! Gøy med forandring 🙂

  Et lite råd fra meg: skulle ønske du kunne ha ditt naturlige hår. Dropp extensionsen!! Du så utrolig kul, chic og trendy når du hadde hårlengden som på ‘det nye jenta’. Vi diskuterte det faktisk på jobben min her om dagen (jobber som frisør), at extensionsen din ikke ser helt bra ut bakfra fordi overhåret ditt er så kort. Tenker på hva vitsen med å klippe seg ifjor var hvis du likevel skal ha i extensionsen? Håper ikke du tar dette ille opp, synes bare du symboliserer barbie, når du egentlig er SÅ mye mer! Klem fra frisøren som elsker bloggen din! 🙂

 84. Åj – så forskjellig 🙂 Var så vant til å se deg mørk nå 🙂 Men det var veldig fint da 🙂

 85. vibecke

  Hei Caroline ! Du er flott med både lyst og mørkt hår 🙂 Som flere andre lurer jeg på hvor skorne dine er fra?

 86. Cecilie

  Herregud!! Så utrolig fint! Likte deg med mørkt hår også jeg altså, men dette ble utrolig fint! Veldig vellykket 🙂 Tommel opp!

 87. Helt ærlig syns jeg det mørke håret passer deg bedre, men det er ditt hår så du vet best hvordan du føler deg vel.

 88. Jeg syns du er like flott som brunette som blondine, Caroline! Du ser litt mer sofistikert og «voksen» ut som brunette, men det lyse håret er absolutt også kledelig 🙂 gøy med forandringer! Og særlig når resultatet ble så fint 🙂

 89. Alltid vaker men gud så utrolig mye finere det er med brunt. Fin uansett men foretrekker definitivt å se deg som brunette Caroline! Nå ble jeg nesten litt trist hehe du vet du er for involvert i en blogg når

 90. Monica E

  Nei, nei, neeeeeeiiiii :-(((( du var så flott i mørkt hår !!! Men , alt kler jo den smukke… Heilt ærlig fikk eg litt sånn dårlig russisk heimebleiking følelse då eg såg det.

 91. Tror ikke at du kommer til å ha dette lenge gitt…

 92. Gina Sofie

  Hei Caroline:). Så fin du ble, kledde du kjempe godt. Hvilken frisør salong var du hos? Klem Gina Sofie 🙂

 93. Wow du har blitt blondie igjen! Klart det blir veldig uvant for deg og oss i starten, men jeg tror det vil gå seg fint til 🙂 Alt kler den smukke 🙂 Var kjempe fint bak, uvant i ansiktet ditt. Jeg synes du var super fin før denne forandringen også jeg da. Du kledde mørkt hår også veldig godt, men gi den lyse looken noen dager, så er den også innafor 😉 Ble du fornøyd selv da?

 94. Katrine

  Åå nå ble jeg nesten litt skuffet, haha
  Jeg finner så mye mer inspirasjon i stilen din når du er brunette.. jeg vet ikke hvorfor, men du blir bare så mye mer naturlig, sunn og classy om jeg måtte velge tre ord for å beskrive. 🙂 Jeg syns dette ble litt for ungdommelig og trodde først jeg var inne på en annen blogg for ungjenter. Men det viktigste er jo at du trives 🙂 holder dog en knapp på mørkt og litt kortere/uten extension. Kanskje håret ditt ville ha hatt godt av det også etterhvert? 🙂 men du er jo smashing og det er lite som forandrer på det!

 95. I like your brown hair better.
  blonde hair doesn’t match you

 96. Solveig

  Hei Caroline!
  Jeg har nylig spilt et spill som heter Akinator! Litt som et «genie- in the bottle» spill; hvor du skal tenke på en «kjendis» og svare på forskjellige spørsmål, så skal denne ånden da gjette hvem du tenker på, og jeg prøvde på deg! Gjett hva; han gjettet det! Du er et av svarene i spillet 😀 hvor gøy er ikke det!

 97. Hei! digger t-skjorten! Hvor er den fra? 😀

 98. Åååå, så fin!! ♡

 99. Dette ble pent, for et lekkert hår du har!! Misunnelig!! Du stråler for tiden!!

 100. Ingrid Marie

  Oh wow! Det var skikkelig uvant å se deg SÅ blond igjen! Det er vel veldig lenge siden sist? Men alt kler den smukke Tommel opp

 101. så fint det ble! synes du kler både det mørke og det blonde veldig godt 🙂

 102. Fin farge! Kan jeg spørre hvor mye en sånn behandling koster?:)

 103. Hei Dette kledde du kjempegodt Du er en stor inspirasjon og jeg leser bloggen din fast Fortsatt god sommer

 104. Henny88

  Oiiisann! DÉT var uvant det. Vet ikke helt enda hva jeg synes. Rart egentlig, for du var jo blond leeeenge før du ble mørk. :-p

 105. Du ser virkelig bedre ut som blond . Friskere og gladere

 106. det viktigste er jo at du liker det selv!!! personlig syntes jeg ikke det var så heldig, men det er jo ditt hår og dine valg og sin smak:)

 107. Stilig! Fikk litt sånn Shakira-vibe med de rufsete bølgene 🙂 Absolutt kledelig!

  Uvant å se deg med blondt hår igjen, må ha vært superrart når du så deg selv i speilet i dag morges :p

 108. Alt kler den smukke ☺️ Men personlig liker jeg deg nok best med mørkere hår.

 109. OMG D ble syyyyykt fint

 110. Du er aldeles nydelig!! 🙂

 111. Fin som alltid. Alt kler den smukke vettu. Personlig syntes jeg kanskje du kledde det mørke litt bedre, du så litt mer sofistikert ut, men du er fortsatt like vakker og det oser «IM READY TO HAVE FUN» nå. hehe! Ønsker deg en strålende lørdag, Caroline. 🙂

 112. Anna Lisa

  Du kler jo d meste, men hoppet litt i soffan når jeg så d
  Synest mørkere kledde deg bedre men forandring fryder jo
  Fin lørdag da!

 113. Du kler både mørkt og lyst, men synes lyst er finest! Det gjør liksom noe med ansiktet ditt, det lyser frem på en måte 🙂

 114. Du er fin uansett, du 🙂 Jeg synes du ser yngre ut med lyst hår – og så ligner du enda mer på moren din, og det er jo ingen ulempe 😉 Har du forresten hørt om eller prøvd Gaitline-sko? Jeg har lyst til å prøve dem da jeg til tider sliter med knær og rygg, men er usikker på om de er verdt pengene. Ha en fin helg!

 115. WOW! Ja, dette var jammen uvant.
  Fikk et lettere sjokk med en gang, men jeg må jo si at det
  ble utrolig fint <3
  Brukte Olaplex sist gang jeg også og håret ble så fint 😉

 116. Kjempefint!

 117. Charlotte

  Fineste håret du har hatt var på forsiden av Det Nye med det korte litt kalde blonde håret!! Det var helt sykt fint! Når man farger fra mørkt til blondt så har håret lett for å bli litt gult, anbefaler sølvshampooen fra Bjørn Axen for å få litt kaldere toner!

  1. Ikke noe som slår fudge clean blonde! 🙂 Jobber selv med den..

 118. Henriette

  Alt kler den smukke, er det ikke det de sier ? 😉 Du kler jo alt, men personlig syntes jeg nok det var hakket freshere med litt mørkere hår! Men fin er du jo uansett 🙂 Ha en strålende helg!

 119. Fargen var fin den. Ikke noe å utsette på den. Men jeg synes du er ufattelig vakker med mørkt hår. Det rammet inn ansiktet ditt på en mer flatterende måte enn den lyse fargen. Håper det ikke blir lenge til det blir mørkt igjen

 120. Hei vakre Caroline 🙂

  Drev å så på bildet av deg uten extension. Du har jo så utrolig fint hår.
  Hva er grunnen til at du tar extension ?

  Det er ikke ment som kritikk, er bare nysgjerrig.

 121. Du spør hva vi syns, så here it : A big fat NO! Jeg syns det mørke gjorde deg veldig «picture perfect» og veldig striglet, men du var flott med det selv om jeg tror du hadde vært enda finere uten extensions. Nå så du fryktelig gammel ut, sånn «prøver å beholde looken jeg hadde når jeg var 18». Kan være det hjelper med annen sminke/øyenbrynsfarge. Kan tro en mellomting er mye mer passende etter min smak. Men smaken er som baken, og så lenge du er fornøyd er det det som teller, dessuten, et smil gjør jo alltid at man blir pen 🙂

 122. Super fint! Og veldig fint med litt gyldene toner i -kler deg 🙂

 123. Syns du kler både mørkt og blondt hår jeg 🙂 Aller finest var den litt kortere lyse frisyren du hadde i fjor 🙂

 124. For å være ærlig synes jeg du var mye finere før, dette kledde du ikke. Og hvorfor bruke fake extensions, det naturlige er mye bedre. Du ba om mening og da får du ærlig svar. Ha en fin helg!

 125. Veldig fint, syntes du kler blond. Og det er jo deilig med en forandring for deg selv i iblant:) Neste gang du skal gjøre noe med håret så hadde du vært smashing med litt mørkere blond – _elsker den fargen på deg! Men du er jo så fin nå, så nå er det bare å vise fram dine vakre lokker!!! Den smukke kler alt

 126. Okeeei, jeg har vært en tilhenger av de brune lokkene dine lenge nå, men det der kledde du. Seriøst. Ser sykt fresh ut!

 127. Cecilie

  Kjempeflott:)

 128. Hej og wouw, Det er bare så fint!
  Hilsen Lone

 129. Jannicke

  Hvilket merke er buksen din? Hvor er den kjøpt? Den var kjempe fin! 🙂

 130. Fint både lyst og mørkt! 🙂 Men tenker du er mye finere uten all den hairextendions. Hva tenker du? Synes du at håret ditt er for tynt uten? Hva er grunnen til at du alltid har påsatt kår? Håret ditt uten så jo veldig fint ut. Mest mulig naturlig er jo faktisk aller aller finest 😉

 131. Oda Amalie

  endeliiig! Denne fargen du kler best! <3

 132. Kjempefint 🙂 Kledde deg godt.

 133. Jaaaa! You are so supposed to be a blond. Love it.

 134. Så fint det ble 😀

 135. Kan hende det er pga det er så uvant men det ble ikke like vakkert som mørkt hår, men nå skal jo ikke jeg ødelegge gleden når du akkuratt har Farga lyst for du kledde det og:) men husker bilder fra da du hadde langt rett hår i blondt og øyenbryna var lysere da falt det veldig naturlig igjen

 136. Fint! Du ser 15 år yngre ut nå, det mørke håret fikk deg til å se mye eldre ut enn det du er. Er det bare masse masse striper?

 137. kanskje du klarer deg uten lysår en gang? Det hadde vært det fineste.

  Husk at du skal merke håret som sponset i alle innlegg hvor det vises frem. Det er en sponset vare til tusenvis av kroner. Ha en god helg

 138. Nydelig blond farge, veldig kledelig! Hvor er de fantastiske bootsene fra?

 139. Noo, Caroline nooo. This color itd too bright :/ You looked so good in brown 🙂

 140. Wow! Very unpredictable! I like you in your previous colour, very beautiful)

  With love from Russia,
  Daria

 141. Hei:)
  Fin du ble håret!
  Hvor er t-shorten din fra? Den var kjempe søt:D

 142. Kler mye bedre å være brunette enn blondine…

 143. Kjeeeeempefint! Jeg hadde glemt hvor flott du er med blondt hår. Har elsket det brune også- voksent og flott- men blondt er og blir helt knall. Du kler det så godt at jeg har ikke ord! Skulle ønske jeg var så pen og sprek som deg og med det drømmehåret!

 144. Vakker som alltid! Du kler alt 🙂 Alltid artig med litt forandringer, og blonde har det mer gøy 😉

 145. Du er så fin og perfekt at jeg får helt vondt! Tenk å se ut sånn som deg:o Du er helt breathtaking, Caroline:D

 146. Fresh og ungdommelig! Veldig kledelig, og et mye mykere uttrykk… Good choice, Caroline!

 147. Ranveig

  Du ble kjempefin Caroline, kler lyst veldig godt. Synes du virker yngre også. Vakker er du 🙂 Men..jeg lurer litt på høstens trender, du er helt sikkert oppdatert på det 🙂 kan du lage et innlegg om farger og hva som vi bør investere i til høsten. Den nærmer seg med stormskritt, huff 🙂

 148. Oj, det var et steg tilbake :/ Jeg likte det ikke i det hele tatt! men så lenge du er fornøyd er jo det det som er viktig 🙂

 149. Absolutt en kul og fin farge, men syns nok du kler brunt bedre om skal jeg være ærlig:)

 150. Så fint, hvilke type extension bruker du?:-)

 151. Kristin

  Du spør og da får du ærlig svar fra meg;
  Det ser fake og slitt ut, jeg syns du er alt for gammel for den looken der.

 152. Siden du spør hva «jeg» syns, så skal jeg gjerne svare. Håper av hele hjertet mitt at du får dette ekstremt godt betalt!! Tenke seg å mishandle håret sitt på denne måten, helt ubegripelig! Ditt helt eget hår og hårfarge er jo så utrolig vakkert, så fatter ikke al den extention og da slett ikke den farge du har tatt her, som jeg synes ser skrekkelig «billig» ut. Håper virkelig at noen vil tilby deg en million eller to, for å ta tilbake ditt eget hår, helt uten noe dilldall! Den ekte Caroline er den beste! 🙂

 153. Superfint! Fortsett å ha det sånn, helt nydelig 🙂

 154. Hei, du vakre! Siden du spør hva jeg synes, så svarer jeg 🙂
  Det jeg syntes var så fint med det brune håret ditt, er at det virkelig fikk fram de nydelige blå øynene dine! Med lysere hår er det som om håret stjeler litt av fargen fra ansiktet ditt- og oppmerksomheten. Samtidig synes jeg det blir en vanskeligere balansegang med lyst hår og mye sminke, – i mine øyne er det som om mørkere hårmanker «tåler» et mer sminket ansikt, om du skjønner. Samtidig er det jo lekkert med lysere toner nå som det er sommer (eller «sommer», kan en nesten si, med den sommeren vi har hatt 🙂 ). Og så må jeg si at du har jo så nydelig, tykt hår fra naturens side, og jeg syntes virkelig du kledde det da du hadde lyst, kortere hår 🙂 Men du er blant de heldige som kler både lyst og mørkt hår. Har du forresten forsøkt rødtoner noengang? Bare nysgjerrig 🙂 Ha en nydelig dag!

 155. endelig! Dette som er DEG – nydelig!

 156. Kjempefint!!!! Du kler det

 157. Tja, blir nok vant til det

 158. Siden du spør så er jeg ærlig og sier at jeg synes du var mye finere med det mørke håret.

 159. Jeanette

  synes du var superfin jeg! Du kler både lyst og mørkt hår veldig bra! Veldig uvant å se deg blond nå,det er lenge siden sist! Hvor er toppen din fra? Den var superfin!

 160. Veldig fint! Personlig syns jeg du ser mer friskere og sunnere ut med brunt hår, men kan jo bare være at det er uvant hehe 🙂 Misforstå meg rett, du kler blondt veldig godt også <3

 161. Du kler å være både lys og mørk Helt nydelig er du Hele din familie og hundene er det Kos deg på lørdagskvelden

 162. Therese

  Wow!! Jeg skvatt også hehe. Du ble fantastisk fin! Så nydelig fargespill! Kan du skrive mer om det som skal gjøre blekingen mindre hard for håret? Jeg har også lyst til å bli blond igjen, men har ikke lyst til å slite så veldig på håret.

 163. Ilaria//

  Siden du spør om min mening… Fint at du ble blond igjen, det kler du – ungt og fresht 🙂 synes dog ikke denne blonde fargen var helt heldig. Men det jeg ikke forstår er hvorfor du har løshår hele tiden. Hva er grunnen? Jeg synes det er altfor langt.
  PS: skal ikke alle bilder merkes med at løshåret er sponset? Ikke bare dette innlegget??

 164. Utrolig fin! Du kler mye bedre blondt hår! Ser virkelig ung og frisk ut! Håper du aldri aldri blir mørk igjen!

 165. Du kler alt! Kjempefin på håret som alltid :))

 166. Marianne

  Nydelig! 🙂

 167. Hei. Du ble fin med lys hår men kan jeg spørre hvor skoene dine er fra?

 168. Eftersom att du frågar: Nej.. :/
  Håller med de andra kommentarerna om att det ser slitet och fake ut. Du såg mycket mer elegant och seriös ut med mörkt hår, det blonda blir lite fjortis enligt mig.
  Se bara på ditt sista inlägg från Århus – så himla fin hårfärg och håret ser blankt/friskt ut!

 169. Silje V.R

  Synes uten tvil at du ser vanvittig mye bedre ut med mørkt hår! Det ser mer naturlig ut på deg, det blonde blir veldig barbie og ser dessverre falskt ut.. Men smak og behag selvfølgelig

 170. Velkommen tilbake ett spm før, hvor mange pakker extention måtte du ha?har sånn ca samme lengde. De sa det var 5 i hver pakke. Greit å vita hva jeg må regne med for å få det så tykt

 171. Synes du kler både brunt og blondt hår! Men denne nyansen var ikke så vellykket, etter min mening. Den er for lys, og håret ser ikke friskt ut, men gulaktig. Fargen på brynene blir for mørk mot håret. Mange kommenterer hvilken frisyre som gjør deg ung kontra eldre. Jeg synes du ser ung og sprek ut uansett, da!☺️

 172. Du ser helt fantastisk ut 😀

 173. Mariann

  Når du først spør; du kler brunt hår SÅ mye bedre. Huden ser finere ut, i hvert fall på bilder, og tennene mindre blå ut som følge av bleking.

 174. Du er finest som blondine 🙂 Og da du danset til «Waka Waka» på Skal vi danse, så var håret ditt helt sykt fint!! 😀

 175. Du kler absolutt mørkt hår best

 176. Det jeg ikke skjønner er hvorfor du har den frisyren. Synes det ser finere og mer sofistikert ut uten fake-hår påsatt og med.de krøllene.

 177. Neliane

  Siden du spør…. NEI. Dette så billig og blast ut dessverre. Det ble fra classy to trashy…. Ser gult ut og minnet meg om den fæle manken til Maria Montazami, hun ser ut som en svær hest da, det Gjør ikke du. Men jeg har spurt før, hvorfor orker du alt det fake håret tapet i hodet år etter år? Fatter det ikke jeg, men smaken er forskjellig. Etter min mening var du flottest og mest sporty og ikke minst så nettere ut da du hadde det skulderhøyt. Og det bildet fra frisøren UTEN extension den gangen, var flott.

  1. Ja! Takk, jeg kom ikke på hvem hun minnet meg om, men nå kom jeg på det!

 178. Så utrolig fint det ble! Jeg leste noen av de første kommentarne, og skjønner ikke hvorfor de var så negative. Personlig synes jeg du er spesielt pen med lyst hår! Vakker med mørkt, men kjempevakker med lyst:) det gir absolutt en wow-effekt!

 179. Nicoline

  Fin! Kler begge deler, men jeg syns håper burde ha litt mindre gulskjær i seg, men dette kommer jo etter hvert 🙂 Bruk sjampoo med blåpigment i seg, og plei håret rikelig. Men dette vet sikkert alt den dyktige frisøren din om. Jeg stemme for kortere og litt mørkere, jeg . a la mars 2014? Der er du helt nydelig på så mange av bildene.

 180. Nei! Men du kledde den lyse fargen og det noe kortere haaret ı fjor sommer. Dette her ser ut som en parykk og det er noe feil med fargen, jeg vet ikke hva men den ser saa kunstig ut 🙁

 181. Råsexy, herlig og fresht! 😀

 182. Du må ba oss leser om våre meninger angående din nye hårfarge og frisyre, og jeg må være ærlig da og si det ikke er kledelig. For meg ser du litt «billig» ut nå med alt dette blonde håret. Jeg synes du så bedre ut med den mørke fargen og mer ekte/normal hårmengde/tykkelse. Skjønner heller ike vitsen med stadig skifte så voldsomt på farger og stil – tenker at du er så voksen nå at du burde ha funnet deg selv litt mer.

 183. Supert fint.
  Hvor er t-shirten fra?

 184. Ansiktet ditt er såå forandret de seneste årene..! Veldig fint og subtilt altså. Kan du fortelle om hvilke behandlinger du tar? Feks hva du har gjort for å fjerne posene du hadde under øynene? Hvis det ikke bare er lyset på bildet som «lyver». Det hadde vært supert med noen tips på det området!

 185. Kler best lyst hår! 🙂 så fin så!

 186. Absolutt deg med blondt hår. Men du kler alt uansett 🙂 Ha en fin helg!

 187. Syns det ble nydelig <3

  Tror det hadde blitt enda penere uten extensions, du er fin akkurat som du er 😀

 188. Tja. Var veldig uvant, så da bør man egentlig vente en stund med å svare på hva du kler best. Iallefall hvis du tenker å få håret litt hvitere/gråere, for nå er det ganske gult. Jeg syns også man ser så godt at det er anniston-99-oppklipt med det blondte vs det mørke. Det nederste bildet var definitivt finere enn det øverste. 🙂 La oss alle bli vant med det (la deg selv og bli vant med det) før vi vurderer hva du kler best 😉

 189. Christiane

  Kjempe fint! Det siste bildet fra Gevir er kjempe kult!

 190. Wow det var uvant å se deg med blondt hår! Men du og du så fint det ble 🙂 Du kler mørkt hår så utrolig godt også, men det var veldig gøy å se deg i lyst hår igjen.

 191. Du ble kjempefin på håret Caroline 🙂
  Syns du kledde det veldig 🙂

 192. Holder en knapp på det mørke. For meg blir ikke dette «ekte» håpfarge.

 193. Dwightinha

  Du er alltid fin Caroline, men jeg synes kanskje det var mer klasse over den mørkere fargen og at du var mer «on trend». Jeg vet jo selv at forandring fryder, og hår er defintivt en personlig greie, men noe vokser man ut av etterhvert. Tror kanskje det siste er tilfelle her. Det var ihvertfall min første tanke.

 194. Cecilie

  Superfin!!! Liker blondt best, men alt kler den smukke:-)

 195. charlotte

  kjempe fint!! fikk nesten lyst til og farge det sånn jeg også! du kler både mørk og blond, men blond er nok mer deg ja;)

 196. Du spør om lesernes mening, så jeg vil ikke høre ett eneste ord om at jeg er frekk, misunnelig eller annen dritt verken fra deg, mannen din eller andre lesere….
  JEG likte det ikke. JEG syns du Ser ut som veldig mange andre kjendiser, du ble en av mange. Du er myyyyyyyye finere og har klasse med litt mørkere hår. Dette var…. IKKE pent. Sorry!

 197. Det hadde vært morsomt å visst alderen på de som svarer… Jeg tipper at de som syns du var nyyyydelug med blondt hår er svært unge og vi andre er fra din alder og oppover

 198. Pen er du uansett, men du er så helt vanvittig vakker med mørkere hår, huden gløder og øynene kommer bedre frem med mørkere toner. Dette ble litt gult for min del, men forstår at dette er tidlig i prosessen og håper det blir bedre med tiden. Håper dog vi ser deg mørkere mot høsten /vinteren, Caroline med mørkt hår er så classy og i en helt annen liga.

 199. Silje P

  Jeg synes det er veldig fint:) Og det er gøy å variere litt!:) Silje

 200. Katharina

  Love Caroline. Your new hairstyle looks beautiful and fits very well with your type.

  May I ask where this beautiful T-shirt who bought Jean and Boots?

  Best regards
  Kathi

 201. Hei Caroline:) nydelige du er! Hvordan får du håret til å ligge så fint med de fine bølgene? Jeg har langt hår med krøller, men det blir så brusete. Kunne tenkt meg å fått det til å ligge som ditt. Føner du håret tørt? Og hvilke produkter bruker du i det?:) stor klem:)

 202. Jeg har alltid ment at du tar deg best ut som blondine, og må igrunn innrømme jeg var litt misfornøyd da du gikk over til brunette. Det tok tid å vende seg til, for å si det slik. Nå som du igjen er blond, føler jeg du får en helt annen glød – og den kler deg kjempebra! Krysser fingrene for at det blonde håret blir værende en stund 🙂

 203. Virker som det er ekstremt delte meninger her. Da tenker jeg at folket liker deg BÅDE med lyst og mørkt hår.
  Jeg vet ikke hva jeg synes jeg.. Jeg synes du kler begge deler like godt. Da er du i grunnen heldig fordi da kan du bare farge mørkt/lyst ettersom hva du ønsker. hehe. Har du prøvd rødt hår? 🙂

 204. Anonym 18

  Alt kler den smukke, og du ser fin ut! Du burde «eie» det nå, – own it while you got it!

  Syntes du kler både brunt og blondt, men denne fargen ble i det lyseste laget?? Det kan fort bli litt blast med blondt hår, både for unge, voksne og eldre. Mørkere hår gir mer dybde for ansiktet og tonene i huden, både brunt og medium-mørk blond. Nå er du jo nesten platina-barbie blond!!

  Med en litt mørkere blond (må ikke være MØRK blond, men mørkere), tror jeg hadde jobbet med ansiktet ditt, fått fram dine blå øyne og gitt deg en sommerlig glød!

 205. Anonym 18

  Publiserte en kommentar her tidligere, men ville også anbefale en moderne striping teknikk som jeg tror du hadde sett smashing ut med!

  Søk opp «Balayage highlights» på bilder i Google.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *