bildedryss århus og sjøsyk

Good morning, sunshine! Fy søren, det føles godt å være tilbake! Jeg får så dårlig samvittighet og savner å oppdatere når det går to dager uten på en hel uke, jeg kan ikke huske at det har hendt før. Takk for at dere holder ut med meg, denne gangen skyldtes det rett og slett god, gammeldags sjøsyke. Og jeg kan sverge for at jorden gynger frem og tilbake fortsatt. Noe så ekkelt! Det startet nesten med en gang skipet forlot havnen i Hirtshals i går. Vi hadde bestilt bord i buffeten, og jeg balanserte for å hente mat til Nelia og meg, før jeg satt meg ned med dataen for å jobbe. Jeg klarte ikke å konsentrere meg fordi jeg følte at det gynget sånn, men jeg prøvde å ta meg sammen helt til kapteinen meldte 4 meter bølger og sterk vind. Da måtte jeg takke for meg og løp ut på toalettet for å være der en stund. Takk og lov for mamma som dro med Nelia rundt for å både tegne, stå i ballongkø og for å hilse på Kaptein Kid  Hun storkoste seg! Og buffeten var perfekt for henne, med all den iskremen hun ønsket seg hele overfarten 😉 

caroline3

I Larvik dro mamma og jeg hver vår vei, og jeg trodde helt seriøst at jeg aldri skulle komme meg hjem. Jeg har slitt med reisesyke helt fra jeg var liten, og en ting jeg aldri har forstått, er hvorfor jeg alltid skal bli så sinnsykt dårlig. Kroppen gir seg ikke før den er fullstendig tom, så jeg kaster gjerne opp i både 1 og 2 døgn. Det er så fælt. Hos andre har jeg hørt at de er fine etter noen timer, men det har aldri hendt meg. Uansett, det ble mange stans på veien i går, og heldigvis hadde jeg tatt med meg en del spyposer fra båten. Visste du at det er UMULIG å kjøre bil og kaste opp samtidig? Haha, det kan jeg bekrefte. Fire timer fra Larvik til Siljan må være ny rekord. Nelia var en engel hele veien, og var kjempefornøyd da vi sovnet i samme seng i går kveld Jeg ble vekket med pizza på sengen nærmere midnatt, og det var helt fantastisk! Hurra for odd og seier forresten, nok en gang! 


Her kommer noen bilder fra Århus og reiseveien dit. Turen på tirsdag var kjempefin, og vi hadde en helt nydelig dag på onsdag. Neste gang trenger vi lenger tid, vi brukte jo en evighet på reiseveien. Eller. Neste gang blir det fly, jeg får bare bite det i meg. 

c

b

f

a

e

g


butikkvindu

caroline1

gate

hjørne

mat1

nelia1

Is2

– Nelia mater pippipen – 

nelia3

pall

caroline2

utsikt havn

IMG_9844

middag


Heldigvis kjenner jeg meg bedre i dag, selv om jeg ikke er hundre prosent. Jeg skal nemlig ut og kjøre bil igjen, for jeg har noen avtaler i Oslo 🙂 Følg meg gjerne på snap langs veien, og så sees vi senere i dag Stor klem! 

72 kommentarer

 1. Rebekka

  Reisesyke er så grusomt :// godt å høre du føler deg bedre 🙂 jeg lurte på hvor den fine kjolen er fra? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra divided / h&m 🙂

 2. Ånei – så trasig å bli så dårlig Spesielt når du må kjøre hjem alene med et barn. Godt du begynner å bli bedre ☺

  1. Caroline

   Ja, det var virkelig en strek i regningen 🙁 Hun er heldigvis en engel, koste seg med knekkebrød og sovnet da jeg sovnet 🙂

 3. Går helt fint an å kaste opp og kjøre samtidig. Jeg hadde hyperemis hele svangerskapet og måtte kaste opp i bilen ofte. Kanskje lettere når en ikke har mat i magen og det bare kommer magesyre 😉

  1. Caroline

   Usj :O Det krever kanskje litt trening :p Jeg hadde absolutt ingenting i magen, det forsvant på båten, og når jeg ikke har noe å kaste opp, blir brekningene så høye og krampeaktige at jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å stå eller ligge :O Grusomt. Så fælt det må være å bli rammet av hypermesis! Håper du kom deg gjennom uten videre problemer 🙂

   1. Ja, det krever helt klart litt trening 😉
    Det gikk greit, slapp unna innleggelse hvertfall. Også er jeg glad det var slik første svangerskap og ikke andre, for her er det to tette. Eldste er like gammel som din, og yngste 5 uker, så takknemlig for at jeg hadde mer overskudd dette svangerskapet. Anbefaler ingefærdrops eller seabands for reisesyke, fungerer til en viss grad mot mild svangerskapskvalme også.

 4. Natalie

  Hei Caroline!
  Hvor er dongrijakken din fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra h&m 🙂

 5. Jeg har slitt med reisessjuke som deg,den ga seg ikke med det første. Svimer av gang på gang.
  Det som hjelper meg er ikke reise på tom mage,reisetabletter, en (for meg) genial reisessjuketyggis som vi kjøpte i Sverige (virker som den virker raskere kan taes etter at det setter igang ).
  Det er veldig slitsomme greier hvertfall.

  1. Caroline

   Takk for tips, skal se etter den 🙂

 6. Hei! Har du prøvd sånne seabands? Jeg bruker de ALLTID på danskebåten. Ofte i bil også. Har også venninner som har brukt de under graviditet. Jeg har også hørt at plaster bak ørene skal hjelpe. Også ikke sitte på dataen da 😉 Hehe. Jeg pleier å ta en postafen også, for å være sikker.

  Godt at du føler deg bedre.

  1. Caroline

   Nei, det har jeg aldri hørt om faktisk, men jeg skal lese litt om det 🙂

   Klem!

   1. Jeg selv blir fryktelig buss syk. Nå har ikke jeg brukt disse seaband på båt. Men brukte de mye da jeg gikk gravid med eldstemann. Var veldig plaget med kvalme og de hjalp. Min mann som er ivrig fisker ba meg gå med de,og det fungerte. Så det er verdt og prøve

   2. Det er bare sånne bånd som du har rundt håndleddene, som presser på et bestemt sted. Funker som bare det for meg!

  2. Vær obs på at du ikke bør ta Postafen om du skal kjøre bil etterpå!

   Så de armbåndene fungerer? Har lurt på å teste de, men er så redd for at det ikke skal fungere 😉

 7. Hi Caroline! 🙂
  I really love your dress from the pictures above. Could you please tell me where did you get it?
  Best regards!

  1. Caroline

   Yes, it’s from h&m! I really love their collection this summer! 🙂

 8. Hei

  Det at du ikke oppdaterer på to dager beviser bare at du er menneskelig du også.

  Husker engang du hadde et innlegg hvor du og din kjære skulle ha litt tid sammen med overnatting og så endte dere opp med å slåss om doen den kvelden istede, til og med da oppdaterte du hvis jeg ikke husker feil og for meg virket d veldig umennskelig.

  D her er ikke ment som kritikk av noen slag, men heller som at jeg synes d er fint du ikke oppdaterer når du er syk for dersom du gjør det hvordan tror du det fremstår? Er man syl så er man syk og da trenger kroppen og slappe av!! Så synes du selv skal gi deg en god klapp på skulderen for at du ikke blogget igår, noe annet ville vært galskap.

  Eller se det slik, om noen du kjennet hadde hatt en så stor blogg som deg og ikke blogget fordi de rett og slett var for syke ville du da ha blitt svært overrasket over d?

  Nei jeg synes du var flink igår jeg til å pleie deg selv så heller vær stolt av det!!

  Jeg er iallefall veldig stolt av deg om d har noe å si? 😉 Ha en fin dag og ta vare på deg selv søta

  1. Caroline

   Tusen takk, Linn! 🙂 Ønsker deg og dine en god helg 🙂

 9. Det finnes ikke noe som er verre enn å være sjøsyk, føler med deg! Du så helt nydelig ut i den hvite kjolen God fredag og helg!

  1. Caroline

   Det frister i hvert fall ikke til gjentagelse :O God fredag og helg til deg også, søte 🙂

   Klem!

 10. Hey Caroline! I see you’re wearing two supercute outfits in this post. Still, the latter must be my favorite – you’ve really embraced this bohemian trend for the summer, haven’t you? Also, I can’t get over how cute Nelia looks, she’s just wonderful, and you three are one cute little family.

  Sending hugs and kisses from Finland! xx

  https://www.arcticvanilla.com/

  1. Caroline

   I think the bohemian trend is so casual and easy, so I love to bring elemnts of this style into my everyday 🙂 Especially if it involves walks and long days 😉

   I hope you are having a wonderful summer 🙂

   Hugs and kisses back to you <3

 11. Hei Caroline!
  Jeg blir virkelig inspirert av å lese bloggen din, både når det gjelder å spise sunnere og som treningsmotivasjon 🙂 Jeg lurte på om du kunne hatt et innlegg om hvordan du trener styrke for beina?

  Klem fra Maria

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Maria! Tusen takk 🙂 Det skal jeg selvfølgelig notere meg 🙂

   Klem!

 12. Hei Caroline
  Så tråkig at du blir så sjøsyk.
  Jeg har et tips til deg. Har ikke prøvd det ut selv, men kanskje verdt et forsøk?
  Hvis du setter et platser over navelen, lurer du kroppen til å tro at navlestrengen fortsatt er der…og det skal visst hjelpe 😉 Det er ny info fra førstehjelpskurs.
  Klem

  1. Caroline

   Oi, haha 🙂 Takk for tips 🙂

   1. Blir togsyk på langtur, og prøvde dette trikset. For min del hjalp det ikke :/

 13. Ånei stakkars deg!! 🙁 grusomt med reisesyke, har slitt med det selv hele barndommen og inn i voksen alder også 🙁 God bedring til deg <3
  Bildene er flotte som alltid foresten! Elsker kjolen og jeansjakka, akkurat min stil 😉

  1. Caroline

   Unner ingen det! Lei for å høre at det gjelder deg også 🙁 Hadde jeg vært litt mer tilstede, hadde jeg jo husket reisesyketabletter :/ Men akkurat i går, vet jeg ikke helt om det ville hjulpet :O

   Klem! Og tuusen takk 🙂

 14. Kristin

  Stakkars deg – det er virkelig ubehagelig å være sjøsyk.
  Ville derfor tipse deg om Seaband.
  Jeg testet Seaband på min datter som følte seg dårlig på hurtigruta i stiv kuling da hun var liten. Ville ikke gi henne reisesyketabeletter, så fikk tips om Seaband fra de som jobbet på Hurtigruta. De solgte egne Seaband til barn som så ut som et fint armbånd. Så jeg sa til datteren min at hun hadde fått nye armbånd – og ikke noe om at det skulle hjelpe på reisesyken, jeg var ikke helt overbevist om at det skulle hjelpe.
  Men etter 10 min var jenta helt fin igjen, og løp rundt og lekte. Det er en liten kule på armbåndet som settes mot et bestemt punkt på håndleddet . Det er absolutt verdt å prøve.
  Jeg har de ihvertfall bestandig med når vi skal med båt – i tilfelle dårlig vær :-).

 15. Mathilde

  Reisesyke er noe dritt, det kan jeg med hånden på hjertet si!Hvor er den hvite kjolen fra? Den var nydelig!!

  1. Caroline

   Usj, ja :/ Den er fra h&m divided, den er dusrosa 🙂

   Klem!

 16. Hei Caroline ❤️
  Hvor er dekslet ditt ifra som er på et bilde? Isåfall om det er fra nettet vet du om de har det et sted på butikk? 😉

  1. Caroline

   Det er fra by malene birger 🙂

 17. Hei ! Anbefaler Postafen tabletter mot reisesyke 🙂 De pleier å gi ut på båten, hvis du spør i resepsjonen også!

  1. Caroline

   Ja, det er de jeg vanligvis bruker 🙂 Glemte dem i går, dessverre :/ Visste ikke at de hadde dette ombord, så det er nyttig info 🙂

   Klem!

 18. Flotte bilder. Synd du ble sjøsyk, men godt du føler deg frisk og rask igjen nå.

  Og du, FOR en flott og vakker bestemor moren din er!!!:):)

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig at du synes det 🙂 Nå blir hun glad! Klem til deg 🙂 Og good helg!

 19. Du er så vakker Caroline! Håper du er i bedre form og får en fantastisk helg 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, søte deg <3 Ønsker deg en god helg! 🙂

   Klem!

 20. Kathrine

  Man ser godt hvor du har fått de gode genene dine fra Caroline! Så flott en mamma du har! 🙂
  Synes mobildekselet ditt er så fint, -kan jeg spørre hvor du har kjøpt det?
  Masse masse god bedring! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kathrine! Fine mamman min <3

   Ja, det er fra by malene birger 🙂

 21. Skoa er fra hvor? Veldig fine 🙂

 22. katrine

  Så vakre dere er alle tre. Kan jeg få spørre bare hvor er skoene dine fra?

 23. huff.. da bør du kanskje unngå båt om du blir så sjøsyk :/

 24. Kjære Caroline! Jeg synes du er så tøff en dame. Og at du har dårlig samvittighet for at du ikke orker å oppdatere, det viser hvor god du er. Jeg hadde seriøst dødd av den båt og bilturen du beskriver her altså… Jeg tror nemlig jeg faktisk skal dø hver gang jeg kaster opp. Det er bare det verste jeg vet om.. Nå ønsker jeg deg riktig god bedring, og tenk litt på deg selv denne helgen. Klem Bebe ❤️

 25. Hei fine deg!

  Du får nok inn hundrevis av tips mot reisesyke nå, så det kan nok være at noen andre har nevnt dette før meg. Men jeg skriver det uansett, sånn i tilfelle 😉
  Da jeg var liten ble jeg alltid bil- og buss-syk, helt til jeg begynte å ta ingefærtabletter, sammen med sportsteip over navlen. Det høres sikkert sprøtt ut, men det er kanskje verdt et forsøk?
  En stor god bedring-klem til deg! <3 og god helg!

 26. Underbart snygg blogg!

 27. ElisabethH

  Huff, jeg føler med deg, blir veldig lett bil- og sjøsyk selv. Det er forferdelig! Jeg blir riktignok bra igjen etter noen timer på flat mark, får vel prise meg lykkelig over det når jeg ser hvordan det sitter i hos deg. :/

  Kjolen du har på deg på det første bildet var kjempefin – hvor er den fra? <3

 28. Godt å ha deg tilbake. Begynte nesten å bli litt bekymret. Og reisesyke er ikke noe morsomt, og sjøsyke er enda mindre morsomt. En ting jeg lærte – på den harde måten – på en seiltur i urolig sjø, er å oppholde seg på dekk slik at du kan se horisonten. Da har øynene dine et fast punkt å fokusere på, og balanseorganet har et fiksert punkt det kan relatere bevegelsene til. I tillegg hjelper det med frisk luft.
  Utover det har det hjulpet meg å få i meg ingefær, det skal jo angiveligvis være kvalmedempende. Og du er ikke den første som har vært dårlig i dagevis – det tok meg tre dager å få sjøbeina på plass da jeg var på et forskningsskip i Norskehavet.

  Ønsker deg og dine ei god helg og deg snarlig helbred!

 29. I wonder how tall are you?

 30. Ooo finally new post! 🙂 Feeling so happy now, and it s friday 😀 I am sorry about your sickness 🙁 Hope you feel better now. The images are beautiful as always ! Can t wait for new post 😉

 31. Åhhh nei, uff det er helt forferdelig! Godt du stoppet bilen når du måtte kaste opp! Mest forsvarlig ovenfor deg og Nelia og andre bilister! Får skikkelig medfølelse med deg, godt søte Nelia er en engel 🙂 Så flott bilde av deg med kjolen og jeans jakke 🙂 Og igjen, DEN kledelige jeansen på deg 🙂 Du kler trange jeans så utrolig godt 🙂 Håper Oslo turen gikk fint selv om formen ikke var helt tilbake! God fredag 🙂 Klem

 32. Hvor er den gule toppen du har på fra? var så fin!! klem:)

 33. Kjipt å være sjøsyk,eller..har aldri vært det før,men jeg ser det nok,jobber på båten du reiste med:)
  Men,er du sikker på du var sjøsyk?sjøsyke gir seg nemlig i det du er på fastland.
  Uansett,tips til neste gang er seasick bånd.de selger de i resepsjonen,men det er viktig å bruke de riktig.disse hjelper også etter du har blitt syk,noe ikke postafen gjør.de kan brukes mot all slags reisesyke,og de kan også taes på om natten,etter litt for mye alkohol innabords,og vips,ikke dårlig dagen etter.hvertfall vesentlig bedre enn om du ikke bruker de:)

 34. Jeanette

  uff,så kjedelig! Jeg sliter med akkurat det samme,ikke gøy! Jammen bra din mor var med å kunne ta seg av Nelia! Håper det går bedre med deg nå.

 35. Dejlige billeder af jer alle 🙂
  Og der er skønt i Århus.
  Med hensyn til din søsyge, så prøv et kvalme armbånd, det kan måske hjælpe dig 🙂
  Det har hjulpet mig rigtig meget.
  God weekend 🙂

 36. Tross sykdom – du ser smashing ut! Hvor er den fine sennepsgule toppen fra? Den ønsker jeg meg…

 37. Ps. Må legge til at jeg elsket disse antrekksbildene. Ønsker meg inspirasjon til kule hverdagsantrekk uten altfor høye hæler og for høy glamfaktor. Det er jo tross alt det de fleste av oss bruker mest…

 38. Ida Rygnestad

  Hei Caroline! Ser ut som du har hatt det kjempe koselig <3 Men må le litt – du og moren din har nøyaktig samme posisjon; benet over, vinglass i hånda og armen på seteryggen. Herlig 🙂 Ha det fint i Oslo 🙂

 39. frihetenärhär

  Res er för Louise Andersson Bodin!!

  https://www.youtube.com/watch?v=ymhmZrXWcGg

 40. Slik bånd/strikk de selger på apoteket har reddet meg. Kan ikke forstå at en strikk med en kule som trykker på ett bestemt sted på underarmen kan hjelpe så mye, men det har reddet oss som sagt. Koster 130 kr og kan brukes mot bilsyke, sjøsyke og svangerskapskvalme.

 41. Jesus! You are throwing up and feeling sick but still drink wine (((((

  1. Caroline

   No No No 😀 Those pictures are taken the day before 😉

 42. Kjære Caroline! Stakkars, stakkars deg!! Det det er bare grusomt… Du er nå bare mer enn god som klarer å kjøre alene hjem etterpå og i tillegg står opp tidlig og er fit for fight i dag!
  Jeg har slitt med det samme som deg helt fra jeg var barn og akupunktur kurerte reisesyken helt. Det er jo veldig individuelt, men kanskje det kan hjelpe deg også.
  Ønsker dere alle 3 en nydelig helg

 43. Hei,

  Du er alltid så fin! 🙂

  Hvor er den gule toppen fra?

 44. Jeanette

  Usj, reisesyke er grusomt! Så fælt å være slått ut så lenge… Også med Nelia på «slep», huff!

  En helt annen ting: skal du være med på masterchef? 😉 To Danmarksturer på kort tid fikk meg til å lure 😛 Tror du hadde gjort det kjempebra det! 😀

 45. Hvor er den brune vesken fra? 🙂

 46. Hei vakre du!

  Skoene dine har jeg falt pladask for, og saumfart ulike nettsteder på jakt etter dem. Jeg må ha 🙂 Kan du være så snill å dele med meg hvor de er kjøpt? Gjerne den gule toppen også 😉 Du ser fantastisk ut!

 47. Sunniva

  Hei Caroline! jeg blir veldig dårlig når jeg flyr og tar tog, så jeg fikk anbefaling av legen å ta postafen, og nå kan jeg herved bekrefte at jeg har hatt 3 spyfrie ferier der på grunn av Postafen! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *