new week: let’s have a kickstart

caroline berg eriksen treningsbag kari traa bakfra

Hei mandag! Etter at vi fant sengen over midnatt i går på grunn av både kø til fergen og lading av bil på vei hjem, var jeg 99 prosent sikker på at jeg aldri skulle klare å karre meg opp for en kickstart på uken i dag, men hei! Jeg klarte det! Klokken ringte seks, så lå jeg og leste litt nyheter på sengen før vi stod opp og traktet kaffe, og så var jeg klar for mølla. Måtte alle ukedager starte på denne måten! Det ble 30 minutter med lett jogg og intervaller, før jeg trente en ganske intensiv beinøkt på bare 15 minutter. Jeg skal dele øvelsene en gang! Totalt 45 minutter som jeg kjenner ettervirkningene av allerede, det sitrer i kroppen og beina brenner, og det gjør virkelig godt etter en helg med mye kos og utskeielser! 

caroline berg eriksen treningsbag kari traa vannmelonjuice

Etter trening ble det frokost og endelig vannmelonjuice igjen, har jo ikke fått drukket det på flere dager, så det har vært savnet. 


Nå skal jeg ta med meg juicen min og møte Katrine i byen, før jeg må hjem og jobbe litt med diverse som skal i orden før avreise. Så må jeg pakke til Nelia og meg, nok en gang. Heldigvis lagde jeg en liste allerede i forrige uke, så det blir egentlig bare å finne frem alt og slenge det i kofferten. Liker å ha en plan, da går alt så mye fortere! 

caroline berg eriksen treningsbag kari traa

/ annonselenker / Mamma og jeg vil være sporty mens vi er der, så jeg tenkte å ta med joggevognen, og treningstøyet pakker jeg i denne søte bagen fra Kari Traa 🙂 Den rommer utrolig mye! Du finner den HER. Genseren jeg har på meg finner du på sommersalget, HER


Tusen takk for tips i forrige innlegg angående Århus, Latinerkvarteret er notert! Og dersom noen skulle ha tips om fine kafeer med nydelig mat eller et sted vi absolutt ikke kan gå glipp av for middag, så kom gjerne med forslag! Ha en fin mandag, spreka ♥ 

30 kommentarer

 1. Hvordan fikk du navnet ditt på eva solo flasken? 🙂

 2. Jeanette

  prøv med frossne jordbær i vannmelonjucien.Sååå godt!!

 3. Christine

  Langs elven er det mange fine kaféer,hvor du får alt fra pannekaker til sjømat. Var der for snart 2 uker siden,og det er en veldig fin by.

 4. Cathrine

  Hei! Hvordan gjør dere det med Nelia og soving når dere er ute og spiser middag når dere er ute og reiser? 🙂

 5. Hej Caroline. Jeg er selv fra Århus og kan anbefale cafe Carlton omme bag Domkirken og Hotel Royal. Generelt er caferne i Latinerkvarteret gode. Dem langs åen er der gået lidt for meget turist i og dem bruger jeg ikke. Du finder Latinerkvarteret bagved Magasin gaden starter lige ved 7/11.
  I skal også se den gamle gade med byhuse. I går bare efter biblioteket når I kommer nede fra Magasin så kommer man lige igennem. Hvis I har god tid er der også den Gamle By eller Egå Marina. Eller Slottet hvor der foran er en stor park med en god legeplads til Nelia og trænings udstyr til dig. God tur. Hilsen Janne

 6. Anne Liv

  Kan du Caroline si meg hvor du har kjøpt den flasken med navnet ditt på.En slik vil jeg ha men hvor kan jeg kjøpe den

 7. Hei! Det jeg lurte på når du ikke har motivasjon til å trene, hva gjør du da? Hva bruke du å gjøre til å få motivasjonen tilbake? Jeg har slitet med å få motivasjon til å trene igjen! Jeg elsker å trene! Men hva skal jeg gjøre for å få motivasjon min tilbake? Har du noen tips? Foresten jeg elsker bloggen din 🙂

 8. Christine

  Hvor er drikkeflasken fra? 🙂

 9. Katrine

  Århus er fantastisk, har bodd der i mange år selv! Dere burde spise minst én lunsj på en av cafeene/restaurantene langs Åen (elven som renner gjennom byen), spesielt Grappa på Åbolevarden er fantastisk! Anbefaler også en tur inn i Den Gamle By, der er det masse fint for både store og små! (Kjøp ferske bakevarer på den lille bakeren der inne, helt fantastisk!) ☺️ God tur!

 10. Åhh, jeg elsker flasken din! :O <3 Hvor er den fra? 🙂

 11. Fin den flasken med navnet ditt på, hvor kan jeg få tak i en slik? Takk også for spreke innlegg, det motiverer meg til flere økter på mølla

 12. Mange hyggelige cafeer og butikker i latinerkvarteret, blandt andet baristaen «great coffee»!
  Ellers er der mange restauranter langs med åen (elven) bla. «Grappa» en skøn Italiensk restaurant/vinsted.
  Kähler har også en restaurant i M.P.Bruuns gade hvor de serverer nydelig brunch (de er nævnt i Michellin guiden)
  Der ud over er «Restaurant ET» og tapasstedet CANblau også verdt at checke ud!
  Ad aktiviteter er kunstmuseet Aros, Den gamle by, legepladsen i Mindeparken, kanotur ud ad åen mod Brabrandsøen, besøge rådyrene i dyrehaven, cykelture osv..
  Århus er en skøn dansk by 🙂 god tur!

 13. Ååh, Århus ❤️ Jeg har bodd i Århus i 3 år.. Har akkurat flyttet til København. Savner Århus faktisk! Hvis dere skulle få lyst til å spise sushi må jeg anbefale Sota Sushi i Vestergade. Det er den beste sushien jeg noensinne har fått. Den har vunnet byens beste flere ganger. Ellers anbefaler jeg A Hereford Beefstouw hvis dere er glad i en sinnsyk god biff. (Og ølen deres er hjemmebrygget, og utrolig god)… God tur

 14. sunniva

  Bruker du en hel chili i vannmelon juicen? 🙂

 15. Du er jammen flink til å komme deg opp tidlig å trene!! Imponert! 🙂 Testa ut den ostegratinerte brokkoli&bacon til middag i dag foresten, og herlighet så godt!! Den kommer til å bli laga igjen 🙂
  God tur til Danmark 🙂

 16. Mariann

  Hei 🙂
  Århus er en fantastisk by, og jeg kan virkelig anbefale å spise på Substans. God tur 🙂

 17. Ingeborg

  Hvis du skal ha sushi en dag vil jeg faktisk anbefale sushi fra sushiboksen i gågaten. Har vært på alle sushirestauranter i Århus tror jeg og den fra sushiboksen er absolutt best. Ellers vil jeg anbefale og sjekke ut aros 🙂 (römer i ågaden har til tider en veldig god meny) 🙂

 18. Jeg DIGGER det øverste bildet av deg, Caroline 🙂

 19. Therese

  Hei 🙂 jeg vil på det sterkeste anbefale et besøk til restaurant navigator på lystbåthavnen…maten er god, og utsikten er FANTASTISK! har bodd her i snart 8 år, og lystbåthavnen er det alle våre gjester husker best fra deres besøk…

  Utover det er der latinerkvarteret, jægergårdsgade (med en del hyggelige caféer og restauranter – især klassisk65)… Og en gåtur langs tangkrogen/strandvejen (kan gå fra lystbåthavnen) er heller ikke å forakte! god tur!

 20. Hei
  Hvis dere skal til Århus er følgende restauranter de beste:
  http://Www.frederikshoj.com – Michelin stjerne, ligger ute i skogen – fantastisk plass
  http://Www.restaurantmellemrum.dk – i sentrum, super mat til en go pris
  http://Www.villadining.dk – fantastisk konsept!

  Hvis dere endda ikke har booket hotel finns verdens koseligste hotel i Århus (desverre ikke barnevennligt, mere for romantisk tur) http://www.villaprovence.dk

  Go tur!

 21. Kan jeg få spørre hvor den blå maritime pysjen du hadde å deg for noen dager sider er i fra?

 22. Kommer akkurat fra Århus! En kjempefin by!
  Kähler er en restaurant som er verdt å prøve. De står nevnt i Michelini guiden. Smørbrødene deres er gode. Forlengs og baklengs anbefaler jeg også. Spiste en god tapas der.

 23. Anbefaler Bones med deres spare ribs!

 24. Bettina

  Noen fler tips:
  Siden du er så glad i kaffe – La Cabra i Latinerkvarteret. Sykt god kaffe og en veldig hyggelig cafe 🙂
  For en treningstur ville jeg gått bort til tivoliet og så svingt ned mot havnen og fortsatt bortover mot Moesgaard. Utover der har de masse flott skog og rådyr osv (kanskje spennende for Nelia 🙂 )

  Videre kan dere drikke øl/vin (nesten rett ved siden av La Cabra) og så gå inn til naboen (Le coq) og bestille nydelige pølser og fries til å ta med ut på bordet. Kos dere og god tur! 🙂

 25. Tips: Anbefaler å spise i latinerkvareret: Nydelig burger på trivelige café Engelen. For flere retter med utsøkt mat anbefaler jeg Latin, som ligger like ved Engelen. God tur!

 26. MÅ HA de joggeskoene, men finner ikke på GetInspired? Gamle? 🙂

 27. Camilla

  Hvilken Asics modell har du på her?:)

 28. Ida Egelund

  Du må dra på Cafe Glad irhus like ved De Mezas vek. Elsker det stedet, veldig sunt, hjemmelaget og økologisk

  1. Ida Egelund

   Gud så mye skrivefeilDe Mezas vej og Århus såklart

 29. Hvilken str. har du i denne treningsgenseren? Vil du si den er stor/liten/normal i størrelsen? 🙂 Vurderer å kjøpe en selv ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *