rosa frokost og bloggselfie

Happy Friday! Jeg startet dagen med jordbær, iskaffe og rosa yoghurt i dag, mmmm 🙂 Enkelt sommermåltid på sitt beste! Her har jeg blandet kvarg med bringebær fra eldorado og yoplait sin jordbær- og bringebæryoghurt double 0. 

1

Jeg har stort sett vært alene med Nelia i hele dag, og da går gjerne ting slag i slag, så jeg har ikke rukket å sette meg ned før nå for et par timer siden – og nå kan jeg endelig si hei til deg! Før mamma og pappa dro i dag tidlig, var jeg ute på en 5 kilometers restitusjonstur. Gikk og jogget om hverandre, nøt stillheten og lydboken min, det var så deilig! Da jeg stoppet for å snu og jogge tilbake igjen, var det plutselig en jente bak meg, og jeg hoppet jo nesten himmelhøyt, ettersom jeg var helt i min egen verden. Det viste seg å være en bloggleser, og da hun fortalte at hun aldri hadde jogget om det ikke var for meg, ble jeg så utrolig glad 🙂 Det er så fint å høre at jeg kan motivere andre, så jeg skal sveve litt på dette hele helgen! Ja!

2

Byr på en god, gammel bloggselfie i speilet, ettersom ingen kan ta bilder av meg i dag 🙂 


Nå gleder jeg meg til å feire gårsdagens seier for odd med gode venner denne helgen. Lars-Kristian kommer snart, og Katrine og Bård også. Det blir så fint! Ønsker dere en nydelig fredag  

36 kommentarer

 1. Sånn den bloggselfien var fin jeg,moro med sånne bilder også en gang i blant 🙂 hvor skal dere feire i kveld? På hytta deres? 🙂

 2. Christine

  Kos dere masse i kveld da,har LK fortjent etter et flott resultat i går. Gleder meg til kamp til torsdag,synes det er veldig gøy at laget gjør det då bra i Europa. Kan tenke meg at Nelia gleder seg til å se LK igjen også,har jo blitt noen dager vekk nå.

 3. Caroline, DU har motivert meg til å jogge!! Det er det ingen tvil om! Da jeg begynte for to år siden, klarte jeg så vidt å jogge 3km sammenhengende. Forrige helg jogget jeg 20km sammenhengende, og jeg har aldri følt meg så sterk! Tusen takk for all inspirasjon og motivasjon! <3

  1. Caroline

   Herlighet, så flink du er! Helt fantastisk å høre, Anette! Utrolig gøy at jeg kan motivere, men jobben gjør du jo helt og holdent selv 🙂

   Håper du har en nydelig sommer 🙂 Stor klem!

  2. Å, misunnelig 🙂 skulle ønsker jeg klarte det og! Utrolig flink du er :))

 4. Hei Caroline.

  Er morsomt at du sier at du IDAG har Vært aleine med Nelia I hele dag. Er det ikke vanlig å Være aleine med hun ofte? Jeg er aleine med TO ofte. Og er I vanlig full jobb 7-15 ;).
  Vet du selv at du er litt bortkjemt. Tror ikke du hadde holdt ut lenge I et vanlig liv 🙂

  1. Caroline

   Alene med henne som i hele dagen er jeg som regel ikke, det var jeg før hun startet i barnehagen. Nå er hun vanligvis i barnehagen fra 10-1530/16. I dag var jeg med henne fra 11 til leggetid, og jeg elsker det! Skulle gjerne vært det hver dag, men da hadde jeg ikke fått gjort noe særlig.

   1. 😀

    Du virker tvers gjennom god du, Caroline 🙂
    Ha en fin helg med vennene dine!

  2. Jannicke

   Seriøst, hva er det for en kommentar?
   Selvom du ofte er alene med to barn så betyr ikke det at Caroline er bortskjemt og ikke hadde holdt ut lenge i ett vanlig liv!

   Håper du og Nelia hadde en flott dag sammen i sola, Caroline.
   God helg

  3. Christine

   Herligheten for en kommentar,hun har jo ikke klaget over at hun var alene med Nelia. Og som du skriver selv,du jobber fra 7-15. Da har vel du hjelp med de to barna dine,akkurat som Caroline. Synes Caroline her var flink til å vise at hun da prioriterer kvalitetstid med Nelia,og satte bloggen til side. I den alderen så begynner aktivitets nivået å virkelig ta seg opp,og da burde du som har to barn også forstå at hun har mye å henge fingrene i.
   Jeg elsker selv alle jentetimene jeg kan få med frøkna mi,så pappadalt som hun er.

  4. Marianne

   Er ungene din med deg på jobb 7-15 da eller? Hvis ditt vanlige liv er så mye mer utfordrende enn Caroline sitt? Poenget er vel bare at man ikke får jobbet så mye når man har ungen(e) hjemme alene.:?

  5. Hei Ina.

   Men da er vel ikke barna med deg på jobb, tenker jeg? For det var vel det Caroline mente; at hun hele dagen har vært alene med Nelia, og da går dagen slag i slag. Jeg syns det er flott at Caroline da velger å bruke tiden sin på Nelia enn å oppdatere bloggen sin.

   Jeg er litt usikker på hva du mener med et «vanlig liv», da det er så mange forskjellige familier og måter å leve et liv på, men de fleste klarer uansett å tilpasse seg de situasjonene man havner i, og det er jeg helt sikker på at Caroline ville klart også!

   Det er også litt synd på sånne som deg, som tror dere klarer ting så mye bedre enn andre. De fleste klarer jo å være alene med barn noen timer på ettermiddagen eller en og annen helga. Selv har jeg havnet i en sitasjon som gjør at jeg er helt alene med mine barn, hver dag untatt når jeg er på jobb, og alle helger og feriene (om vi da ikke ha besøk foreldrene mine, men de bor langt unna). Men dette er noe jeg tror de aller fleste klarer, det er litt tøft i starten og kjipt innimellom, men man tilpasser seg stort sett alt.

 5. Har du tatt botox? Ser litt hoven ut her…

  1. Caroline

   Nei. Men så må jeg legge til at botox ikke gjør deg hoven, da det lammer muskulaturen 😉

 6. Jeanette

  har bloggen din blitt hacket i dag? det sto: siden er nede før her i dag nemlig

 7. har du endret noen sminkerutiner i det siste? jeg synes du har en enormt fin glød 🙂 kan være litt brunfarge da.. hehe, men du stråler jo for tiden 🙂

 8. om-nom-nom

 9. Du var aleine med henne fra morgen til kveld før hun startet i barnehagen? Hvordan i all verden fikk du da muligheten til å blogge så mye?

  Bare spør for blir ganske forrvirret nå, du sa du ikke kunne være alene med henne pga mange ubehagelige opplevelser du har opplevd hjemme.

  Jeg bare forstår ikke hvordan du kunne blogge så mye før hun begynte i barnehagem når du skriver nå at hvis du hadde vært med Nelia hele dagen som du liker så godt hadde du ikke fått gjort stort nå. Hva mener du da?

  1. Du har hviss ikke evne til å tenke logiskt Linn, men små barn sover mye mer og er mindre aktive før de kan bevege seg rundt på egen hånd 😉

  2. Håper du skjønner at det er helt forskjellig aktivitetsnivå på en baby og en barn på Nelias alder!

  3. Seriøst, at du gidder! Hvordan folk legger opp dagen sin er opp til dem! Ta deg sammen og fokuser på ditt eget liv. I all verden!

  4. Cathrine

   FOR noen ting å henge seg opp i! At folk gidder! Hun mener nok at det er ganske stor forskjell på å være alene med en baby (som sover mye, og ikke løper rundt…) og med en vilter jente på 1,5 som man ikke kan ta blikket fra ett sekund…. Ganske logisk spør du meg!

  5. Anette S.

   I midt hode er dette helt logisk, da en 1 1/5 åring er aktiv, leker og utforsker og krever fullt fokus hele tiden, mens en liten baby enda sover mye som gir flere pauser til blogging eller what not. Jeg tror alle som har barn kjenner seg igjen i at en hel dag uten avlastning er krevende selv om det selvsagt også er herlig kvalitetstid:-)

   Caroline, må få legge til at hytta deres ser ut som en drømmeplass:-) du ser avslappet og fornøyd ut – spesielt det bildet av deg i demin shorts og topp var nydelig:-) Goood sommer!

 10. Åååh.. Hva heter den sangen du har på snapchat der du er på restutisjonstur? 🙂

 11. Rebecca

  Hei Caroline. Jeg følger med på snapene dine og koser meg hver gang jeg ser at du har filmet litt. Spesielt når det er video av Nelia. Hun er jo bare herlig!
  I kveld så jeg at du tok bilde av rekebordet deres. Jeg har en mor som elsker å lage reke/krabbe bord og ha gjester på besøk. Jeg tenkte med en gang på henne da jeg så båten du hadde med alle rekene i. Jeg tok screenshot av bildet og sendte det til henne med en gang. Hun ble helt forelsket og sa jeg måtte finne ut av hvor det kommer fra. Så da måtte jeg bare legge igjen en kommentar her. Hvor er den båten fra som du hadde rekene oppi? 🙂

 12. Herremind for noen kommentarer, jeg pleier aldri å kommentere, men må si at dere bloggere må tåle mye. Ikke bare store ting som blåses opp, men små kommentarer her og der, hadde blitt gal av alle di menneskene som ikke eier oppdragelse eller noe form for selvrespekt eller for andre.
  Synes du er flott Caroline! har fulgt bloggen din i lang tid, og synes du gjør en kjempe jobb! du har en utrolig motiverende og stilren blogg. Elsker trening selv, og du er en flott inspirasjon på trege dager! Stå på vidre, og håper at du klarer å se over di små nettmobberne. 🙂
  Hilsen fra Siljan:)

 13. Hei Caroline
  Den jenta var nok meg jeg skal innrømme at jeg ble litt starstruck npr jeg oppdaget at det var du som sto der. Jeg tenkte at det var noen som så etter videre vei å løpe på og ble nesten litt skjelven i knærne når jeg så at det var deg. Jeg kommenterer sjelden på bloggen men du skal vite at jeg mente hvert ord , du fikk meg til å begynne med løping og jeg som alltid har hatet å løpe simpelthen elsker det nå Du er til stor inspirasjon for mange og jeg bet meg fast i en setning du skrev i ett blogginnlegg en gang, kan jeg løpe kan alle det stod det, og det har holdt meg i gang og fra å ikke kunne løpe 100 meter en gang for to år siden blir det nå i snitt 25 km i uka ,det er ikke værst for en snart 40 årig tobarnsmor. Så takk for inspirasjon og kanskje vi «løper» på hverandre igjen en dag Stå på og vær akkurat den du er , det er det mange av oss som liker.
  Kos deg videre i vakre Ullerøy og fortsatt god sommer.
  Stor klem fra Helene
  Ps veldig gøy om en så stor blogger som deg titter inn til en liten blogger som meg på Bakemester Snipp @blogspot.com

 14. Var også ute og jogget her om dagen da jeg tok meg selv i å tenke at nå hadde sikkert Caroline Berg Eriksen vært stolt av meg.. Heh jaja jeg var stolt av meg selv:)

 15. Ingvild

  Først vil jeg bare påpeke hvor utrolig pen du er! Herlig forbilde!
  Så vil jeg spørre deg (og/eller Lars-Kristian?) om noe jeg lurer veldig på ang. kosthold. Jeg spiser ikke lavkarbo, rett og slett fordi jeg ELSKER brød etc. Men jeg lurer på om det er mye «verre» å spise hvitt brød enn grovt brød? Jeg prøver å velge grovt, men får ofte lyst på hvitt brød da jeg blir litt lei, men forbyr meg selv å spise hvitt fordi jeg ser for meg at det er usunt.
  Er det mye mer usunt å spise hvitt enn grovt? Vet jo at grovt inneholder mer næringsstoffer og metter mer, men sånn ellers? Hvordan er ditt forhold til grovt og hvitt brød når du spiser kabohydrater? (Ser jo at du spiser litt karbohydrater selv om du i en viss grad følger lavkarbo) 🙂

  1. Tror nok hvitt brød inneholder litt mer kalorier, men aller viktigst er vel at det er raske karbohydrater, «tomme kalorier», som gir rask stigning i blodsukkeret sammenlignet m grove korntyper. Mao holder du lenger på metthetsfølelsen m grovt brød brød enn fint, i tillegg til at man bør prøve å unngå altfor store svingninger i blodsukkeret gjennom dagen. For helsens skyld og fordi d blir lettere å spise «riktig». Er vel slik jeg har forstått d 🙂

   1. Ps. Ville vel ikke nektet meg litt loff innimellom allikevel da. Lever bare en gang 😀

 16. Camilla

  Hei Caroline

  For noen kommentarer! Håper du har lært deg til å la det gå inn ene øret, og ut igjen av det andre!
  Jeg synes du er så fin om dagen! Kan du litt skrive om den hverdags sminken du bruker nå? Du har så fin glød!

  Ønsker deg en riktig god helg

  Klem Camilla

 17. Camilla

  Hei Caroline

  For noen kommentarer! Håper du har lært deg til å la det gå inn ene øret, og ut igjen av det andre!
  Jeg synes du er så fin om dagen! Kan du skrive litt om den hverdags sminken du bruker nå? Du har så fin glød!

  Ønsker deg en riktig god helg

  Klem Camilla

 18. Spørsmålet mitt handler ikke akkurat om dette innlegget, men hvilken kjøkkenmaskin bruker du til å lage smoothie? Jeg elsker smoothie-oppskriftene dine, særlig den med avokado, lime og kokosmelk 🙂 Min smoothie maskin funker ikke til frosne bær og jeg er på utkikk etter en som duger! Gøy med en bloggselfie forresten. Du ser så utrolig flott ut som alltid 🙂

 19. Flott selfie bilde 🙂 Kos deg med glad/ god følelsen av at du motiverer andre til løping og andre ting 🙂 Jeg er helt sikker på at du motiverer andre også både med trening og andre ting, jeg synes det var så fint at du fortalte oss lesere at det er ting som gjør deg glad 🙂 Høres ut som dere har hatt en toppers helg så langt og ønsker dere en super fin søndag 🙂 Klem

 20. Hei

  Jeg forstår det er mer krevende med en på 1,5 år enn en baby, er mamma selv, men har en veldig veldig aktiv gutt og da han var baby var jeg så sliten at jeg hadde aldri vært i stand til å blogge mye, men alt er jo individuelt. Jeg slet med ammingen da han ikke ville spise riktig så det tærer jeg på en.

  Er en veldig stolt og glad mor nå med en aktiv 2,5 åring i huset og en golden retriver på 4 år som nettopp har gjennomgått en operasjon dagen etter vi kom hjem fra ferie.

  Det jeg vil si med denne kommentaren er at jeg forstår at babyer sover mye og at alle situasjoner er ulike, det jeg derimot ikke forstår er hvordan noen kan blogge så mye når man har blitt mor for første gang. Jeg var helt oppslukt i min egen verden da jeg ble mor for aller første gang for 2,5 år siden, men ingen kan forstå alt, men alle noe.

  Synes det er flott du har klart å blogge nye Caroline for har hentet så mye nyttig inspirasjon fra deg! Ha en hjertelig fin søndag!

  Ikke skjønner jeg hvordan du klarer så mye for det er utrolig beundringsverdig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *