my new favourite pair of jeans

c

God morgen fra deilige hytta  Her skinner solen, så det gjør den 4-timers turen hit helt verdt det. Vanligvis tar det ikke mer enn 2-3 timer, men vi måtte vente på fergen så sinnsykt lenge, og ettersom Nelia sov, og jeg holdt på å både tisse på meg på grunn av altfor stort inntak av koffeinholdig drikke i form av både varm kaffe, iskaffe og vannmelonjuice, ble det nesten uutholdelig. Har jeg nevnt at jeg har verdens minste blære? Nesten så jeg burde få den utredet. 


Jeg skal snart legge ut på en løpetur i sola, før jeg må en tur til byen for noen ærender, og så venter hyttekontor i noen timer. Det er så koselig å sitte i disse omgivelsene og jobbe eller lese på pensum, spesielt når jeg bare er noen skritt fra et bad i havet om jeg har lyst til det.

Her kommer noen flere bilder av antrekket mitt fra tirsdagen 🙂  

dfheb

jeans gina tricot / sandaler zara / topp mango / veske mulberry / jakke zara / solbriller ray-ban 


Lars-Kristian er forresten i Dublin nå, og i kveld er det duket for oppgjør mellom shamrock og odd. Dere må heie, jeg er så spent! Håper de sender kampen på Varden, så vi kan følge med 🙂 Sees senere! 

49 kommentarer

 1. Wææ, I feel ya! Jeg klarer knapt å sitte gjennom kinofilmen, så kanskje du har verdens nest minste? 😉 Håpløst! Men likte dette antrekket skikkelig godt, de jeansene er så fiiine!

  1. Caroline

   Hahaha, så ille :O

   Tusen takk 😀

 2. I understand you love your new jeans as they are so cool! And I love it so much how you have combined them <3 Happy Thursday!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   Thank you so much, Rena! 🙂

 3. Hei!
  Jeg lurer på en ting.
  Det virker at du er opptatt av å se bra ut og at du i tillegg liker å bruke mye forskjellige klær til en hver tid.
  Blir du aldri lei av at du alltid ser likt ut på håret?
  Det trekker ned hele helheten på en måte.
  Jeg synes at du hadde kledd å variere mer med det også.
  Synes ikke at det er så fint å ha det så flat på hodet slik du har det.
  Du bruker sikkert masse tid på å krølle og stelle det, men på toppen ser det så flat og litt kjedelig ut. Synes du ikke det?

  1. Caroline

   Nei, det synes jeg ikke 🙂 Jeg liker krøller, rett hår til tider og hestehale, så det blir som regel sånn 🙂 Jeg er så innmari over «volum på toppen»-perioden, har helt angst for det faktisk, ettersom jeg tok helt av akkurat der da jeg var yngre, så jeg liker håret mitt flatt og normalt på toppen 😉

   1. Skjønner:)
    Har sett et bilde på snapp hvor du ikke har håret slik som du allti pleier å ha det når du tar antrekksbilder og ikke har på sminke, og du er mye finere enn med hele greia på:)
    Det jeg ikke skjønner er hvorfor du ikke går casual til vanlig når det er fint?
    Du trenger da ikke alltid å ha krøller og ha på en del sminke når du tar antrekksbilder f. eks.
    Hadde vært fint naturlig også:)
    Tror du ikke selv at du hadde sett like bra ut om ikke bedre?

 4. Så rååå stilig, den buksa må jeg virkelig prøve å finne! Fine bilder av deg 🙂 Ser ut som sola har bleka litt på stripene dine, uansett veldig fint 🙂 Kos dere ved sjøen og ha en strålende fin torsdag :-))

  1. Caroline

   Kristen heter modellen, jeg var innom Gina Trioct i dag og kjøpte meg en i lysere vask også :p Den finnes uten hull også, pass på at du velger den som heter noe med zip og destroyed 😉

   Klem til deg og goood torsdag <3

 5. Dwightinha

  Du har så fine bilder Caroline. Sylskarpe, og teknisk sett en nytelse i seg selv (for motivet er jo alltid bra) for en som er over snittet glad i fotografi.

  1. Caroline

   Tusen takk, det blir jeg så glad for å høre 🙂

 6. Nina Camilla Rieck

  Hei Caroline! Du er så vakker 🙂 Jeg blir inspirert av deg hver dag. Klarer bare ikke å holde meg unna bloggen…men jeg finner ikke den jakken fra Zara i nettbutikken? Er den ny og kommer kanskje til høstkolleksjonen? Klem Nina

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Jeg bestilte den online for noen uker siden, en måned kanskje? Kan ikke finne den igjen jeg heller, den er sikkert utsolgt :/

   Klem!

 7. om du er i Ullerøy så ta med Neila på Breviken pub ved karlsøy brua i dag 16.30 gratis sommershow for barn

  1. Caroline

   Tusen takk for tipset, det skal vi se om vi rekker 🙂

 8. Hver gang jeg ser bilder av deg med den Mulberry Alexa’en tenker jeg at jeg bør bli flinkere til å bruke min, for din ser alltid så flott ut på bilder. Kjempefine sandaletter også. Ønsker deg en fin dag!

  1. Caroline

   Ja, det burde du 🙂 SÅ fin og romslig 🙂 Og skinnet har jo bare blitt finere med årene!

   Ønsker deg det samme 🙂 Klemmer!

 9. Jeg har de samme og jeg elsker de!

  Du ser btw. helt fantastisk ut på disse bildene

  1. Caroline

   Tusen takk, Marlene 🙂

   Klemmer!

 10. Så flotte bilder, Caroline. Den nydelige jakken fra zara, er den mulig å få tak I nå? Eller er det lenge siden den er kjøpt?
  Mvh julie

  1. Caroline

   Tusen takk, Julie 🙂

   Tenker det er rundt en måned siden, bestilte den på nett 🙂

 11. Nina Camilla Rieck

  Så fin du er Caroline 🙂 Takk for all inspirasjon du gir meg og alle lesere 🙂 Jeg synes jakken fra Zara var så fin men fant den ikke i nettbutikken. Er det høst nytt?

 12. Åå løpetur i sola! Nå ble jeg litt misunnelig, hadde meg en joggetur med minstemann i vogna i formiddag, i øsende regn… Var våt til skinnet 😉 heldigvis var det godt etterpå, hehe 😉

  1. Caroline

   Å, nei! :O Men godt gjort å gjennomføre likevel 😉

 13. Er det lov å spørre hvilke merke/hvor du har kjøpt den lysegrå jumpsuiten med rosa skrift hen? Den du har hatt på deg ved et par anledninger på snapchat. Jeg trenger nemlig en sånn en 🙂

  1. Caroline

   Den er fra Lindex 🙂

   Klem!

   1. Anette

    Jeg burde ikke mase mere om denne jumpsuiten. Du har da viktigere ting å holde på med vil jeg tro. Men er det lenge siden du kjøpte den? Evt hvor? Jeg finner den nemlig ikke i nettbutikken deres og heller ikke på lindex her jeg bor. De forsto i grunn ikke hva jeg mente heller 😉 Mulig de syns jeg var over snittet opptatt av denne lysegråe bekledningen…

   2. Caroline

    Det går helt fint 🙂 Den er fra Lindex på Herkules i Skien, kjøpte den i mars en gang, tror jeg 🙂 På merkelappen inni står det So. U, og bak lappen står det LINDEX 🙂

    Håper du finner den!

 14. Anita Vågan

  Hei Caroline,

  Din oversized-strikkegenser ser så utrolig deilig ut! Har du oppskrift eller hvor du har kjøpt den? Liker bloggen din, du er flink 🙂

  Anita

 15. Shamrock rovers förlorar alltid!

 16. Tror ikke du har verdens minste blære. Den pokalen vant jeg for lenge siden. forferdelig slitsomt. Bare jeg ser en do, så må jeg. Har vært på utredning, men legenes beste tips var å prøve å trene blæra. Mye av problemet sitter vist mellom øra og dårlige uvaner. Men fins vel tabletter å ta å. Da jeg var gravid tipset jeg ca 5 ganger om natten, og da jeg skulle til byn( bor på landet) hadde jeg fast tissestopp på veien. Ha ha. Kan le av det nå…
  Kos deg i skjeberg , eller var det i Ullerøy? God sommer Caroline

  1. Caroline

   Uff, da :O Jeg husker jeg trente og trente i forkant av bryllupet, følte kanskje at det ble litt bedre 😉 Men under graviditeten var det helt forferdelig! Ble nesten litt bedre i etterkant føler jeg, kanskje fordi jeg plutselig fikk bedre plass igjen? :p

   Haha, forresten! Lars-Kristian kjørte hjem fra Ålesund alene en gang, og brukte 2 timer mindre enn da jeg satt på på veien opp! Blir mobbet for det fortsatt 🙁 Mye mulig det sitter i hodet, men slitsomt er det i hvert fall 😉

   Ullerøy i Skjeberg 🙂

   Klem til deg, JS 🙂

  2. La meg si det sånn, blæra mi har fått meg til å teste meg for diabetes, og til tider lurer jeg på om det til og med kan være kreft i urinblæra.. :O Jeg kan tisse fem ganger om natta, og jeg er IKKE gravid. Haha.. Men det er en klar sammenheng mellom antall dobesøk og drikkevaner. Alt annet enn vann, renner rett gjennom 😉

 17. Du er så utrolig vakker , Caroline <3 Jeg tenkte å bestille denne buksen, men litt usikker på str. Hvilken str har du? Og er de normale i str?

  1. Caroline

   Snille deg! Tusen takk 🙂 Jeg har 25 / 32, synes de er normale 🙂 Perfekt lengde også 🙂

 18. Det er så kjedelig at du alltid har samme hårfrisyre…

  1. Caroline

   Det er helt ok at du synes det, men jeg trives altså med denne sveisen 🙂 Jeg har ikke alltid den samme, det er å overdrive, men jeg har ofte den samme, og det er fordi jeg liker det sånn 🙂 Hvor mye varierer du på hårfrisyren din hver dag? Jeg orker helt ærlig ikke å tenke på at jeg må tilfredsstile enkelte leseres behov for å se en ny frisyre hver uke, jeg liker heller å gå som jeg trives 🙂

   1. Vibeke

    Fint svar! Tenker kanskje at de av leserne dine som kommenterer dette ikke har småttiser heller 😉 Her er nummer to på vei, så nå blir det vel knapt tid til å vaske håret en gang….

  2. Hah! Da skulle du sett hvor kjedelig jeg ser ut hver dag, med håret hengende rett ned! 😛 Jeg syns Caroline er sååå fin og fresh med de krøllene! 🙂 Hadde jeg bare hatt ork til å gjøre det selv..

 19. Hei! Utrolig fint antrekk, å håret ditt ELSKER jeg!! Lurte på om du kunne si meg hvilken type RayBans du har på disse bildene? Takk for svar! Klem 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Justin heter modellen 🙂

   Kelm til deg, Lise 🙂

 20. Ranveig

  Du ser helt smashing ut på håret, kler det veldig godt skal du vite. Helt enig med deg, du skal ikke la andre få bestemme hvordan du skal være på håret, hjelpes sier jeg bare. Det er bare misunnelse, ikke noe annet, disse surmagede personene gulper opp. Kos deg med akkurat den frisyren du selv ønsker å ha i sommer 🙂

 21. Kimberley

  Love the shoes! Are they comfortable?

 22. Du er råstilig! 6/6 på dette antrekket! Matchet perfekt.. Du er den jeg virkelig ser opp til når det gjelder mote! Du stråler!! vakre deg <3

 23. Jeg synes du er kjempefin på håret hvilken krølltang bruker du og har du noen tips til spray/varmebeskyttende som gjør at frisyren holder lenge?

 24. Jeg synes du er kjempefin på håret hvilken krølltang bruker du og har du noen tips til spray/varmebeskyttende som gjør at frisyren holder lenge?

 25. That outfit : Perfection! Finnes den kimonoen på nett? Jeg er nemlig forelsket!

 26. Jeg tror det er første gang jeg bare MÅ ha noe jeg ser en annen blogger har. Buksene. De fikk jeg fatt i nå i dag. Den var superdeilig!!! Takk for tipset

 27. Veldig fine bilder! Vakkert motiv og veldig fin helhet på bildene! Sandalene er jo fantastiske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *