en dag på hytta

caroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg hoppe

Nå er det snart avspark i Dublin, og jeg er så spent! Varden lurte meg til å kjøpe dagspass hos dem også, skulle virkelig ønske at kampen bare kunne bli sendt på tv. Uansett, jeg er bare glad for at jeg får den med meg! Flere som skal se?

Vi har hatt en veldig fin dag, jeg har vekslet mellom å sitte inne og ute for å gjøre det jeg må, og har også vært en tur i byen for å handle inn litt diverse som jeg trengte. Vi får jo Katrine og Bård hit i morgen, det blir så fint 🙂 På veien hjem fra byen klarte jeg ikke å dy meg. Logoen til Toys R Us ruvet som toppen på en julegran over alt annet jeg kjørte forbi, så jeg ble nødt til å stoppe innom for å ta en titt. Jeg skulle bare ta en titt, da. Nelia trenger jo ingenting, og dersom Lars-Kristian hadde vært med, hadde vi gått tomhendt ut igjen. Eller vent. Vi hadde aldri kjørt dit i det hele tatt. Hah! Uansett, jeg var jo alene, så Nelia ble en piknik-kurv og en minitrampoline rikere. Og hun har kost seg så fælt med det i dag!

Her kommer noen bilder fra dagen vår. Kanskje dere kjenner igjen spisestuen på hytta? 


caroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg stuacaroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg pinik 2caroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg nelia pinik

Mamma var entusiastisk over et kjøp hun gjorde av en lag din egen softis-pakke på butikken i går, så vi ordnet og styret som innpakningen ga oss beskjed om, men det ble heller lag din egen vaniljesaus. Haha! Det smakte veldig godt, da 🙂 

caroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg

caroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg softiscaroline berg eriksen no hytta ullerøy skjeberg caroline kjøkken

Nå har jeg nettopp satt meg ned med et glass vin for å nyte utsikten sammen med mamma og pappa. Snart er det middag og kamp på terrassen, så tvitvi for odd! Vi sees i morgen ♥ 

43 kommentarer

 1. Så koselig det ser ut på hytta deres! 🙂 Ønsker dere en fin langhelg 🙂

 2. Jeanette

  hehe,helt umulig å få til den softis-greien 😛

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? :p Nesten like greit å kjøpe vaniljeis og piske opp selv 😉

 3. Du ser så utrolig bra ut, Caroline! 🙂 Syns alltid du er så flott når du viser deg uten sminke! Må legge til at du har en sinnsyk fin definisjon i beina dine, trent mer styrke eller er det resultat av løpingen?

  Kos dere masse på hytta! Tvitvi for odd 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Helt sminkefri er jeg ikke da, men 😉 Og takk igjen 😀 Jeg har trent litt mer styrke på dem de siste månedene, men vet ikke helt om det har utgjort en forskjell 🙂

   Klem til deg og god helg 🙂

 4. Hva/ hvem er Varden?:)

  1. Caroline

   Det er en avis 🙂

 5. Ååå, Kristina! Du er så nydelig!!! Det har jeg syntes siden første gang jeg klikket innom bloggen din, og enda sitter jeg her og dåner ved å lese innleggene du skriver så godt, og se bildene du gløder på!!

  Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har hatt ekstrem angst i mange år! Sosial angst for å være mer konkret. Har derfor vært litt redd for å kommentere blogger med mitt navn og ikke minst min blogg, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt angst for at folk skal klikke seg innpå bloggen min. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om angsten på bloggen min da (oppe i menyen under «historien om angsten min) 🙂 Slik at dere som ikke forstår hvordan dette kan være skummelt for meg lettere kan skjønne det. I tillegg handler det siste innlegget mitt om at jeg er sykemeldt, flere som ble overrasket når jeg skrev det.

  Jeg håper at du har hatt en kjempe fin sommer så langt, og at du koser deg i massevis de siste dagene! Kleem <3

  1. Caroline

   Du er alltid skjønn, Linn-Therese! Tusen takk 🙂 Men jeg tror du har glemt å bytte navnet i kommentaren din eller bare glemt deg bort 🙂

   Klem!

   1. Hun har jo skrevet samme innlegget til flere bloggere.

   2. Raus du 😉

   3. Henriette

    Hjelpes. Denne kommentaren, helt idendisk, har hun lagt igjen hos ALLE andre toppbloggere også. Samme med de andre kommentarene hun legger igjen hos deg, nøyaktig de samme som hun skriver til andre bloggere. Latterlig.

  2. Hvem er Kristina….?????

   1. Andrine

    Kristina Andersen, hun la nemlig igjen den samme kommentaren til henne. Hun har nok bare kopiert og lim den inn her, og glemt å endre navnet. Pinlig. Ser Andrea Badendyck, Lene Orvik, Annette Hage osv har mottatt den også. Virker ikke så troverdig lenger når alle mottar de samme kommentarene. For noen måneder tilbake var det en annen kommentar fra Linn Therese som gikk rundt. Blir flau….

    Men sant som hun sier, synes du stråler Caroline 🙂 God klem.

 6. ser ut som en nydelig hytte <3

  1. Caroline

   Ååå, det er det! Jeg gjorde en bloggpost på den for noen år siden, tror jeg skal gjøre det igjen 🙂

   1. Marita

    Ja gjør det da!! 🙂 kunne trenge litt inspirasjon til vår egen hytte 🙂 har ikke fått gjort så mye der siden vi kjøpte for noen få år siden, og ønsker meg et maritimt preg siden det er sommerhytte ved sjøen 🙂

 7. Hvor er shortsen din fra? <3

  1. Caroline

   Den er fra mango 🙂 Flere bilder her: http://carolinebergeriksen.no/2015/05/19/new-port-silk/

 8. katrine

  Har du XS eller S i blå bluse?
  Du ser så fint ut

  1. Caroline

   XS 🙂 Tusen takk! 🙂

 9. Wow, de beina. *blunk. blunk. blunk.*
  Skal si du ser SMASHING ut, Caroline. Ha en fortsatt strålende sommer!

  1. Caroline

   Haha, tusen takk, Cecilie 😀 Klemmer til deg!

 10. Kjære flotte Caroline
  Du er flott, flink og ei spennande jente. Du har verdiar som er viktig, du tek vare på familie og venner, naboar og alle rundt deg. Du strålar og gir masse energi og glede. Takk for den fine bloggen din. Ha ein strålande sommar, kos deg. Klem

  1. Caroline

   Kjære deg! Dette gjorde meg veldig glad 🙂 Tusen takk! 🙂

   Stor sommerklem!

 11. Kristen

  Jeg laget også den isen igår, men hadde på forhånd allerede fått tips fra noen andre venner om å sette isskålene i fryseren en liten stund før jeg pisket isen siste gangen. Da smelter den i alle fall ikke i skålene. I tillegg glemte vi den litt ut, og den ble stående i fryseren ca en time lenger enn innpakningen ga beskjed om. Da ble den perfekt!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 12. Hvor er toppen din fra, Caroline? Den likte jeg veldig godt!

  1. Caroline

   Den er fra mango 🙂

 13. Dwightinha

  Den «hytta» ser sååå deilig ut!

  1. Caroline

   Å, det er den! Tør nesten påstå at det er en av de fineste stedene på jord 😉

   Sommerklem 🙂

 14. høres så koselig ut! skikkelig sommeridyll <3

 15. Hvor er toppen fra? 🙂

 16. Åh, du er så utrolig fin, både på utsiden og innsiden! Elsker å klikke meg inn på siden din og få en nydelig pause fra hverdagsstresset. Kos dere masse på hytta 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie! Håper du har en nydelig sommer med de du er glad i <3

 17. Er det en grunn til at du står på tærne på siste bildet?

  1. Caroline

   Nei, egentlig ikke 🙂

 18. Benedikte

  Jeg elsker bloggingen din for tiden, Caroline! Jeg elsker litt hverdagslig innlegg(vet jeg skiller meg litt ut på dén fronten; de fleste som leser blogger liker kanskje mest innlegg om mote/sminke) 🙂 God helg til deg!

 19. Leser blogger din hver eneste dag! Digger den! Så er det litt gøy siden vi har jenter på omtrent samme alder å lese om Nelia:) vi drar til Kypros 28 august, å i den anledning (siden sommerværet her i fjelltraktene ikke er noe å skryte av) leter jeg etter jumpsuit til lillemor! Nelia har så mange flotte, hvor er de fra:)?Klem

 20. Likte så godt antrekket ditt! Tror jeg skal prøve å finne et mønster til den blusa, den så smashing ut!

  God sommer til dere! Starter ferie, og da blir det lite nettbruk på meg 🙂

 21. Du har virkelig drømmelårene, det syns at du har trent mer styrke 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 22. Drømmer meg bort i de nydelige bildene dine! Sukk* For et fantastisk ferieparadis og for ei vakker hytte! Skjønner at dere er stolte av den plassen:-) Synes du skal ta med oss leserne på en liten hytte-omvisning, så får vi se litt mer av hytta og tomta. Elsker innredningen og at alt følger matrosstilen, med både lyse og mørkere blåtoner:) Elsk-på-hytta deres, og når får jeg komme på besøk sa du?!!?!? ;D

  Ønsker dere en herlig lørdagskveld! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *