watermelon juice

hoved

Good morning sunshine! Til tross for sommer, er jeg tro mot rutinene mine når det gjelder å skrive treningsplaner, det motiverer meg, selv om jeg ikke alltid er like flink til å følge den når solen står på sitt høyeste og saltvann frister mer enn en svett skogstur. Det er lov å ta seg fri fra det meste når sommeren viser seg fra sitt beste, enten du er på ferie eller om du bare nyter dagene hjemme. Kanskje må du til og med jobbe hele sommeren, og da er det fort gjort å prioritere noe annet enn trening når du endelig har avsluttet arbeidsdagen. 

d


my motivation to work out during summer

Bortsett fra at jeg elsker en aktiv hverdag, er min beste motivasjon for å holde treningen ved like, til tross for vær, ferie eller lange arbeidsdager, tanken på at hverdagen kommer tilbake. Da er rutiner gull å ha. Det er mye vanskeligere å komme inn i gode rutiner igjen, dersom du først har falt helt av lasset – slik er det i hvert fall for meg. Jeg velger gjerne litt kortere og mer intense økter, enn hva jeg gjør ellers. For eksempel 20 minutter svett løping etterfulgt av 15 jump squats, 20 burpees og 10 push ups i tre runder – det er vanvittig effektivt og gjør at svetten siler, men treningen er unnagjort på mindre enn 45 minutter. 

b


Har forresten fått fullstendig dilla på vannmelonjuice i disse dager! Så dilla at dette ofte er det eneste jeg klarer å se for meg når jeg trener, og så belønner jeg meg selv med et digert glass av dette etter endt økt. Det i seg selv, er innsatsen verdig. NAM! 

c

Det lages veldig enkelt, bare skjær opp vannmelon og ha det i en blender. Jeg bruker i tillegg en juicemaskin for å skvise chili, så jeg kan blande inn det sammen med lime. Mmmmm!

e

Det er så utrolig godt og bare bra for kroppen – vannmelon består jo av 92 prosent vann, så det holder deg hydrert i tillegg til å gi deg vitamin A og C. Tommel opp! Du burde prøve 🙂 

20 kommentarer

 1. Hei,
  Dumt spørsmål kanskje men hva er 15 jump squats og 20 burpees ? er det utfall/opp hopp?

  1. Caroline

   Litt vanskelig å forklare, bedre om du googler det 😉

 2. Tommel opp for å være tro mot rutinene selv om det er ferie! Selv om det er ferie så liker jeg at de hverdagslige rutinene er tilstede…ser for meg at det blir litt av en jobb etter ferien hvis vi slakker helt av. Litt går jo! Jeg håper selv på å kunne ta «aleneturene» mine ut i skog og mark – selv om barna er hjemme og ferien er i gang. Juicen ser skikkelig god ut! Ønsker deg en fin dag!

 3. Utrolig godt! Prøv også med fersk ingefær i blender. Med litt søtningsmiddel og isbiter. Bare et tips. Det er kjempegodt;) Ha en god dag Caroline!

 4. Det er kjempegodt med jordbær oppi også!! Det har jeg fått dilla på denne sommeren 🙂

 5. Hei 🙂 takk for masse deilige oppskrifter på bloggen!! Kan du dele den oppskriften fra gårdagens middag, panerad fisk tror jeg at det var, såg utrolig deilig ut 🙂 testade akkurat ut en oppskrift du tipset om tidligare på raw brownie med dadler + nøtter. Det var totalt misslykket i gjenomføring :/ men utrolig god i smak 🙂 håper du har tid å svare meg på hva type tilbehør du bruker til kjøkkenmaskinen når du skal mikse dadler. Jeg prøvde først med flerbrukskvernen til Kenwood, men det fungerte veldig dårlig, så jeg prøvde stavmixer etterpå men måtte tilsette litt mandelmelk for at det i det hele tatt skulle skje noe. Massen blev ju som lim å satt seg helt fast :/ hvilken utrustning er best egnet til bruk for å mose dadler? Klem

  1. Caroline

   Det kommer 😀

   Jeg brukte stavmikser eller blender, begge deler fungerer fint for min del 🙂 Det kommer jo litt an på hvor god stavmikseren din er, er den dårlig så vil det nok være litt trøblete :/

 6. Cathrine

  Hei! Prøver igjen.. Hvordan klarte dere å velge ut kun noen bilder fra Nelias første år til albumet? Jeg sliter med å velge mellom altfor mange bilder. Hvor mange sider endte boken på? På forhånd takk for svar

  1. Caroline

   Vi har det samme problemet som deg :O Det er «umulig» å velge.. Vi endte vel på ca. 70 sider.

 7. Hei Caroline:)

  Hvilken klinikk bruker du for å ta botox? Syntes du at du blir mimikk løs? Har veldig lyst å gjøre det. Sunnarynken er veldig synlig.
  Tenkte du ville være rett person å spørre med tanke på at du sier det sånn som det er.
  Syntes det er så gøy å følge dere på Snap. Blir så godt humør jeg :). Blir like glad hver gang .

  Håper du tar deg tid til å svare 🙂

  Tusen takk 🙂

  1. Caroline

   Hei Sarah 🙂

   Jeg tar ikke botox, så der kan jeg nok ikke hjelpe deg :/ Jeg tar restylane i leppene, og det gjør jeg hos Petra på Bærum Plastikkirurgi og Cocoon Skin 🙂 Vet hun setter botox også, så du kan jo kontakte henne 🙂

 8. Madelen

  Tilsetter du litt frosne jordbær så får du en nydelig sorbet, og om du i tillegg tilsetter litt yoghurt (vaniljesmak eller rabarbara) får du en herlig smoothie 🙂
  God sommer!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips 🙂

 9. Hei =) Jeg syns dere tar helt nydelige bilder til bloggen her! Helt fantastisk! Kunne du under noen av bildene dine, en gang iblant, skrevet hvilke objektiv dere har brukt?

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

   Ja, det skal jeg tenke litt på! Evnt. kan du bare spørre, altså 🙂

 10. Nam! Det så godt ut 🙂 Jeg ville forresten ha tatt en ekstra gjennomlesning til før publisering neste gang hadde jeg vært deg. Det snek seg inn noen feil her og der i dette innlegget, og teksten ble for meg litt tung å lese.

 11. Vannmelonjuice er så godt og forfriskande! 🙂 Eg bruka å lage is med vannmelon! Tar ca. 750 g vannmelon, kjøre det i blender før eg tilsette safta fra ca. 1 lime og 2 ss kokosmasse – hell i isformer, og vips så har du en nydelig is! 😀

 12. Silje B

  Et lite tips til smoothien er: vannmelon, fersken og bringebær. Fikk dette i London og den var veldig god! Selv for meg som verke liker vannmelon eller fersken;)

 13. Christine

  Hei! 🙂 Hvordan gjør du det med steinene i vannmelonen? Fjerner du dem eller blir de «borte» av blenderen?

 14. Testet ut denne. Men brukte frossen vannmelon, lime, vann og en kiwi, det ble nyyydelig godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *