business lunch date

caroline berg eriksen lunsj strøm skien ute

God kveld til deg  Tusen takk for flere tips til hva jeg kan ha i vannmelonjuicen min, blant annet var det en av dere som nevnte ingefær, og det er jo ingen tvil om at det må være en himmelsk kombinasjon, så det skal jeg lage og ta med meg på road trip i morgen 🙂 Nelia og jeg skal suse til Skjeberg og den idylliske hytteplassen vår, og der blir vi helt til søndag! Som jeg gleder meg! Jeg tar med meg jobben min og studiene, og om et par-tre timer er jeg nødt til å starte med de andre essensielle reisesakene også: jeg må pakke. Bah. Du og jeg. Vi vil alltid forbli uvenner. 


Tidligere i dag dro jeg en tur til byen og møtte Lars-Kristian for å ta noen bilder, og da gjorde vi like gjerne en lunsj ut av det også. Det er deilig å kunne gjøre det på en helt vanlig tirsdag, for selv om vi er veldig flinke til å snakke jobb og planer for tiden fremover, er vi jo fortsatt kjærester som møtes til et måltid, og det er så fint ♥ 

caroline berg eriksen lunsj strøm skien

caroline berg eriksen lunsj strøm skien 3

caroline berg eriksen lunsj strøm skien 6

caroline berg eriksen lunsj strøm skien 4

caroline berg eriksen lunsj strøm skien 5

caroline berg eriksen lunsj strøm skien lasse

caroline berg eriksen lunsj strøm skien ute 2


Åååå, jeg får vel dra meg opp og sette i gang med å pakke ned alt Nelia, hundene og jeg trenger ut uken. Heldigvis er det bare hytteliv som gjelder, og da er det ikke mye som trengs. Likevel er jeg hundre og ti prosent sikker på at jeg ender opp med en bil som er fullstendig stappet. Klassisk Caroline. 

– håper dere har en fin kveld – 

52 kommentarer

 1. Rååå stilig antrekk du har på deg 🙂 Du kler så utrolig godt trange jeans og denne her var kul med litt slitte flekker, hvor er den fra? Fine bilder av LK også 🙂 God roadtrip tomorrow…:-)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra Gina Tricot, kommer bedre bilder senere i uken 🙂

   1. hannah

    Bare litt forhåndsvisning av den før det kommer ett innlegg med annonselinker eller en annonse?

 2. Så utrolig fin du var i den oransjfargen!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 3. Anna Lisa

  Så fine du var på bildene her å klærne va helt smashing
  Kjøpte kulgrill i dag t en billig penge på europris , fylte den me kull å fyrte på! Smurte lokket inn me matolje på utsiden, la lokket over å vips var d fritt for knott å mygg , ja d føltes som i mils omkretsJippy! Just try it, you will love it!
  Fin blogg du har! Klem

  1. Caroline

   Haha 😀 Jeg leste om det der, kanskje verdt et forsøk 🙂

   Takk for tipset!

 4. Hallo Caroline:-)
  Må bare få lov til og skyte av bare grønt som søsteren din har:-) var innom i dag og kjøpte smoothie
  Og den var himmelsk god:-) din søster var kjempe søt og blid 🙂 god tur til familiestedet kos deg

  1. Caroline

   Åååh, så hyggelig 😀

 5. Du trener mye. Veldig mye. Men mitt intrykk ut ifra bilder av maten du spiser er at du spiser veldig små mengder mat. Spesielt sett i forhold til hvor mye du skriver at du trener. Nå synes ikke jeg du er spesielt tynn. Du ser heiilt vanlig ut, almindelig slank, du drar inn magen på bilder du som de fleste andre, det vises jo godt. Men jeg lurer på om du spiser større mengder enn det du fotograferer, eller trenerbmindre enn du skriver.

  For forholdet mellom mengden trening og mengden mat fremstår i ubalanse. Og detvatban ikke er sulten er en dårlig unnskyldning, blir som å drikke vnn, man drikker ikke 2 liter vann hver dag nødvendigvis forde mann er så tørst, men forde man vet kroppen har godt av det….

  Personlig har jeg ikke så god peiling, men jeg har en PT, og han har 7 års PT erfaring og er kostholdsveileder også, på helsesenter, og han følger bloggen din og er også undrende over forholdet mellom mengde mat og trening…..

  Ser feks på lunch bildet over her…..ett par flak grønt, noen oliven, og noen små boller. Det fremmstår som veldig lite. Og kritikerene dine sier duvspiser som en ful, og det er jo IKKE positivt ment…

  Mulig du spiser mer, men tilsynelatende er det ett ufornuftig balanse mellom nat og trening. Deþe er trist å se.
  Det hadde vert hyggelig om du kunne ta deg tid til å svare.,

  1. Caroline

   Jeg spiser når jeg er sulten, og spiser da til jeg er mett 🙂 Jeg legger ikke ut bilder av alle måltidene jeg inntar i løpet av en dag, så hverken du eller din PT har noe grunnlag for å si at det er ubalanse mellom aktivitet og matinntak. Du vet f.eks ikke hvor mye jeg spiste til frokost eller kvelds, eller om jeg spiste brød til forrett før lunsjen.

   1. Magdalena

    För en speciell kommentar, Line! Det verkar som du har mer problem med Carolines matintag än det hon har.
    Personligen tycker jag Carolines kropp har blivit mkt mer sund och sporty efter att hon fick Nelia. Innan hon blev mor var hon väldigt tunn men nu har hon fått mer muskler vilket bara ser läckert ut. Vilken balans hon än har mellan mat och tärning så verkar det funka helt glimrande för henne.
    Keep going Caroline!

   2. Marita

    Er nesten litt komisk at noen tror de vet alt om deg basert på det som du legger ut på bloggen! 😉 lov å bruke litt sunt vett da 😉

   3. Folk altså…….

   4. Herregud. Hadde det ikke vært balanse mellom treningsmengde og matinntak hadde hun jo ikke sett ut som hun gjør – slank og sunn! Latterlig…

   5. Nei men nå var jo spørsmålet om det er kun de små mengdene du tar bilder av her i bloggen din du spiser, for de fremstår som usunne. Så grunnlaget vårt er basertvpå det du legger ut, og det er jo derfor jeg spør. Forde jeg lurte på nettopp dette. Det hadde vert trist om du gikk rundtbå spiste så lite lissom. Men ut fra svaret ditt så må jeg tolke det ditvhen at bildene dine av måltidene dine er lagetvtil forbå virke små. Du spiser egentlig normale mengder mat. Du er ikke en ab de som påstår de blir stappmett av 1 dl yoghurt, eller 40 gr kjøtt og 15 gr purre. Jeg har kest om slike. Det var godt å høre at du ikke er en av de.

    Litt synd at du aldrig tar bilder av måltider som er normale i størrelsen, men nå som jeg vet at de små skålene og mini posjonene er bare tilfeldigheter og ikke slik du egentlig spiser, så skal jeg ikke tenke mer på det.

    Og jegvkan formidle videre til flere jeg vet som følger deg men som stusser over mat og trening at de ikke må la seg lure. Du spiser mer enn det de ser på bildene.

    Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding 🙂

   6. Caroline

    Man kan jo ikke uttale seg om en gitt mengde mat er usunt, før man vet hele kostholdet. Jeg har aldri sagt at de matbildene jeg legger ut viser alt jeg spiser i løpet av en dag, og jeg kan heller ikke forstå hvorfor noen skulle tro det. Det er jo sjeldent mer enn ett måltid, og det er heller ikke hver dag.

   7. Lurer på hvorfor du er så UTROLIG dårlig til å ta kritikk. Du nærmest angriper alle som spør deg om noe sikkert mange tenker. Hva med å svare høffelig og pent . Du er tross alt INGENTING uten leserne dine….

   8. Caroline

    pcc: Da er vi nok av en litt ulik oppfatning. Jeg klarer ikke helt å se hva som var galt med svaret mitt i dette tilfellet.

   9. Hva du spiser synes jeg er en privatsak, blogger eller ei. Jeg ser på det du legger ut av matbilder som inspirasjon til andre om forslag til mat. Det samme med trening. Det jeg synes blir det kritikkverdige er at det FREMSTÅR som ubalanse. Altså, de som tar etter det vil tro det er som du fremstiller det, selv om det kanksje ikke er det.

  2. Jeg må si jeg syns det er veldig spesielt at PT´n din uttaler seg om en person, som han aldri har konsultert med, eller kjenner vanene til? For meg virker dette veldig lite profesjonelt. Som PT burde han vite bedre, og ha forståelse for ulike kroppstyper og inntaksbehov. Kan ikke huske at min PT noen gang snakket om hva andre gjør feil/burde gjøre annerledes, når han hadde meg som kunde.

   Hadde Caroline fått i seg for lite mat/næring, ville det vært naturlig at hun hadde gått ned i vekt. For min del ser det ut som hun har blitt mer definert ( bl.a magemusklene), hvor hun tidligere var tynn/slank. Det tyder på alt annet enn for lite mat? Spiser man riktig mat til riktig tid på døgnet, er det ikke alltid mengde har så mye å si.

  3. Kjære, Line.. Synes det et interessant hvordan du (og din PT) ut ifra noen blogginnlegg mener å kjenne sannheten. Det synes jeg er trist å se.

   Du sier du ikke har så peiling. Da kan jeg informere deg om at hvis Caroline ikke hadde vært i balanse, så ville hun ikke vært vektstabil.

   7 års PT-erfaring og kostholdsveileder? Kanskje du burde informere han/henne om at mengden mat ikke er avgjørende, men energien i maten. Lavkarbo kosthold har gjerne mye energi (eks, ost og nøtter).

 6. Hei! Jeg er fast leser, men kommenterer aldri, så følte jeg måtte skrive noe med tanke på at jeg har vært fast leser i snart ett år:-) takk for alt! Det er så utrolig gøy å følge bloggen! Fortsett det gode arbeidet! Og takk for at du holder bloggen så «lik» og rutinert. Innleggene er ryddige, og nesten litt like, men det liker jeg!! Det er gøy å lese alt du skriver, utrolig gøy å lese i hverdagen:-) Jeg er foressten en jente på 15 år, og elsker bloggen haha. Dette ble en veldig rotete kommentar, men jeg håper du forstår:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 7. Hei Caroline!:)
  Nå ville jeg skrive en liten kommentar (gladmelding) til deg!:)
  Jeg vil rett og slett takke deg for at du er en slik inspirasjon til trening!! Jeg har igrunn alltid vært noenlunde aktiv, men i det siste så har tankegangen min hva gjelder trening endret seg mye. Før så jeg på trening som noe jeg måtte få gjort fordi jeg måtte og jeg krysset det av på listen på lik linje med husarbeid og andre kjedelige gjøremål.
  Jeg har to gutter på fire og to år og trenger myyye energi for å klare å «delta» gjennom dagen og nå begynner jeg å forstå det med å trene for å få energi!!
  Nå trener jeg fem ganger i uken, ikke fordi jeg MÅ men fordi jeg VIL:) dette er noe jeg gjør for meg selv og det er så hærlig når en ser resultater:D guttene mine trenger en mamma som tar vare på seg selv og de blir gjerne med på joggeturer eller leker i parken mens jeg trener styrke, her ser vi ikke hindringer, men løsninger;)
  TUSEN TAKK for at du gjennom ditt gode humør, positive innstilling og treningsglede har endret mitt og mange andres syn på trening! Det betyr så mye!:)
  Klem fra meg

  1. Caroline

   Tusen takk, Maria 😀 Så utrolig hyggelig med slike tilbakemeldinger 😀

 8. Hei! Jeg elsker bloggen, alt av tekster til bilder, utrolig gøy å lese i vanlig hverdag. Fortsett som bloggen din er nå, med det ryddige innholdet. Jeg liker at innleggene er rutinerte og litt like hverandre. Jeg er foresten en jente på 15 år, så du har mange aldersgrupper som leser den!:-) jeg har vært leser lenge, men aldri kommentert og følte at jeg burde skrive noe. Du kommer kanskje ikke til å tro dette, men ifjor så likte jeg bloggen din så godt at dine innlegg var det eneste jeg så etter på Bloglovin, haha. Men takk for inspirasjonen i hverdagen, det trenger jeg! Hvertfall med tanke på at jeg starter på vgs neste år…hehe. Uff, dette ble et rotete innlegg, men det var kun for å få et innblikk av en leser som ikke kommenterer til vanlig 🙂

 9. Her så du veldig fresh ut 🙂

 10. Jeg må bare få kommentere at Nelia ser sin morfar og mormor veldig mye mer enn hun ser sin farmor og farfar:( håper sistnevnte to er komfortabel med det…

  1. Caroline

   Kjenner jeg blir litt irritert over slike kommentarer :/ For det første så er det en privatsak, og for det andre så bor Lars-Kristian sine foreldre 4 ganger lenger unna enn det mine foreldre gjør. Det tar oss 10 timer å kjøre til Ålesund, mens det tar to og en halv til Sarpsborg.

   1. Gudrun

    Greitt det er lengre å kjøre til Ålesund enn til Sarpsborg, men det går jo fly til Ålesund for eks. Og det ser ut til at alle ferier etc gjøres med din familie …tror mange besteforeldre ville blitt lei seg ved slik skjev fordeling av tiden dere er med din famile contra LK’s familie. Bare tanker blant annet jeg har gjort meg…

   2. Caroline

    Du vet ikke hvor ofte vi snakker sammen på skype eller hvor ofte vi skulle ønske at vi bodde nærmere hverandre. At du gjør deg tanker om vår familie på denne måten, er jo virkelig ikke greit. Hva har du med dette å gjøre? Det er ikke bare å hoppe på et fly til Ålesund. Det innebærer i så fall at jeg må fly alene med Nelia, ettersom jeg har en mann som spiller fotball og som så og si aldri har fri. Jeg har dessverre flyskrekk, så det er ikke noe jeg bare kan gjøre for å være spontan. I tillegg har svigerforeldrene mine jobb som alle andre, så det må passe for dem også. Jeg har også en jobb som krever at jeg ikke kan være borte for lenge av gangen, da jeg blant annet er avhengig av fotograf, og en tur til Ålesund er ikke noe som gjøres bare for et døgn eller to. Det er mye som skal gå opp, og dessverre kan du ikke velge hvor i landet du skal ha familie.

    Angående feriene, så har vi vært på tre turer med Nelia. Den første dro vi alene, den andre var med både mine og Lars-Kristian sine foreldre, og nå sist var vi med mine. Kanskje den neste blir med Lars-Kristian sine?

    Nå håper jeg du, og eventuelt andre som føler at de skal blande seg inn i vår familie på denne måten, kan la være med det og forstå at vi hele veien har gjort, og fortsatt gjør, det beste ut av avstandene.

   3. ANONYM

    Når du BLOGGER om familien din på denne måten C så er det ikke så vanskelig og tenke seg at folk blander seg. Hva med og slutte og blogge om datteren din for eks?
    Og det jeg reagerer på her er at du skryter deg selv opp i skyene for at du har en så fleksibel jobb osv og når det er snakk om noe med boggen, da flyr du land og strand rundt 🙂
    Du sier også at du må ha med deg fotograf, men var det ikke mannen din som tokk bildene av deg da?

   4. Caroline

    Nei, det er ikke vanskelig å tenke seg at folk blander seg, men det betyr jo ikke at de har rett til det..

    Nelia er såpass stor del av livet mitt, så det ville vært helt unaturlig for meg. Jeg opplever heller ikke noe negativt rundt det, tvert i mot 🙂

    Ja, jeg har en fleksibel jobb fordi jeg selv kan bestemme når på døgnet jeg skal jobbe, og jeg kan plukke med meg bloggen og bli med Lars-Kristian uansett hvor han spiller fotball 🙂

    Lars-Kristian er fotografen min, men han kan ikke ta seg fri fra fotballen for å reise.

   5. Er det ikke greit at lesere gjør seg tanker om deres familie…? Da må jeg nok skuffe deg, Caroline. Du deler så mye av ditt liv her, som også inkluderer din familie – at jeg kan garantere deg at leserne gjør seg tanker om dere 🙂
    Vi får jo høre om de fleste reiser og besøk osv.
    Hvordan an velger å kommentere er derimot enn annen sak. Men du har 100% selv valgt å ha en personlig blogg!!

   6. Caroline

    Da har du dessverre misforstått, Rikka :/ Det at jeg har en relativt personlig blogg er ikke synonymt med at fremmede folk skal legge seg opp i hvor mye Nelia ser sine besteforeldre.

   7. Frøya

    Hei Caroline
    Jeg har en norsk far og utenlandsk mor, jeg så mine utenlandske besteforeldre en gang i året for fire uker og mine norske en god del oftere, men jeg må helt ærlig si at jeg hadde et like godt forhold til alle, om ikke til og med mer til mine utenlandske. Jeg har aldri lidd under det faktum at jeg så mine utelandske besteforeldre mindre! Det spiller ingen rolle for meg som barnebarn hvor ofte jeg ser de, hovedsaken er at jeg vet at jeg har besteforeldre som er glad i meg, avstand spiller ingen rolle 🙂
    Sånn er det bare, det er jo en sjelden luksus at alle besteforeldrene bor på samme plass i nærheten av en selv. Det er helt umulig å dele det opp 5050! Så ikke bry deg om det andre mener 🙂

    Nå bor jeg selv i Norge med en utenlandsk samboer, hvis vi en dag får unger kommer vi i samme situasjon som mine foreldre, men jeg nekter å gi meg selv dårlig samvittighet ovenfor mine fremtidige barn og svigerforeldre.. Sånn er det bare!

    God helg 🙂

  2. Seriøst? Er det ikke vanlig å se noen familiemedlemmer oftere enn andre? Er det dermed sagt at man bryr seg mer om den ene enn om den andre? Vi har min mor i nærheten, og min datter ser henne nesten hver dag. Svigermor bor et stykke unna, så det sier seg selv at vi ikke kan treffe de like ofte. Men vi snakker med svigermor på telefon, ser på bilder og snakker om henne. Det er bare slik livet er.

 11. pusinrll

  Hei! Liker bloggen din kjempegodt jeg og kjenner jeg blir irritert over sånne spydige kommentarer som ovenfor. Jeg har lært i min oppdragelse at hvis du ikke har noe hyggelig å si så vær stille istedet. Fin leveregel det egentlig! En liten ting jeg lurte på, du hadde så fint frokostservice i rosa med prikker på og også så stilige glass med gule? Prikker. Kan jeg spørre hvor man får kjøpt dette! Her e Trondheim er det 14 grader og overskya her den siste uka av ferien vår så jeg og toåringen vår koser oss med barnetv og frokost. Ha en fin dag!!

 12. Du kledde denne fargen så utrolig godt! Lykke til med pakking og til roadtrip i dag 🙂 Hvordan er er det med Nelia på lengre bilturer? Gode tips mottas med stor takk 🙂

 13. Cecilie

  Stilig antrekk. Veldig fin farge på toppen, hvor er den fra?

 14. Så nydelig antrekk 🙂 Elsker både topp og sko. Hvor får man tak i dem? Er det årets?

 15. Hei Caroline! Digger bloggen din, men har et spørsmål til deg.. Hvor har du kjøpt den lyseblå genseren som ved en feiltagelse hang i skapet til Nelia? 🙂 utrolig fin

 16. ElisabethH

  Åh – håret ditt! Hvilken krølltang bruker du?? 😀

 17. Miss etoil

  Så er det vell sånn på en blogg at når man tar bilde av maten så legger man det jo opp så det skal se delikat og innbydende ut!? Sånn tenker iallfall jeg,og ik lesse på tallerken,er jo ingen som driver med mat og bilder som gjør det,kan vell hende man spiser mer forde om det ik kommer frem på bilde….du lager så nydelig mat Caroline! Bruker ofte oppskriftene dine,det er til stor inspirasjon med de flotte bildene oxo

 18. Hei!

  Jeg har et spørsmål, bare undrer meg over at du alltid drar bort når mannen din drar bort.. er det fordi du ikke liker å være alene, eller fordi du like godt kan dra siden han er borte? bare tenkte ettersom dere har hatt noen uhyggelige opplevelser hjemme hos dere, og at det kan være ekstra skummelt når man er alene 🙂

 19. Hei!
  Er det sånn at du aldri kan være alene hjemme når Lars-k er ute på reise? Ser du for deg at du ved senere anledninger i voksenlivet ditt kommer til å tørre å være uten han eller nær familie rundt deg?

  1. Jeg blir oppriktig forundret over at folk henger seg opp i dette! Caroline fremstår som veldig familiekjær og god. Hvorfor skal ikke hun og Nelia være sammen med familien når muligheten byr seg? Hva skal de sitte hjemme etter?

   Ville forøvrig gjort akkurat det samme selv!

 20. Nå har jeg atter en gang tatt meg selv i å sitte på bussen med latterkrampe pga Lars-Kristian sine snaps…. Offentlig ydmykelse med andre ord. Har han noe å si til sitt forsvar!? 😀

  1. Caroline

   Haha 😀 Han er en luring 😉

 21. Hei Caroline, ville bare sei at eg er inne titt og ofte og leser bloggen din. Veldig kjekk lesing med flotte bilder! (Må sei at kommentarfeltet og har sin underholdningsverdi 😉 ) Kva Mulberry veske er det du har med deg her? Ha ein flott dag, helsing frå Tone

 22. Hei.
  Nydelig og innspirerende blogg 🙂

  Jeg syntes LK sin skjorte var veldig stilig og fin. kan jeg få vite hvor jeg kan få tak i det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *