taking it outside

caroline berg eriksen no veranda hugo ronaldo by malene birger 2

Da er arbeid, trening, leketid, middag og litt snikserietitting mellom slagene unnagjort, og jeg er endelig klar for å sette meg ned og fylle på med kunnskap. Jeg rekker bare en liten time før jeg må legge meg, og i dag gleder jeg meg til å stupe ned i myke dyner, for jeg er så trøtt. Formen har vært veldig rar i dag, og jeg innbiller meg at det er regnet som smitter over på sinnet mitt – selv om det sikkert bare er tull 😉 Solen gjør meg i hvert fall hundre ganger lettere til sinns – det er ikke tull! Kan jo ikke si annet enn at det er et under at jeg faktisk er født på vinteren. 

caroline berg eriksen no veranda hugo ronaldo by malene birger

– ble nødt til å pakke meg inn i min elskede oversized-strikketgenser i dag, den holder både gåsehud og knott borte, i hvert fall for en times tid – 

caroline berg eriksen no veranda hugo ronaldo by malene birger ovenfra


Jeg mener ikke å klage altså, men noen ganger føler jeg at sommeren var mye mer stabil da jeg var yngre. Når jeg tenker tilbake, husker jeg bekymringsløse sommerdager- og netter, barbeint i gresset, fregner på nesa og flørtende blikk i solnedgangen. Lange dager på hytta, sene kvelder i båten. Mygg. Masse mygg. Og så har jeg vel egentlig fortrengt de dagene med regn som alltid endte med at Elise og jeg ble sittende inne foran tv-skjermen, og se på dårlig chatteprogram på tv2 mens vi spiste yoghurt med kornmo oppi. Glemmer aldri den sommeren da alle som tekstet inn ønsket seg daddy dj, haha 🙂 For ikke å glemme at vi alltid så på pacific blue! Minner! 

caroline berg eriksen no veranda by malene birger blyant

Vel, fokus nå! Disse fantastiske blyantene holder i hvert fall motet oppe når som helst 😉 

 

38 kommentarer

 1. Helene Blokkum

  De blyantene var bare helt utrolig søte! Hvor er de fra? Kunne gjerne tenkt meg å ha sånne til skolestart i høst
  Du har en fantastisk blogg Caroline og du har inspirert meg til å begynne å trene, noe jeg aldri har ønsket å gjøre før. Jeg er bare 14, så jeg har god tid til å utvikle en sunn og sprek livsstil som degDu er en solstråle av en dame og jeg ser virkelig opp til deg! Håper på maaange flere inspirerende innlegg fra deg fremover
  Stor klem fra Helene

  1. Caroline

   Skjønne deg, Helene! Tusen takk for så fine ord, du motiverte meg til å lese enda 15 minutter i går kveld, tusen takk! 🙂 Stor klem tilbake!

   Ps. blyantene er fra etsy.com 🙂

 2. hvor får man kjøpt sånne blyanter? 🙂

  1. Caroline

   Jeg fant de på etsy.com, hos forskjellige forhandlere 🙂

 3. Hvor er genseren i fra?

  1. Caroline

   Fra by malene birger, den er faktisk noen sesonger gammel nå :/

 4. Hvor er hårbåndet ditt ifra

  1. Caroline

   Det er fra asos 🙂

 5. Så vakkert med sommerblomster på bordet 🙂

  1. Caroline

   Ja, ikke sant? Mamma og jeg plukket i helgen 🙂

 6. Christina

  Kjente meg veldig igjen der du beskriver dine yngre regnværsdager Jeg bor i Spania fortiden, så jeg skal iallefall ikke klage Varme klemmer til deg!

  1. Caroline

   Å, så digg! Det må du nyte til det full! Drømmer om en pensjonisttilværelse i varmere strøk! Hehe, viktig å tenke fremover sa du? :p

   Klem!

 7. Hei, du er så nydelig på håret. Kanskje du kan lage en video/bildeserie om hvordan du krøller det når du har det løst? Kanskje spesielt fremme ved ansiktet.

  Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig at du synes det, Lina! Tusen takk 🙂 Ja, det skal jeg notere meg! Hadde vært gøy å vise! Det er så lett 🙂

   Klem!

 8. Litt kjedelig blogging for tiden.. :/ kun annonser og innlegg når dere er i hagen.
  Veldig bra bilder som alltid, men litt mye av det samme kanskje?
  Savner spesielt dine innlegg om trening.

  God sommer! 🙂

  1. IKKE enig!! 🙂

   1. Marina

    Og med det mente jeg da at jeg elsker innleggene dine for tiden! 🙂

   2. Caroline

    Tusen takk, Marina 🙂

 9. Ingvild

  Hei Caroline, jeg må bare mase litt på deg ang. studier igjen… 🙂 Lurer på om du har noen spesiell teknikk for hvordan du lærer deg alle musklene på latin + utspring, feste og funksjon? Har nettopp begynt å lese på dette, men synes det er fryktelig mye stoff, og vet ikke hvordan jeg skal lære meg alt. Har du ellers noen lure tips for å komme greit gjennom PT-studiet? Hva er mer og mindre viktig?
  Håper du orker å svare meg 🙂

  1. Caroline

   Hei 🙂 Jeg har nok ikke funnet noen god teknikk ennå, men vurderer å gå til innkjøp av et skjelett og noen anatomiplakater. Jeg har alltid vært en pugger, og du skal ikke se bort i fra at det er det som redder meg denne gangen 😉

   1. Ingvild

    Ja, det kan være lurt! Kanskje jeg skal investere i det jeg også, til tross for studentlommeboka. Én ting er jo å lære seg alle navnene, men når man får et skjelett å plassere ting på for å se sammenhengen, så kan det jo være lettere enn å bare lese alle rare ordene på arket 🙂

   2. Hvordan fungerer det når man får betalt for at man studerer?
    Får du bestått eksamen uansett hva siden noe annet hadde vært rart?

   3. Caroline

    Jeg studerer selvsagt på lik linje som alle de andre studentene, har jo ingenting å tjene på at jeg står uansett.

   4. Ingvild

    Hæ, betalt for at man studerer? Jeg må betale, jeg…
    Du tjener jo noe på at du står, siden du da får PT-sertifiseringen? 🙂

 10. Herlige blyanter, sånt holder alltid motivasjonen min oppe, hihi 🙂

 11. Benedicte

  Først må jeg bare si at jeg har vært fast leser av bloggen din i hvertfall 5 år 🙂 Og det er alltid din blogg jeg lander på når jeg sammenligner deg med de andre store bloggerne i Norge. Du er flink å variere innleggene, og det er alltid gøyalt å lese 🙂

  Så må jeg få spørre om brunfargen din er naturlig eller om det et selvbruning? <3

  1. Caroline

   Tusen takk, så koselig med trofaste lesere 🙂

   Brunfargen min er nok naturlig akkurat nå, den henger litt igjen etter Hellas-ferien 😉 Men utenom det så bruker jeg selvbruning fra Sunspa.

  2. Så enig med deg Benedicte! For ikke å snakke om kvaliteten på bildene, det at Caroline skriver godt og legger sin flid i arbeidet!

   1. Caroline

    Tusen takk, Silje 🙂

 12. Åh min søster og jeg pleide også å se på Pacific Blue da vi var yngre. Sommerminner 🙂

 13. Er helt enig med deg at det føles som det alltid var varmere og finere da vi var yngre 🙂 Hver sommer var vi hos bestemor på landet hvor vi kjørte båt, fisket, badet, sov i telt og var ute helt til Pacific Blue begynte for det måtte vi selvfølgelig få med oss hver eneste sommer 😛 Til nå tror jeg bare vi har hatt et par skikkelig varme dager her på Vestlandet, ellers har det vært mye overskyet, en del regn og vind 🙁

 14. Så söta pennor! De borde verkligen göra pluggandet roligare =)

  Jag tycker sommaren kändes längre förr, säkert beroende på det långa sommarlovet man hade. Nu är sommaren över i en sekund, och inte mycket har man hunnit göra heller.

  Hoppas dåre får en fin kväll!

  Kram
  // Amanda

  Kika in för dagens shopping, rea fynd från KENZO

 15. Hei!
  Er den lyseblå buksa du har på deg fra BikBok i fjor? I så fall har vi samme bukse, kjempeglad i den 🙂 Kult at vi har lik!

  Hilsen Helle

  1. Caroline

   Den er fra BikBok, men husker ikke om det var i fjor eller tidlig i år, men det er helt sikkert den samme 🙂

 16. åj det der hadde jeg helt glemt av! Husker godt selv da Dragostea Din Tei og Schnappi Das Kleine Krokodil var de alle ønsket..for ikke å snakke om Gasolina! Minner

 17. Salut ! I really love your blog! Beautiful wild flowers bunch ! & you always take a minute to reply to us. You’re really a special blogger to me 😉

 18. Kjenner meg igjen! Sommeren føltes mye lengre og mye varmere for 15 år siden.. Her i trøndelag har det bare vært regn og surt vær. Og kanskje et par dager med sol… Jippi!! Nei, jeg håper solen kan vise seg fra sitt beste snart, det hadde vært godt 🙂
  Stå på Caroline, du er best! <3

 19. Hei Caroline! Jeg liker hjemme, så koselig og fint! Vennligst fortell meg at du er til å opprettholde en slik renslighet og orden, eller du har en hushjelp, gartner?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.