tutulove

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 9

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 3

Jeg er forelsket i dette ballerinaskjørtet! Jeg fikk det i gave av flinkeste Elsa Fredrikke som jeg jobbet med da jeg lanserte mammakolleksjonen min med Tailor Heaven, og som jeg laget den fantastiske hvite kjolen min sammen med, den jeg hadde på meg på Elle sin sommerfest i 2013, om noen husker den? Uansett, Elsa har startet sitt eget merket nå, som selges hos miinto, og hun er så flink at jeg virkelig synes at hun fortjener å bli heiet på! Hun har laget så mye fint, og kolleksjonen hennes finner du HER.

Dette blir antrekket mitt neste gang jeg skal på date, enten med venninner eller med Lars-Kristian ♥ 


caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 6

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 5

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 4

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 7

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 2

caroline berg eriksen blogg antrekk ootd tutu ballerina skirt 8

(sponset skjørt) ballerinaskjørt ootd / topp asos / veske mulberry / solbriller le specs / pumps valentino / ringer hasla 

Dette skjørtet er jo fint til flate sko også, for eksempel et par ballerinas for å sette en ekstra spiss på det. Det skal jeg gjøre en gang! Må bare finne et par i riktig farge først. I mellomtiden synes jeg dette sortet skjørtet var helt perfekt til Valentinoskoene mine, som jeg kunne sovet i, om jeg hadde mulighet. Jeg er alltid fornøyd med gavene mine, men denne gangen traff han virkelig blink. Om ikke Lars-Kristian var mannen i mitt liv, er jeg redd jeg hadde giftet meg med disse 😉  


Her i huset har mamma og pappa kommet seg på veien hjem til Sarpsborg, og Nelia var ikke noe glad for at de dro. Det er så synd at besteforeldrene bor så langt unna på begge sider, men jeg synes vi klarer å gjøre det beste ut av det likevel 🙂 Både små og store har hatt en helt fantastisk helg sammen som vi avsluttet med en tur på 6 kilometer og iskrem som belønning. Nå håper jeg bare at sommerværet vil fortsette, og så håper jeg at du har uforglemmelige sommerdager ♥ Jeg har en date med tredemøllen min som avslutning på uken, det blir en kjapp tur for ute venter Lars-Kristian og sommerkveldene må nytes til det fulle! 

34 kommentarer

 1. WOW – Caroline! Dette var råflott på deg!

  1. Caroline

   Tusen takk, søte du <3

 2. Jannicke

  Åååhhh, her lignet du på Carrie fra SATC

 3. Marianne

  Hei Har et slik skjørt i lys rosa og skal bruke det i bryllup i sommer, pga amming og dermed upraktisk med kjole. Tips til hvilken type topp jeg kan bruke over?

   1. Marianne

    Tusen takk for tips! Elsker bloggen din 🙂 Klem

 4. Wow Caroline, WOW! Dette er noe av det flotteste jeg har sett deg i, og bildene var bare flawless 🙂

  1. Caroline

   Tuusen takk, Christina 😀 Jeg blir så glad!

 5. Nessy Nes

  Utrolig kult! Black-swan aktig. Det kledde du!

 6. OMG! Her minnet du meg litt om Black Swan(filmen)!

  Vakkert! Elsker outfiten din <3

  Hvorfor er ikke du verdenskjent? Du burde bli et stilikon, om du ikke allerede er det da! 😉

  1. Caroline

   Tusen takk for at du er så søt, Vilde 🙂

 7. Åh! Sååå fin 😀

 8. Martine

  Åh, W-O-W! Dette var bare helt fantastisk nydelig antrekk og du er så vakker at jeg mister pusten! <3 Det er lenge siden jeg har kommentert, men nå bare måtte jeg. Du er virkelig flott! Jeg håper det kommer inn flere størrelser i skjørtet, for det kunne jeg tenke meg 😀 Stor klem fra Martine

  1. Caroline

   Så utrolig hyggelig, Martine! Du er så skjønn <3 Sender deg masse klemmer og gode tanker <3

 9. Camilla

  Hva heter selve solbrille-modellen du har på deg her?:) Kjempefine bilder og antrekk som vanlig:D

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Modellen heter half moon 🙂

   Klem!

 10. deilig med vår barn, ja! du kler svart utrolig godt, burde bruke det mer 🙂 du blir fantastisk vakker gravid med den kroppeen du har nå forresten. og jeg tror dere får en gutt; )

 11. kristine

  Fikk veldig Carrie fra Sex and the city feeling av å se på deg her! Utrolig vakkert!!

 12. Har allerede forelsket meg i OOTD, merket til veninnen din. Nyyydelig skjørt!

 13. Så fin:)
  Benytter også anledningen til å si at jeg elsker bloggen din og snappene du legger ut!
  🙂

  1. Caroline

   Så koselig å høre, Jorunn 🙂 Tusen takk for at du følger med 🙂

 14. BESTILT! 🙂

 15. Hello Carrie Bradshaw 😀 <3

 16. kjersti

  Nydeleg =) Lurer på hvordan det går med øye ditt? Jeg har hatt samme symptom i 4 mnd og lurer på om de fant noe, eller att det har gitt seg?

 17. Karoline

  Wow Caroline!
  Dette var flott. Lenge siden jeg har kommentert, men dette var for flott til å ikke legge igjen et lite spor 🙂

 18. åh, såå fint antrekk – elsker det! Har siklet på de tutuskjørtene lenge, såå lekre !

 19. Å så herlige bilder- tatt rett ut fra en katalog! Nydelig!:)

 20. WOW!

  Håller med ovanstående, du borde «bli» en internationell stilikon 😉

  Klassiskt, trendigt, sexigt och sött… Allt på en gång! Bra jobbat!!

  Klem
  // Amanda

  Kika in för helgens bravader =)
  https://lifeasamanda.wordpress.com

 21. For et fantastisk herlig antrekk!! Veldig Carrie Bradshaw 🙂 Jeg drømmer om de Valentino-skoene selv… Er de gode på? Og vet du hvilke butikker som selger disse i Oslo-området, så det er mulig å prøve på…?

  Ha en fin dag, vakre! 🙂

  Klem fra Elisabeth

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De er kjøpt på Høyer, Egertorget 🙂 De er en DRØM på foten 🙂

 22. Hallo:)
  Bloggen din var en av de siste tingene jeg leste før jeg gikk å la meg i går. Syntes skjørtet var så nydelig! Så nydelig at jeg faktisk drømte om det i natt, haha! Ha en fin kveld :))

 23. Veldig vakker som alltid! 🙂

 24. Utrolig flott antrekk, og nydelige bilder! Slike skjørt er så fine, og svart var ekstra kult og edgy. Kan pyntes både opp og ned ser jeg for meg, og jeg ville ikke nølt med å bruke det i julen. Men la oss konsentrere oss om juli først;-)

 25. Eelsker dette antrekket på deg! Passer deg perfekt 😉 Gøy å se deg leke med stilen, veldig inspirerende! Tenkte på
  Carrie Bradshaw med en gang, haha 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *