ellos: mine salgsfavoritter

Har du kikket noe hos ellos.no før? Jeg har handlet ganske mye der, og kan fortelle at de ikke bare har klær, men også et helt fantastisk utvalg av elektroniske ting til kjøkkenet, interiør til hjemmet, barneklær- og interiør og ikke minst treningsutstyr. Jeg har faktisk kjøpt det meste av hjemmetreningsutsyret mitt hos nettopp ellos, men den siste tiden har jeg også fått øynene opp for klesavdelingen deres. De har merker som dry lake,  twist & tango, soaked in luxury, saint tropez, esprit, part two og inwear, i tillegg til at deres eget merke, ellos collection, også har veldig mye fint. 

Akkurat nå finner du utrolig mye fint på salg, og jeg har også plukket ut mine favoritter som du finner HER. Noen av dem ser du også på collagen som er satt sammen under – og om dere husker den kjolen jeg hadde på meg i Danmark tidligere denne uken, så finnes den faktisk HER 🙂 


– my favorites on sale – 

ms_caroline_no

blå kjole dry lake / hvit kjole med striper noa noa / maritime bukser ellos / hvit kjole ellos / playsuit ellos / sandaler birkenstock 

7 kommentarer

  1. Caroline

   Ja, sant? Og så mye fint på salget ellers også 🙂

 1. Charlotte Lysvold

  HER knappen virker ikke

  1. Caroline

   Nå skal det være i orden 🙂

 2. Kjersti

  Hvorfor får jeg kun lest bloggen i mobilversjon av Bloglovin? Får den fortsatt ikke opp i nettversjon, har vært slik siden dere var på ferie og vet at flere har spurt om dette.. Er litt slitsom når det er sånn, er det ikke noe dere har tenkt å fikse opp i? 🙂

  1. Caroline

   Jo, jeg har sagt ifra til teknisk, utover dette kan jeg ikke gjøre noe, dessverre :/ Skal purre på dem!

   Klem 🙂

 3. Hvilken størrelse har du i den blå kjolen fra Dry Lake? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *