frokostfredag: eggefylt paprika

frokostfredag

God morgen fredag og hei til helgen! Dersom du har planer om en sen frokost fordi det er sommerferie, håper jeg du tar deg tre minutter til å lage dette, for det er så godt! Og ja, det tar faktisk ikke mer enn tre minutter å forberede, så kommer steketiden i tillegg, men da kan du jo bare slappe av med en kaffekopp i solen så lenge 😉 

f


du trenger 

♥ 1 stor paprika ♥ 2 egg ♥ smør ♥ avocado ♥ cherrytomater ♥ salt & pepper 

a


slik gjør du 

Fjern stilken på paprikaen ved å skjære bort hele endestykket. Fjern all innmaten. Del deretter paprikaen i to, det skal være to åpne, passe tykke biter. Smelt smør i en stekepanne og legg i paprikaskivene. Kakk et egg i hver paprikabit og la det steke på medium varme til eggehviten er slik du foretrekker den.

frokostfredag egg i paprika

Paprikaen blir godt stekt i bunnen, men ikke brent, så det er egentlig bare godt 🙂 Jeg liker å spise dette sammen med litt mashed avocado, tomater, salt og pepper. Kaffe og ferskpresset juice er en selvfølge 😉 

d

– håper det smaker – 

16 kommentarer

 1. Ingvild

  Dette så digg ut! Skulle ønske jeg hadde vært innom bloggen din litt tidligere 😉 Men da har vi frokostinspo til i morgen!
  God helg 🙂

 2. Emanuela

  Ser fantastisk godt ut, men anbefaler også å ta litt fetaost oppi! Smaker himmeeeelsk 🙂

 3. Det så utrolig deilig ut. Men blir man mett på det? Føler jeg trenger mer å fylle opp magen med om morgenen enn bare egg og grønnsaker (f.eks. havregrøt) ellers tyr jeg lett til småspising kort tid etterpå…

 4. Camilla

  Naam! 😀

 5. Dette ser deilig.
  Jeg kommer til å prøve dette hjemme

 6. KamillaM

  Hei Caroline! Jeg har et spørsmål angående Intuition shaveren du bruker. Jeg har lenge brukt denne selv, men har ikke mottatt refil på mange måneder – tror vi snakker rundt 6 mnd. Jeg prøvde å gå inn på hjemmesiden for å bestille på nytt, men får bare opp error. Jeg må derfor høre om du har mottatt noe refil den siste tiden, eller om du vet om firma er lagt ned? Jeg har prøvd å lete rundt på nettet, men finner ingen ting på det … Veldig kjedelig …

  1. Jeg har heller ikke mottatt noe på lenge. Hadde bedt om å hoppe over en, men nå er det virkelig evigheter siden jeg har fått. (Tror jeg har brukt den i nesten 10år. Helt supert 😉

 7. Så kjempegodt ut!:)

 8. Off topic, men.. Hvordan klarer du å sitte ute når det er så mye knott/mygg?!

 9. Tips mot mygg og knott – Lavendel og lavendelolje Google it!

 10. Ser kjempegodt ut!

 11. Ser verkligen gott ut, kunde tänka mig detta som en lättare lunch också =)

  Kram
  // Amanda
  https://lifeasamanda.wordpress.com

 12. Åh, det så veldig godt og enkelt ut 🙂 Du har alltid så fine oppskrifter og bilder.

 13. Miss etoil

  Dette var supergodt og delikat! anbefales

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *