friday nights

caroline berg eriksen sommerkveld fredag 2

God kveld til deg! Dette innlegget kom litt senere enn planlagt, vi har nemlig brukt litt tid på å støvsuge, vaske gulv og gjøre klart gjesterommet etter at vi badet med Nelia i hagen, i verdens største plaskebasseng, før hun la seg. Hun la seg MED karusellen, dere vet de jeg malte selv til dåpen hennes? Hun elsker dem og nekter å legge seg uten – haha 🙂 Så hun ligger egentlig og holder på med en slik i en times tid eller mer før hun plutselig slokner. Da er jeg innom og sniker den unna så hun ikke skal legge seg på den i løpet av natten. Alt det rare de små får for seg ♥ 


caroline berg eriksen sommerkveld fredag lasse lydbok

De siste timene har vi sittet ute i hagen, smurt oss inn med knott- og myggmiddel som jeg føler hjelper lite, så jeg gikk inn for å oppdatere dere. Det var deilig! Det vi bruker har i følge Lars-Kristian vunnet best i test, men det hjelper jo svært lite? Er det flere som føler det samme? Søren altså, jeg vil sitte ute nå som det er sommer! Dersom du har andre tips utover det vi får i butikken: KOM MED DET! 

caroline berg eriksen sommerkveld fredag hvit sangria

Jeg nyter forresten et glass hvit sangria, som jeg kaller det. Egentlig er det bare hvitvin med en masse frosne bær og druer – mmmm! Vinen får en litt annerledes smak og holder seg kald lenge. Kjempegodt! Lars-Kristian har fått heeelt dilla på lydbok, så han ligger og nyter en spennende krim mens knotten svirrer rundt omkring. De er faktisk ikke så plagsomme med han som med meg.  Urettferdig! 

caroline berg eriksen sommerkveld fredag

Det er mamma og pappa som kommer på besøk i morgen, glemte å nevne det. Det blir så koselig 🙂 Er en stund siden de har vært her nå. Ville bare ønske dere en fin sommerkveld Sees i morgen! 


/ annonse / Ps! Jeg har trukket vinnerne fra konkurransen jeg hadde med Lilleprinsen om gavekortet på 1500,- og de 3 heldige er: Madeleine Johansen, Marita Hjertvik og Maren uten etternavn. Dere vil alle motta en epost! Gratulerer så mye, håper dere får kjøpt noe fint til de små englene deres ♥ 

85 kommentarer

 1. Enig! Synd å få sommerkveldene forstyrret av knott og mygg. Synes gode gamle Eurax krem er den som gjør jobben best. Ha en fin sommerhelg!

 2. Søk på knott og grill på Dagbladet. Ganske utrolig. 🙂

 3. Benedicte Løken

  Denne fra Jernia funker! Du må bytte filter ca hver 3./4. time, og om du er så uheldig å glemme å skifte så merker du det fort, for da er myggen der med en gang. Hadde liten troa, men det funker altså.
  http://www.jernia.no/produkt/-/vis-produkt/Noragent-ThermaCell-myggjager-MR9W/11667347

  1. Jeg kan bekrefte at DENNE funker så det joomer! Er som natt og dag. Og ja, du merker fort når filteret er slutt for da er de på plass igjen med engang :’D

 4. Hei. Du er virkelig en inspirasjon i forhold til oppskrifter , mye godt:) kan eg spørre hvor mye karbohydrater du ligger på nå ? Du trener jo mye. 🙂 Hege

 5. Therese Jacobsen

  Mot mygg og knott vil jeg anbefale myggspiral og/eller mygglys håper du ikke fikk for mange stikk i går kveld.

  -Therese-

 6. Sånn har jeg det også – myggen biter meg mye mer enn mannen. Urettferdig, altså 🙂

 7. Så utrolig fint antrekk! 🙂 Og hvit sangria, genialt! Må prøves.

 8. Idyll:) Kjempesøt du var i den selebuksen!:)

 9. Sett opp en elektrisk bordvifte – det er ikke knott og mygg når det er vind.

 10. Prøv de myggspiralene..du tenner på grønne spiralen,og røyken holder myggen/knotten vekk.det er ti stk i en pakke,tror man får de på mange matbutikker:)

 11. Lag dere en drink med litt gin,friskpresset lime, og bitter lemon. Myggen svirrer rundt, men lander ikke 🙂

 12. Petrine

  Her er en utradisjonell metode mot knott og mygg. Verdt å prøve?

  http://www.dagbladet.no/2015/07/08/nyheter/knott/insekter/sverige/stockholm/40048361/

 13. Solstråle

  Hei du her oppe jeg bor synes jeg kun det hjelper med radar myggspiral lukter ikke godt men funker!! Den selebuksa var bare så fin på deg 🙂

 14. Hei Caroline så fine bilder av deg
  du er en pen jente
  Så fint antrekk du har på deg
  det kledde du da

 15. Kristina

  Hva med å kjøpe en sånn myggdrepermaskin? De koster mellom 5.000-10.000 og fåes kjøpt på Felleskjøpet. Det er mulig å få myggdrepere som både går på elektrisitet eller på gass. Min far har en slik på hytta, og den er gull verdt! Hytta ligger midt i skogen, og det ville vært grusomt å oppholde seg der i sommermånedene uten denne myggdreperen 🙂

 16. Herlighet det så godt ut med frosne bær i hvitvinen! Det skal testes ut i kveld 🙂 God lørdag!

 17. Kan jeg få se flere bilder av den nydelige SATC-outfiten din jeg så på snap? 😉 Stoooor klem <3

 18. Dere kan ta hvitløkskapsler. Det gjorde vi da vi var i Afrika, for å unngå myggstikk og malaria. Jeg fikk ikke et eneste myggstikk.

 19. Ingvild

  Vet dette ikke har noe med innlegget og gjøre, men spør likevel: Når du spiser yoghurtnøtter, ca. hvor mye spiser du om gangen? Jeg ELSKER yoghurtnøtter (har fått inntrykk av at du også gjør det?), men klarer ikke å begrense meg når jeg først spiser, så det blir en alt for stor mengde :/ Klarer du å begrense deg, eventuelt hvordan?

  Hilsen Ingvild 🙂

 20. Prøv tigerbalsam på håndledd, og legger – det funker som bare det. Ble anbefalt det i Thailand, og fikk ikke ett stikk etter det. Lover at det fungerer.

 21. Hei Caroline! Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe en myggfelle! Etter å ha irritert oss over mygg i flere år, invisterte vi i en slik på hytten. All erfaring med myggfellen er positiv, og nå kan vi sitte ute hver kveld 🙂 Man må bytte gass i den hver 2-3 uke, og myggen holder seg borte! Kan blant annet kjøpes på Jernia til 6-7000kr, men tror også det finnes billigere på nettet! Håper dere blir kvitt problemet <3 Klem

 22. Heisann, du utrolig skjønne Caroline!

  Jeg lurte på om du har noen ryddetips? Jeg har det så utrolig rotete hjemme, og jeg har prøvd i årevis å kvitte meg med unødvendigheter… Men det går ikke.. jeg begynner ofte på prosjektet, men jeg gir så lett opp.. Kunne du hjulpet meg med å finne og holde inspirasjonen oppe lengre? Det suger ut all energien min i hverdagen å ha det så rotete 🙁

  Klem fra en fast leser

 23. Vi var også plaget med masse mygg og knott om kvelden som gjorde at de fine sommerkveldene måtte tilbringes inne for å ikke bli spist opp! Men vi ble tipset om ThermaCell, denne fjerner alle insekter på 20 kvadratmeter når du har den ute på terrassen:-)) Denne er helt super og vi kan nå sitte ute til langt på natt uten problemer fra mygg og knott!

 24. Anniken

  Det skrives «ifølge», ikke «i følge»

 25. Hei, del en lime og stikk nelliker i lime kjøttet, da blir du kvitt mygg og knottLykke til

 26. Helle B

  Hei! Tips til mygg og knott (Og andre fluer). Tresopp. Sopp som vokser på trær. De hvite halv-rundingene, vanskelig å forklare. Man plukker den og tenner på den. I en gammel grill, på et tefat, eller noe som ikke er brannfarlig. Så ligger den å ulmper, og alt av mygg og knott er borte. Helt naturlig. Ingen dårlig lukt. Og veldig effektivt! Kan virkelig anbefales.

 27. Monica M. B.

  Hei!

  Hvor er buksen kjøpt?

  Monica M. B.

 28. Hei 🙂
  Synes bildene dine er kjempefine og du får med deg «alt» i ett bilde. Jeg selv har problemer med å få frem himmelen når jeg tar slike bilder. Den blir som regel altfor lys, og jeg må faktisk photoshoppe den mørkere for å få fram skyer, detaljer e.l. Det hadde vært veldig til hjelp om du av og til på noen bilder ville legge inn egenskapene på kameraet da du tok bildet (åpning, iso etc.). Ser mange fotografer gjør dette under bildene sine 🙂

  Klem fra meg.

  1. Lars-Kristian

   Hei 🙂

   Det er umulig for et kamera å få med flere eksponeringer i ett bilde, så den eneste muligheten er nok photoshop 😉

 29. Silje Kristine

  Hvor er snekkerbuksa fra? Love it!

  1. Caroline

   BikBok 🙂

 30. Ellen Beate

  Hei

  Mygg å knott er skikkelig slitsomt. Jeg føler også at de er mer glad i meg enn andre. Har vært skikkelig skikkelig plaget. Jeg sverger til Aloe First spray fra aloe vera. De liker ikke lukten og jeg får kanskje bare 1 til to myggstikk når jeg bruker denne, mens før var jeg helt dekket.

  https://www.foreverliving.com/retail/entry/Product.do?code=040

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *