lekestund er gull i grunn

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue kose nese

Det fine med å ha hjemmekontor, er at jeg kan tillate meg å levere relativt sent i barnehagen, og på den måten får Nelia og jeg alltid mye tid sammen før hun skal avgårde. Det liker jeg! Jeg kan jo heller ta igjen tapt arbeid når hun har lagt seg. 

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue


I dag fikk hun for seg at Hugo SKULLE ligge i den lille vognen hennes, så jeg plasserte ham der, men det ville han jo ikke! Stakkar, han kommer nok aldri til å trives der, og hun ble så lei seg da han hoppet ut. Haha! 

– kom da, Hugo! – 

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue hugo må med

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue hugo

– prøver å overtale med kos – 

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue gruppeklem

Jeg har alltid sett for meg at hun kan komme til å leke dukke med ham, og nå forstår jeg at jeg har tenkt riktig hele veien. Jeg trodde bare ikke at det skulle starte såpass tidlig 😉 


Det er ikke lenge siden jeg kjørte henne i barnehagen, og her hjemme skal jeg få trent litt før jeg skal jobbe noen timer. Jeg merker så godt at det er midt i fellesferien, det er rolig på både epostkontoen og de fleste andre steder, og det er jo litt deilig også, det hjelper i hvert fall på sommerstemningen og ikke minst på å komme i mål med alt før ferien er over og alle starter på igjen 🙂 

caroline berg eriksen nelia dukkevogn stue kose nusse

Ville bare ønske dere en deilig torsdag 🙂 I dag spiller Lars-Kristian og odd mot fc sheriff på hjemmebane, forresten! Det er så spennende! Krysser alt jeg har for at de går videre, de har jo oddsen på sin side også, ettersom de vant i Tiraspol i forrige uke. Heia! 

[showhide type=»post» more_text=»show english translation» less_text=»show less»]

One thing I really enjoy about having an office at home, is that I can drive Nelia to kindergarten a bit later than usual a few days during the week, just so we can spend more time together in the mornings. I love that! She normally doesn’t go before 10 am anyway, but today we dragged it even a bit longer. She insisted on having Hugo in the stroller, but he really didn’t want to.  Poor thing 😉 

During these summer days I can really feel that most people are having some weeks off because my mail and everything else doesn’t go on in the usual tempo and it is actually quite nice. This way I can work my way through everything I need to get done before the vacation comes to an end in august 🙂 


Later today Lars-Kristian and his team is meeting fc sheriff for the second match in the Europa league. I am so so so excited! 

Now I’m heading for a run and some strength training before I continue on my work. Have a great day! 

[/showhide] 

46 kommentarer

 1. Å, Hugo er sååå søt 😀 Har han blitt hvitere i ansiktet med alderen? Jeg har en skikkelig forkjærlighet for eldre hunder (ikke at Hugo er «eldre» da, han har fortsatt maaaange år igjen 😛 ); de er så søte når de får masse bliss (?) i ansiktet <3

  Er forresten veldig koselig å lese bloggen din, er veldig glad du oppdaterer såpass ofte selv om det er sommer. Og hverdagsinnleggene dine er jo best.

  1. Caroline

   Ja, jeg synes han har blitt litt hvitere <3 Lille Hugogutt blir eldre <3 Allerede 9 år i september, tenk på det! Tusen takk for at du følger med til tross for at det er sommer, jeg koser meg med oppdateringene 🙂

   Klem!

 2. Cecilie

  Så fine bilder av dere! Det øverste bildet er bare helskjønt <3 *smelt*

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Klem til deg, Cecile!

 3. Hehe, søte små- både Nelia og Hugo <3 Skjønner godt at han ikke har så veldig lyst til å ligge der i vogna, haha, men enda godt at de går overens. Her har det tatt tid med våre to snupper- chia'n har vært så redd for veslegullet, men nå, etter 2 år under samme tak, kan de i det minste omgås som siviliserte…vesener 😀

  Så herlig at Nelia kan få ha litt kortere dager i barnehagen, og tilbringe verdifull kosetid med mamma:):)

  Ha en kjempefin torsdag!:)

 4. Så koselig. Jeg hadde en gammel katt jeg hadde i dukkevognen. Han la seg der frivillig. Det var veldig koselig og gøy.

 5. For et fint hårbånd Nelia har der! Ser ut som det sitter godt også?

 6. Skal ikke barna i bhg innen kl 10? Sønn er det vartfall her pga kjernetid

 7. Hei Caroline,
  Kan jeg bare få spørre deg om en ting?
  Håper du syns det er greit:)
  Neste gang du skal reise og blir nødt til å velge kennel for hundene dine, kommer du til å benytte deg av samme sted som sist?
  Jeg leverte mine hunder på samme sted som du i forrige uke, da jeg er på ferie og ikke har noen andre som kan passe dem. Har brukt kennel før til den ene, mens det ble første gang for den andre, men selv om jeg alltid syns det er trist har jeg reist med trygghet da jeg har sett at han har hatt det godt, det har vært reint og de som har tatt i mot oss har «sett» ham.
  Her fikk jeg kun inntrykk av det motsatte, jeg gråt da jeg reiste fra dem og jeg var nær ved å kansellere hele feiren min. Det ble til at jeg reiste da jeg ikke ville skuffe datteren min og heller ikke ville fått igjen pengene, men nå sitter jeg med en vond klump i magen og greier ikke å slappe av eller nyte ferien.
  Derfor lurer jeg altså på om du følte at dine hadde hatt det bra da du hentet dem?
  Dersom du ikke vil legge det ut kan du gjerne svare meg på e-post istedet. Jeg forsøker bare å klore til meg et lite snev av ro, og å tenke at jeg er overfølsom slik at jeg greier å slappe av her jeg sitter så altfor langt unna;)
  Setter utrolig stor pris på svar:)
  Klem fra små-psykotisk matmor

 8. Så herlige bilder! Kan virkelig se at dere koser dere <3 ingenting som slår kjærligheten mellom mor og barn! Har selv ei datter på 2 år 🙂
  Forresten.. er barnehagen til Nelia åpent i fellesferien også? 🙂
  Klem fra fast leser som har fulgt deg i maange år 😉

 9. såå herlige bilder av dere! tenk å ha så mange fine bilder å se tilbake på når Nelia blir større – ikke alle som har det ! <3

 10. Har dere noen planer om å få nummer to snart?

  1. Caroline

   Ikke enda, vi synes det er litt tidlig og vil vente noen år til 🙂 Vi vil gjerne at Nelia skal forstå hva som skjer når hun skal få en lillebror eller lillesøster, og ikke minst ønsker vi mer tid med bare henne litt til 🙂

   1. Så herlig tenkt! <3

   2. Sånn tenker vi også! Sønnen vår er bare noen dager eldre enn Nelia (ekstra moro å følge bloggen din når vi har barn på samme alder!), og nå merker vi at han har begynt å komme i den alderen at venner og familie (og fremmede forsåvidt :p) er begynt å mase etter nestemann. Virker som det er sånn folk mener det skal være – to tette. Men vi tenker akkurat likt som dere, vil at han skal vite hva som skjer når han blir storebror! <3 Så utrolig skjønne bilder forresten, kos deg videre i kveld <3

 11. Kos 🙂 🙂 🙂

 12. Katrine

  Åh, smelter helt, så skjønne bilder!

 13. Dere er så søte både mor og Nelia. Hvor får man kjøpt den lekebarnevognen hen? Ønsker deg en strålende dag videre Caroline

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Det var en dåpsgave, men jeg er ganske sikker på at den er fra Kremmerhuset 🙂

   Klem!

 14. Magdalena

  Hej,
  Så fina bilder:) tänkte höra om det är du själv eller om du går till någon för att få fixat ögonbryna dina? De är väldigt fina:))
  Mvh
  Magdalena

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 De fikser jeg helt selv 🙂

   Klem!

 15. VI har også en sånn liten vovse – og lillegutt på 2 år kan til tider være litt hardhendt med ham stakker, om vi ikke passer på… Men stort sett er de gode venner og Theo (hunden) får masse kos hele tiden. Det er så morsomt når to åringen står på trappen og roper «eeåoo!» «Eeeååooo!» (Som jeg antar skal være Theo da…)

 16. Nelia är så söt! Kan se framför mig hur hon så gärna vill att han ska ligga i vagnen, haha!

  Längtar tills min systerson blivit äldre (just nu bara 2 månader) så vi kan leka på riktigt. Just nu är det jue mest jag som «leker» och kosar mig.

  Ha en fortsatt fin dag alla fem <3

  Klem
  // Amanda
  https://lifeasamanda.wordpress.com

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du! Tiden går fort, så plutselig er han 1 år og over det 🙂

   Klemmer!

 17. Så koselige bilder:-)
  ps. anbefaler ikke å ha smokken i voksnes munn da vi har en helt annen bakterieflora enn de små- de risikerer kolonisering av ymse bakterier som de ikke er klar for ennå. med vennlig hilsen tannlege

  1. Dette er tull og tøys, Det er mye bedre og ta smokken i munn så hundehår og bøss er borte når lille får den 🙂
   Litt bakterier er bare sunt og så lenge du ikke har sånn pyree som det heter er det ingen grunn til bekymring 🙂

  2. Benedicte

   Der tar du grundig feil. At mødre tar smokken i munn før de gir til barnet, styrker barnets immunforsvar samt minsker risikoen for at barnet skal rammes av astma og allergier.

 18. Herlige bilder Caroline. Kos dere. De vokser opp så fort.
  Heia Odd, lykke til i kveld.

  1. Caroline

   DE VANT 🙂 Tusen takk <3 Tiden går altfor fort, godt vi har mulighet til å ta vare på så mange minner 🙂

 19. Marlene

  Så deilig og kunne levere senere
  Når er det ferie i barnehagen hos dere da?
  Her er det ferie i uke 28,29 og 30

  1. Caroline

   Barnehagen her har åpent i sommer 🙂

 20. Så søt hun er! Og nydelig dukkevogn 🙂

  Det er godt å ha muligheten til å ha de hjemme litt lengre om morgenen istedet for å rushe ut før kl 7. Hadde selv den luksusen da jeg var hjemme i permisjon med minstemor mens størstejenta gikk siste året i barnehagen. Sen levering og tidlig henting. Et år med kortere dager før skolestart og uten den muligheten.

  Jeg har et bilde av meg selv som liten der jeg triller på dukkevogna med katten vår liggende oppi, i tillegg lå katten med smokken min og sugde på den. Han elsket smokkene mine, så han måtte bare få sin egen! Og dukkevogna var favoritten 🙂 Skjønne rare katten, vi var som erterris. Fikk han rett før jeg ble født, og han levde til han var over 18 år!

  Ha en fin dag Caroline!

  1. Caroline

   Ja, jeg er veldig glad for at vi kan det 🙂 Hun er som regel i barnehagen klokken 10, det passer så fint med Lars-Kristians treninger 🙂

   Å, så herlig at han levde så lenge! Ber om at hundene våre lever i mange, mange år til og kan skape flere gode minner med Nelia 🙂

   Klem til deg!

 21. Hei på deg. Jeg må bare igjen berømme deg for hvordan du forvalter bloggen din. Du balanserer enormt godt skille mellom det private og det personlige. Bloggen din er ryddig til fingerspissene med og uten negllakk:))
  De bloggerne som blir mest lest utenom deg, er milevis fra din kvalitet Caroline. Med tanke på alle de unge leserne der ute av disse bloggene, stiller du i en helt egen klasse. Det tror jeg de fleste av dine lesere er klar over. Stø kurs, trygg havn. God dag til deg og dine.

  1. Caroline

   Anne, jeg blir så glad for å lese dette! Tusen takk 🙂

   Stor klem til deg og god helg 🙂

 22. Så utrolig mange flotte bilder av dere! Virker som dere har det godt i lag, og at dere begge er gode foreldre begge to! Eg finne bloggen din veldig inspirerende og kommer daglig innom for å lese dine innlegg.
  Ha en fin dag!
  http://www.livetsbilder.com

  1. Caroline

   Tusen takk, Cecilie <3 Håper dagen din var fin 🙂

   Klem!

   1. Christine

    Hvor har du kjøpt skoene? 🙂 Synes det er vanskelig å finne seriøse Nike-forhandlere på nett.

   2. Caroline

    De er fra Get Inspired 😀 http://www.getinspired.no 🙂

 23. Så nydelige bilder:) vår datter kjørte også katten vår rundt i vogna. Ville han ikke så skulle han. Utrolig hva dyra godtar. Jeg leverte alltid barna sent i barnehage, Når jeg selv jobbet sent. Synes det var viktig å ha den kosen.

 24. Nelia er så søt og nydelig 🙂 synes du ser bedre ut etter fødselen faktisk , så jo flott ut før og alså 🙂 men synes du ser sunnere ut og har en fantastisk glød 🙂

 25. Lisa Marie

  Hei! Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt denne treningstoppen? Har lett etter en topp i denne fargen lenge, så fin!

 26. Hei 🙂 så skjønne dere er!

  Du ser fantastisk ut, lurer på hva du gjør med vippene dine? Har du satt på ekstra?

  Stor klem

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Jeg setter gjerne på noen vipper selv, punktvipper 🙂

   Stor klem tilbake, Maiken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *