black and white

caroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul close

Lurer på om ikke det var dumt av meg å legge nye negler i går, jeg sitter nemlig her og biter så akrylen spruter – er så spent på kampen! Dersom resultatet blir at de vinner, noe jeg virkelig tror de gjør ettersom de allerede leder 3-0 sammenlagt, betyr det flere kamper utover sommeren og lite fri på Lars-Kristian, men jeg vet at han synes dette er utrolig gøy, så jeg unner dem virkelig seier og mer til. Krysser alt jeg har og hyler i iver til tv-skjermen mens jeg sitter og studerer og oppdaterer dere: multatasking, hei! 

Vil dele noen bilder av et antrekk jeg hadde på meg her om dagen, et kjempefint sett fra zoul som kan brukes både separat og sammen. Gruer meg allerede til høsten kommer, og at bare bein må byttes med strømper. Jeg oppdaget et ganske tørt blad løsne fra et tre i stad og forsvinne med vinden, og jeg sverger for at hjertet mitt hoppet over to slag. Høsten har å holde seg månedsvis unna! 


black and white – always works 

caroline berg eriksen antrekk outfit black white zoulcaroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul walkcaroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul sunglasses zaracaroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul backcaroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul sidecaroline berg eriksen antrekk outfit black white zoul details

shorts + topp zoul / veske zara / solbriller zara / ringer + øredobber hasla / pumps valentino 


Håper kvelden deres er fin! Hei litt på ODD for meg, da 🙂 Jeg åpnet forresten muligheten for alle til å sende meg snaps i stad, det var egentlig ikke meningen, men det var kjempehyggelig å få så mange fine snaps fra dere! Kanskje jeg burde åpne den sånn i ny og ne, ha en spørsmålsrunde der eller lignende, hadde vært gøy 🙂 

23 kommentarer

 1. Et lite spørsmål! Hadde du akrylnegler da du fødte Nelia? I såfall; syns du det var dumt å ha løsnegler med en nyfødt eller gikk det greit? 🙂

  1. Caroline

   Ja, det hadde jeg 🙂 Det gikk helt fint, ikke noe problem 🙂

 2. Ingvild

  Hei! Bloggen din lastes ikke inn (iallefall utrolig treigt, dårlig tålmodighet her i gården..) i bloglovin-vinduet. Vet ikke om det er noe med din blogg eller hva det er, men har ikke dette problemet med andre blogger 🙁 ingen problemer i mobilappen eller hvis jeg åpner bloggen din i et vanlig nettleservindu, kun via bloglovin på pc!

 3. Hei! Hvilken farge er det på de nye neglene dine nå? (snapchat)
  Skal legge negler i morgen og kunne tenkt meg noe alla dine 🙂 pleid å kun ta helt enkelt som hvit tupp (french m.)

  1. Caroline

   little princess, tror jeg fargen heter 🙂

 4. Nydelig antrekk og som alltid ser du helt smaching ut 🙂 Du er en sann inspirasjon! Takket være deg så tok jeg motet til meg i dag. Jeg er lei av å ikke føle meg vell i egne klær og trengte virkelig litt hjelp på klesfronten. Vet du, i dag gikk jeg inn på en klesbutikk og spurte om de hadde mulighet til å hjelpe meg. Jeg fikk veldig god hjelp når det kommer til hvilke klær, snitt, farger og fassonger som passer meg. Jeg har aldri turt å vise formene mine og har vel alltid prøvd å «dekke» meg til. Jeg ville vel egentlig bare takke deg for at du inspirerer og motiverer meg til å gjøre dette. Det kjennes veldig godt å ha klart dette 🙂 Tusen takk til deg!

  1. Caroline

   Kjære deg! Nå fikk jeg frysninger! Så utrolig flott at du tok initiativet til dette, jeg er sikker på du ser fantastisk ut 🙂 Nyt sommeren, nye klær og den fine figuren din 🙂

   Klemmer!

 5. Som du stresser med dette været… prøv å nyt tiden heller… Været får du ikke gjort noe med. Nytter ikke stresse med høst og vinter nå.

  1. Caroline

   Haha, jeg vet! Dårlig egenskap :/

 6. Utrolig fine og sommerslige bilder!! Stå på Caroline, du gjør en super jobb 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Amalie 🙂

 7. Hei vakre Caroline 🙂

  Det settet var så utrolig fint til deg 🙂
  Du har god smak:) og du kler absolutt alt fine deg.

  Har du noe link til settet? Eller navn på butikk som selger det?
  Håper du svarer 🙂
  Tusen takk 🙂

 8. Hei Caroline,
  Kjempefint antrekk som skal bestilles umiddelbart! Fant ingen måletabell inne på mq, så jeg lurer på hvordan du opplever størrelsene til zoul. Håper på å treffe blink på første forsøk

  Ha en nydelig dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille deg 🙂 Jeg synes zoul er normal i strl. 🙂

   Klemmer!

   1. Bestilt! Og jammen var begge delene på tilbud også, maken til flaks en uke før lønning. Satser på at jeg kler dette like godt og flott som deg

 9. Anne B.

  Hei 🙂 Hvordan holder du bena dine så fine og uten at de blir tørre når du barberer deg omtrent daglig? 🙂 Bruker du en god krem som kan anbefales? 🙂
  Riktig god helg til dere!

  1. Caroline

   Jeg bruker en høvel fra intuition som det er god fuktighet i 🙂 Ellers smører jeg meg hver morgen og kveld omtrent, i hvert fall etter hver gang jeg har dusjet, akkurat nå bruker jeg after sun fra hawaiian tropic 🙂

 10. Så flott antrekk!:) Er blitt så glad i slike «playsuits» selv nå, tok litt tid å bli vant til, men nå har jeg fått sansen:)

  Ønsker deg en kjempegod fredag:)

 11. Hei, hvilken selvbruner bruker du nå?
  Prøvde å Google men fant bare eldre innlegg

  Mvh Signe

 12. Flott antrekk. Synes kanskje skoene blir litt «harde» til men som sagt ellers veldig fint . Synes og du kler slett hår bedre enn det krøllete. Blir litt mere «edgy». Ha en fortsatt fin sommer.

 13. Cathrine

  Hei! Så fine bilder 🙂 Du, jeg driver og lager et album fra jenta vår sitt første år, slik du gjorde da Nelia ble 1 år. Som dere, tar jeg mange bilder hver dag, og jeg kjenner at jeg sliter med å begrense bildeutvalget til boken. Har du noen tips? Hvor mange sider ble Nelias bok på? Håper du tar deg tid til å svare 🙂 God helg!

 14. Jeg pleier aldri handle på MQ som förer Zoul i Sverige, men takket väre at du så smashing ut i dette antrekket – var jeg bare nödt til å handle det selv! Kjemperfornöyd, det var til og med på slag!! Tusen takk for inspirasjonen:-)))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *