vejle – siljan

caroline-berg-eriksen-vejle-antrekk-kjole-dry-lake-antrekk

God kveld til deg Jeg er så glad for å være hjemme og i god behold. Jeg vet ikke hvorfor, men denne gangen var det ekstra tungt å fly. Jeg vet at det at jeg flyr uten Lars-Kristian og Nelia, og det at turen på veien hit var så ille, spiller en rolle. Men som jeg har nevnt tidligere, jobber jeg virkelig med at frykten ikke skal ta overhånd, og det hjelper jo, selv om det er vanskelig. Glad for å være trygt på bakken, det er jeg i hvert fall! Skuldrene mine senker seg fra ørehøyde til normal høyde når hjulene treffer bakken. Den beste følelsen! 

Vi hadde noen kjempefine timer i Vejle i dag før vi reiste til flyplassen, og Onkel A leverte virkelig. For en fantastisk kafé! Her hadde de lavkarbo, vegansk mat, vegetarmat og paleo. Så mye godt for absolutt alle ganer. Bare dette stedet og tortilla flats gjør jo at jeg vil reise tilbake hit! 


caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a trylledrikk

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a trylledrikk anette

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a sandwich

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a caroline

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a brunsjplate

caroline berg eriksen vejle dag 2 onkel a trylledrikk caroline

caroline berg eriksen vejle flyplass billund koffert bjørn borg

kjole dry lake / sandaler bianco by camilla pihl 


Nå har jeg nettopp vært oppe og klemt på Nelia som sover sin dypeste søvn, skulle ønske de lagde lukten av henne på parfymeflaskeVi skal snart lage litt middag også, før det er kvelden. Fy søren, jeg gleder meg til å trene i morgen, det skal bli så godt – onsdag blir min mandag ;-)

43 kommentarer

 1. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin tirsdagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers vil jeg tipse deg om mitt siste innlegg der jeg super stolt forteller dere at jeg endelig (etter mange forskjellige forsøk) har klart å finne en løsning som får meg til å unngå fast food. Ja, til og med fjerne lysten på det!

 2. Hehehe. Så mye bagasje for ett døgn? 😀

  1. Caroline

   Den lille er håndbagasjen min, dvs. data og kamerabagen er der, mye lettere å trille det enn å bære på det i separate bager 🙂

 3. Tortilla flats finnes og i Odense! Anbefaler deg å sjekke ut den byen!

  1. Caroline

   Takk for tips 🙂 Jeg har sjekket det ut, og det er ikke den samme restauranten. Tortilla Flats i Vejle finnes bare et sted, om du leser på nettsidene deres og beskrivelsen av de forskjellige restaurantene. Denne i Vejle var bare helt unik! Men jeg har lyst til å reise til Odense en gang også 🙂

 4. For noen herlige bilder, maten så skikkelig fristende ut 🙂 Nydelig kjole på deg også!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 5. Mannen og jenta mi har vært i Legoland, også ringte han og sa at de helt på måfå var på vei til et sted som het Vejle, som han aldri hadde hørt om. Jeg kunne informere om at de hadde en veldig fin gågate, og en super meksikansk restaurant. Fikk bilder om at de hadde vært begge steder! Så pussig at du akkurat hadde vært der, de har hatt en super kveld!

  1. Caroline

   Haha 😀 Liten verden 🙂

 6. Hei.
  Treningsplanene dine ga meg mye inspirasjon og motivasjon. Men kunne du skrevet litt om hvilke øvelser du utfører under «styrke» delen? Jeg har sett at du gjerne har en løpeøkt først, og deretter trener styrke.
  Jeg lurer kun på hvilke øvelser du ville valgt for en «full body – styrkeøkt».
  Håper du kan skrive litt om dette i et nytt innlegg.

  Elsker bloggen din forresten.
  Fast leser :))

  1. Caroline

   Ja, det kan jeg gjøre fremover 🙂

 7. Annicken

  Det som hjelper meg å tenke på når jeg ska fly er,på Flesland tar det av ca 93 fly hver dag sikker dobbelt fra Gardermoen,over 3000 bare i uka,så sier jeg til meg selv med litt streng stemme,herregud det er jo faktisk ingen ting å være redd for,hehe,funker ganske bra 🙂 så tar jeg ett teppe foran øynene i det vi tar av,folk tror sikkert jeg er «gal»men det bryr meg midt på leggen 😉

 8. such a beautiful dress, love the print and the colors!

  https://jeansandroses.blogspot.com

 9. Nydelig kjole! Lurer på å bestille den, men ser at du har knytt noe i livet som ikke jeg ser på modellen på websiden. Det er separat belte, eller kommer kjolen med et slags belte?

  1. Caroline

   Jeg bruker et seperat belte 🙂

 10. Camilla

  Så nydelig kjole! Du stråler. Er det Dorotea kjolen fra Dry Lake heter? Er beltet kjøpt utenom?

  Vil ellers takke for inspirasjon til et sunnere liv. Etter å ha lagt om til lavkarbo, er jeg flere kilo lettere, langt mer energisk, og aknen som jeg har slitt med i flere år, er så godt som borte.

  1. Caroline

   Beltet er kjøpt utenom, og kjolen er Dorotea 🙂

   Koselig å høre at jeg inspirerer, og enda hyggeligere at du lykkes 😀

 11. Hei, jeg har pleid å bruke en del av matoppskriftene dine, men nå syntes jeg det er litt vanskelig å finne dem igjen. Tidligere var det vel en egen link til dem, hvordan finner jeg dem lettest nå?

  1. Caroline

   Trykk på «category» øverst og velg «mat» 🙂

 12. Ragnhild

  er ikke dette produktplassering? Du har jo blitt betalt for å skrive om disse før?

 13. nydelig som alltid!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 14. Hei Caroline.
  Du får nok mange tips/ønsker om bloggar som skal kikast innom. Men eg prøver likevel. Eg må berre anbefale ein blogg/nettside/prosjekt på det varmaste, og håper du vil ta deg tid å kike innom, og gjerne fortelje om den til andre. Christoffer Remøy Endresen og Martin Notøy Nevstad nyttar sommarferien sin til «Prosjekt Superhelt – Norge Rundt for Barnekreftforeningen». Dei starta i Oslo, har no nådd Nordkapp og er på veg til Lindesnes. Alt dette til sykkel, for å samle inn pengar til Barnekreftforeningen. Christoffer bloggar om turen – og meir info ligg også på heimesida http://www.norgerundt.net. Målet deira er å fullføre ein sykkeltur på 5500 km, levere ut Superhelt T-skjorter til kreftsjuke born og samle inn over 1 million kroner til Barnekreftforeningen. Kva pengane går til, kan lesast om på http://www.barnekreftforeningen.no. Christoffer sykla omlag same turen i 2010, og samla då inn 1 million til Kreftforeningen. Prosjektet fortener all oppmerksomheit det kan få – fantastiske karar og supert prosjekt til kreftsjuke born.

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, skal virkelig ta en titt innom 🙂

 15. Hei Caroline!

  Takk for super og inspirerende blogg! Den har fått meg gjennom mang en eksamensperiode 🙂

  Jeg har sett at du har hatt flere innlegg «opp igjennom» om flyskrekk. Jeg kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver fordi jeg har slitt med det mange år selv. Den følelsen av å være livredd og utslitt på samme tid var noe jeg opplevde hver bidige gang jeg satt meg i et fly og det er ikke noe annet enn superslitsomt. Det var først da min mann og jeg dro på jorda rundt – tur at jeg skjønte at jeg måtte ta grep. Dette høres nok veldig rart ut, og det kan godt hende du har hørt om det før, men det som funket for meg var (hold deg fast) hypnose. Jeg gikk to ganger til en hypnotisør i Sandefjord ved navn Henry Leander Andersen (se link: https://www.hypnoseterapi.net/fly.html ) og det ble rett og slett løsningen for meg. Etter 23 år med flyskrekk var jeg helt helt kvitt det og har ikke merket noe til det senere. Det er ikke noe magi eller hokus pokus, men rett og slett hjelp til å endre måten vi tenker på. Når man forbinder fly med frykt er det jo ikke rart at det gjenoppstår hver gang man flyr.. Den første timen snakket vi mye om flyskrekken og gang nummer to var jeg rett og slett under hypnose. Da jeg satt meg på flyet til Beijing to uker senere var jeg ikke LITT redd engang, en helt utrolig lettelse. Det er akkurat derfor jeg sender dette tipset til deg, fordi jeg kjenner meg så innmari igjen i å være redd for å fly og dette hjalp veldig. Hver gang flyet rister litt nå klarer jeg å beholde roen selv om jeg nok aldri kommer til å synes at å fly er verdens kuleste aktivitet. Uansett, nok plapring fra meg her, ville bare tipse om det. Kanskje det kan hjelpe deg også 🙂

  Ps. Helt ok hvis dette ikke publiseres i kommentarfeltet, ville bare gi et hyggelig anonymt tips 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, skal vurdere om det kan være aktuelt for meg 🙂

 16. Du er tøff som flyr selv om du er redd! Jeg vet at det er vondt, har flyskrekk selv. Min ferieflytur i år var mye bedre, har fått noen psykologtips. Vil gjerne dele.
  Det er ikke produktivt å prøve å passe på frykten og prøve og dempe den. En man på vakt og prøver å kontrollere at man ikke skal bli redd eller for redd er det nettopp frykten som viser seg. Det er ikke farlig å være redd og det sliter heller ikke ut kroppen, man blir heller ikke gal. Det er noe man tåler helt fint! Ja det er vondt men man tåler det og. La angsten bare komme! Hvis du er redd for å krasje så kan du tenke at det er veldig trygt å fly, og hvis kroppen ikke aksepterer den logikken, men blir redd likevel så får man tenkte : jeg vet det er trygt å fly men jeg blir redd likevel. Det er helt greit.

  Lykke til med neste flytur!

 17. God dag! Så stillig kjole, hvor er den kjøpt? 🙂 Beste hilsen Malin

  1. Caroline

   Den er fra dry lake, finnes bla. hos ellos 🙂

 18. Uff, hva var det som gjorde turen tilbake så ille? Skjedde det noe?:/ Godt du landet trygt:)

 19. Jeg regner med at du allerde kjenner til at det finnes kurs mot flyskrekk – jeg har hørt utrolig mange som har fått utbytte av denne typen kurs: https://www.sas.no/alt-om-reisen/annet/flyskrekk/info/

  Jeg er selv til tider urolig når jeg flyr, og det stammer nok fra da jeg var yngre. Jeg var blitt over 10 år før vi fløy første gang. Moren min var vettskremt og gjorde ganske stort uttrykk for at hun var redd da vi fløy. Som ung ble det veldig lett å tenke at hvis mamma er redd, så er der selvfølgelig noe å være redd for – mor vet best. Og siden vi da fløy sjeldent, satt jeg igjen med noen få minner om at flyturer var farlig. Så jeg har måttet jobbe endel igjennom de utrolige tankene.

  Jeg hjelpes veldig av fakta, og der er jo noen forskjellige, og liker bedre støtte og ‘trøst’. Jeg leste meg litt opp på forskjellige ting som skjer på en flyreise. Hvorfor flyvertinnene gjør som de gjør, hvorfor de ulike lydene kommer på de forskjellige stedene, hvordan et fly er konstruert. Da ble jeg ikke sittende å tolke alle småting som potensielt farlige. Før en flytur forbereder jeg meg; ser på kartet og søker opp hva slags rute som vanligvis tas, så jeg vet hvorfor flyet svinger så mye, eller at rullebanen og flyplassen er rett ved kysten og havet. Da vi fikk turbulens på vei til Nice fikk jeg forklart av samboer at det ofte er turbulens over alpene på grunn av hvordan luften oppfører seg i disse områdene. På denne måten er det fornuft og hensikt bak alt som skjer, og det blir mindre farlig. Alt dette hjelper for meg, kanskje for deg også? 🙂

 20. Jeg har også veldig flyskrekk, og flyr nesten aldri. I morgen skal jeg ut på 5-timerstur. Første gang. Og de melder storm på værmeldingene. Hva synes du er skummelt? Liker ikke når det rister, jeg… Gruer meg jo helt hindsindes. Var det verre å fly med så lite fly enn stort synes du?

  1. Caroline

   Det riser mye mer i de mindre flyene, men jeg føler meg egentlig ikke trygg verken her eller der :/ Jeg liker ikke følelsen av å miste kontrollen, å måtte sitte fastspent mens noen andre skal bringe meg trygt avsted. Jeg liker ikke turbulens og i tillegg forstår jeg ikke hvordan det er mulig å fly i det hele tatt. Alle menneskene, bagasjen og alt ombord skremmer meg. Jeg føler meg ikke trygg, rett og slett.

   Det beste jeg har flydd er vannfly! Da følte jeg meg trygg og tenkte ikke over redselen engang, det var en opplevelse, og en betryggende ting å vite at vi kunne lande hvor som helst, ettersom vi kun fløy over vann og såpass lavt 🙂

   Masse lykke til og god tur <3

 21. Har slitt mye med flyskrekk selv, men angsten har roet seg veldig etter jeg leste boken «Endelig glad i å fly». Anbefaler deg den :)!

 22. Kjære Caroline,

  Skrev en innboksmelding til deg på Facebook for en tid tilbake, om nettopp flyskrekken din. Verdt å få med seg!

  Alt godt så lenge!

  L

  1. Caroline

   <3

 23. Hei, vakre deg. Som du stråler! I snart 21 år har jeg slitt med flyskrekk. Redningen for meg var hypnose. Før nektet jeg å reise alene, men for to uker siden reiste jeg alene til Lofoten. Det var en seier i seg selv. Og de små propellflyene. Men det gikk utrolig bra, og jeg nøt faktisk utsikten litt. Et lite tips er å si til seg selv at tanker ikke er virkelighet. De kan være ganske så overbevisende noen ganger. Men det hjelper å tenke i nuet og ikke på hva som kan skje.

  Fortsett den gode jobben du gjør og ha en fin sommer! 🙂

 24. Du er så fin Caroline! Elsker din blog 🙂 godt i havde en koselig tur til Danmark, ville ønske jeg havde været i Billund på samme tid som jer, så jeg kunne hilse på 🙂 ha en god dag

  1. Caroline

   Tusen takk, Nanna! Det hadde vært så koselig 🙂 Klem til deg!

 25. Hei Caroline!

  Ser du får mange tips for å få bukt med flyskrekken.. Jeg anbefaler deg å lese boka «Endelig glad i å fly» av Allen Carr. En kort og lettlest bok (jeg leste den på tre timer på flytur faktisk..!).
  Jeg er ikke glad i selvhjelpsbøker, har i grunn liten tro på det. Tross min skepsis funket faktisk den boken for meg! Nå slapper jeg av selv under turbulens:)
  Håper det blir bedre for deg óg med tid og stunder!

  Marte

 26. Kari-Anne

  Hei søte du,Vei akkurat h ord an det et.Den sommeren mi dønn fylte 1 åt var min x man og jeg på rundreise i Finnland. uten barn.Jeg husker det var helt grusomt. Selv om han hadde det strålende hjemme med ei venninne, Å neste mor i nabohuset. Dom var innom han hver dag.
  Husker så godt på be i hjemover,jeg orket ikke å høre et annet barn grå te for da begynte jeg å grå te,det var forferdelig å da begynte jeg også å gråte.Så den følelsen å komme hjem var helt ubeskrivelig. Selom han lå og sov for vi kom seint hjem så måtte jeg inn å kose med han.Den herligste lukten av alt.Hudker jeg da at jeg aldrig skulle reise fra han så lenge en gang til.
  Nå Er tyve år og gått dine egne veier.Nå har han verdens søteste og godeste samboer. Men det var tungt og stille i huset når han flytta ut dammen med kjæresten.
  Men han kommer alltid til å bære lille gutten min hihi.Godt å se dem får det til og at jan har fått seg fast jobb og står på og en herlig samboer.Marna våre vil alltid være barns våre uansett alder.

  Kos deg Masse med Nelia snuppa, tiden går så uendelig fortt.

  Å du Caroline du bare stråler og stråler.Du blir mere og mere vakkert. Du har virkelig blitt enda vakrere etter du fikk Mel is.

  Du stråler og er så god og vakker.

  Klem til vakkere deg.

  Er noe jeg. vil spørre deg om råd til men tar det siden.

 27. Kari-Anne

  Hei søte du,Vei akkurat h ord an det et.Den sommeren mi dønn fylte 1 åt var min x man og jeg på rundreise i Finnland. uten barn.Jeg husker det var helt grusomt. Selv om han hadde det strålende hjemme med ei venninne, Å neste mor i nabohuset. Dom var innom han hver dag.
  Husker så godt på be i hjemover,jeg orket ikke å høre et annet barn grå te for da begynte jeg å grå te,det var forferdelig å da begynte jeg også å gråte.Så den følelsen å komme hjem var helt ubeskrivelig. Selom han lå og sov for vi kom seint hjem så måtte jeg inn å kose med han.Den herligste lukten av alt.Hudker jeg da at jeg aldrig skulle reise fra han så lenge en gang til.
  Nå Er tyve år og gått dine egne veier.Nå har han verdens søteste og godeste samboer. Men det var tungt og stille i huset når han flytta ut dammen med kjæresten.
  Men han kommer alltid til å bære lille gutten min hihi.Godt å se dem får det til og at jan har fått seg fast jobb og står på og en herlig samboer.Marna våre vil alltid være barns våre uansett alder.

  Kos deg Masse med Nelia snuppa, tiden går så uendelig fortt.

  Å du Caroline du bare stråler og stråler.Du blir mere og mere vakkert. Du har virkelig blitt enda vakrere etter du fikk Mel is.

  Du stråler og er så god og vakker.

  Klem til vakkere deg.

  Er noe jeg. vil spørre deg om råd til men tar det siden.

 28. håper du har hatt det fint skal til usa i dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *