suede pants

a

God morgen til deg! Jeg var på plass på Gardermoen i natt, møtte storesøster på hotellrommet og så skravlet vi oss i søvn rundt klokken to. Gruer meg alltid til å fly, men prøver å tenke positivt lang tid i forveien slik at jeg får forberedt meg mentalt. Det hjelper i det minste litt. Ikke minst hjelper det å reise sammen med noen, jeg hadde aldri klart å dra noe sted med fly alene. Aldri. Denne flyturen er kanskje en av de verre jeg har vært på.  Vi fløy med et mindre fly enn Widerøe sine, noe som betyr klaustrofobisk følelse og mye mer turbulens. Begge deler er for meg utløsende faktorer hva gjelder frykt og fullstendig panikk, men det hjalp virkelig å ha storesøster sin trøstende hånd og stemme der. Dere  må sjekke snap for litt behind the scenes – CaroBergEriksen 🙂

Skriver dette i taxien på vei fra flyplassen, så om jeg formulerer meg litt klønete, er det derfor 😉 Nå er vi heldigvis på plass i Danmark og etter møtet i dag, skal vi ta turen videre til Vejle hvor vi skal bo i natt. Det blir så spennende med noe annet enn København! Selv om jeg elsker å være der. Det går jo ikke an å bli lei av København. 

Viser dere noen antrekksbilder fra helgen, disse buksene trodde jeg nesten ikke at jeg skulle få til, men jeg ble så glad i dem da jeg prøvde dem på, og nå er jeg helt sikker på at de kommer til å bli flittig brukt i løpet av sommeren 🙂 


fca_1gij

bukse gina tricot / sko zara / veske saint laurent / bluse zara / klokke daniel wellington / armbånd goodnightmacaroon / mobildeksen by malene birger / solbriller ray-ban 


Ha en kjempefin ukestart, dere! Vi sees senere ♥ 

61 kommentarer

 1. Benedikte

  Utrolig fin hårfarge du har nå 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Caroline, du er nydelig med krøller, men dette var bare helt wow!!! Og antrekket; wow! 😉

  Kos deg i Danmark!

  Klem!

 3. Så tøft av deg å fly på tross av flyskrekken! Håper du kan gi deg selv en klapp på skulderen for det. Og så kler du veldig godt naturlige negler og stritt hår, synes jeg. Ha en nydelig dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, Tina! Det er alt annet enn lett, men jeg har egentlig ikke noe valg og må bare prøve å ta meg sammen, puste og tenke logisk.

   Håper du hadde en fin ukestart 🙂

 4. Marianne

  Fy søren, for et lekkert antrekk!! 🙂 Hot mama! ;-D

 5. Such a beautiful outfit you’re wearing here, Caroline! I love the bohemian/hippie vibes of the pants. Paired with a crisp white shirt, they’d be appropriate for the office, too. Lots of love from Helsinki! https://www.arcticvanilla.com/

  1. Caroline

   Thank you, Anna 🙂 And I agree, can’t wait to style them again 🙂

   Love!

 6. Hei! Lurer veldig på om du kunne linket til den hvite singoalla toppen som ligner denne, som du hadde på deg i Hellas? 🙂

 7. love your hair <3

 8. Anne Liv

  Jeg så hva du tjener på bloggen din og hva du får for et blogginnlegg,jeg hadde aldri trodd du fikk så mye nå skjønner jeg hvorfor du har klær up to date og det hjemmet-Du sier alltid prøv det og reis der ditt og datt,men en ting skal du tenke på alle har ikke så mye penger som deg du tjente millionen ifjor.Jeg likte og lese bloggen din men nå blir jeg kvalm dere er pengemennesker alle sammen dere aner ingen ting om fattigdom så slutt og si kjøp det og det ,noen er fattige men det tenker ikke du over du med kortet fylt og et hjem i luksusklassen

  1. Å herregud….

  2. uff da.. Alle kan ikke være like, og alle kan ikke tjene likt. Det vil alltid være noen som har bedre råd enn andre, og det er synd du har den tankegangen du har. Ville du avsluttet et vennskap med en venninne bare fordi hun tjener mye mer enn deg, og har råd til dyrere ferier? Man burde unne andre å ha det bra 🙂 Og heller endre noe med sin egen tilværelse hvis man ikke er fornøyd, selv om det kanskje ikke alltid er lett.

  3. Virkelig? Og du bør slutte å mene noe om hvordan andre lever livet sitt.

 9. Dwightinha

  Du blir bare finere og finere Caroline. Synes en ny og mer personlig stil har vært å spore hos deg i det siste. Du kler å utfordre litt, og du har definitivt kroppen på din side som kan tillate å trå til litt ekstra i ny og ne.

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Dwightinha! Tusen takk 🙂

 10. Wow, de buksene var dødskule! Likte godt hvordan du stylet de 🙂 Kos dere masse i Danmark!

 11. WOW- just WOW!!! Du ser HEEELT smashing ut. Stilen kledde deg- alt fra det rette håret til buksen og skoene og ja, alt sammen. Stilen din er jo alltid upåklagelig, men dette var det lille ekstra. Prikken over i’en! Inspirerende! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre 🙂

 12. Råååå stilig antrekk! Også sååå fint hår, veldig kledelig med rett hår. Kos dere i Danmark, kjekt å kunne bo og se litt annet enn Køben hver gang.

 13. Therese

  Hei! Jeg hadde extensions tidligere, men sleit litt med at det var ganske tydelig hva som var mitt hår og hva som var falskt, ettersom mitt hår var en del kortere. Dette gjorde at jeg sluttet med extension etter en stund fordi jeg rett og slett ikke syntes det så spesielt fint ut. Jeg ser at du har litt av samme problemet, at det ekte håret er ganske kort, og ligger over extensionet som er ganske langt. Det kan hende det bare er jeg som legger merke til det, men jeg lurer på hva du tenker om det? Har det noe å si? Og har du noen «triks» som kan få det til å se litt mer ekte ut?

  Jeg har veldig lyst til å starte med extensions igjen, men jeg er redd for at folk synes det ser forjævlig ut liksom 😛

  1. Isabelle

   Jeg er ikke kjent med slik løshår, men da jeg leste denne kommentaren skjønte jeg hva som var greia med håret ditt Caroline! 😉 jeg syntes nemlig det så litt rart ut at håret var i så forskjellige lengder, og lurte egentliG på om det var klippet opp sånn med vilje :O
   Vil anta at du ser mye bedre ut med kun eget hår uten løshåret 🙂
   Uansett var det veldig pent med glatt hår, bedre enn krøller!! 🙂

  2. Caroline

   Jeg har mistet noe lengder i front i tillegg til at mitt eget har blitt lysere, så da er skillet lettere å se akkurat der hvor mitt hår er såpass oppklippet :/ Men når jeg krøller det, synes det ikke 🙂 Et tips er å gå med frisyrer som skjuler det, jeg var ikke så flink til det her, kunne for eks. hatt det bak øret 🙂 Et annet tips er å farge alt i samme farge, dette er noe jeg skal rette på når jeg skal til frisøren neste gang 🙂

 14. Herregud så fin du er!! Hadde aldri tenkt på å kombinere brunt og sort engang, men det var bare så lekkert! 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Bebe 😀

 15. Veldig kledelig med glatt hår! 🙂 fresht og ungdommelig 🙂

 16. Elisabeth

  Kære Caroline

  Hvis du en anden gang planlægger, at skulle til Danmark, så tag til Århus! Vi har så mange fine butikker, caféer og restauranter, AROS (vores smukke kunstmuseum) og en helt masse andre ting! Af fine butikker, kan jeg b.la. nævne FF2 og UTZON. Af caféer og restauranter: Langhoff&Juul, Ferdinand, Hotel Guldsmeden, Restaurant Mellemrum og Restaurant Komfur. Forsat god dag og ha’ det skønt, her i Danmark!

  1. Caroline

   Tusen takk for tips, de kommer godt med 😀 Jeg skal faktisk til Århus ila. juli 🙂

   Klem til deg 🙂

 17. Næste gang du skal til Danmark, så overvej at tage til Århus som er den 2. største by, en del mindre end København men super hyggelig!

 18. Dom klädde du bra i, lite ovanligt, men definitivt snygga!

  Kos er massa i Danmark <3

  Kram
  // Amanda

 19. Martine

  Fint antrekk!
  Hvordan er været i danmark.. Skal på shoppingtur til uka, og veldig usikker på på jeg skal ha på meg. Kjører skip, så er det 7 t i køben. Liker å pynte meg og se litt classy ut, uten at det er ukomfotabelt og stivpyntet. Kom gjerne med tips, både til klær og butikker 😉

  1. Caroline

   Så deilig med København! Du finner mange fine butikker nedover Strøget, men det finnes mange fine butikker som ligger litt mer skjult, så ikke vær redd for å kikke i sidegatene også 🙂 Jeg ville hatt på meg flate sandaler, det blir jo en del trasking 🙂 Det blåser alltid litt her, så en jakke er fint å ha med. Du kan jo bruke en sommerkjole med flate sko, en enkel sommerkjole som kan styles både opp og ned? Vanskelig å komme med forslag uten å vite noe om garderoben din, men håper du finner ut av det 🙂

   Good tur 🙂

   1. Martine

    Supre tips <3 takk fineste! Og jeg ønsker meg også min lille jentes duft på flaske! Særlig toppnotene (hodet :p ) kan sniffe og snuse i timesvis. Ahh :)))

 20. Hey Caroline, you look gorgeous and sexy! But in my opinion, blonde hair color suits you better. You look young and fresh in blonde short hair. 🙂 kisses for you and princess Nelia. <3

  1. Caroline

   Thank you, Iga! If I am going blonde again, I will def. be short too 😉

   Kisses back! 🙂

 21. Hei! Hvordan var buksen i størrelse? Stor/liten? Stiv/elastisk? 🙂

  1. Caroline

   Normal og litt elastisk 🙂

   1. Hvilken str har du selv?

   2. Malene

    Hei Caroline!!
    Dette var du skikkelig smashing i!!!
    Bare måååå ha buksene…mener såå usikker på str.
    Er ikke meningen å spørre deg om dette (ikke sikkert du vil svare)..men er ganske lik som deg i str tror jeg, og lurer på om du har s eller xs. Tuuusen takk hvis du svarer!

 22. Du er fantastisk flott med slett hår! Og de klærne og skoene; WOW!!!

  1. Caroline

   Tusen takk, Randi 🙂

 23. Wauw Caroline <3 S M A S H I N G!!! De bukser bliver jeg nødt til at få fat i. Håber at I nyder Danmark 😉 knus https://bycoba.com

 24. Du var helt RÅ i de buksene – og for en kropp du har! Enig med dem over her som skriver at du kler en litt røffere look innimellom. Det blir litt sånn «straight girl goes naughty», tenk Grease 🙂

  1. Caroline

   Haha, takk for det GlamGirl 🙂 Veldig hyggelig å høre 🙂

 25. Wow i love them :)!

 26. Caroline

  Åååå jeg var også i Vejle idag!

  1. Caroline

   Så gøy, veldig skjønn by 🙂

 27. Definitivt hottest med stritt hår og naturlige negler – wow!!!

 28. Hei, skal ut å fly for første gang på onsdag, og gruer meg veldig… tips til hvordan jeg kan roe meg ned litt?

  1. Caroline

   Forstår deg veldig godt, men jeg er helt sikker på at du kommer til å synes det er fint å fly for første gang 🙂 Mitt beste tips er å ikke miste hode og fokus. Tenke klart, puste og fokusere fremover. Aksepter at du ikke har kontrollen. Det er ikke lett, men plutselig er du fremme 🙂 Lykke til, Nikita! Og god tur 🙂

 29. Hei. Har du et hotell å snnbefale i københavn til oss? Sentralt, og som passer for barn, vi ska ha med vår datter på 11 mnd.

  1. Caroline

   Vi er veldig glad i D’angleterre! Det er et utrolig flott hotell, sentralt og lekkert 🙂 Admiral er også et veldig fint og sentralt hotell, sjarmerende rom og litt rimeligere 🙂

 30. Så nydelig bukse! Hele antrekket er skikkelig fint!

 31. SÅ myyyye finere med glatt hår enn med bølger!!! 🙂 (ment hyggelig altså, ikke frekt)

 32. Hei Caroline
  Dette antrekket og hårfrisyren er det fineste jeg har sett på deg på lenge!
  Du stråler, og kler faktisk veldig godt mørkt stritt hår! Lekkert 🙂

 33. Astrid Eriksen

  Jeg er også livredd for å fly, men har funnet ut at Xanax er redningen. Hadde i utgangspunktet tenkt å klare meg uten piller, men etter flere år med terrorfølelse i fly, fant jeg ut at en halv pille xanax gjør reisingen mye enklere og bedre. Har prøvd andre beroligende også, men xanax er det eneste som funker. I tillegg er det forsket på at det funker bedre i høyden.

  Men skjønner godt hvis du vil takle dette på den «naturlige» måten, dvs uten piller. Men nå flyr jeg fint uten piller også, ettersom kroppen min har blitt vant til å slappe av på reisene. Det å slippe skrekken gjør ferien 100 ganger bedre.

  Lykke til!

 34. Louise P

  Jag tycker att du passar fantastiskt bra i rakt hår! Det hade varit roligt att se dig i det oftare, det klär dig verkligen.

  kram louise

 35. Caroline

  Hei. Nydelige bilder:-)
  Hvilket kamera og objektiv har du brukt her? Hvordan har du redigert bildene?

 36. Råstilig antrekk!! Og synes du virkelig kledde det stritte håret 🙂

 37. Stilige solbriller Hvilken raybanmodell er det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *