sommertilbud: kk + champagneglass

Dersom du allerede er fast leser av KK eller er nysgjerrig på hva Norges største ukentlige blad egentlig inneholder, får du akkurat nå 10 utgaver av det + to kjempelekre champagneglass fra iittala for kun 298,- 

kk caroline berg eriksen abo sommertilbud

KK er Norges største kvinnelig ukeblad, og dersom du er mellom 30 og 39 år, er du midt i målgruppen! I KK får du kvalitetsreportasjer og inspirasjonsstoff hver eneste uke, og ikke minst de ganske berømte «bli ny»-artiklene, masse deilige oppskrifter, tips og råd. Bladet kan absolutt være egnet for en yngre lesergruppe også, og spesielt den siste tiden har det fått en ny og freshere profil, det synes i hvert fall jeg 🙂 

kk caroline berg eriksen abo sommertilbud iittala champagneglass

Champagneglassene er fra Essence-serien til iittala og er designet av Alfred Häberli.

kk caroline berg eriksen abo sommertilbud champagneglass iittala

Som abonnent på KK får du i tillegg tilgang til KK på nettbrett, hvor du også finner arkiv over tidligere utgaver. Du kan klikke deg inn HER for å leser mer om tilbudet eller for å bestille. 

12 kommentarer

 1. Jeg fylte 30 i år så er visst akkurat i målgruppen jeg da, men jeg leste dette bladet en del fra jeg var 25 ish. Det passer godt for de under 30 år også. Akkurat passelig stoff om klær og mat, trening og artikler fordelt og ikke bare fullt i annonsesider sånn som f.eks costume. 🙂

 2. Kjære Caroline. Jeg håper du kan ta deg 3 minutter til å se Youtubevideoen «You look digusting» av My Pale Skin. Ja, jeg vet det finnes verre problemer i verden enn akne, men jeg synes videoen er en fin påminnelse om å tenke seg om før en kommenterer andres utseende på nett. Den spiller nok litt på at man skal bli rørt, og åh, det ble jeg i hvert fall. Håper du har en nydelig dag. Du er vakker, du også <3

 3. Hvor er iPhone etuiet fra? Det var kjempefint!

 4. Tyvärr är jag inget fan av KK =(
  Men det är jue alltid trevligt med en gave när man blir prenumerant, och så flotta glas från iittala är inte fy skam =)

  ha en fortsatt fin söndag!
  Kram
  // Amanda

  Kika in för spännande inlägg =)

 5. Så fint deksel! Hvor er det fra?

 6. ida elise

  Føler du noen gang at det du Gjør/ jobben din er utrolig overfladisk ?

  Dette er et helt seriøst spørsmål som jeg håper du kan svare saklig på .

  1. Jeg lurer også på det!!

   1. Og ikke minst ekstremt selvsentrert!

   2. Jeg tror nok ikke hun svarer på sånne spørsmål :p Men det er jo litt skummelt å tenke på hvor mye materialisme som er ute og går her. Det kan ikke akkurat forsvares. Selv om hun klarer sikkert å «forsvare» det på en sukkerspinn-innpakket måte. Det er en veldig skjev fordeling av penger og goder her i verden.

 7. Hei! Er akkurat passert 50 og har fortsatt utbytte av å lese KK. Tror det er vanskelig å sette opp en eksakt målgruppe .Ellers takk for en inspirerende blogg fra ei som har blitt et halvt århundre..

 8. UTROLIG fint marmorbrett!! Skal flytte for meg selv for første gang i august, og har derfor begynt planleggingen av interiør, hehe 🙂 En av tingene jeg har lagt min elsk på er et slikt brett, men jeg har ikke funnet det perfekte……kan jeg få spørre hvor ditt er fra? 🙂

 9. Marianne P

  Hvor er marmorskålen/fatet fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *