sol til frokost

caroline berg eriksen frokost terrassecaroline berg eriksen frokost oversikt

Hei søndag! Nelia våknet ikke før halv ni i dag, så da fikk jeg god tid til å forberede en frokost for alle tre ute på terrassen oppe, innen både hun og Lars-Kristian våknet 🙂 Etter frokosten var det bare å slange seg på daybeden og bade i tidenes største plaskebasseng som vi kjøpte til Nelia i byen i går. En utrolig behagelig start på ukens siste dag, og nå som lille sover, skal jeg utnytte tiden til å få unna litt trening. Jeg blir så slapp av varmen og sola, så jeg trenger å hente energi til dagens gjøremål 🙂 


caroline berg eriksen frokost og sol daybedcaroline berg eriksen frokost og sol blad daybedcaroline berg eriksen frokost og sol blad daybed nærme

Innsatsen på treningsfronten denne uken kunne virkelig vært bedre, men det er jo ikke så ofte det er skikkelig sommer i Norge, så jeg har prioritert varmen, og fått inn tre ok svette økter – den fjerde skal gjennomføres akkurat NÅ. Tenker å dele det opp i dag, med intervaller og kondisjon nå, og styrketrening før jeg reiser til Oslo i kveld 🙂 Har så lyst til å kickstarte mandagen, men jeg skal avgårde til Danmark, og tror jeg lar løpeskoene ligge igjen her hjemme. Eller? Er alltid optimistisk og tar dem med, men får sjelden brukt dem når det er så mye på planen. Dessuten tar de egentlig bare opp en masse plass og jeg risikerer i tillegg at lukten fra dem sprer seg i kofferten som ild i tørt gress. Let’s face it. Når du har et kjærlighetsforhold til tredemøllen, er det ganske vanskelig å holde skoene velduftende og lekre. Skal, skal ikke.. Ga tross alt meg selv en ganske god grunn for å ikke ta dem med nå nettopp 😉 Men så har jeg jo alltid skoposer å legge dem i. Vi får se likevel. I-landsproblem, I know. Nå skal jeg i hvert fall få brukt kroppen litt før jeg starter på dagens lunsj – hjemmelagde kyllingburgere! 

41 kommentarer

 1. gorgeous body!! 🙂

 2. Åh, så herlig dette såg ut! 🙂
  Det øverste bildet såg skikkelig idyllisk ut! Må være herlig å spise frokost på terassen til DEN unsikten 🙂
  Ha en deilig søndag <3

 3. Så koselig innlegg! 🙂 🙂 Den gode energien deres smitter over på meg 🙂

 4. Hei Caroline!

  Vet det er litt vanskelig å planlegge trening når det er ei lita ei som er sjef i huset. Lurte på om du likevel kan lage en av dine treningsukeplaner og dele med oss lesere? Kanskje når du kommer tilbake fra Danmark? Jeg har behov for litt inspirasjon og motivasjon til å komme i gang med treningsrutinene igjen nå som jeg nylig har fått ei lita jente selv

  Hilsen Ingeli

  1. Caroline

   Det er veldig vanskelig, det gjelder i hvert fall å være effektiv 🙂 Ellers bruker jeg å trene når Lars-Kristian er hjemme og kan passe på eller når hun er i barnehagen 🙂 Jeg noterer meg innleggsønske 🙂

   Klemmer!

 5. Å, så herlig start på dagen!!
  Kjempe fine bilder 🙂

 6. Tankefull

  Jeg anbefaler alle å lese Aftenpostens artikkel fra i går hvor Datatilsynet oppfordrer til at folk tenker seg om før de publiserer bilder av barn og i hvilke situasjoner. Personlig synes jeg det er nok bilder av Nelia nå, selv om hun er en helt nydelig jente. Jeg ville også ha tenkt meg om to ganger før jeg publiserte bilder av henne i badedrakt med så mange lesere som du har. Det er ikke sikkert hun vil synes det er så stas når hun blir større. Du har en helt fantastisk kropp, men i dette innlegget synes jeg bikinibildene ble malplasserte. Litt på samme måte som med videoen du la ut tidligere. Det er ikke det at det egentlig er så big deal, det bare ødelegger helhetsinntrykket for meg. Håper jeg ikke har trådd over noen grenser ved å påpeke dette og at du og familien koser seg i solen! 😀

 7. Har också passat på att njuta av solen, dock utan att kunna svalka mig i någon pool.

  Verkligen läckra bilder också, dere är så flinka!

  Kram
  //Amanda

  1. Caroline

   Tusen takk, Amanda! Håper du har en fortsatt fin sommerdag 🙂

   Klemmer!

 8. Øverste bilde må du bare fått rammet inn og hengt et eller annet sted i huset . Nydelig !

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 9. Kristine

  Hvor har dere kjøpt plaskebassenget til Nelia? Har lett og lett men finner ingen som er passe store. Den str dere har funnet er jo perfekt! 🙂
  Ha en fantastisk dag videre 🙂

  1. Caroline

   På en lekebutikk i Skien, ekstra leker, tror jeg butikken heter 🙂 Var på tilbud! 🙂

   Tusen takk, Kristine! Det samme til deg 🙂

  2. Cathrine

   Vi har samme basseng, helt super størrelse. Vi kjøpte det hos Ringo, så da kan det nok skaffes flere steder:)

 10. Kathrine

  Hvor er den daybeden fra?

  1. Caroline

   Den er fra i fjor, TM design 🙂

 11. absolutely amazing picture of your family. so idyllic

 12. Jennifer

  O.M.G. That first photo took my breath away, it’s so beautiful!

 13. Hei!

  Jeg skal til Rhodos i sommer, og skal bo på miramare, samme som deg og søsteren din. Jeg drar med en venninne, og vi er begge bare 18 år. Har hørt at det for det meste er eldre par der, hva er din erfaring rundt det? 🙂

  1. Jeg var der for noen uker siden, og det er mye unge folk der! Riktignok mest unge par, men ville likevel ikke bekymret meg for at dere havner på et hotell med bare eldre! Er selv 20 og var der med kjæresten 🙂

 14. Litt mindre bikini kanskje? Dette var på kanten…

  1. Jeg har tidligere gitt deg positiv feedback, men da jeg så disse bildene «forstod» jeg ingen ting… Skjønner ikke helt vitsen med å slappe av i en daybed til de grader, og legge det ut på en blogg. Er ikke ute for å «ta» deg Caroline, men med dette synes jeg at dine signaler blir litt feil dessverre – og i allefall med en så liten bikini. Alle vet du har en trimmet og flott kropp – all ære til deg, men bildene blir liksom helt feil i resten av settingen av en familie med sol til frokost! MEN du bestemmer selv! 🙂

   1. Tina A

    Det er synd å si det, men må si meg enig her. Det første bildet var skjønt, stemningsfullt ++ Men det bildet av deg liggende i bikini passet virkelig ikke inn i dette innlegget etter min mening. Kroppen din er smashing, men det kan bli for mye av det gode..

 15. Hei. Er så misunnelig på den flotte, muskuløse magen din. Kunne du delt hvilke øvelser du trener for magen din for å få flat og synlig muskuløs mage? Del gjerne viss du har noen effektive kondisjonsøkter. Syns i grunn det er kjedelig med lange løpeturer, men ønsker meg sårt betre kondis 🙂 tusen takk for evt. Svar! 🙂

 16. Åh, så koselige bilder. Fy søren dere har en fin utsikt:-) jeg blir så inspirert av deg Caroline, og lurer derfor på om du kommer til å tilby online coaching når du er ferdig utdannet pt? 🙂

 17. Hei! Så herlig med deilig frokost på verandaen! 😀 Lurte på hvordan du bruker/spiser Frokostsalaten? Kjøpte den en gang, men ble liksom ikke helt klok på hvordan man skulle spise den, hi, hi. Bruker du kun den på brødskiven, sammen med annet pålegg eller hva? Hilsen nysgjerrig 😉

 18. Vil gjerne ha oppskrift på kyllingburger

 19. Hvor er lattekoppene fra? 🙂

 20. Du har så fine bilder på bloggen din, og disse var intet unntak.

  God tur til Danmark.

  Chris

 21. Anna Jensen

  Du blir bare finere og finere:-) Kjempefine bilder av dere!

 22. Du ser helt fantastisk ut! Håper du og familien får en kjempefin kveld. 🙂

 23. Jessica

  så utrolig fint bilde! Det øverste er bare så utrolig fint! 🙂

  Kan jeg spørre deg om hvor morgenkåpa di er ifra?

 24. For noen nydelig bilder:-) Det så helt fantastisk ut å nyte frokosten med den utsikten dere har! Så herlig.

 25. Likte badetøyet ditt veldig godt 🙂 Hvor har du kjøpt det og hvor mye kostet det? 🙂

 26. Heisann 🙂 Hvor er bikinien din fra? 🙂

 27. Kjempe flotte bilder:) Kan du legge ut noen tips til mageøvelser, for den magen din er superflott:)) Har du også noen oppskrifter til sunnere grilltilbehør som du kan gi oss på oppskriftinsdag?

 28. Det første bildet her tror jeg er det fineste bilde jeg noengang har sett! Fargene, utsikten, atmosfæren, dere, oppsettet, hvordan det ser så naturlig ut og koselig! Wow, garantert det beste bildet ever. Alt er perfekt med det. Måtte bare skrive det til deg hihi tatt rett ut fra et magasin eller god film eller jeg vet ikke, nydelig var det hvert fall! klem

 29. Hei! Takk for en inspirerende blogg 🙂

  Jeg slenger meg på flere over her som etterlyser mageøvelser mv. Jeg trener mye mage og er fornøyd med meg selv. Likevel så lurer jeg på hvordan man skal beholde magen flat og markert gjennom hele dagen (slik du tilsynelatende får til). Min er flat og markert når jeg står opp, men utover dagen forsvinner det naturlig nok pga matinntak osv. Men tror du karbohydrater/hvete/gluten er med på å gjøre magen mer oppblåst ? Eller skal man bare akseptere at så lenge man faktisk spiser mat så vil magen «ese» noe ut ? Man får i alle fall et inntrykk av at det ikke er tilfelle hos deg, men kanskje det er det? Uansett, et «mageinnlegg» hadde vært supert 😉 Ha en fin dag!

 30. Heihei!
  dette såg kjempe koselig ut. Jeg lurer bare på hvor du har kjøpt de hvite hjerteskålene, utrolig søte altså.

 31. Hvordan får du magen så fin, flat og muskuløs? Skjønner ikke hvordan jeg skal klare det, og jeg har ikke vært gravid enda engang!

  1. Caroline

   Trene og spise sunt, jeg har ingen annen oppskrift 🙂 Genetikk spiller jo selvsagt også en rolle :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *