late road trip

b_1

Nå skal jeg hive meg i bilen og sette kursen mot Gardermoen 🙂 Der møter jeg storesøster som skal bli med meg på business trip til Danmark i morgen tidlig. Vi gjør litt mer ut av det så vi får vært mest mulig sammen og skal tilbringe et ekstra døgn der, gleder meg til både møte og kvalitetstid med Anette – begge deler blir så fint!

c

Jeg har husket det viktigste: pass og kaffe for å holde meg våken på veien. Det ble hjemmelaget iskaffe denne gangen, oppskriften finner du HER. Litt synd at jeg kommer meg så sent på veien, men Lars-Kristian kom nettopp hjem fra kampen (søren for tap, forresten) og jeg har vært hjemme hos lille  Å, jeg hater å reise fra henne, spesielt når hun ligger og sover. Jeg blir alltid så utrolig vemodig inni meg. Savner henne allerede.. Og Lars-Kristian, selvfølgelig. Og hundene 😉 

a_1

Vel, jeg får komme meg avgårde. Vi sees i morgen! 

21 kommentarer

 1. Malin Rossevatn

  Kjempe fin jakke, hvor er den fra?
  Ønsker deg en nydelig tur til Danmark 🙂

  1. Caroline

   Fra Nike / Get Inspired 🙂 Er ikke ny, så jeg tror ikke den finnes der fortsatt :/

 2. Jeg har 14 marsvin jeg hater å reise ifra, så I know the feeling hehe, neida, skal ikke sammenligne med dattera di 😉
  Du er heldig som skal til Danmark, jeg elsker Danmark, har ikke vært der på snart 20 år! Spis en Kæmpe-eskimo-is for meg! Ha en god tur, og kos deg med søstra di 🙂

  1. Caroline

   Haha, såpass :p Ja, det skal jeg gjøre 😉

   Klem!

 3. Sunniva

  Hei Caroline! Jeg lurte på om man kunne drikke proteinshakes under lavkarbo? 🙂 Har et proteinpulver som inneholder ca 8 gram karbohydrater per 100 gram.

  Klem!

  1. Nå drikker ikke jeg proteinshakes, så jeg vet ikke hvor mye pulver man bruker. Men si at du bruker 50 gram til en shake, da, så er det 4 gram karber. Det går jo helt fint. Det er helheten du må se på når du går på lavkarbo.

  2. Caroline

   Du kan fint drikke proteinshake på lavkarbo 🙂

 4. Håper du får en fin tur 🙂
  Forresten har du link til buksa?? 🙂 såå fin!

  1. Caroline

   Den er gammel :/ En joggebukse fra Nike, utrolig comfy! 🙂

 5. Sunniva

  Hei 🙂

  Har du en link til klærne du har på deg? Hører jakken og buksen sammen? Det var litt vanskelig å se på bildet.

  God tur!

  1. Caroline

   Det hører ikke sammen, men er fra Nike alt sammen 🙂

   Tusen takk 🙂

 6. Hei:)
  Må bare takke deg for en fantastisk fin og inspirerende blogg, med utrolige mange fine, glade og fargerike bilder! Blir alltid så godt humør når jeg leser det du skriver og ser på bildene dine, spesielt de med utgangspunkt i trening/treningsutstyr 🙂
  Har et par spørsmål som jeg håper du kan svare på. Det kjempefine passcoveret ditt – hvor har du fått tak i det?
  Og det andre, kanskje mer blogginnleggmateriale, men jeg synes det er vanskelig å få oversikt over de ulike alternativene og bruksområdene for alternativer til sukker. Du bruker jo dette ganske mye så hadde du kunnet gjøre et innlegg om det? I tillegg lurer jeg på hvordan dette er å bruke i forhold til små barn? Har to små på 1 år og 2 år og synes jo det er greit å kunne servere de det samme som jeg lager til meg selv og mannen min…
  Ha en strålende sommer videre 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, det gjør meg veldig glad 🙂

   Passcoveret er fra Victoria’s Secret 🙂

   Jeg har laget et innlegg om det før, faktisk 🙂 Her er noen tips https://carolinebergeriksen.no/2012/09/23/must-i-skapet-for-deg-som-spiser-lchf/

   Kunstig søtning anbefales ikke til barn under 3 år, som et føre var prinsipp. Stevia har en lav grense for maksimalt akseptabelt inntak (4mg/kg kroppsvekt) mens det ikke finnes noen anbefalinger for sukrin 🙂

   Good sommer tilbake! Klem 🙂

 7. Vi ønsker du og søster en god tur og nyd hinandes selskab 🙂
  Så frisk du ser ud der ved bilen.
  Og så bor I med den skønneste udsigt 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

   Klemmer til dere!

 8. Fredrikke

  Håper turen gikk fint 🙂 Kos dere masse! Hvor er jakken og buksen din fra? 🙂

 9. Kristin

  Må bare si at søsteren din er utrolig nydelig! Har vært på Bare Grønt flere ganger, og hun er så søt og hyggelig!

  God tur!:-)

  1. Caroline

   Tusen takk, Kristin! Jeg er helt enig 🙂

   Klem! 🙂

 10. Your body is amazing!!!!

  1. Caroline

   Thanks 😀 😀 😀 So kind of you <3

 11. Andrine

  Hvor har du kjøpt nike buksen? Å hvilken str har du i den?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *