hyttedryss

caroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg utsikt kaptein

God morgen! Tenkte å dele noen bilder fra gårsdagens hyttedag 🙂 Det ble ikke noe båttur, for båten hadde visst streiket en gang tidligere i sesongen, så den må fikses på før den kan brukes igjen. Søren, jeg som var så klar for vind i håret og alt det der! Vel, det ble vind i håret likevel, for det blåste sånn i går at jeg ikke klarte å ligge i solen. Men det ble bading, og det i 18 grader. Fy søren, jeg som vanligvis er verdens største pyse på dette området, synes det var så ubehagelig forfriskende! En perfekt avslutning på treningsøkten, jeg gikk fra svett og sliten til våken og skjerpet på et halvt sekund. 

caroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg brygga

caroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg frokostcaroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg frokostvaflercaroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg nelia huskecaroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg ronaldo

Morfar og Nelia kastet stein i vannet, det er kanskje det beste hun vet i denne verden akkurat nå 🙂 Hihi, verdens skjønneste i den lille vesten sin! 

caroline berg eriksen hytte ullerøy skjeberg nelia morfar stein

Ellers gikk bare dagen helt til det var på tide for Nelia å ta kvelden, da kjørte vi hjem. Jeg droppet båten over til Horten slik at hun kunne sove hele veien, så vi kjørte rundt. Da vi var på vei hit, spurte jeg nemlig om vi kunne stå øverst, slik flere av dere foreslo forrige gang vi måtte kjøre rundt. Men det var ikke greit. Da måtte jeg vente i 45 minutter på neste båt i så fall, fikk jeg til svar. Så da måtte jeg vekke Nelia for å ta turen opp i båten, da. Utrolig leit. Da dropper jeg like godt hele fergen og kjører rundt slik at hun får søvnen sin. Det blir en lang tur, men jeg liker jo å kjøre bil, så det går fint. 


I dag er det utrolig deilig å være hos mannen igjen, og han skal snart på trening før vi skal vi jobbe litt sammen. I morgen er det kamp og på kvelden reiser jeg til Oslo før jeg drar videre til Danmark tidlig mandag. Det skjer mye for begge to i disse dager, så det er viktig å ta et pust i bakken og huske at vi må ha tid til hverandre oppi alt også. Så det skal vi i kveld! Nyt lørdagen, vi sees senere ♥ 

25 kommentarer

 1. Det er så deilig med norsk sommer og jeg har så lyst på en hytte ved sjøen med grilling og lange sommerkvelder med hvitvin i glasset etter at ungene har lagt seg 🙂 Det er ingen steder i verden som er finere synes jeg, enn på terassen med utsikt over sjøen en norsk sommerkveld 🙂

  1. Caroline

   Å, jeg er så enig! Lengter tilbake allerede, selv om det er veldig godt å være hjemme også 🙂

 2. Definitely one of the best ways to enjoy a hot summer day!
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 3. Hei. Hvor er kimonoen fra ?

  1. Caroline

   Den er fra lindex, er noen mnd. siden jeg kjøpte den :/

 4. beautiful scenery, people and yummy food 🙂 love it!
  have a wonderful weekend Caroline!

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie! 🙂

 5. Så herlige bilder 🙂

 6. Det verkar som om ni äter mycket våfflor i Norge? När jag varit på besök så severas det till kaffet. I Sverige äter man det oftast separat som efterrätt. Jag älskar våfflor och här i New York kan man gå till vilken Diners som helst och få superfina waffles

  1. Caroline

   Både og 🙂 Vi har det til frokost i helgene innimellom, i hvert fall hos mamma og pappa 😉

 7. wow Croline for en super fin hytte

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 8. For noen herlige bilder, og Nelia er bare sååå skjønn 🙂 Ha en fin lørdag <3

  1. Caroline

   Verdens fineste <3 Tusen takk, fine du! Håper du har hatt en deilig helg 🙂

 9. Til tross for mye vind så det jo bare helt idyllisk ut. Ha en fin helg 🙂

  *SAVN etter hytten*

 10. Anne Grethe

  Hei!
  Den husken Nelia sitter i, hvor er den kjøpt? Den var kjempefin!

  1. Caroline

   Tror mamma bestilte den hos sprell.no 🙂 Det var i fjor 🙂

 11. Herlige hyttebilder! 🙂 er selv på hytta i helgen, deilig med sol og avslapping på terrassen med nydelig utsikt! 🙂 God helg til dere! 🙂

 12. Mulig jeg er dum nå, men hva er hyttedryss?

  1. Caroline

   Haha, neida 😉 Tenkte bare å være kreativ og finne på noe annet enn bildedryss? :p

 13. Hi Caroline

  Hvilken kamera og lens bruker du til dine billeder?

  1. Caroline

   Jeg bruker canon eos 6D 🙂

 14. Så fin bild på morfar och Nelia..

  Har så fina minnen av min morfar när jag var liten (även så klart på «äldre» dagar).
  Nu är han i himlen och saknaden är stor.

  Kos er i sola!

  Klem

  kika in på bloggen, massa nytt och spännande =)

 15. Victoria

  Hvor er den hvite toppen ifra?:)

  1. Caroline

   Den lyseblå? Den er fra asos 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *