jentelunsj i fredrikstad

k

a

g

God morgen til deg i sommersola! Vi hadde en kjempefin lunsj med farmor i går, verdens fineste dame  Spise blåskjell i solen, tok et glass vin og skravlet over hverandre. Vi var faktisk ikke tilbake på hytta før nærmere åtte, og da var det jammen på tide med litt grilling. Det føles så rart at det er fredag, for når jeg er her, stopper tiden litt opp og jeg har jo heller et tonn å gjøre i helgen ettersom jeg har hatt noen rolige dager nå. Men det er det verdt. Egentlig er det ganske deilig å ikke følge ukedagene slavisk nå som det er sommer 🙂 

f

e

c

b

h

j

j


Vi reiser tilbake allerede i dag, men jeg har lyst til å utnytte dagen først: kjøre båt, spise is, sole og bade. Jeg ser allerede frem til å hoppe i havet etter en svett treningsøkt. Klokken har jo blitt over ni allerede og solen står så høyt på himmelen at jeg sikkert kommer tilbake som en kokt hummer. Jeg føler meg som verdens mest utrente person når jeg løper i denne temperaturen og i så ulent terreng, helt utrolig hva kombinasjonen gjør med både kondisjon og motivasjon. Er glad ingen ser meg, jeg lover at jeg hadde skremt vekk samtlige. Uansett, følelsen etterpå er verdt alt i verden, så jeg gleder meg til å sette i gang! Ha en nydelig sommerdag ♥ 

Og ja, ODD vant i går! SÅ GØY 🙂 

 

24 kommentarer

 1. Henriette

  Hei Caroline 🙂
  Så utrolig deilig det så ut! Finnes nesten ikke noe bedre enn ekte norsk sommer! Gjelder å nyte det nå som finværet er her:D og du ser så fresh og flott ut! God sommer til deg og dine!
  Jeg har et lite spørsmål, jeg lurte på om du kanskje kunne laget et lite innlegg om tips til forskjellige sommersalater? Vet du la ut en for ikke så lenge siden, tenkte faktisk å teste den ut idag 🙂 salat er så utrolig godt og friskt nå om sommeren, men jeg sliter sånn med å finne noen litt spennende nye varianter. Er så lei den «vanlige» tradisjonelle salaten. Synes du har hatt så mange spennende varianter av salater du har lagt ut tidligere og du er så flink med mat. Vet jo også utifra det du har sagt at du er veldig glad i salat så håpet at du kanskje hadde noen gode oppskrifter på lur 🙂
  Klem til deg!

  1. Caroline

   Hei 🙂 Tusen takk, snille du! Det kan jeg se om jeg kan få til, jeg har jo utrolig mange salater på bloggen, så jeg kan jo kanskje lage et samleinnlegg eller lignende også? Jeg hadde planer om å lage salat i morgen igjen, men det blir kanskje kjedelig i lengden :p Har alltid lyst på salat om sommeren 🙂

   Klem tilbake 🙂

   1. Henriette

    Ja det hadde jo også vært supert 😀 synes alle salatoppskriftene som du har lagt ut har sett veldig fristende ut 🙂

    Ha en fin kveld videre!

 2. For noen flotte damer!! Jeg mister også helt begrep på hvilken dag det er om sommeren, spesielt fordi jeg jobber turnus i sommer. Men det gjør jo forsåvidt ikke noe spør du meg 🙂

  1. Caroline

   Hihi, tusen takk 😀 Vi får heller ha begrepet i orden når høsten kommer igjen 😉

   Klem!

 3. Åhhh så utrolig kos dag dere så ut til å ha i går! Også så heldig du er som har en farmor i live, da må stunder som på bildene være gull verdt 🙂 Oi, så gøy at Odd vant fotballkampen. Ha en super fin fredag 🙂

  1. Caroline

   Farmor er den siste av besteforeldrene våre som lever, og hun skal leve i veldig mange år til <3 Det er så viktig å treffes når jeg først er hjemme, men det er ikke alltid tiden strekker til da heller. Er veldig glad for at vi fikk til en lang lunsj denne gangen, og håper ikke det blir lenge til neste gang 🙂

   Ha en kjempefin fredag du også, Anita 🙂

   Klem!

 4. Hei Caroline!

  Du som er så glad i å trene, og da spesielt i å løpe. Hvordan har du klart å unngå beinhinnebetennelse i alle de år? Lurer litt på dette siden jeg selv løper mye, og har gjort det i mange år, men nå har jeg plutselig pådratt meg en beinhinnebetennelse..

  1. Caroline

   Er du flink til å bytte fottøy? Det er veldig viktig! 🙂

 5. Så koselig:) Bare lurte på en ting, når du bader etter en treningsøkt, skifter du til badeklær, eller bare hopper du uti i trenningsklærne? Har tenkt på en en joggetur i skogen i dag, og lurer på om jeg skal ta meg en svømmetur etterpå. Men blir mye slit å dra med seg bikini, skifte ut av svette klær, skifte til nye klær osv etterpå. Hehe.

  1. Caroline

   Skulle så gjerne vært sprek nok til å hoppe rett ut med alt på meg, men jeg må skifte til bikini først 😉 Er ganske kjapp da, tøyer og skifter med en gang før jeg bader, da er jeg fortsatt ganske varm 🙂 Var forferdelig kaldt i dag :O

 6. Hei! Så på et bilde fra snapchaten din at Nelia har beina på en eller annen form for forlenger i yoyovogna. Vi har samme vogn men ikke dette – hvordan har du greid det? Var akkurat på babyshop og forhørte meg men de hadde ingen slik forlenger der. Hadde vært supert med svar 🙂

  1. Caroline

   Det er ingen forlenger i vognen, har kjøpt den som den er, vi bruker sportsdelen 🙂 Så har vi på et myggnett, det er sort i bunnen, kanskje det er det du så?

   1. Men man ser jo at det hun har beina på bak myggnettingen går mye lenger ut enn det setet egentlig gjør? Ser ut som en avrundet pute av noe slag. Viste frem bildet til babyshop og de lurte også fælt. Håpet du hadde en løsning til meg for vi har slitt sånn med at setet er så kort at kanten treffer henne midt på leggen 🙁 Jaja, kanskje er det bare synet som bedrar men det ser hvertfall helt annerledes ut på storyen din enn på bildet du feks postet på blogginnlegget om 4 smarte ting å ha med på tur 🙂

   2. Ser det nå, at det bare er det svarte på myggnettingen som skinner igjennom og får det til å se sånn ut. Beklager oppstyret 😀

 7. Så ut som dere koste dere masse 🙂 Synes det absolutt er på sin plass å kunne «glemme» ukeplanen litt og nyte sommeren når den først er her jeg! 🙂

 8. Så deilig vær dere har. Herlig med lunsj ute da:-) Nyt sommeren.

 9. Når du løper i skogen, ser du ofte ormer? Jeg er så redd for ormer at jeg kvier meg for å løpe i skogen, spesielt på sånne solfylte dager hvor de ofte ligger og soler seg midt på stien. Huff… Grøsser av tanken! Men det er veldig synd, for det å løpe i skogen er jo egentlig kjempedeilig!

  1. Så flott farmor du har! Nydelig dame 🙂

   1. Caroline

    Tuusem takk! Jeg er så enig 🙂

  2. Caroline

   Ikke ofte, men det hender! Usj, de er ikke noe særlig å møte på :/

 10. Johaanne

  Åh! Farmoren din heter ikke tilfeldigvis Berit og har jobbet hos eldbjørgs ballettskole?

  1. Caroline

   JO, det er farmor 🙂

 11. Camilla

  Nyyydelig kjole! <3 🙂
  Hvor er den fra? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.