powder pink colors

caroline berg eriksen outfit powder pastel colors walkcaroline berg eriksen outfit powder pastel colors 4caroline berg eriksen outfit powder pastel colorscaroline berg eriksen outfit powder pastel colors 3caroline berg eriksen outfit powder pastel colors designers remixcaroline berg eriksen outfit powder pastel colors only the dresscaroline berg eriksen outfit powder pastel colors 2caroline berg eriksen outfit powder pastel colors the dress 2caroline berg eriksen outfit powder pastel colors footwear sandals

(annonselenker) kjole modström / sandaler mango / veske stylesnob / vest designers remix / smykke hasla / solbriller zara 


Endelig har jeg funnet den perfekte litt oversized-kjolen! Denne har nydelig snitt, kryss på ryggen og passer så fint sammen med denne vesten som jeg aldri har fått brukt, men som jeg forelsket meg i da vi var i København i vinter. Dette er antrekket mitt for en date jeg har med Anette og farmor i dag. Vi spiser lunsj på Slippen i Fredrikstad midt i solsteken i dette øyeblikk. Disse sommerdagene er rett og slett magiske, og jeg får nesten grå hår av å tenke på at det snart kommer en regnværsdag. Ikke kom! 

Ellers er fotballfruen i meg forferdelig spent på kampen i kveld, tenk om odd vinner mot fc sheriff, det hadde vært så utrolig kult – og samtidig litt skummelt fordi jeg har hørt at fansen deres er klin gærne. Men jeg krysser fingrene likevel, gjør det du også 🙂

42 kommentarer

 1. For et nydelig antrekk:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 2. Så utrolig fine solbriller til deg! Ha en fin kveld 😀

  1. Caroline

   Takk! Deilig med en forandring, bruker jo ray-bans veldig ofte :p

 3. Jeg finner ikke sommervideoen fra i år hvor du var i Hellas. Kan sende meg en link?

 4. Nydelig farger. Men skulle gjerne sett ryggen. Fin forfra men kanskje litt kjedelig. Da er spennende rygger tingen som du også skriver så skulle så gjerne sett den og . Kos deg med familien og sola.

  1. Caroline

   Jeg tror du ser ryggen via linken til kjolen 🙂 Men jeg er helt enig, skal huske på å fotografere antrekkene bak også, glemmer det hele tiden :/

   Klem!

 5. Lekkert antrekk! Du er så fin i pasteller 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Kamilla 🙂

 6. Madeleine

  Synes det er kjempe fint med utstyrs poster til barn ☺️ Kan du skrive litt om bilsete?

  1. Caroline

   Ja, det skal jeg notere meg 🙂

 7. Nydelig kjole, Karoline! Alt kler den smukke! kanskje litt feil å spørre om dette i kommentarfeltet, men so be it. Jeg mener og ha lest i fjor på bloggen at dere hadde reisetrilla til Mountain Buggy? I så fall, anbefaler du den? Hadde vært stas med et innlegg med «must haves» eller dine beste tips når man reiser med små barn?

  Hilsen Stine

  P.S. Nydelig hårfarge du har for tiden, vil du dele hemmeligheten?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det har blitt solbleket av seg selv, liker at det har blitt mer spill i det 🙂 Jeg vet ingenting om fagren, dessverre :/ Mener du bagen til mountain buggy? Vi har joggevognen, bagdelen og sportsdelen, men ikke reisetrille derfra 🙂

   Klem!

   1. Takk for svar! Trodde dere hadde en MB Nano, men kanskje det var en annen snop trille? Hvis du har en reisetrille du anbefaler til sydentur, så tar jeg gjerne i mot tips..er jo et hav der ute!

    Glad helg til deg og dine!

 8. Tror jeg sier det hver eneste gang jeg kommenterer- men wow (!) Caroline. Du ser fantastisk ut!
  Synes også bloggen din bare blir bedre og bedre. Alltid like gøy å trykke seg inn her, så gjennomført! 🙂
  God sommer til deg og din fine familie!

  1. Caroline

   Tusen takk, Marie! Det betyr så mye for meg at du sier det! Takk for at du gjør meg glad 🙂

   Klemmer 🙂

 9. Veronica

  Åå, du stråler!! Du ser helt smashing ut i denne kjolen, helt fantastisk var den! Hmm.. skal ikke se bort i fra at jeg kanskje investerer i en slik kjole selv 🙂 Fortsatt GOOD sommer, fine deg! Nyt den:) Klem fra meg!

  1. Caroline

   Tusen takk, Veronica! Elsker alt ved denne kjolen, så enkel, men så fin 🙂 Alt annet enn et bomkjøp 😉

   Good sommer ønskes deg også <3

   Stor klem!

 10. Hei, Caroline. Jeg har fulgt bloggen din fast i 2-3 år nå, men foretrekker å kommentere anonymt denne gang, for jeg føler meg rett og slett dum. Jeg skjønner jo at dette er jobben din, og at annonseinntekter er en viktig del av inntektene dine. Men jeg trodde altså at du gikk god for og hadde prøvd og foretrakk de produktene du reklamerte for. Ser i lys av de siste dagers mediestyr nå at dette kanskje ikke stemmer? For min del skulle jeg ønske du bare kunne ha en hverdagsblogg, med treningstips og deilige matoppskrifter, for det har vært noe som virkelig har gledet og inspirert meg. Jeg aner ikke hvordan du har det nå, om mobilen ringer i ett kjør og du bare har lyst til å rope «Stopp!». Men jeg håper og tror du har din mann ved din side og at dere sammen finner ut av hvordan dere skal løse det som i mine øyne har blitt et troverdighetsproblem. I etterkant av kommentarjukset og bilderedigeringen skrev du et veldig fint innlegg som het noe slikt som «Kjære fine lesere», hvor du skrev (etter min hukommelse) at vi leserne skulle vite hvor vi hadde deg, og at dette aldri kom til å bli noen mediebedrift, men at dette var deg og ditt liv. Vel, nå vet jeg ikke hvor jeg har deg. Jeg vil rett og slett ikke tro på at du er så kynisk som mange hevder, at pengene drev deg til å skrive denne prevensjonsposten. Så derfor føler jeg meg dum. Og naiv. Håper du kan oppklare. Ellers ønsker jeg deg bare lykke, lykke til videre. Jeg vet ikke hva du har for planer for framtiden, men jeg tror du kan bli noe stort og bruke stemmen din til noe bedre enn hva jeg har fått inntrykk av de siste dagene.

  1. Caroline

   Hei!

   Dette har absolutt ingenting med penger å gjøre 🙂 Jeg takker nei til godt over halvparten av alle annonseforespørsler, og reklamerer kun for ting jeg føler jeg kan gå god for. Dette, og lignende produkter, har jeg selv brukt i årevis, og er kjempefornøyd. Jeg kommer til å komme med en ny bloggpost om Natural Cycles i løpet av helgen 🙂

   1. hannah

    Ingenting med penger å gjøre? Og det forventer du at leserne skal tro på? Hvordan har det seg da at du i April fremdeles brukte ladycomp og mente du ikke skulle gi råd angående prevensjon?

   2. Caroline

    Hva du tror, Hannah, bryr jeg meg fint lite om. Du ville ikke trodd meg om jeg påstod at jorden var rund..

    Jeg brukte ladycomp før dette produktet. Ladycomp går ut på akkurat det samme, men jeg foretrekker heller Natural Cycles. Jeg har oppdatert den første kommentaren min.

   3. Ingeborg

    Hvorfor foretrekker du plutselig Ladycomp fremfor Natural Cycles? Det er lett for leserne dine å trekke slutningen om at du liker Natural Cycles best fordi de betaler deg for å annonsere, mens produsenten bak Ladycomp kanskje ikke er villig til det? Jeg vet ikke, men sikkert mange som lurer og ønsker en forklaring 🙂

   4. Caroline

    Jeg synes Natural Cycles er langt mer brukervennlig enn ladycomp, og når leger og forskere bak produktet hevdet at det hadde en pearl indeks på 99,9 prosent, så var valget enkelt for meg 🙂

    Jeg har ikke vært i kontakt med ladycomp, så det kan jeg ikke svare på, men jeg var veldig fornøyd med ladycomp også.

   5. I april brukte du Ladycomp.

   6. Anonym

    Hei igjen, og takk for svar 🙂 Godt du skal skrive mer om Natural cycles i helgen. Er det det samme som Ladycomp?

   7. Caroline

    Det går ut på akkurat det samme 🙂

 11. Goddess!! 😉

 12. Emma elisabeth - fotoblogg

  Följ min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se 🙂

 13. Fy søren, du er bare så delikat

  1. Caroline

   Haha, tusen takk, Beate 🙂

 14. Nydelig kjole! Tenkte å kjøpe den selv, men de har bare igjen i M og L. Hvilke str har du? Tipper vi er ca samme str, er M for stort da tror du?

  1. Caroline

   Jeg har s, de hadde ikke xs 🙂 Mye mulig du kan gå for M, det gjør jo ikke noe om den er litt større 🙂 Den kanskje bli noe posete da, det tør jeg ikke si :/

 15. Elisabeth

  Hei Caroline! 🙂
  Synes kjolen ser litt løs ut på deg, men det var veldig fint uansett 🙂 Derfor lurer jeg på om du har et større størrelse enn du vanligvis bruker eller er kjolen stor i størrelsen? Har nå bestilt den i en M, men er vanligvis xs/s.

  1. Caroline

   Tusen takk! Kunne hatt en mindre, men så likte jeg at den var litt løs også 🙂 Jeg valgt s fordi xs var utsolgt :/

 16. Hei, Caroline! Må bare kommentere dette, skjønner ikke hvorfor du alltid må lage slik forferdelig trutmunn på bildene dine? Ser helt forferdelig ut

 17. Lillian

  For en vakker kjole! Denne kunne jeg virkelig tenkt meg!!:) Jeg bare lurer på; bruker du bh under slike kjoler iom at de er så lave i ryggen å sånn? Jeg er litt på den at jeg veit ikke om KAN gå uten bh liksom, og evt hvor mye som synes under da..? Om spm ga noen mening…?:/

 18. Nydelige bilder. Hvilke objektiv har blitt brukt her?

 19. For et delikat antrekk! Virkelig spot on

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂

 20. (don’t publish this)

  Hi Caroline! 🙂

  You look amazing in our dress! I would love to get in touch with you and send you some more styles, can you write me an email?

  Wis@modstrom.com

  -Best Wicki

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *