hytta neste og bildedryss fra en sommerdag

caroline berg eriksen nelia milas sommergjester

God morgen til deg! Nå er Lars-Kristian på vei til Moldova for å spille ODD sin første, men forhåpentligvis ikke siste, kamp i Europaligaen. Så spennende! Nelia, hundene og jeg skal avgårde til hytta, mormor og morfar om ikke lenge, og så skal jeg en tur innom legen for å sjekke øyet mitt igjen – som fortsatt ikke har blitt bra eller særlig bedre. Men først skal vi vinke til gjestene våre som skal videre til Sandefjord og fortsette ferien der. Vi har hatt så utrolig fine dager, og jeg håper bare at det ikke blir halvannet år til nesten gang igjen.  


caroline berg eriksen caroline lena kubbcaroline berg eriksen kubbcaroline berg eriksen lasse kubbcaroline berg eriksen brink neliacaroline berg eriksen iskremcaroline berg eriksen neliacaroline berg eriksen middags salat

Stikk innom senere for oppskrift på sjokoladekake på grillen! Det ble ikke brownies i det hele tatt, men det ble godt, så jeg gleder meg til å dele! Nyt sommerdagen ♥ 

39 kommentarer

 1. Lykke til med øye.
  Skal vinke til dere på hvaler fra den fineste lille badestranden bak nordbysenteret hvor jeg bor.

  1. Caroline

   Jaaaa, skal se etter deg 🙂

 2. Så herlige sommerbilder! Syns dere er så gode på å fange stemninger og følelser i bildene 🙂 Riktig god tur til hytta, nyt sommeren 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Marita 🙂 Og det samme til deg!

   Klem 🙂

 3. Herlige bilder!
  Jeg fikk foresten stor hjelp da du delte linken til dine frokosfavoritter for en liten stund siden i kommentarfeltet! 🙂 Stikker innom bloggen din hver morgen med kaffen, får så fin følelse av å lese bloggen din 🙂 Fortsett med det helt fantastiske arbeidet ditt! Ha en strålende dag 🙂
  Hilsen Emilie 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Emilie! Du gjør meg glad 🙂

   Klem til deg 🙂

 4. Nelia is soooo cute and adorable!
  🙂

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie 🙂

 5. Hei!
  Vet du om noen gode salonger for hårfjerning med voks i Oslo? Det er jo en hel haug der ute og jeg vet ikke hvilken som er best.

  Hilsen Emma

  1. Caroline

   Har dessverre ikke noe spesielt å anbefale her :/ Håper du finner det du leter etter 🙂

  2. Kan anbefale Skjønnhetskompaniet ved St. Olavskirken 🙂 Superskjønne jenter som jobber der.

  3. Spa Miami rett ved Pilestredet bruker Lucon-voks, anbefaler det på det sterkeste. I tillegg var det tidligere ei dame som het Monica som holdt på med det samme på FaceIt på Frogner, men usikker på om hun fortsatt holder til der. Vanlig voksing med strips finner du hos Afroditeklinikken. Dog lenge siden jeg har vært der, men de var flinke på det de drev med for ca 5 år siden.

   Anbefaler å finne et sted som bruker Lycon, det er mye mer skånsomt. Søk det opp for å lese mer 🙂

 6. Ser ut som dere har kosa dere =D
  Angående øye ditt. Jeg hadde no likt i påska. Jeg hadde vondt rundt øye, spreng rød og kløde som en gris men gjorde vondt når jeg kløde. Så legen mente det var pollen allergi. Så jeg trudde det. Også dro vi på ferie, når jeg våkna opp på påskaften så hadde øye eple mitt hovna opp, det føltes som jeg hadde noe på øye hele tiden. Men når jeg så det så dro vi fort på legevakta. Og da viste det seg at det var en betenelse på det hvite i øye. Og jeg hadde det veldig likt sånn du beskriver. Jeg måte gå med solbriler nesten 24/7 for det var det beste. Men hvertfal legen på legevakta fortalte meg at denne betenelsen var ikke så veldig normalt så var få som viste hva det var, derfor vanskelig og oppdage. Men er skumelt når det er øye, man er liksom avhenig av øye føler jeg hehe.

  http://www.josefine.blogg.no

  1. Caroline

   Veldig avhengig av det :O Jeg skulle fortsette med kremen, og se det an ila. morgendagen 🙂 Så ille det som hendte med deg, veldig bra at det ordnet seg 🙂

   Klem!

 7. Heisann, skjønne du! Først må jeg bare si at jeg vet dette ikke handler om noe av det du skrev i innlegget ditt. Jeg synes du er en helskjønn person og ei utrolig vakker jente. Når det er sagt ønsker jeg å tipse deg om mitt siste innlegg der jeg har lagt ut noen bilder av meg jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Celluliter og strekkmerker over det hele! Jeg har også skrevet om et tema jeg hadde bestemt meg for å aldri gjøre.. putt putt, overskriften er:

  Jeg er drittlei av å se innlegg som omhandler en såkalt «ekte kropp»!

  Ønsker deg en fantastisk onsdag videre, og håper ikke det ble altfor mye «reklame» fra meg her nå.. Lots of love!

  1. Caroline

   Jeg synes du er kjempeflott, Linn Therese! Du har all grunn til å være stolt av deg selv 🙂 Sender deg en stor klem! 🙂

  2. Denne kommentaren er kopiert til både deg og Kristina Andersen. Helt identisk. Til og med komplimentene. Pussig å gjøre…

 8. Hvor har dere fått tak i jordbærstrøsselet på softisen? Og hvordan har dere fått laget den selv?

  1. Caroline

   Isen kjørte guttene på bensinstasjonen for å kjøpe, så det er ingenting vi har laget selv 🙂

 9. Kristine

  Jeg så på snappen din at Nelia ikke spiser lompe? Er det fordi at hun selv ikke liker det, eller fordi at dere ønsker at hun spiser lavkarbo?

  1. Caroline

   Fordi hun kaster lompa på gulvet og kun spiser pølsa.. Hun vil ha pølse i papir, så da får hun det 🙂

 10. Kos dere på hytta i det deilige været::)) Og god bedring med øyet, håper det blir bra snart..:) Ler meg forresten i hjel av snappene til LK, hompende i bussen i Moldova::::))))))

  1. Caroline

   Haha, jeg også :p Tusen takk, det skal vi 🙂

   Klem til deg!

 11. Det er trist at bloggen er blitt mindre brukervennlig. Tar meg selv i å klikke stadig sjeldnere innom.. Kan også ha noe med at jeg allerede har sett at dere har spilt kubb x antall ganger både på din og LKs snap, slik at jeg ikke behøver å se bilder enda en gang på bloggen. 🙂 litt kjedelig at dere legger ut så mye av det samme..

  Skulle inn å lete etter en oppskrift nå, noe jeg gjør ofte. Men da jeg gikk inn i kategorien Mat lå kun overskriftene på innleggene nedover. Da blir det til at jeg ikke gidder klikke meg inn på hver for å lete etter det jeg skal ha.. «Slik kan en lørdag også se ut» sier meg jo ingen ting… :/

  God tur på hytta 🙂

  1. Caroline

   Jeg forstår ikke hvordan den har blitt mindre brukervennlig :/ Hva ønsker du og hva ønsker du ikke? Jeg er ganske sikker på det var slik før også, at kun overskriften kom opp da du søkte. Grunnen til at lørdagskvelden-innlegget kom opp, er fordi det er en oppskrift i innlegget 🙂

   1. Delvis pga. det jeg skrev om kategoriene. Ønsket å scrolle meg gjennom for inspirasjon, og da er det jo bildene som frister, men disse ser man jo ikke uten å trykke inn på hvert innlegg 🙂

    Jeg leser som oftest bloggen via mobil, så derfor må jeg i blant zoome inn på bildene for å se detaljene bedre. Men den sorte «boksen» øverst på bloggen blir også større, slik at den dekker jo til slutt halve skjermen.. Og da ser jeg jo ikke bildet allikevel 😛

 12. Ser ut som dere koser dere masse. nyt ferien!

 13. Nyt dagene på den nydelige hytta deres!
  Nå var jeg i ferd med å skrive hils bakover, men det hadde jo vært litt snodig*ler*

  1. Caroline

   Hahaha, så koselig, Mari! Vi nyter allerede 🙂 Klem til deg!

 14. Cathrine

  Hei! Ser at du har vært hos legen og alt med øyet, men jeg legger nå igjen en kommentar likevel:) Det er nå uansett bare i beste mening. Har hatt rift på hornhinnen to ganger selv, veldig ubehagelig, kjennes ut som man har rusk på øyet hele tiden, og blir veldig sensitiv på lys. Har vært hos optiker begge gangene, og fått streng beskjed om å ikke bruke linser i to uker, og begynne igjen forsiktig etter to uker. Og kaste de linsene som var på øyet når det skjedde. Har fått øyesalve og øyedråper begge gangene hos legen etterpå, som inneholder antibiotika. Jeg tror ikke de «fixer» skaden, men skal hjelpe til å holde øyet rent til det har healet seg selv. Hater å bruke briller, så har vært veldig kjedelig, men nødvendig. Optiker sa at i verste fall kan man skade øyet permanent ved å ikke ta det alvorlig. Du har gjerne allerede fått denne beskjeden, men som sagt, sier det bare i beste mening – synet vårt skal man være forsiktig med:)

 15. Åh, skoene til Lille… Veldig fine! Kan du røpe hvor de er fra?

  1. Caroline

   De er fra Kavat 🙂

 16. Kan ikke du komme med et bildedryss i fra hytta/ hyttelivet? Det er så fint der, og jeg trenger litt sommer inspirasjon 🙂 Ha en fin dag!

  1. Caroline

   Absolutt! Det kommer i morgen 😀

 17. Åh, jeg blir så glad av å se slike bilder som dette. Herlige sommerbilder. Og jeg elsker det når du legger ut bilder av Nelia.

 18. Lene-Marie Haugland

  Nelia er så skjønn!!

 19. Kristine

  hvor er bikinien din fra?:):)

  1. Caroline

   Victoria’s Secret 🙂

 20. Var dere å kjøpte isen på en kiosk eller fiksa dere hjemme? Isåfall ÅSSEN:-D ???
  Og strøen? Mine to favoritt strøssler!!! Nam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *