sommergjester

milas nelia caroline berg eriksen

Tusen takk for alle tips og råd i går, jeg kom meg som nevnt til legen og fikk med meg en øyesalve hjem. Det var en rift under øyelokket og kanskje også på hornhinnen, så det er ikke så rart at det er ubehagelig. Det ble bedre utover dagen i går, men i dag kjennes det like plagsomt, så jeg har spist frokost med solbriller og føler meg som tidenes diva. Haha 🙂 


LKEcaroline berg eriksen skål cavacaroline berg eriksen brink lassecaroline berg eriksen cavacaroline berg eriksen caroline fornøyd

 Vi fikk jo storfint besøk i går, og det er så koselig! Så nå har Nelia tatt fri fra barnehagen resten av uken og jeg får sånn sommerfølese av både det og av det deilig været. Vi skal bare nyte i dag, det gjorde vi i går også. Grillet på kvelden, åpnet en cava for å feiret Lars-Kristian og avsluttet med Ryktet Går – det beste partyspillet som eksisterer! Tenkte å prøve meg på lavkarbo-brownies på grillen i dag forresten, og deler oppskriften om den blir vellykket 😉 

Kikker innom litt senere i dag også, så vi sees etterpå! 


22 kommentarer

 1. Kjekk blogg. Hels Christian, Lena og Milas og sei dei får ta deko med til Stord snart så me får helsa på deko. 🙂 Nyt sommaren! Anne M.

 2. Hei! Når tenker dere å evt få barn nummer to? Har fødselen skremt deg, eller hvilke følelser har du i forhold til å gjennomgå det igjen? 🙂

 3. Lottemor

  Jøss så mange som mente noe om dette. Etter fødselen ble jeg anbefalt noe lignende av min jordmor. Annet merke samme konsept (pearly) jeg er kjempe fornøyd . Og hvis du går inn på kvinneforum er det mange andre som sverger til dette. Og skryter produktet opp og ned. Kroppen har det bedre uten p piller og til dem som ønsker (slik som meg selv) har du bedre effekt av trening og vekt nedgang uten og dytte hormoner inn i kroppen. Perfekt om man også ønsker en liten spire i magen <3

  1. Naturmetoden med temping, som dette som Caroline reklamerer for, er en ok metode for å følge med på syklusen og holde øye på de sikre periodene. Ikke noe revulosjonerende, faktisk en gammel metode. Og den er super når man er i et fast forhold der det ikke gjør noe om et «arbeidsuhell» finner sted og man blir gravid.

   Problemet er at utifra hva reklameinnlegget til Caroline går ut på og at flere unge mennesker ser på dette som en like sikker metode som hormonprevensjon. Det kan ikke sidestilles.

   For å benytte seg av dette så må man være i et fast forhold med en partner, man må være nøyaktig og ta tempen på samme tid hver dag, og det bør ikke være en katastrofe hvis man skulle slumpe til å bli gravid.

   Hormonprevensjon er heller ikke fandens oldemor. Det fungerer helt fint, og man bør ikke vektlegge bloggerens redsel for blodpropp.

 4. Cecilie

  Gleder meg til å (forhåpentligvis) få oppskrift på lavkarbo-brownies på grillen! Hørtes kjempegodt ut 🙂

 5. Ser ut som dere koser dere 🙂

 6. Ja til lavkarbo-brownies <3

 7. Ha ha, så ut som de koste seg masse i sandkassa 🙂 Endelig kom sommeren, bliss.

 8. Hei:)
  Har i det siste begynt å glemme det du var kristisert for før, og begynte å «lukke» øynene på at det er flere ting på bloggen som ikke virker helt realistisk og noe virker uoppnåelig for de fleste.
  (Som å f.eks rekke å løpe i en time før hele huset våkner, ha de dyre veskene og dyre klær du hele tiden viser fram.
  Du har jo råd til det og får mye gratis.)
  Men må si meg enig med flere når det gjelder kritiken av å reklamere for et usikkert produkt og påstå at den er 99,9% sikker (Hvordan regnet du/dere det ut forresten:)? Er du god i matte:)?)
  Er det virkelig slik at du blir «blind» når du før vite hvor mye penger du kan tjene på dette at du ikke bryr deg for hva konsevensene for mange kan bli om de følger dine råd om den provensjon og blir uønsket gravide:)?
  Så noen nevnte at du muligens fikk 100 000 kroner for det innlegget.
  Er det da slik at du sluttet å bry deg om noen som helst mening og bare kjører på når det er snakk om så «letttjente» store summer:)?

  1. Caroline

   Det er forskere og leger som hevder det er 99,9 % effektivt, ikke jeg.

   1. Nu var det ju inte ens 99,99% de själva påstår, men 99,95%. Något som enligt många experter inom området menar borde vara 75%.

    Fortsätt gärna att göra reklam för skor, kläder, pulsklockor, träningsredskap m.m. men du måste ju inse själv att detta blir helt fel?! Bra att det funkar för dig, men det är ju något som är väldigt individuellt. De enda personerna som ska ge råd om detta är folk med utbildning inom ämnet, absolut inte en köpt och betald bloggare. Flera personer har ju skrivit under inlägget att de använt detta och blivit gravida ändå, vad tänker du om det?

    Och har du tänkt svara folk på vad det är man betalar för när man köper abonnemanget?

   2. Det ser ut som at du og LK ikke tåler kritikk i kommentarfeltet. Hva med å være litt mildere når dere svarer? Kanskje til og med leseren har rett noen ganger? 🙂

   3. Ingvild

    Jeg ble skikkelig skuffet når jeg leste svaret ditt her, Caroline. Jeg syns du er ganske kynisk som ikke sier noe nå på bloggen om hva som leger og helsepersonell sier om metoden, men bare fraskriver deg ansvar ved å vise til selger. At du ikke klarer å si noe om dette, er skikkelig skuffende. Og du har rett og slett blitt rundlurt av de som selger produktet, og stolt på at deres studier og fakta er ekte – for det er det ikke. Du er enten grisk eller godtroende/dårlig på å forstå forskning – velg selv!

    Du reklamerer for et produkt, og formidler informasjon som fremstiller produktet helt feil – det er ikke 99,9% effektivt. Og konsekvensen av at unge som ikke ønsker barn er ganske trist – uønskede svangerskap ender ofte i abort

   4. Helene

    Men kjære deg, Caroline – det er ikke akkurat spesielt godt dokumentert, den effekten de påberoper seg. Jeg tror du ville tjent mye på å ta til et den kritikken som har kommet i denne saken. Det er mange som har kommentert under innlegget om natural cycles som sier mye klokt om dokumentasjonen produsenten har lagt frem, og hva de ikke har dokumentert, og Lars Kristian har vanligvis god peil på kilder og kan forklare deg hva folk mener når de er kritiske til dokumentasjonen som foreligger ( og ikke foreligger), hvis du synes det er
    vanskelig å vurdere det selv.

  2. HAHA; tror du det er Caroline som har laget produktet eller? Det er da dokumentert at det er så sikkert som det er, av fagfolk.

  3. Vil du lese en personlig blogg der Caroline kan skrive om det hun vil, samt dele gode produkter og tips, eller vil du helst ha en klinisk og sensurert helse- og moteopplysningsside? Da finnes det mange av dem. Håper Caroline har blitt så tykkhuda at hun ignorerer kritikken og fortsetter å dele. Haters gonna hate uansett. Jeg forstår ikke at folk gidder å glefse for hvert eneste innlegg. Og denne debatten synes jeg er bare latterlig. Har du ikke sex før og under eggløsning med god margin (man trenger ikke en app for å få det til, bare en kalender, men uansett) så kan du ikke bli gravid. Og det er 100% sikkert. Hilsen helsepersonell Ps: Kos deg med Brinken m familie Carline og gi blaffen i resten! God sommer

 9. Hvor har du kjøpt toppen? Kjempefin

 10. Lars-Kristian Jeg bare lurer på hvorfor ikke du har kommet med en rekke studier osv i komentarfeltet om natural cycles?
  Vanligvis er du rimelig kjapp på avtrekkern når det kommer til dette omerådet med helse og forskning osv så jeg bare lurte på hva dine meninger er siden du ikke har komentert noe på dette?
  Personlig syntest jeg det er ganske uetisk og reklamere for noe sånt for og få penger for at andre kjøper usikker prevansjon. Men alle er nå forskjellige med hver sin smak da 🙂

 11. Hvorfor er kommentarene som lå her tidligere i dag borte? Det var kritikk til innlegget om naturlig prevensjon. Jeg var spent på deres respons til det, men nå er de tatt bort.

 12. Nei har du sett! Der er det jo plutselig, skjønner ikke hva som skjedde.

 13. Ja, men det va da veldig va folk skal være trangsynte! Svenske bloggere har reklamert for Dette preventiv medlet i lang tid. Ingen som finner på å gi dem masse drit for det. Til syvende å sist er det jo opp til en selv, uansett om man er 16 år eller 36år. P-piller å annen dritt er ikke direkte noe bedre.

 14. Grillmat og bobler slår aldri feil 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.