always a new start

trening hage caroline berg eriksen mandag

Selv om jeg avsluttet uken som gikk med en god økt og selv om det er sommer og sol, er alltid mandag en ny start. Likevel synes jeg det er veldig fint å være litt ekstra effektiv og gjennomføre kjappe økter når været er så bra som nå, når det er sommer i Norge gjelder det tross alt å få mest mulig ut av det! Jeg rakk akkurat å gjennomføre en kjapp joggeøkt før klokken min ble tom for batterier i dag, og det er jeg veldig glad for, ettersom jeg blir litt som en slapp vaskeklut når den ikke kan fortelle meg hvordan jeg ligger an i økten. Fatter ikke hvordan jeg klarte meg uten pulsklokke før! Det er mitt tips nummer én når det kommer til motivasjon: skaff deg en god pulsklokke! 

trening hage caroline berg eriksen mandag tøy og bøy


Uansett: det ble ingen super økt, for det er noe galt med øyet mitt. I et par dager har det kjentes ut som det har vært en bit av en linse eller noe annet som har ligget under øyelokket og plaget meg, øyet mitt renner og er veldig rødt, men det er absolutt ingenting der. Jeg har skylt og gjort alt jeg kan, så jeg tror konklusjonen må være et gnagsår av et slag. Det er forferdelig plagsomt og utrolig vondt! Jeg er så ømfintlig for lys at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Å se rett frem er også en utfordring, så jeg skal snart komme meg til legen og håper det er hjelp å få. Det er absolutt best å gå med linser, det lindrer faktisk litt. Noen som har opplevd noe lignende? Help! 

Ellers gleder jeg meg til gjester fra Stord i dag! Hurra! Tenk at det er over ett år siden forrige gang. Nå har Milas og Nelia blitt såpass store at de virkelig kan leke sammen også. Det blir så fint 🙂

Ha en nydelig mandag! 


88 kommentarer

 1. Strålende farver 🙂 Er det Kaylas Body roller du har det?

 2. Malin Madicken

  Hei Caroline!

  Har akkurat bestilt meg et nytt sett treningstøy fra Nike, men fant ikke løpe/vindjakke i fargen du har på deg. Så heller ikke noe link til den. Hvor har du handlet denne? 🙂

 3. Hei! Er det lov å le litt? Alle her har hatt noe med øyet og vet hva ditt øye feiler! Ho-ho! God bedring, og bra du fikk noe for det!

 4. Hei! Håper øyet ditt blir bedre snart. 🙂
  Jeg bare lurer på et par ting angående den shortsen din. Jeg antar den er fra Get Inspired? Er det gjennomsiktig?
  Og hvordan sitter den på? Glir beina opp mens du løper? Driver og tenker på å få meg en shorts, men vil ikke at den skal krype opp til å bli en truse underveis. 😛

 5. Hadde akkuratt det samme på det ene øyet, å var øyekatar.

 6. Herlig. 🙂

 7. Margrete

  Heiia!
  Om du har plagdes med øyet ditt ei stund, om d er rødt og rennende, kan d være regnbuehinnebetennelse! Om d er tilfellet krever d rask behandling! Ei kusine av meg hadde d, og har fått kroniske plager av dette nå i ettertid :-S håper d ikke er så ille da 🙂
  Veldig bra og fin og blogg du har forresten!!

 8. Hei Caroline:-)
  Hvilken pulsklokke er det du har, kjenner jeg trenger litt ekstra inspirasjon 😉
  Takk for svar 😀

 9. Så fint!

 10. Har opplevd lignende ja. Legen konkluderte med at det mest sannsynelig var en liten rift i øye. Ble godt igjen etter rundt et døgn 🙂

 11. kunne du laget et innlegg om hvordan du bruker foam rolleren?

 12. Hatt det en gang og da var det rett og slett at jeg plutselig ikke tålte linsevæsken som jeg hadde brukt i alle år.

 13. Hei:) Jeg leste at Dagbladet skreiv at det du skriver om prevensjonsmiddel i tidligere innlegg ikke stemmer.. At det er svært ugunstig for unge jenter å bruke dette som beskyttelse, da det heller passer til de som vil bli gravide en eller annen gang, i følge en lege.. Jeg er litt glad jeg leste den artikkelen på Dagbladet, uten det hadde jeg kanskje vurdert denne metoden, men den er jo ikke sikker:/ Hva tenker du om det de skriver i artikkelen? 🙂

 14. Kom deg til en optiker!! Jobber i optikerforretning, og ser alt for ofte at folk venter for lenge med å sjekke problemene sine….

 15. Hei Caroline!
  Som fast leser av bloggen din må jeg si at jeg er litt skuffet over innholdet den siste tiden.. Du trener, lager mat, tar deg av familien din, jobber i hagen, fester med venner, går til frisøren, neglepleie osv, dagligdagse ting som de fleste gjør. Jobben din går ut på å dokumentere din egen hverdag. Ta utallige bilder av deg selv hver eneste dag, redigere, skrive tekst til, handle en relativt stor mengde med klær hver måned (jeg antar det er til klær den største kostnaden til bloggen ligger?). I tillegg så snapper du flere ganger i døgnet, og på veldig mange snapper ser jeg at både du og Lars Kristian sitter nesten konstant med telefonen i hånda. I det siste synes jeg kvaliteten på blogginnleggene har gått en del ned. Det er begrenset hvor mange ganger man gidder å lese om morgentreningen din, og om den nye treningsjakka/toppen. Jeg forstår at det er dette du tjener penger på, men som fast leser så ønsker jeg meg litt variasjon. Det blir litt mye hverdagsCaroline som vi har sett tusen ganger og litt lite nytenkning.
  Blir dere aldri lei av å konstant måtte glise inn i en kameralinse eller mot mobilkameraet? Tar dere dere aldri tid til å bare være, slappe av, legge bort alt av elektronikk og se hverandre i øynene istedet for gjennom linser? Kanskje det vil gi deg inspirasjon til å komme ut av den litt innovervendte boblen det synes som du er i.
  Tror det hadde vært sunt for bloggen din og kanskje prøve å være litt innovativ, blogge om andre ting du jobber med enn bare klær, mat og trening. Det hadde vært fint og fått sett litt av andre ting som engasjerer deg i jobbsammenheng enn bare deg selv..
  Jeg tror jeg hadde blitt smågal av å måttet sett på bilder av meg selv hver eneste dag.. Blir du aldri lei av å nesten utelukkende jobbe med produktet Caroline?

 16. Hei! Dette med øyet ditt skjedde med meg for noen uker siden, og er utrolig ubehagelig! Anbefaker deg å kjøpe saltvannspatroner på apoteket, og skylle øyet med det. Saltvann har samme PH-verdi som øyet, og vil derfor fungere bedre som skyll enn vann. Jeg hadde slitt hele dagen, og øyet roet seg kun et karter etter at jeg hadde skylt med saltvann.

 17. Spørhellerlegendin

  Hei! Jeg tror du gjør klokt i å kontakte legen din/øyelege/optiker angående øyet ditt.
  God bedring iallfall! 🙂 Og så håper jeg at du velger å svare på kritikken angående prevensjonsinnlegget ditt. Det at andre bloggere har reklamert for det samme, fritar ikke deg for ansvar. Vær så snill, vær et forbilde, stå med ryggen rak, selv om det er vanskelig, og ta ansvar. Ikke legg skylden over på andre. I know you can do it!

 18. Er det Kayla sin foamroller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

×

Open Snapchat on your phone and point the camera here.