lørdag for hus og hjem

caroline berg eriksen hagearbeid caroline nelia

God morgen, god formiddag, god ettermiddag, god kveld og god lørdag! Herlighet, hva skjedde med denne dagen, da? Jeg skulle oppdatere tidligere, men det ene avløste det andre og nå er klokken plutselig åtte. Vel, jeg håper deres lørdag har vært kjempefin hittil! Siri og jeg hadde en helt nydelig kveld i går, og i dag fikk jeg lov til å sove helt til klokken ti – det er luksus! Det blir noen glass med vin på husmorsdate, så skravla satt løst og vi avsluttet til og med med nachspiel i bilen til lillebroren hennes. Sang av full hals til Vassendgutane. Haha, det er alltid priceless og jeg kan jo alle sangene på rams som et resultat av allsang på diverse vorspiel med flertall av sunnmøringer. Merket heldigvis ikke noe til vinen i dag, bortsett fra at jeg ble bokstavelig talt klissvåt da jeg løp 8 kilometer for bare noen timer siden. Friskt 😉 


caroline berg eriksen hagearbeid nelia caroline

Ellers får vi gjester til uken, så vi har ordnet litt i hagen igjen, fylt på med bark enkelte steder, plantet nye planter fordi noen av dem jeg plantet før vi dro på ferie har sagt takk for seg.. Men disse skal få lov til å leve sommeren gjennom! De grønne fingrene mine må bare få utvikle seg litt til først.. Så har jeg spraylakket noen potter og også husken til Nelia, nå som hun har lagt seg. Det er jo VAIA, VAIA, VAIA som gjelder fra morgen til kveld her i helgene, inkludert sandkassen – hihi 🙂 

caroline berg eriksen hagearbeid nelia huske vaia

caroline berg eriksen hagearbeid blomster roser

caroline berg eriksen hagearbeid huske nelia vaia


Jeg vet om en som har bursdagen sin i morgen, men ettersom han allerede har fått verdens kuleste gave, har jeg funnet på noe annet i stedet, noe spiselig 😉 Har aldri laget det før, men jeg tror jeg skal få det til! Planen er i hvert fall å stå opp veldig tidlig så jeg rekker å styre litt før resten av huset våkner. Bursdagsfrokost på sengen er jo noe av det hyggeligste i verden!

I kveld skal vi ha tacolørdag før vi skal styre litt med hvert vårt – han skal se på fotball og jeg må jobbe, så håper jeg vi rekker en film eller litt hagekos sammen med all myggen etter det 😉

Vi sees i morgen, fine mennesker ♥ 

26 kommentarer

 1. Hvor er den stripete kjolen til Nelia fra? 🙂

  1. Caroline

   Den er fra woolland 🙂

 2. Sååå fine hvor er kjolene ifra?

 3. Så utrolig skjønne dere er! ❤️ Matchende og sommerbrune! Jeg skulle seriøst trengt en husmordate selv, hehe. Sommerklemmer

  1. Caroline

   Hadde du bodd i nærheten, skulle jeg lett tatt deg med ut på en date 🙂 Glad for å lese at alt går bra med Helmer <3

   Klem fra oss 🙂

   1. Takk, han er i superform nå heldigvis ❤️

 4. Kristin Stensrød-Lærdal

  Så fine dere er 😀 Skal helt ærlig si at du er den største hverdagsinspiratoren (er det et ord?) jeg vet om uansett om det gjelder mat, klær, trening eller dekorasjon og interiør. Sååååå glad for at du ikke ga deg på tross av alt styret på starten av året!

  Jeg har nettopp lest ferdig «Matrevolusjonen» av Andreas Eenfeldt (kostdoktorn.se), og er mega-inspirert til å starte på lavkarbo/GI (tre dager siden start). Har du lest den? Vanvittig bra, selv om han kunne spart seg for et par formuleringer her og der. Uansett, jeg lurte på om du kanskje kunne laget et litt oppdatert innlegg på hvordan dere forholder dere til lavkarbo den dag idag? Dere spiser LCHF fremdeles, men er det like strengt som det var da dere startet, evt hva har forandret seg og hvor mye tillater dere osv.. Kanskje ta oss gjennom «Must-haves» innkjøp på mandager/ta bilde av kjøleskapet eller noe i den dur.. Skjønner du litt hvor jeg vil? For en som akkurat har startet er det en jungel å komme seg gjennom! Merker allerede markant forskjell på blodsukkeret mitt, og det er helt nydelig.

  Klem til deg og dine <3

 5. Hei Caroline! Jeg lurte på hva den freshe shortsen i innlegget «friday workout» er kjøpt, og hva den heter?:) synes den hadde så fin lenge på lårene, den jeg har fra nike er såå kort, som en truse, også klatrer den så forferdelig, så jeg tenkte å kjøpe en ny:)

 6. Hehe vaia vaia til huske, så søt! Ikke rart hun digger vaia vaia med den flotte utsikten a gitt 😉 Fine bilder, flink fotograf 🙂 Håper du rekker surprise opplegget ditt i morgen tidlig!

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Vi rakk det 😉

   Klem til deg, Anita 🙂

 7. Så utrolig fine!!:)
  Må bare spørre hvor din kjole er fra? Og hvor er Nelias kjole fra, og blomsterkransen??
  Kult antrekk

  1. Caroline

   Begge kjolene er fra wolland 🙂 Kransene er fra etsy 🙂

   Klem!

 8. Å, herlighet så utruleg vakre bilder!!!!
  Ein fryd for auget 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Regine! 🙂

   Klem til deg 🙂

 9. Bilden med gungan framifrån är superfin. Känns som den perfekta reklambiöden för tex Ralph Lauren girlanger ☺

  1. Caroline

   Tusen takk 😀

 10. Hvor er I smukke i stribede kjoler begge to og hvor vokser hun bare hurtigt 🙂
  Stort tillykke med fødselaren i dag, ønsker jer en skøn dag 🙂

 11. Hei. Hvor er antrekket ditt og Nelia sitt fra. Også hårbåndene?? Takk på forhånd

 12. helen toresen

  Hvordan gikk det med robotklipperen? Husker vi hadde et svare styr med å sette den opp og få alt på plass. Men nå er vi kjempefornøyde☺

  1. Caroline

   Akkurat samme opplevelse her :p Så MYE STYR å sette den opp, men nå er vi veldig fornøyde begge to 😀 Skal nevnes at det ikke var noe styr for meg, altså 😉 Men Lasse har holdt på en evighet med det 😉

   Klem!

 13. Hei Caroline,

  Hvor er det fine serveringsfatet fra?
  Tenker da på det hvite lekre som du har fremme med pålegg og div.

  Kjempe fin kake – ble veldig fristet nå:)

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Fatet er fra sia 🙂

   Klem!

 14. Wow, så fine dere er!:) kan du si hvor både ditt og Nelias antrekk er fra?:)
  Takk!!

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 De er fra woolland 🙂

   Klem!

 15. Så fine kjoler dere har 🙂 hvor er de fra?

 16. Så flotte kjoler. Tror jeg må kikke etter noen matchende til meg og min datter (6mnd gammel). Har du noen ideèr for hvor jeg kan få tak i det? Og et lite spm, hvor har du kjøpt den flotte husken til Neila? Digget den

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *