husmorsdate vol. II

date caroline siri fjeld caroline berg eriksen

Jeg rocker mine nye hæler i kveld, og er klar for nok en husmorsdate med Siri 🙂 Vi har jo planer om å gjøre dette 1 gang i måneden, gå ut for å spise og drikke litt vin uten menn og barn, og nå har vi altså klart dette veldig bra hittil – det er gang nummer to og vi startet i mai. Spot on 😉 Prøver å velge litt forskjellige steder, og i kveld blir det uteservering. Å, jeg gleder meg! Håper dere får en fin kveld også, flere antrekksbilder kommer i morgen ♥ 

46 kommentarer

 1. har du ingen grenser for direkte oversettelse fra engelsk til norsk!? jeg forstår selvfølgelig hva frasen «rocking my new heels» betyr, og hvor sjargongen kommer fra, men gudhjelpemeg så ubehjelpelig det blir når du oversetter det direkte på den måten. Skulle ikke sagt noe hvis dette var et engangstilfelle, men det skjer jo i annet hvert innlegg.

  1. Jeg tenkte ikke over dette i det hele tatt og syns den norske versjonen faller helt naturlig!

   Du ser fantastisk ut Caroline!

  2. Slutt å kritisere hele tiden. Uansett hvilket innlegg som legges ut må noen kritisere. Dette er en blogg , gratis og frivillig å lese. Hvilken glede gir det å kommenter slik. Hun må da få lov å skrive akkurat slik hun ønsker. .du leter etter noe å pirke på, se hvordan du selv skriver. Dette gjelder veldig mange andre også. Unødvendig å kommenter bagateller

  3. Dette er da helt naturlig, engelske ord blir stadig brukt i den norske dagligtalen- get over it! Kom over det 😉

  4. Hei Bea 🙂 Dette angår ikke meg, men jeg blir oppgitt over anonyme kommentarer på nett som så opplagt har den hensikt å trykke andre ned. Nå fikk jeg lyst å si fra. Folkeskikk, respekt, ydmykhet og vennlighet, for eksempel, er kvaliteter som betyr langt mer enn korrekte språklige formuleringer, eller andre uviktigheter man kan sette fingeren på. Og disse kvalitetene fungerer dessuten som et utmerket filter når man skal ytre seg både på nett og ellers i livet. 🙂

 2. Heii 🙂
  På instagramen din hadde du på deg en nydelig jumpsuit- hvit m blomster. Hvor er den fra?:D flere har spurt
  Mvh Silje

  1. Caroline

   Hei 🙂 Den er fra missguided! Flere bilder her: http://carolinebergeriksen.no/2015/06/11/sunset-in-lefkos/

   Klemmer 🙂

 3. Du ser nydelig ut for tia 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! 🙂

 4. hei! hvor får man tak i toppen? 🙂 veldig fin!

 5. oisann. Mente treningstoppen fra nike på innlegget under 🙂

  1. Caroline

   Den er fra nike, men er ikke ny :/

 6. Nydelig jumpsuit’!☺️Hvor er den fra?

  1. Caroline

   Tusen takk 🙂 Den er fra gina tricot 🙂

   Klem!

 7. Lurer på om Lars K kan svare på en liten ting:) Begge jentene våre har fått alle vaksiner som gis på helsestasjon og skole. Ser i vg i dag at det er oppdaget 2 tilfeller av en sykdom som heter POTS, på to som har tatt HPV vaksine. Er dette noe som er alvorlig eller er denne vaksinen fortsatt trygg?

  1. Jeg legger ved en link fra fhi.no som var bakgrunnen for vgs artikkel. Selvfølgelig må man undersøke alle tilfeller av mistenkte alvorlige bivirkninger, men selv om to jenter i Norge har symptomer som kan tyde på POTS, betyr det ikke at de har det eller at sykdommen skyldes vaksinen. Selv ikke de 45 jentene i Danmark har helt sikkert fått sykdommen fra vaksinen, men som gode vitenskapsmenn så vil man komme til bunns i saken også for å avdekke årsaken til sykdommen (som kan skyldes feks miljøgifter og veldig mange andre påvirkninger).
   Du må også se på andelene av alvorlige bivirkninger som er rapportert i forhold til hvor mange som er vaksinert og hvor mange som får HPV-infeksjonen (70 % av Norges befokning). Mine tanker går også mot hvor mange liv som er reddet, og hvor mange livmorer som er reddet 😉 POTS er en skikkelig kjip sykdom sammen med alle nervesykdommer, men kreft er ikke sjukt kult å få det heller.

   Vær ALLTID SVÆRT skeptisk til alle medier som skriver om slike ting. De må selge godt/få klikk for å overleve og drar grensene ganske langt. Jeg er også skeptisk til blogger som skriver om slike ting, da de ikke har jobbet med studien og vet alle antagelser og spesifikasjoner. Dessuten kan man være sjukt smart uten å være reflektert. Det er alltid to sider av en sak. Hvis du ser på artikkelen fra FHI som jeg linket til, så gir den kun resultater og ingen meninger.

   http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=Content_6496&Main_6157=6263:0:25,6089&MainContent_6263=6496:0:25,6094&Content_6496=6178:115368:25,6094:0:6562:1:::0:0

  2. Hvorfor spør du Lars Kristian om dette? Han er ikke autorisert helsepersonell. Og har ikke lov å gi medisinske råd av noen slag! Anbefaler deg å kontakte fastlegen din eller helsestasjonen din. De kan gi deg all den informasjonen du etterspør.

   1. Sølvi

    Det kan de ikke nødvendigvis! Og de kan og være svært unnvikende i svarene sine om du er kritisk/skeptisk i forhold til hva myndighetene anbefaler. Det var min erfaring da vi valgte å ikke vaksinere oss og ungene mot svineinfluensaen. Vi følger forøvrig vaksinasjonsprogrammet så det er sagt.

    Dette med kildekritikk er viktig. Og vg som sådann er en elendig kilde. Men jeg merker i min jobb på apotek at tabloidene og ukebladene blandt mange anses som helt ok kilder…

  3. Camilla

   Slike spørsmål bør man stiller til en lege.

 8. Hei, Caroline.

  Vil bare nevne for deg at jeg ikke kan lese bloggpostene dine i Bloglovin. Jeg får de nye opp, men jeg må gå manuelt inn på bloggen din for å lese nye bloggposter. Det funker fint å lese andre i Bloglovin, så rart det ikke funker med din. Kanskje andre har samme problemet?

  Ha en fin helg. 🙂

  1. Folk spørr om dette i hvert eneste innlegg, caroline har sagt at det er pga det nye designet.

 9. Så utrolig fin jumpsuit. 🙂 Hvor er den fra?

 10. WOW, Caroline! Du imponerer stadig med flotte bilder og antrekk 🙂 Håper du og Siri koste dere i kveld!

  1. Caroline

   Tuusen takk! Vi hadde det så fint 🙂

   Stor klem!

 11. Pernille

  Har du ikke disse [read more…] lenger? Syntes de var helt geniale:-)

  1. Caroline

   Fikk så mange klager, så jeg fjernet dem helt etter ønske fra veldig mange :/ Er det et ønske å få dem tilbake? :p

   Klem!

   1. Nei, det er bare utrolig tungvint med den funksjonen. Fint som det er nå.

 12. Hi Caroline, do you not write in English anymore?

  1. Caroline

   Dear Abigail! Yes, I am so sorry! I just keep forgetting, but will start again, I promise 🙂

 13. Hei Caroline

  Dette må du og Siri forsette med. Vi er tre jenter som har gjort dette en gang i måneden i 21 år nå. Vi spiser og drikker vin og prater masse og det styrker vennskapet. Vi gleder oss fortsatt til hver gang, selv om vi nå er godt voksne damer. Kos dere.

  1. Caroline

   Å, Marit! Så koselig 🙂 Vi snakket om det i går, tenk 10 år fra nå, om vi fortsetter med dette, så utrolig fint det blir! Så det var veldig kjekt å høre at dere har holdt på tradisjonen så lenge 🙂

   Stor klem og god lørdag 🙂

 14. Kan du anbefale et redigeringsprogram som man bare kjøper som en cd for eksempel og ikke trenger nett for ? Hvor man kan redigere alt fra lysstyrke, til hvitere tenner og hudfarge, alt liksom 🙂 Men helst ikke svindyrt. Hadde blitt superglad for svar!

 15. Så fint bilde og rå stilig antrekk, skoene var prikken over i’en her synes jeg:-) Less is more.. Du ser bare så utrolig godt ut for tiden 🙂 Håper dere hadde en koselig ute kveld 🙂 Klem

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! Så hyggelig å høre 🙂 Vi hadde det veldig koselig, gleder meg allerede til juli 😉

   Klem!

 16. Nydelig som alltid! 🙂 Leser bloggen din daglig og får mange tips.

  Lurerforresten på hvor de brune høyhælte skoene du hadde på deg i filmen fra Hellas kommer fra? Så fine, er på utkikk etter akkurat sånne. Skjønner du hvilke jeg mener? 🙂

  Riktig fin helg til deg og familien!

  1. Caroline

   De er fra h&m 🙂

   Tusen takk for fine ord, søte du!

   Klemmer! 🙂

 17. Thea Emilie

  Hei! Du er en veldig god blogger, jeg har lest bloggen din i ca 1 og et halvt år nå og jeg får masse inspirasjon av deg.♥ Kan rett og slett kalle meg en lite fan, haha;)
  Det er bare en ting jeg lurte på; Etter at bloggen vart litt forandret, kom «read more» knappen, det er veldig vanskelig å forstå og bruke den, pga jeg leser den i slutten av uken sånn at jeg kan få inspirasjon til neste uke;) Ville bare si det. Klem fra meg.

 18. Fineste outfit Caroline 🙂
  Du rocker det for vildt (som man altså også indimellem siger på dansk 😉 Det er da herligt at blande sprogene lidt sammen 🙂
  Fortsat god weekend

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk 🙂 Håper din helg har vært kjempefin! Klemmer til Danmark 🙂

 19. Hei! Utrolig kule sko, hvor er de fra?:)

  1. Caroline

   Valentino 🙂

 20. Hei! Skoene er kjempefint, hvor er de fra?:)

 21. Hei Caroline veldig fint outfit, du er så nydelig. Men tror du at du kan legge ut et innlegg om flere kjoleoutfit gjennom årene som er gådd. Er så interessert i akkurat det sliter faktisk så mye med og finne kjole og brae nettsteder der jeg kan bestille

 22. Wow , so beautiful and chic , as always !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *