friday workout

friday-workout-caroline-berg-eriksen-motivation-in motion-tee-nike-boksesekk

God sommermorgen og hei fredag! Jeg startet dagen før mann og barn våknet, og kom meg på mølla før klokka rakk og bli syv. Endelig en tidlig økt igjen, det har jeg savnet! Når jeg får trent meg ferdig før åtte, da er jeg kanskje verdens lykkeligste menneske, det gir meg så mye! Dessverre er det ikke like lett å få til hver dag, men det er alltid et mål for meg å trene tidlig enn midt på dagen eller på kvelden. Jeg fungerer bedre resten av dagen og tør også å påstå at humøret mitt automatisk stiger noen hakk – selv om jeg stort sett alltid er ganske fornøyd 😉 


friday workout

I dag ble det oppvarming og 4×4 på mølla, før jeg tok turen ut og fikk brukt boksesekken min litt igjen. Det ble det samme programmet som jeg har gjort noen ganger, det er deilig å få slått litt fra seg og pulsen stiger overraskende fort selv om det er gjort på bare 15 minutter. Etter dette ble det hundre hopp med hoppetau fem ganger pluss en pause på 60 sekunder mellom – så var jeg ferdig! Og ganske utslitt. Ingen styrke i dag, det er jeg klar for i morgen igjen. 

friday workout caroline berg eriksen hoppetau trening

friday workout caroline berg eriksen boksesekk trening


4 mountain tops and some ice coffee 

friday workout caroline berg eriksen fire topper iskaffe trening

Nå har jeg tatt meg en dusj og skal gjøre meg klar for dagen, blir en tur til byen for å jobbe litt og i kveld skal jeg på date med Siri! Yey! Gleder meg 🙂 

Ha en nydelig sommerfredag, dere ♥ 

52 kommentarer

 1. Du er så inspirerende Caroline 🙂 hvad enten det er træning, mad, fashion etc. Rigtig god fredag <3
  https://bycoba.com

 2. Du inspirerer!! 🙂 🙂 Hvordan går det med ryggen? 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Det går helt fint, kjenner ingenting nå 🙂

 3. Blir så inspirert til å trene selv!! Flinke deg!! 🙂 Ønsker deg en nydelig dag! 🙂

  1. Caroline

   Så bra, Marita 🙂 En nydelig dag til deg også 🙂 <3

 4. jeg har alltid lurt på hva du trener når du hopper med hoppetau og er det god trening? Er jo en morsom måte å trene på 🙂

  1. Caroline

   Jeg synes det er helt topp! Ikke ene og alene, men kombinert med andre treningsformer 🙂

 5. Har du fått deg jobb?

  1. Caroline

   Jeg har vel mer eller mindre jobbet siden jeg gikk på vgs. 🙂

 6. Det har ingen ting med dette innlegget å gjøre, men jeg mener å huske at venninnen din Charlotte skulle gifte seg denne sommeren? Er du forlover?
  Ha en kjempefin helg!

 7. perfect body 🙂 I’m jealous of you!

  1. Caroline

   Thank you so much sweetie!

 8. Hei du! Jeg går på kickboksing og har lenge tenkt å få taki en slik du har hengende fra Casall, bare ikke i svart, men den du har i hvit er jo bare utrolig fin! Har søkt litt rundt men finner den ikke, har du kanskje skrevet om den før eller kan du fortelle meg hvor den er kjøpt? 🙂

  1. Caroline

   Så kult 🙂 Jeg skrev et innlegg om den da jeg kjøpte den, her https://carolinebergeriksen.no/2015/05/04/new-in-punching-bag/ 🙂 Håper de har den inne enda 🙂

 9. Roompa dii .. haha so hot ;P

 10. Hvem tar bilda hvis mann og barn sover?

  1. Caroline

   Jeg skrev at jeg startet dagen før mann og barn våknet, de stod opp mens jeg trente og Lars-Kristian tok bildene da jeg var ferdig med 4×4 🙂

 11. Följ min fotoblogg för att se mina fantastiska bilder https://misselizabeth.blogg.se

 12. Seriøst, den rumpa der fikk jeg girlcrush på akkurat nå, hvordan trener man seg sånn?? Jeg driter i hva andre sier, du er et utrolig fint forbilde! Mener ikke bare utseendemessig, jeg mener på alle måter!

  1. Caroline

   Hahah, takk :p Og tusen takk igjen, Tine, for så fine ord! Jeg blir så glad 🙂

   Klemmer!

 13. Er jeg helt ute og sykler? Skal det ikke være «før klokka rakk å bli syv», ikke «før klokka rakk og bli syv»? Jeg lurer oppriktig, da jeg ofte surrer litt med dette selv..

  1. Yep, «klokka rakk å bli syv» er det riktige.

   1. Neliane

    Nei det riktige her er OG bli….. Både «rakk» og «bli» er verb, og når de kommer etter hverandre skal det være slik Caroline skrev faktisk 🙂

   2. Tror egentlig jeg hadde rett, Neliane. Fordi «rakk» står i preteritum og «bli» i infiniti, og setningen ikke gir mening dersom begge verbene står i preteritum, jf. https://www.sprakradet.no/sprakhjelp/Praktisk-grammatikk/Aa_eller_og/. «Før klokka rakk og ble syv» er jo feil.

   3. En annen Pia her, og dette er pirk og helt uvesentlig egentlig, men siden det er et infinitivsuttrykk skal det nok være rakk å bli. Kan endres til ex. rukket å bli (ferdig)- å- en er stabil:) «Og» brukes nok bare ved to separate handlinger/verb, som det ikke er her:) Men altså hvem bryr seg egentlig :p

   4. Neliane

    Hvorfor ble min kommentar om at du skrev riktig fjernet Caroline….? Hopper ting til Spam innimellom eller noe? 🙂

   5. Caroline

    Neida, jeg har nok ikke rukket å godkjenne den enda bare 🙂

 14. Jeg skal løpe halvmaraton i trondheim i september, og ser etter gode løpesko da mine er godt utslitt (asics). Skoene går i oppløsning i hælene… Hvilke merke er du mest fornøyd med? Hvordan fungerer nike skoene du har på deg i dette innlegget, på langdistanser? Håper på svar, du er til stor motivasjon til å komme seg ut å trene i løpet av uka!

  1. Anbefaler deg å ta en tur til Løpelabbet, der tar de løpetest og finner sko som passer best til dine føtter og teknikken din 🙂

  2. Har alltid sverget til asics, men sist når mine var utslitt, tok jeg min første tur på Løplabbet. Der fikk jeg anbefalt Saucony hurricane til mitt løpssteg og har aldri hatt bedre sko!

 15. Hot mama!! Du er så flink til å holde motivasjonen din oppe og ser helt fantastisk flott ut, kule treningsklær 🙂 Kos deg i kveld 🙂 Klem

 16. Så flink du er, Caroline! Lagde forresten falafelene dine her om dagen; de var kjempegode!
  God helg!

 17. Fineste treningsbildene jeg har sett av deg noen gang. Du kler boksesekken. Er så mye rosa og søtt hele tiden at det var befriende å få inn litt eksplosiv tøffhet.

  1. Caroline

   TAKK 😀

 18. Hei Caroline.
  Kunne du ha laget et blogginnlegg med antrekk til bryllup? Gjerne kjoler man får tak i her i Norge.
  Sliter skikkelig med å finne en fin kjole å ha på meg.

  På forhånd tusen takk 🙂

 19. Hvor er ispinne formen fra? Har prøvd å lete her I Halden

 20. Når rakk du å sminke deg?

 21. vibecke

  Når kommer baby nr 2 :)?

 22. Når rakk du å sminke deg?
  Hvor lang tid tar du på det?

 23. Inspirerende! Vettu jeg har aldri sett på trening som noe annet enn slit, og noe som tar energi, helt til jeg førdagen la merke til noe du skrev i en annen bloggpost, om at du skulle ut å trene for å samle energi. Jeg har tenkt på det utsagnet flere ganger og synes det var en veldig fin motivasjonsfaktor, å gjøre treningen til noe man samler energi fra, og ikke til noe som stjeler energien. Så nå motiverer jeg meg selv hver gang jeg har alle slags unnskyldninger for å IKKE gå ut (trøtt, sliten, lei småbarnsmor osv), så gjør jeg det til et hyggelig avbrekk hvor jeg kan samle energi til å orke å være kone og mor. Så keep up the good work, du gjør en flott innsats, og så er det så lite som skal til for å både spre treningsglede og til å motivere til en ekstra innsats selv når man er sliten og lei:D

  1. Caroline

   Så digg å høre! For meg er det uten tvil en energisamler, men de dagene hvor jeg ikke får trent tidlig og er virkelig SLITEN, så dropper jeg selvfølgelig treningen. De ter viktig å lytte til kroppen, og å kjenne på hvordan sliten man er 🙂

   Klemmer til deg!

 24. Lene-Marie

  Hei:) du er en inspirasjonskilde! Så flink og trene og få unna alt mulig annet! Hvilken pulsklokke har du? Fornøyd? Skal kjøpe meg ny, men usikker på hvilken jeg skal velge. Er egentlig bare kjent med polar merket.

  1. Caroline

   Jeg er utrolig fornøyd med klokkene til suunto! Har både 2s og 3, og elsker begge to 🙂

 25. martine

  En meget lekker shorts til en meget fin og spretten rumpe:D

  1. Caroline

   Tusen takk, Martine 🙂

 26. Det første bildet der: My oh my! Hallelulja! Du er rålekker! Det er utrolig motiverende å følge deg på bloggen og snap, blir bare helt giret og begeistret over deg og alt du får til! En dag håper jeg mannen min kan ta et slikt bilde av meg :D, du motiverer meg ihvertfall til å prøve, hver eneste dag, trene, trene. Ønkser deg alt godt fra mitt hjerte til deg, takk for at du deler <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Fru M! Dette er så koselig å lese 🙂 Tusen takk for at du følger med, det betyr mye for meg 🙂

   Klemmer!

 27. Synnøve

  Hei! Jeg lurte litt på om du kunne lage en «hva jeg spiser på en dag»? Jeg har sett endel av de på youtube og det er så fascinerende å se hva andre spiser – ikke minst veldig inspirerende!

 28. Wow! For en kropp. Hvor er shortsen fra? Link og str hadde jeg satt veldig stor pris på!!:)

 29. Hei Caroline,
  Takk for en så bra blogg! Kan du ikke lage et innlegg om treningsøkter på hektiske dager som ikke varer mer enn f eks 15 min? Jeg lurer på hvordan jeg skal få tid (og ha krefter) til å trene til uken med masse som skjer samtidig, og trenger inspirasjon!

 30. Du er så inspirerende og flott, Caroline! kan jeg spørre hvordan du trener med boksesekken? Om du har ett spesielt program du følger? Har akkurat kjøpt meg boksesekk og trenger inspirasjon til ett treningsprogram! 🙂

 31. Hei!

  Jeg lurte på hvor treningsshortsen din er fra? Har en liten mistanke at den er fra Getinspired.no, men er usikker 🙂

  Ha en fin dag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *