after the win

caroline berg eriksen snekkerbukse

Hurra for ODD! Så gøy med seier i går, i år går de jo for gull i cupen 😉 Nelia og jeg koste oss på stadion, og jeg fikk i tillegg med meg litt av kampen da hun plutselig ble veldig opptatt av å stable pappkrus. En genial leke for små når mor har glemt alt som er av leker hjemme! Alt ble så stress før vi skulle avgårde, så både smokk og leker ble liggende igjen og jeg var sikker på at det ville utløse verdens undergang, men så viste det seg at ingenting er morsommere enn pøsje og pappkrus, og ingen andre enn meg merket noe til glemselen 🙂 Vinn – vinn! 

caroline berg eriksen food hage

Etter kampen bestilte vi sushi, og så ble Lars-Kristian og jeg sittende ute i hagen til langt over midnatt. Det var så koselig! Og det ble jo aldri mørkt! Sommer – må du aldri dra din vei 

caroline berg eriksen lasse

caroline berg eriksen utsikt


I dag tenker jeg å prøve meg på en treningsøkt, er livredd for at ryggen skal låse seg igjen, men jeg kjenner ingenting til smertene nå, så jeg krysser fingrene og bokstavelig talt løper i det. Tenker meg intervaller på mølla og en 30 minutters styrkeøkt hvis kroppen tillater det. Tusen takk for alle rådene som ramlet inn, forresten! Det betyr mye for meg 🙂 Jeg skal se det an og dersom dette vedvarer eller kommer tilbake, skal jeg få meg en nærmere sjekk! 

Nyt sommerdagen. SOMMER! 

33 kommentarer

 1. sunniva

  Hei. Hvordan lager du habregrøten din?:-)

  1. Caroline

   Jeg spiser som regel ikke havregrøt, men om jeg lager, er det til Lars-Kristian 🙂 Lager den i så fall på h-melk 🙂

 2. Love the pictures of your obviously wonderful moments! And looks like we have the same white dungarees 🙂
  xx Rena
  International Giveaway: Bags are More Than Fun for Me
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline

   They are so comfy! Thank you sweetie <3

 3. Mundane Monday

  Hei,

  Ettersom du har gått over fra samarbeid med Coverbrands til samarbeid med Blush.no.. Går du god for at alle produktene som leveres fra Blush.no er ekte vare? Jeg bestilte concealer og under-eye concealer fra GloMinerals fra Blush.no, men baksiden av boksen på denne ser helt annerledes ut enn de jeg har kjøpt i butikk og hos Coverbrands tidligere. Ingen informasjon om ingrediensene på etikketten. Det er jo også veldig billig hos Blush.no, så jeg ble plutselig sykt skeptisk..

  1. Caroline

   Alle produktene fra blush er ekte vare 🙂 Det kan jo være at glominerals har endret design, det vet jeg ikke :/ Men jeg ville i så fall sendt en epost til blush dersom du er usikker – du har ingen grunn til å være det! 🙂 Jeg har kjøpt glominerals både i butikk, hos coverbrands, makestyle og blush ila. årene, og har aldri merket forskjell 🙂

   1. Jeg kjøpte den shanpoen og balsamen du anbefalte i forbindelse med 17-mai frisyrene. For farger hår. De var garantert fake, eventuelt veldig gamle:/

  2. Hei!

   Kom over kommentaren din og ville veldig gjerne svare, dersom du ikke har sendt inn og fått svar fra Blush eller kundeservice hos oss enda 😉

   FDA (Food and Drug Administration) i USA endrer stadig kravene for hvor merkingen av produktene skal være. Det kan være at ingredienslisten skal være på esken, på produktet eller begge deler. Produsenten av glo minerals, gloProfessional justerer derfor merkingen jevnlig etter kravene fra FDA, derfor kan man oppleve at ingredienslisten er på et annet sted på et produkt man kjøper nå, ift hvor det har vært tidligere. Blush er en autorisert nettbutikk som leverer glo minerals fra oss, agenturet i Norge 🙂

   Håper du fikk svar, og beklager forvirringen 🙂

   Har du flere spørsmål er du hjertelig velkommen til å maile meg direkte: martine@cosmedic.no

   Med vennlig hilsen,
   Martine H.-Austinat
   Account manager
   Cosmedic AS

  3. Hei!

   Kom over kommentaren din og ville veldig gjerne svare, dersom du ikke har sendt inn og fått svar fra Blush eller kundeservice hos oss enda 😉

   FDA (Food and Drug Administration) i USA endrer stadig kravene for hvor merkingen av produktene skal være. Det kan være at ingredienslisten skal være på esken, på produktet eller begge deler. Produsenten av glo minerals, gloProfessional justerer derfor merkingen jevnlig etter kravene fra FDA, derfor kan man oppleve at ingredienslisten er på et annet sted på et produkt man kjøper nå, ift hvor det har vært tidligere. Blush er som Coverbrands en autorisert nettbutikk som leverer glo minerals fra oss, agenturet i Norge 🙂

   Håper du fikk svar, og beklager forvirringen 🙂

   Har du flere spørsmål er du hjertelig velkommen til å maile meg direkte: martine@cosmedic.no

   Med vennlig hilsen,
   Martine H.-Austinat
   Account manager
   Cosmedic AS

 4. Kariann

  Oh, sushi!!! Det er jo så fantastisk godt! Syns det er så trist at vi ikke har sushi-bar her i nærområdet. Men uansett. Takk for tips til kofferten. Vi skal på reisefot for første gang med lille gullet og kan trenge alle pakketips det fins. Føler hodet ikke henger med. Ha ha.
  Ville egentlig bare innom og ønske deg og dine en fin dag og ei god helg. 🙂
  Klem Kariann

  1. Caroline

   Tusen takk, Kariann! En fiin dag tilbake til deg og dine også <3

   Klem!

 5. Hei 🙂 Jeg vet ikke hvilke råd du har fått hittil, men anbefaler ikke løping om du får vondt i ryggen. Alternativ trening er akkurat da mye bedre, som feks bevegelighet/baseøvelser som styrker og gjør bedre for ryggen. Når det er akutt vondt, anbefaler jeg at du legger deg ned på gulvet, med beina på en kjøkkenstol slik at de hviler i 90 grader, og korsryggen er flatt nedi gulvet. Jeg har hatt to omganger med operasjon i ryggen, og etter den siste har jeg vært flink med baseøvelser (var med på «ryggskolen» hvor vi fikk god veiledning) som holder det i sjakk 🙂

  1. Caroline

   Uff, så leit md ryggoperasjon! Glad for å høre at du er bedre 🙂

   Ryggsmerter er helt nytt for meg og noe jeg aldri har opplevd tidligere, jeg har løpt som treningsform i over 10 år nå, så jeg satser på at det skal gå fint 🙂 Tusen takk for tips!

 6. Hei!
  Så på snapchat-story at du lagde noen super herlige ispinner til lille 🙂
  Lurte på hva slags oppskrift du bruker her, både på is og pynt? 🙂

  1. Caroline

   oppskrift kommer etterpå 😀 de er til oss også, men lille får prinsessepynt 😉 pynten kjøpte jeg på butikken, og sjokoladen er 70 prosent 🙂

   1. Anonym

    Aha, så bra! Så fantastisk godt ut :))
    Holder også en liten finger på at det er en sunn & frisk oppskrift 😀

 7. Så bra at Odd vant i går:) vår datter på 11 år har vært på fotballskole denne uken. Hun er i ekstase over alt hun har lært, i dag skulle de fleste spillerne fra MIF være sammen med de å kanskje lære de litt mer. Ett lite spørsmål, har ei datter på 15 år som tåler lite av sminke og hudpleieprodukter. Har du forslag på ett merke som er bra for de med allergi?

 8. Michelle

  Hei, på snapchat sa du at du skulle legge ut oppskriften på isen, når kommer den?

  1. Michelle

   Emojien jeg la til kom ikke med 🙁

   :D*

  2. Caroline

   Om ca. 1 time, holder på med innlegget nå 🙂

 9. Hei fine deg!

  Hvor er det hårbåndet fra? 🙂

  1. Caroline

   Det er fra asos 🙂

 10. Forstår ikke at du tar sjangsen på å ta opp igjen treningen så fort når du har hatt en låsning i ryggen som du ikke har undersøkt! Ryggproblemer er noe av det verste du kan pådra deg, og «ignorere» det slik du gjør nå vil bare gjøre det verre på sikt. For det vil komme igjen! Anbefaler deg å ta en time hos kiropraktor, skader ikke tenker jeg! Det er en invistering i helsa de, du er jo ettersom jeg har forstått opptatt av den.

  1. Caroline

   Jeg føler helt ærlig ikke at det er en sjans å ta, jeg kjenner kroppen min og har aldri opplevd noe lignende før 🙂 Jeg tar det rolig nå og fortsetter treningen forsiktig, og dersom jeg føler at noen burde se på det, oppsøker jeg hjelp 🙂

 11. Du ser så sliten ut i ansiktet, er det på grunn av mye trening?

 12. Åhhh så utrolig hyggelig dere har det i sammen :-)))) Helt enig med deg, måtte disse sommernettene aldri ta slutt 😉 Helt heeerlig 🙂 Håper maten smakte litt ekstra godt etter seier LK 🙂

 13. Så deilig å kunne sitte ute så lenge. Nå kommer sola til Stavanger også , så da blir det utekvelder på oss også 🙂

 14. Anbefaler deg å ta en tur til kiropraktor! Løping kan gjøre smerter i korsryggen verre og gjøre at det tar lengre tid å bli bra (selvsagt avhengig av hva som er årsaken til smertene).

 15. The beautiful mountains, I envy of such views.

 16. charlotte

  Hei, så knall søt snekkerbukse og overdel.. hvor er det fra?

 17. Christel

  Du ser fantastisk ut, Caroline! Får jeg spørre hvor genseren er i fra? :-*

  1. Caroline

   Tusen takk, Christel! 🙂 Den er fra Ellos 🙂

 18. Victoria

  Hvor er snekkerbuksen ifra?
  Fortsatt god sommer til dere:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *