oppskrift-onsdag: sommersalat

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat hoved

Mmmmmm! Denne onsdagen skal jeg gi dere oppskriften på en helt fantastisk sommersalat som jeg aldri går lei! Hver dag kunne vært en salatfest for min del, jeg får aldri nok! Lars-Kristian derimot, synes salat fort kan bli kjedelig, men denne bollen slukte han nesten før jeg fikk forsynt meg flere ganger 😉 En godbit med andre ord, og her har dere oppskriften. 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat 3


du trenger 

♥ babyspinat ♥ 1 kurv jordbær ♥ 1 avocado ♥ 1 rødløk ♥ 1 blåmuggost ♥ 3 never mandler 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat

♥ 1 dl. olivenolje ♥ 2 ss. rødvinseddik ♥ 2 ss. honning ♥ 1 ss. dijonsennep 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat ingredienser


slik gjør du 

Sett ovnen på 175 grader. Start med å hakke mandlene, ha dem deretter på et stekebrett og rist dem i ovnen i ca. 15 minutter. 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat2

Del opp alle ingrediensene i passe biter, og ha alt i en salatbolle. 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat blandet

Bland deretter sammen dressingen og tilsett dette til salaten. Bland godt sammen. 

caroline berg eriksen oppskrift onsdag sommersalat 1


– håper det smaker – 

26 kommentarer

 1. Hei! Må bare si at jeg elsker bloggen din for tiden. Det er flotte innlegg og jeg tror syden, strand og varme bilder trekker til seg mange lesere. Så håper jeg at du alltid har tenkt å fortsette med å holde bloggen så ryddig og perfekt for det er en av grunnen til at jeg liker den så godt. man blir fort lei når det blir for uryddig å lese. Du er også en fantastisk person, jeg beundrer at du aldri har sagt et ondt ord tilbake når diverse bloggere/komikere har hånet deg. Det viser at du er knallsterk, stå på! Så lurte jeg på om du kan ha et ost og kjeks innlegg en dag? Er veldig nysgjerrig hvilke kjekser du bruker til osten å hvilken ost og vin eller andre spennende ting du bruker. Har lyst å lage en sunn ost og kjeks kveld selv men er ikke sikker på hvordan:)

  1. Caroline

   Tusen takk for så fine ord, snille du 🙂 Sender deg en stor klem!

   Det kan jeg ha! Er veldig glad i både ost, vin og kjeks selv 🙂 Pleier å lage disse: http://carolinebergeriksen.no/2011/08/16/middelhavskjeks-ala-caroline/

 2. Kristine

  Nam! Er tips er å putte vannmelom oppi. Det blir fantastisk godt, og en skikkelig smak av sommer
  ;-))

 3. Nammm! Må prøves ut en dag. Hvordan står det til med ryggen din? Håper virkelig det er noe forbi gående også at forklaringen din er årsaken 🙂 Hadde litt problemer med å få sett nyeste videoen deres, heldigvis så ordna det seg. Såååå utrolig fin og den drone duppedingsen til LK er helt genial, blir jo så fin film ut av det 🙂 Ha en fin onsdag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita! 🙂 Håper dagen din var fin 🙂

 4. Hei Caroline! Må si jeg absolutt elsker bloggen din! Den er så oversiktlig og oser av kvalitet som du forsørger den med!!! Jeg lurte på hvor du har kjøpt den fine hvite blusen som du har på deg på stranda i slutten av Lefkosvideoen som LK postet 😀

  Stå på videre!!

  1. Caroline

   <3lig takk, søte deg! :) Den du mener er fra misguided tror jeg, bestilte den via asos :)

 5. Fantastisk dejlig sommersalat 🙂
  Jeg har endnu ikke prøvet salat med jordbær i, så det vil jeg prøve her i sommer.
  Ønsker jer en god dag 🙂

 6. Mmm, salat med bær er så godt! Jeg fikk servert en lignende salat med bringebær og gresskarkjerner for litt siden, det var utrolig godt 🙂

  1. Caroline

   Mmmmm 🙂

 7. Ser utrolig godt ut! Liker ikke blåmuggost da, men kan sikkert bytte det ut med en annen ost? =)

  1. Caroline

   Ja, for eks. feta 😀

 8. Heisann! Nydelig salat men har du ett forslag til en annen type ost jeg kan bruke da jeg ikke liker denne…?

  1. Caroline

   Du kan bruke de fleste typer mykost vil jeg tro 🙂

 9. For en stund siden kjøpte du en fjorlett cremefarget cardigan. Du la ut bilder av den på bloggen, en nydelig sak med blonder og den så lang ut. Har ikke sett deg bruke den? Lurer på hva du ville stylet den med? Har en tilsvarende, og føler ingenting passer…

  1. Caroline

   Olashorts og en enkel topp! Eller over en basic kjole med hvite snakers. SÅ FINT 🙂

 10. Den såg kjempegod ut! 🙂 Kan man bytte ut blåmuggosten med en annen ost? Brie feks? 🙂

  1. Caroline

   Det skal gå helt fint 🙂

 11. Mmm! Hørtes og ser fantastisk godt ut! Men om mannen i huset blir lei, har jeg en fantastisk god oppskrift jeg kan dele om du er intr. 😉 vi laget den i klassen, og jeg har tatt den med videre i familiebursdag og ALLE elsket den!

 12. På snapchat så jeg deg med en kul foam roller i hånden. Jeg lurte på om du er fornøyd med den og hvor den er kjøpt? Takk for hjelpen 🙂

  1. Caroline

   Bestilte den på nett 🙂 Gymgrossisten tror jeg 🙂 Skulle bruke den for første gang her om dagen, me jeg ble jo skadet før jeg rakk det :/ Tror den er bra, ser sånn ut 🙂 Har brukt en lignende på elixia, men jeg ville ha rosa 😉

 13. Tusen takk for nok en fantastisk god oppskrift! Jeg lagde denne salaten i dag og den var utrolig god, en ny favorittsalat for meg :). Du gir meg masse inspirasjon i en travel hverdag!

 14. Hei! Hvor er salatbollen fra? Så lekker! 🙂

 15. hei caroline er bjørn borg koffertene bra for jeg vuderer og kjøpe dem! du er kjempe pen, elsker bloggen

 16. Kjersti

  Hei!

  Ville bare si at jeg har laget denne salaten din flere ganger den her uka her 🙂 helt perfekt 🙂

  1. Caroline

   🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *