mine must haves i feriekofferten

bbblush

Det er alltid enkelte ting jeg er avhengig av når jeg skal på ferie – noen ting kan være umulig å få tak i dit du skal, det kan dreie seg om fornuftig bruk av plass eller rett og slett forfengelighet. Her er mine must haves i feriekofferten! 


div. blushno

1. always protect your skin – solbeskyttelse er ekstremt viktig, og da jeg var yngre innbilte jeg meg at jo lavere solfaktor jeg brukte, dess bedre farge fikk jeg. TULL! Jeg har brukt solfaktor 30 på kroppen lenge nå, jeg får like fin farge som alltid, og det positive er at fargen holder mye, mye lenger. Jeg har forelsket meg i produktene til Hawaiian Tropic, og brukte Hawaiian Tropic Silk Hydration hele ferieuken i Hellas. Denne flasken var akkurat nok til meg og Lars-Kristian. Silk Hydration Lotion er en perfekt kombinasjon av hudpleie og solbeskyttelse, den inneholder silkeprotein som pleier og gir huden ekstra fuktighet i 12 timer – og ikke minst: den dufter helt fantastisk av kokos! Alle Hawaiian Tropic-kremer er vannresistente i inntil 80 minutter, uva- og uvb-beskyttende og dermatologisk testet. Produktene anbefales også av International Skin Cancer Foundation. 

2. don’t forget your lips – det er fort gjort å glemme leppene i solen, men dersom de blir brent er det innmari vondt! I tillegg blir du sår i lange tider etterpå, så ikke glem leppene. Ole Henriksen sin fresh lips med solfaktor 15 er utrolig god, gir beskyttelse samtidig som den inneholder kakaosmør som virker pleiende og beskyttende, og mentol som fremmer sirkulasjonen for en liten plump-effekt. 

3. tan and protection – jeg liker å ha en farget dagkrem over solkremen i ansiktet og har lenge brukte the balm sin shelter tinted moisturizer. Den jevner ut huden og gir samtidig en fin og frisk glød, uten at det blir for mye. Nå som jeg har fått farge på ferie, bruker jeg medium.

blushno carolline berg eriksen

4. get that extra glow on – jeg elsker å blande glo minerals sin body bronzer med after sun-kremen min! Denne kan blandes i alle slags kremer, også foundation, eller den kan brukes som den er. Om du bruker den uten å blande den ut, synes jeg den kan bli veldig mektig på huden, men det er en smakssak. Body bronzer gir i hvert fall en utrolig nydelig og solkysset glød og har vært min redning mange ganger dersom jeg ikke har rukket å bruke selvbruner, men skal noe som krever at jeg viser litt hud. Fungerer veldig fint på hud som ikke har vært i solen også, da vil den tilføre litt farge i tillegg. Finnes HER

blushno caroline berg eriksen

5. travalo – perfekt til å oppbevare favorittparfymen din når du skal reise bort. En parfymeflaske kan fort ta mye plass og vekt, og med denne slipper du å tenke på det: den rommer 50 dusjer av favorittparfymen din og er kjempeenkel å bruke. Du kan se bilder og forklaring på hvordan den fungerer HER.

solbriller rayban wayfarer folder caroline berg eriksen blush

6. smart sunglasses – disse er min nye favoritt og var selvfølgelig med meg til Hellas. Hvem ønsker vel ikke solbriller som tar minimalt med plass og som i tillegg er like fine som vanlige solbriller? Dette er wayfarer fra Ray-Ban, og de er helt geniale! Finnes HER

rayban

Frem til søndag 28. juni får du 25 prosent rabatt på ALLE solbriller hos blush.no! Sjekk utvalget deres HER og bruk rabattkoden SolbrilleCBE 🙂 

39 kommentarer

 1. Hvor er hårbøylen med blomstene fra? 🙂

 2. Hei! Leste i en tidligere bloggkommentar at dere planlegger gressklipperbruk om natten, så her kommer et lite hjertesukk.

  Piggsvinene er på sitt mest aktive om natten, og forsvarsmekanismen deres er, som alle vet, å rulle seg sammen. At en gressklipper kommer susende vil derfor være katastrofalt for et lite piggsvin. Piggsvinene er allerede utrydningstruet, så da er det ekstra synd å finne et dødt piggsvin i motoren.

  Dette er ikke ment som kritikk, men mere som en opplysning, da mange ikke tenker over hvor sårbare disse dyrene er.
  Klipp heller plenen når solen står høyt i sky, og hold hundene inne den lille tiden det tar 🙂

  Og et lite obs til alle som leser kommentarer: piggsvin liker, men tåler ikke melk. De lider en smertefull død dersom dette settes ut i hager.

  Ida.

  1. Så fin informasjon, kjenner en som hadde en pinnsvinunge i hagen/huset over vinteren, da de ikke klarer seg ute selv. Og den ville ikke være i stand til å ordne seg hi på egenhånd, eller noe sånn. Nå lever den lykkelig i en pinnsvinkoloni utenfor Oslo 🙂

 3. Kathrine

  Hei.
  Så tilfeldig morsomt at du skulle ha et sånn type innlegg akkurat nå, for her sitter jeg å planlegger hva vi må ha med på en ukes ferie for meg, mann og 1åringen. Det er MYE!
  Skal hverfall skaffe oss to sånne parfymeflasker, så er det to ting som tar mindre plass

  Men lurte også på, om du vil svare, hvor mange kofferter reiste dere med nå? Her er det en teori om at vi skal klare oss på 2kolli +håndbagasje og en barnevogn. De 2 vellskrevne a4 sidene mine ser ut som noe annet… Har aldri reist med mitt egne barn før, så før i tiden hadde det nok gått supert, ja selv bare med håndbagasje, men nå er det en del nødvenigheter som må med.
  Noen anbefaling på STOR koffert btw?

  Ellers, takk for en inspirerende blogg, og morsome snaps fra både deg og Lars Kristian. Trodde jeg skulle dette ut av sofaen i går da jeg så hvor sinte hundene ble på gressklipperen

  Ha en herlig kveld, og håper ryggen din blir bra!

 4. Hawaian Tropic solkremen er en av dem som ikke fikk grønt lys i solkremtesten fra Forbrukerrådet.Den inneholder hormonforstyrrende stoffer og nanostoffer.

 5. Enig med deg – Hawaiian Tropic dufter fantastisk. Takk for nydelige bilder som alltid og fin film fra ferien. Mannen din kan bli profesjonell fotograf når han trekker seg tilbake fra fotballen 🙂

 6. Hva heter dere på snap? Måtte bytte og savner og følge dere

 7. Hei:-) hvor er bikinioverdelen fra? 🙂

 8. Så fin den sorte toppen din var! Hvor er den fra?

 9. Hvor er blouse fra?

 10. Herlig innlegg! Masse fint 🙂

 11. Helt enig ang. faktor 30! Jeg vet ikke om du er opptatt av ingredienser innen hudpleieprodukter, men den solkremen inneholder parabener. Litt feil i 2015.

  1. Lars-Kristian

   Parabener er det tryggeste og mest effektive vi har for å konservere hudpleieprodukter, og da f.eks solkrem. Velger du produkter uten parabener, er det en stor sjanse for at du velger et produkt som er mindre trygt enn et produkt med parabener.

   1. Annina

    Så enig i dette! Fortvilende at uvitende forbrukere absolutt vil ikke vil kjøpe produkter med parabener, men ikke bryr seg om hva de får «i bytte». Parabener er ikke farlig i små mengder.

   2. Lars-Kristian

    Klassisk eksempel på god og gammeldags skremselspropaganda :/

   3. Skulle hatt en liker-knapp! Hehe 🙂 Jeg hadde aldri vært allergisk og reagert på noe før jeg kjøpte flere produkter som var parabenfrie. Klødde voldsomt og fikk utslett, så takker meg til produkter som ikke står «uten parabener» på og har ikke hatt problemer siden 🙂

 12. Hei! Har laget chiapudding etter oppskriften din, er det meningen den skal være som en grøt? Min ble hvertfall ikke som en pudding. Gjør du noe spesielt?

 13. Hei.
  Vil bare tipse deg om denne solkremtesten fra 2014, der solfaktor 30 fra «Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion» fikk dårlig score på hormonforstyrrende og allergifremkallende 😐 Hadde tenkt å kjøpe den selv, men så kom jeg over testen..
  https://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kjøpetips/undersøkelser/solkremtest-2014

  1. Lars-Kristian

   Det er fordi den inneholder parabener, som Forbrukerrådet mener potensielt kan være hormonforstyrrende. Etter min, og mange andres mening, så utgjør derimot ikke parabener, og da propylparaben som denne inneholder, noen kjent helserisiko. Faktisk kan det være en langt større helserisiko å velge produkter som IKKE inneholder parabener, da stoffene som erstatter parabenene ofte er mer ukjent, eller har andre uheldige bivirkninger.

   Både Folkehelseinstituttet og Europakommisjonens vitenskapelige komité på kosmetikkområd vurderer parabener som trygt under de gitte grenseverdiene.

   Her er også en review fra 2008 som vurderer parabener som trygge å bruke innenfor grenseverdiene.

   1. Siden det diskuteres solkremer; hvilken type brukte dere til Nelia? 🙂

   2. Hei igjen.
    Takk for informativt svar og at du tar deg tid til å sjekke opp i sånt 🙂

   3. Jeg leste en artikkel (husker ikke hvilken) som sa at et helt liv med normal parabenbruk vil føre til mindre hormonforstyrrelser enn én enkelt P-pille.

 14. Iren Kristine

  Ville bare si at du kledde de solbrillene veldig godt 🙂
  Vi har ikke sånn typisk sommervær her i Trøndelag, så jeg ønsker meg innlegg med nye ideer til inneaktiviteter (eller uteaktiviteter som er koselig i litt trist vær).

  Ha en kjempefin dag!

  1. Caroline

   Tusen takk, snille du! Det er notert 🙂

   Klemmer!

 15. Hei! Jeg er på jakt etter en god solkrem, men sliter litt med å finne en som ikke er testet på dyr. Jeg googlet litt for et par dager siden og fant ut av at Hawaiian er testet på dyr. Vet at du er litt nøye på å bruke ting som ikke er testet, så nå ble jeg litt i tvil om den var det. Har du funnet ut noe annet? 🙂

 16. Hei Caroline☺️. Kanskje tidenes dummeste spm men jeg må bare høre. Du bruker en farget dagkrem når du er på ferie, gjelder dette også på stranden når du skal sole deg? Får man farge selv om man bruker farget dagkrem? Jeg får litt noia av å tenke på å gå uten noe i 2 uker i Spania. Tusen takk for svar!

  1. Caroline

   Ja, du får farge selv om du bruker farget dagkrem 🙂

 17. Anna helén

  Hei 🙂
  Blir rart å stille dette spm når du snakker om blush.no osv.. Menne du har handlet en del på coverbrands har du ikke? -lurer på hvor lang leveringstid de har, har bestilt derfra før, men husker ikke.. Har sendt Mail, men ikke fått svar! Takk for evt svar:)

  1. Caroline

   Da jeg bestilte fra dem privat, som var i 2009 (?) gikk det vel vanlig leveringstid, jeg husker ikke siden det er så lenge siden :/ Da jeg jobbet med dem, gikk det 2-4 dager, men jeg vet ikke om de sendte på samme vilkår til meg som til andre privatpersoner 🙂

 18. Takk for gode pakketips fine du! Jeg skal definitivt bestille parfymeflasken, og har lyst og kjøpe ny parfyme også. Lurer veldig på hvilken parfyme du bruker? 😀
  Ha en fin dag!

 19. Har du fått deg en skikkelige stalker, Caroline? Ser knapt et innlegg på insta uten at kassygreekfighter spør om hun please kan sende deg en melding. Creepy.

  1. Caroline

   Kassy er utrolig skjønn, og hun bor i Hellas, så jeg vil ikke kalle henne en stalker 🙂 Hun er bare veldig glad i bloggen min, og det synes jeg er hyggelig 🙂 Har hatt stalker, og det er alt annet enn hyggelig.

   1. Det var jammen godt å høre at det ikke er en ordentlig stalker. Det var bare iøynefallende hvor mye hun spør om hun kan sende deg private meldinger og sånn, og du har ikke svart henne som jeg har sett. Så lenge DU syns det bare er hyggelig, så gjør det jo ingenting om jeg syns hun virker litt i overkant av masete. Det er jo forskjell på stalkers og fans. Keep up the good work, og god sommer! 🙂

 20. Jeg brukte Hawaiian tropic på ferie i Hellas i fjor. Jeg kjøpte de på nettet (faktor 30 og faktor 20) på shopping4net.com. Hva de har gjort med solkremen sin vet jeg ikke, men etter to dager i sola med solfaktor 30 (og jeg er hyppig med solkremen når det kommer til smøring), fikk jeg blemmer på lårene og magen. Dette utviklet seg mer og mer til en brannskade. og det så ikke bra ut. Jeg klagde ikke etter dette kjøpet, noe jeg kanskje burde gjort. Det er uansett veldig kjedelig når solkremen skal ødelegge for ferien. Det har dessverre gjort at jeg er blitt skeptisk til Hawaiian tropic, noe som er ganske synd siden solkremene deres lukter så godt. Men, som sagt, for alt jeg veit kan partiet med Hawaiian tropic-solkremene til shopping4net.com være fra 2012….

  🙂

 21. Jeg bare lurte på om du har fått testet ut «Travalo-flasken» med Lolita Lempicka-parfymen? Jeg kjøpte nemlig Travalo i fjor, men fikk ikke «koblet» på Lolita-parfymen pga at gullkanten er i veien (går for høyt opp). Så da fikk jeg heller ikke over noe parfyme i reiseflasken. Hvordan har du eventuelt løst dette? mvh Maren 🙂

  1. Caroline

   Jeg får det til 🙂 Det blir bare litt søl, litt parfyme utenfor, men det går an 🙂

 22. Hvor er bikinioverdelen fra? Den va så fin!

 23. Hei,
  Jeg digger produktene fra the BALM, men har hørt at blush ikke er autoriserte forhandlere av dette merket i Norge.. Så blir litt skeptisk til å bestille derifra, hører jo om så mye «fake» produkter der ute.. 😛
  Takk for flotte tips 🙂 Klem <3

 24. Hei.
  Jeg eg halvveis i graviditeten, kjenner du til om det er trygt å bruke glominerals-body-bronzer da?

  Takk for svar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *