new in my wardrobe

hoved

God tirsdag til deg Jeg har ikke tenkt over det, men det blir nesten automatisk en gang i måneden jeg viser dere noe nytt fra garderoben min, og det synes jeg egentlig er veldig fint, for det er jo flere ganger enn én det har vært et problem at plaggene jeg har på meg er utsolgt. Så i dag vil jeg vise dere min nyeste kjærlighet – et sett fra custommade med en helt nydelig blåfarge. Jeg elsker striper og har kanskje gått litt gal på den fronten, så garderoben min har veldig mange relativt like plagg her, men dette er annerledes. Fargen er alt annet enn det jeg er vant med å se, toppen er off shoulders og shortsen har utrolig fine detaljer. Totally in love! 

caroline berg eriksen striper sett custommade

(annonselenker) shorts her / topp her 


I går ble jeg sittende oppe til over midnatt før jeg kunne ta kvelden, så jeg er egentlig innmari trøtt i dag og gleder meg til å hente litt energi med 4×4 🙂 Lars-Kristian holdt forresten på i nærmere fire timer med å installere og montere den nye stoltheten sin: robotgressklipperen! Haha, han er så i ekstase at jeg nesten er redd for å bli byttet ut. Den lader nå, så jeg tenker at jeg bare kan gå og legge meg når den fungerer i kveld 😉 Tar noen bilder for å dokumentere galskapen litt senere! Ha en topp tirsdag så lenge ♥ 

13 kommentarer

 1. såååå fint 🙂

 2. Hei, Caroline!

  Jeg lurte på en ting:

  1. Hvor har du kjøpt vaffeljernet til belgiske vafler?
  Kan jeg kontakte deg på email? Trenger virkelig svar, og vil ikke si det til alle i kommentrafeltet..

  Klem.

 3. Trodde det var til Nelia først, haha. Men veldig fint da 🙂
  Kan du ikke ha en liten oppdatering på Nelia snart? Eks. favorittleke o.l. 🙂

 4. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂

  Du har sikkert sett denne kampanjen som heter This girl can. Lurte på om du kunne framheve det på bloggen din for det er mangen jenter/damer som legger begrensninger på seg selv når det kommer til trening. Vi trenger mer positivitisme rundt det å bevege seg og være sund uansett størrelse. Og siden du har så mye påvirkningskraft så tror eg du strekker ut til mangen som ikkje tror de kan trene slik de vil fordi de er redd for å bli dømt.

  Du er en helt nydelig unik person. Du har hjulpet meg mye med å akseptere min kropp og gitt meg masse treningsglede.

 5. Fint, men fikk asosiasjoner til auschwitz og fange draktene

  1. jeg er enig. Shortsen var fin, men ville styrt unna toppen… MEN det er min mening 🙂

 6. Jannicke

  Det settet var nydelig, gleder meg til å se det på

 7. Heia

  Hørte på snapp at du fikk låsning i ryggen, hvordan skjedde det og hvordan kom du deg på bena igjen

 8. Hei Caroline
  Får ikke opp innleggene dine på Bloglovin:(

 9. For en stund siden kjøpte du en fjorlett cremefarget cardigan. Du la ut bilder av den på bloggen, en nydelig sak med blonder og den så lang ut. Har ikke sett deg bruke den? Lurer på hva du ville stylet den med? Har en tilsvarende, og føler ingenting passer…

 10. Dear Caroline, just one question How do you care about your hair on training days? I usually wash, blow dry , but after the training I am so wet, that I have to wash hair again… How do you solve it? Thanks.

 11. Så utrolig fint! Striper slår aldri feil 🙂 Vil forresten bare si fra at bloglovin fremdeles ikke funker, og det er veldig irriterende for meg som kun leser blogger via der :/ Glemmer liksom å gå inn på bloggen din da.. Håper dere kan fikse det snart!! 🙂

 12. Hei!
  Vår netbutikk selger fantastiske klær til gutter og jenter fra 1 til 14 år.

  Vakre sommerkjoler laget i 100% bomull er høydepunktet for sommerkolleksjon!
  vil du sjekke om det er noe som du liker?

  gå inn på http://mylittleangel.eu for å se hele kolleksjonen!

  Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe)

  Mvh
  Anna

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *