sommer på jorda

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme solnedgang

Vi flyttet utemøblene ut på gresset da solen forsvant fra terrassen i går, og det var så deilig å nyte kveldssolen så lenge! Jeg krysser fingrene for flere slike kvelder, i tillegg til at vi har planer om pinikk i parken, parkjazz og ikke minst må Siri og jeg få til en husmorsdate igjen i løpet av juni. Det var så koselig forrige gang, og vi ble enige om å få det til en gang i måneden, så vi må lage plass i kalenderen 🙂

caroline berg eriksen grillkveld søndag sommer

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme lasse

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme siri

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme oversikt

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme lasse kristoffer

caroline berg eriksen grillkveld søndag somme caroline

summer caroline berg eriksen

kjole h&m / cardigan mango / sko new balance 


I dag har jeg vært hjemme med Nelia som ikke er helt i form, så dagen har for det meste gått med til å være sammen med henne  Vi har lest bok, sunget sanger, spist is og lekt med både nye og gamle leker – hun ble helt ekstatisk da jeg dro frem en pose med leker som vi har lagt bort fordi jeg trodde hun var blitt lei 🙂 Så har jeg prøvd å trene litt mellom slagene og fikk løpt en time mens hun sov, men så rakk jeg ikke mer. Nå kom Lars-Kristian hjem og jeg skal fortsette treningen og bruke kvelden på å ta igjen tapt arbeid. Senere kommer sommerfilmen vår – weeee 🙂 

Håper deres mandag har vært bra! 

27 kommentarer

 1. Herlighet, du og Siri må vel ha smeltet helt der Lars-Kristian og Kristoffer sitter med hver sin baby <3 Så koselig bilde! Ser ut som det ble en nydelig kveld 🙂 Her har det vært ekstremt vekslende vær i dag, fra solskinn til regn og torden i løpet av et minutt.

  1. Caroline

   Hihihi, ja 😀 Har vært vekslende her også :/ Men stort sett sol 😀 Eneste kjipe er at jeg har løpt inn og ut for å flytte blomster inn under tak og ut i sola vekselvis :p

 2. Hei:)
  Jeg lurer på en dere har en au pair som rydder huset og passer dattera deres :)?

  1. Caroline

   Nei 🙂

   1. Jeg lurte på fordi da jeg så på en snap hvor Nelia smiler til mobilen, tar ut og inn smokken sin, så snakker den som hun sier på fanget hos som en som ikke er norsk. Jeg forstå ikke hva hun sa fr «Hei, hei» på slutten
    Jeg lurer også veldig på hvordan du kan klare alt du gjør (det som man får inntrykk av via bloggen og andre SOM), kan holde huset stiltrent til enhver tid (noe som man også får inntrykk via bloggbilder:)).
    Jeg VET jo at det tar innamri mye tid om man skal ha det fint. Men bå de barn og to hunder og huset som er på manhe kv.
    Jeg vet du skrev at det kommer en som rydder annen hver uke.
    Men jeg kan fortsatt ikke tro at det går an å rekke alt slik du gir inntrykk for: Ta masse bilder, lage mat, trene, jobbe OG holdet det fint hjemme til enhver tid:)

   2. Caroline

    Jeg stresser mye, men har ofte ekstra overskudd fordi jeg trener, så da kan jeg også presse inn en god del. I tillegg står jeg opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Lars-Kristian er fantastisk og hjelper til på alle områder, så når vi er to om det meste, går alt veldig greit selv om det er hektisk 🙂

    Det kommer ingen og rydder her, men vi har vaskehjelp annen hver uke 🙂 Ellers styrer vi med alt selv 🙂

    Nelia satt på fanget mitt i går, det er jeg som prater 🙂

   3. Hyggelig med svar:)
    O så fall er det vedlig inponerende alt sammen. Jeg er for tiden hjemmeværende med en jente som er litt yngre en deres.
    Og jeg føler at selv om jeg rydder hele tiden , er det ikke ryddig nok:)
    For å ikke å snakke om at jeg ikke ptrener så mye som du gjør, studerer , pynter og sminker meg i hverdagen:)
    Så igjen, er overrasket at du får det til! Flink!

   4. Men hva sa du i videoen:)? Jeg klarer ikke å skjønne. «Det er ganske minei? Hei HEI» . Der er det jeg hører , og det gir ingen mening:)

   5. Caroline

    Du er ganske fornøyd, sier jeg 🙂 Så vinker hun, og da sier jeg hei, hei 🙂

 3. oh wow for ett magisk flott solnedgangs bilde 🙂 Vakkert! Så er det så herlig at vi akkurat har startet sommeren og håper på mange flere flotte varme sommerkvelder fremover…. Dere har så fin nyklipt plen, har LK fått montert og gjort klart klippe duppedingsen han fikk i gave fra deg? Idyllisk sted dere bor 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Anita 🙂 Solnedganger er jo så magisk, uansett hvor i verden 🙂

   Haha, han holder på med den akkurat nå faktisk 😉 Skal snappe!

   Klem!

   1. Marissa

    Dear Caroline,

    I am a big fan of your blog. I am from America and I wanted to ask you how you can translate your blog to En;lish so whenever I view your blog it is always automatically translated in english.

    Can you help me do this??

    Thank you

 4. Henny88

  Jeg elsker bloggen din Caroline! Er innom flere ganger daglig og du inspirerer meg stort. Gleder meg til å se videoen. Klem 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Henny! Tusen takk <3

   Klem tilbake 🙂

 5. Så utrolig koselig bildet med tvillingene på fanget 🙂 Kan jeg spørre hva Lars-Kristian har tattovert på leggen?

  1. Caroline

   Ja 😀 <3 23 står det der 🙂

   1. Jannicke

    Kan vi få se tatoveringene til LK?
    Har du noen tatto?

   2. På hvilket språk da? 🙂

   3. Caroline

    Arabisk 🙂

 6. Idyll! <3

  Så herlig, grønt og frodig det ser ut hos dere. Vi har bodd i Oslo i mange år nå- i blokk, og selv om vi har park med lekeplass rett rundt hjørnet, merker jeg at etter at vi fikk vesla vår lengter jeg mer og mer mot eget hus MED hage, utenfor byen (kanskje til og med helt tilbake til hjembyen langs Mjøsa) så veslemor og chia-jenta vår kan løpe rundt i hagen med gress mellom tærne 🙂

  Ha en finfin uke, og NYT at det endelig kjennes ut som sommer 🙂 🙂

 7. Hei Caroline! Fant ikke noen epost adresse, så jeg skriver her. Først og fremst – elsker bloggen din! Vi driver Spraytanhuset – Norges første og eneste spraytansalong (ligger på Majorstuen i Oslo). Vi driver kun med økologisk spraytan og er opptatt av å kunne tilby nordmenn et sunnere alternativ til solarium og tradisjonell soling. Med økende forekomst av hudkreft blir det viktigere og viktigere med fokus på dette! I tilleg blir du perfekt brun på kun 10 min (garantert ikke Orange og/eller unaturlig mørk)Synes du og det du står for er kjempebra og det hadde vært veldig gøy med et samarbeid. Se gjerne vår instagramprofil @spraytanhuset eller nettside http://www.spraytanhuset.no for mer info. Hvis dette er av interesse, kan du sende en epost til spraytanhuset@gmail.com. Håper å høre fra deg:) (Du trenger ikke å publisere denne kommentaren)

 8. sunniva

  godt du får trene ikveld så det ikke bare blir en times løpetur på deg på en dag!:)

  1. Caroline

   Det er viktig for kroppen å trene styrke også 🙂

 9. Hei!
  Deres video var helt amazing! 🙂
  Du har en utrolig flink man! Tar nesten alle bilder av deg, lager video, studerer, spiller forball, styrer og ordener hjemme, kler seg pent, tjener bra:) Er det mulig!? Det virker nesten for godt til å være sant, og så er det slik for dere! Heldige!
  Dere virker som vedlig fine mennesker utifra video! Fikk veldig good feeling da jeg så den
  Kan ikke si jeg fikk sammen inntrykk gjennom bilder. Da synes jeg at du kan virke sånn bortskjemt og overlegen til tider. Noe jeg håper egentlig ikke er:)
  Super video fra deres ferie!

 10. ååh, det så nydelig ut!
  Stakkars lille Nelia, da… Håper hun føler seg bedre:)

  Her har været holdt seg ganske bra faktisk (Stavanger), håper det holder seg til imorgen også! Har planlagt tur ute i skævven:) eneste negative med fint vær, er all kleggen og alle fluene som våkner til live, usj…

 11. Hei. Beklager at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg skal til oslo med søskenbarnet mitt på 4 år. Og jeg kan huske du tok med Nelia på et aktivitetsenter(?) hvor de blandt annet hadde et stor piano brikker på gulvet om jeg husker rett?
  Hva het den plassen? og passer det til
  4-åringer etter ditt inntrykk?
  Ha en fin dag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *