monday morning

caroline berg eriksen morgenstund hoved

God morgen til deg og hei mandag! Vi hadde en helt super avslutning på uken i går, og besøket vårt dro hjem akkurat i tide til at vi rakk å legge oss i ok tid, så flere bilder av kvelden kommer litt senere i dag. Jeg kjøpte et lite cafésett til verandaen oppe før helgen, så nå som dette er satt opp og  plantene er på plass i kassene, finnes det nesten ikke en bedre start på dagen enn å sitte akkurat her med frokost og kaffekopp. Og så de deilige lydene av sauer og fuglekvitter! Det er ganske fint å på landet.. 

IMG_9958

caroline berg eriksen morgenstund frokost

caroline berg eriksen morgenstund bak

caroline berg eriksen morgenstund


Uken som gikk var helt super på både treningsfronten og jobbfronten for min del, og jeg håper det fortsetter denne uken, jeg skal i hvert fall gjøre mitt for å sørge for det! Jeg har løpt en del med vognen ute, og jeg merker at jeg har forbedret kondisen min ved å gjøre dette. Uten vogn går det plutselig så lett, og jeg kan løpe fortere enn tidligere. Bakkeløp med vogn er kanskje noe av det tyngste, det er tungt nok uten, så å dytte rundt 20 kilo ekstra foran seg, gir både motivasjonen og kondisjonen et ekstra push. Det ble 6 gode økter, så jeg håper å få tid til det samme denne uken, men med litt mer styrke enn løping. Let’s go! Happy mandag til alle ♥ 

43 kommentarer

 1. Caroline

  Alltid like fin start på dagen og klikke innon bloggen din, Caroline! Håper du får en flott dag i finværet 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Caroline! Så koselig å høre 🙂 Takk det samme til deg! Ser forresten ut til at det blir regn i dag :O

   Klemmer!

 2. Hei. Ang. ferie: Når har fotballspillere ferie egentlig? Jeg forsto dere var på ferie for en ukes tid siden, så da hadde de tydeligvis fri. Men har mannen din ferie i juli også? Er det ikke spillefri da? Jeg innbilder meg nemlig at dere pleier dra på ferie i juni/tidlig sommer og/eller om vinteren, og ikke i juli når de fleste reiser? Ja, mye rart man lurer på…… Er det kjedelig med å ‘lite’ ferie pga. fotballspillingen synes du?

  1. Caroline

   Hei 🙂 Han hadde 1 uke nå da vi var på ferie, og det kan være at de får noen dager i juli også, men det vet han ikke enda. Som regel er det bare 1 uke om sommeren, eller 6 dager. De har ellers fri etter sesongen, som ofte er hele desember 🙂

   Det er selvfølgelig ønskelig med mer ferie, men jeg tenker at vi har mye å ta igjen etter karrieren hans og det er ingen hast 🙂 Jeg er blitt så vant med dette også, selv om vi ofte savner å være mer spontane 🙂

   1. Christine

    Nå blir det vel litt mer kamper med Europa League kampene nå i juli. Veldig spennende at Odd skal i Europa League,gleder meg til hjemmekampen 9.juli 🙂

   2. Caroline

    Ja, stappet program for dem, blir spennende 🙂 Tvitvi! 🙂

 3. hvor har du kjøpt denne kjolen?

  1. Caroline

   Det er en kimono fra kappahl 🙂

 4. For en fin sånn ponsjogreie som du har på deg! Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Emma! En fin dag til deg også 🙂

 5. Hei Caroline,
  Du er en stor inspirasjon for meg. Jeg har slitt med Endometriose i mange år, men er nå operert og er endelig tilnærmet smertefri! Det er en herlig følelse. Endelig har jeg overskudd til familie og jobb og ikke minst trening! Har startet å trene med bakketrening og noe jogging og styrke. Det som skjer når jeg trener er at jeg ekstremt fort hold! Har du noe tips til dette?

 6. Greit nok at du har offentlig beklaget for bilderedigering, men hva med bildejuks? Da tenker jeg på det bildet etter fødselen din som egentlig ikke ble tatt etter fødsel men før graviditet og som du later som ble tatt 4 dager etter bf.

  Eller tenker du at alle skjønner det var tull så du ikke behøver å beklage for det?

  1. Caroline

   Jeg har beklaget det som skal beklages, og det du kommer med av beskyldninger her, er helt sykt og også lite gjennomtenkt fra din side. Ser du ikke at jeg har på meg ammebh og har utrolig store bryster? Så store har jeg aldri hatt, og det er kun melken som er skyld i det. Streken etter graviditeten på magen fra navelen og ned er også synlig og det er også blåmerket på låret som jeg fikk etter sprøyten som jeg fikk på sykehuset rett etter fødsel. Før graviditeten var jeg mye mer markert i magen, det er jeg også nå. Jeg hadde heller ikke brunt hår før jeg ble gravid, så dette blir jo bare dumt. Men tusen takk for komplimentet 🙂 Alt ved dette bildet er ekte og jeg er dødsstolt av det!

   1. Birgitte

    For en tullete kommentar, uff… Staa paa og vær stolt Caroline, det har du all grunn til!!!

   2. Ikke rart du var tynn du var jo tynn som gravid og ,skjønner ikke at folk ikke tror på det.jeg tror iallfall helt på bildet.du er heldig mange legger jo på seg 30kg det måvære slitsomt svangerskap…så det er du sikkert gla for du ikke gjorde.
    Litt trist i dag jeg eller veldig trist….er jo i dag alle hunda ble flådd levende og torturert de holder vel på enda tar jo tid torturere 10 000 hunder ..ikke sovet og vondt i magen tenker på all dems redsel og smerte og ønsker kunne reddet de :(( vi som har hund er jo sønderknuste

    :((((

   3. Uff, må være slitsomt å være såå obsessed. Tenk å tenke på det enda, det er for meg et stort under, og i tillegg være så frekk og anklage henne for at det var før fødselen. JANTELOVEN LENGE LEVE, ugh…
    Du får ta det som et kompliment, Caroline, at noen bryr seg så ekstremt mye om deg og ditt liv 🙂

 7. Synes også det er så koselig å starte morgenen ute på verandaen med frokost og en kopp kaffe. I morgen er planen å gjøre litt morgenyoga der også. Mmm, det blir bra! Ønsker deg ei god uke!

  1. Caroline

   Det høres ikke feil ut 😉 Savner å gjøre yoga! Ønsker deg en kjempefin uke også, L 🙂

 8. Hei 🙂
  Hvor er trebingsbuksen og skoene du brukte i går fra? 🙂
  Sett at flere har spurt. Eller er det slik at du ikke ønsker å dele hvor du har kjøpt noe så lenge det ikke er annonse?
  Greit å vite for da slipper man å bruke tiden på å spørre og dere slipper å bruke tid på å lese kommentarer som uansett ikke skal besvares 🙂

  1. Caroline

   Hei! Alt jeg har av treningstøy er fra get inspired 🙂 Men jeg delte ingen treningsbilder i går, så jeg er liyt usikker på hva du mener? 🙂 Jeg er glad dere spør og jeg svarer gjerne! Jeg linker som regel ikke, eller skriver ikke hvor det er fra med mindre det er et rent antrekksinnlegg 🙂 Men jeg kan gjerne begynne med det 🙂

   1. Hei 🙂 takk for svar. Fint om du kan skrive der ja 🙂 Uansett om det er antrekksinnlegg eller ikke 🙂

    Treningstøyet du hadde på deg i helgen. Du snappet det 🙂
    Svar og hvit tights og turkise sko 🙂
    Fant ikke det på Get inspired. Kan du legge ut link ? 🙂

   2. Caroline

    Det er fra Get Inspired, men hvis det ikke er der så er det utsolgt :/

 9. For en nydelig utsikt dere har! Kan tenke meg det er en nydelig start på dagen å sitte der og bare høre på alle lydene og se på at det vakre <3

  (Selv har jeg hatt en møkkastart på mandagen etter en helg som bare var egentlig kjempekjekk, men tappet meg for energi. Så egentlig burde jeg ikke klage.. Men kroppen henger liksom ikke helt "med" om du skjønner. Jaja, det kan bare bli bedre! 🙂 ) Ha en nydelig uke, du vakre!

  1. Caroline

   Ja, det var det <3

   Uff, kjedelig med slike dager, men kanskje det var selvforskyldt? 😀 Haha..

 10. Hei,kjøpte en gang en selbruningskrem som du anbefalt på bloggen.Den var veldig bra og skulle gjerne hatt en ny ,men klarer ikke huske hvor jeg kjøpte den…Heter Sunspa,anbefalt av Dennis Knudsen.Finner den ikke på Blush.Kan du tipse hvor den er å få kjøpt?? Er den gått ut på «dato»har du kanskje en annen bra og annbefale.??På forhånd takk .

 11. Kristine

  Hei! Bloggen din fungerer ikke på bloglovin med safari fra mac. Det kommer opp at du har postet nye innlegg og alt, men når man åpner de ser man ingenting på skjermen, kun en helt hvit side. Vært sånn i kanskje en og en halv uke.

 12. Underbara bilder- och fantastiska naglar! Keep it up, du gör ett fantastiskt jobb med din härliga blogg.

 13. Så idyllisk! 🙂 Livet på landet er så deilig!
  Jeg bor i byen, men familien min bor på landet, så jeg får litt av begge deler 🙂 Love it!

 14. Marlene

  Kan du ikke skrive et innlegg om joggevogna du bruker? 🙂 Veit at du har skrevet om den før, men finner ikke innlegget 😛

 15. Jennifer

  Absolutely gorgeous and so peaceful looking. You are so blessed <3

 16. Så fint dere har det. Her er det mye bilstøy – skulle gjerne bodd litt lenger ut på landet, men de neste fire årene, til yngstejenta til mannen er begynt på videregående, er vi stuck her I nærheten av skolen hennes. Men så tenker vi å flytte litt landligere vi også akkurat tidsnok til vår felles pode begynner på skolen.

 17. Hei.
  Ang snuppa, vil ikke dette farge øyenbrynene? Dekker du de når du sprayer, Evt med hva?

  1. Ikke snuppa, sunspa!

  2. Caroline

   Hehe :p Skjønner du mener sunspa 🙂 Det farger ikke brynene, det forsvinner i så fall når du vasker deg etter 6-8 timer 🙂

 18. Hei 🙂 hva er det du spiser som ligger i den søte lille kukken? Ha en fin kveld 🙂

 19. Jeg mente selvfølgelig krukken!!

  1. Caroline

   Hahahaha 😀 Dauer! Det er honning fra lefkos over gresk yoghurt og mysli, måtte bruke 4-korn denne gangen, har ikke mer hjemmelaget igjen :O

 20. Nå som du utdanner deg til pt. Hva tenker du om så mye løping, som du beskriver i innlegget her, i sammenheng med relativt lite styrketrening?

 21. Det så herlig ut! Du er så utrolig vakker, Caroline! Dessuten, på det siste bildet lignet du på din mor:)

 22. Spurte på et ærlig vis hvor en fikk kjøpt sunspa) det tok du deg ikke bryet med å svare på…..men henne som lurte på om snuppa farget bryn,kunne du svare(he-he skjønner du mener sunspa)
  selv om det var et dumt sp mål,hadde det vært på sin plass og svart høflig….
  Skjønner hvorfor du får en del dårlige kommentarer.

  God sommer,med eller uten sunspa.

  1. Caroline

   Beklager, denne har jeg ikke sett! Sunspa får du kjøpt hos selvbruner.no eller makestyle.no 🙂

 23. Hei! Jeg elsker bildene du tar! Jeg bare lurte på hvilket kamera du bruker etter at det forrige kameraet ditt ble stjålet?

 24. Hei! Jeg elsker bildene du tar! Jeg bare lurte på hvilket kamera du bruker etter at det forrige kameraet ditt ble stjålet? Hadde vært greit og vite har tenkt å kjøpe ny kamera så vil vite hvilket som er bra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *