back to the 80’s

caroline berg eriksen back to the 80's avslutning

Hei søndag! Vi hadde det så fint i går! Datenight for to ble dobbeltdate og vel så det, for vi møtte på flere fra laget da vi ankom lokalet, og det var så koselig 🙂

caroline berg eriksen back to the 80's rekecocktail

caroline berg eriksen back to the 80's hovedrett

caroline berg eriksen back to the 80's dessert

me and you

caroline berg eriksen back to the 80's håvard ragnhild

caroline berg eriksen back to the 80's scene 3

caroline berg eriksen back to the 80's scene

caroline berg eriksen back to the 80's publikum

caroute

Vi hev oss på en konsert nede på brygga i siste liten, med konseptet back to the 80’s, og selv om jeg er født i 1987, har jeg jo vokst opp med akkurat denne musikken, og det var så mange minner som kom tilbake samtidig som jeg overrasket meg selv ved å kunne så og si alle tekstene. Vi fikk servert 80-talls inspirert meny i tillegg: først rekecocktail og deretter kylling med bernaisesaus etterfulgt av dessert som inneholdt den smelltyggisen jeg forspiste meg på en ferie i Spania, så jeg kastet opp hele flyturen på vei hjem. Haha, minner♥ Det var en så fin kveld og jeg elsket konsepetet, alle sang med og danset og det var topp stemning hele kvelden. Fikk til og med svinget meg på gulvet med noen av de fine leserne mine 🙂 


I dag får vi grillgjester, så jeg har ordnet med blomster, tørket pollen på verandaen og feiet gulvet – perfekt med en slik anledning så jeg har en unnskyldning til å ordne skikkelig opp ute. Jeg startet å plante i går og nå er det så frodig og fint her 🙂 

Nå skal Nelia og jeg ut på joggetur – ukens sjette og siste økt, skal bli deilig dagen derpå 😉 Håper dere får en fin søndag, vi sees senere ♥ 

8 kommentarer

 1. Cathrine R

  Du er så vakker, Caroline:-) Så ut som en topp kveld!:-)

 2. Christine

  Jeg holdt en knapp på de sorte skoene og jeg må si; du rocket dem! Flott antrekk! 🙂

 3. Inspirerende blogg du har! Lurer på hvor det lyse skjørtet med hvitt nederst er fra?:)

 4. Så kos!:-)

 5. Så bra dere fikk en koselig og fin kveld på 5 års feiringen deres 🙂 Ser du har beholdt svarte skoene, utrolig stilige på 🙂 Så utrolig fint det siste bilde av deg 🙂 Rååå stilige sko, hilse mannen din å si han er flink til å kjøpe gaver :-)) Håper dere får en fin søndag med besøket deres og med bebbisene hehe søte Nelia :-))

 6. Heisann!

  Du har nok allerede fått noen kommentarer om dette, men når man klikker inn på de nye innleggene dine via bloglovin så dukker de ikke opp. Alt er bare blankt. Håper dette fikses snart 🙂

 7. For meg som følger dere begge på Snap , var det ikke vanskelig å se og høre at dere hadde det gøy. Ha ha….

 8. Kjære, Caroline. Du må jo være den rette å spørre! Du som går så mye i hæler, har dyre sko, og ser helt smashing ut i dem. Hvordan i alle dager blir man god til å gå i dem? Uten å se ut som en vandrene pelekan? 😛 Jeg så også snap’en din hvor du gikk sååå forsiktig for å ikke ødelegge de nye skoene. Men jeg har en tendens til å slite hælen allerede første kveld. Noen tips, uten å måtte liste seg rundt eller gå som en snegle i frykt for å ødelegge skoene. Jeg vil jo kunne gå i litt tempo og se smashing ut jeg også 😉 Håper du svarer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *