just a little tip for coffee lovers like me

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips 7

OMG! For en kaffeelsker som meg er dette gull verdt! Jeg sparer masse tid og får meg samtidig noe godt som passer perfekt til studier i sommerværet. Den perfekte anledningen for tipset jeg skal dele med dere er vel egentlig ikke satt, for jeg kan ikke tenke meg en anledning hvor dette ikke passer inn.. med mindre du ikke liker kaffe, selvsagt. 

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips 2

Uansett! Du fryser bare ned kruttsterk kaffe i en isbitbeholder, oppbevarer det i fryseren og voila – du har iskaffe på et par sekunder akkurat når du ønsker. Mitt beste tips er å blande isbitene med mandelmelk, da blir det magisk! Ha gjerne noen dråper stevia oppi også, men det er ikke et must. 

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips 6

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips 4

Og du, et lite tips til deg over 18: server disse isbitene i litt baileys som velkomstdrink i sommer, eller som en drink til kaffen etter maten. Jeg lover deg det vil bli tatt godt imot! Jeg skal i hvert fall ta i bruk mitt eget tips, vet jeg 😉 

caroline berg eriksen isbiter kaffe tips 3


Her står lesing på planen resten av kvelden. Tusen takk for alle som engasjerer seg og som ønsker å skrive under kampanjen mot festivalen i forrige innlegg. Det er så viktig! 

34 kommentarer

 1. Genialt tips! Er veldig glad i iskaffe selv, og dette gjør det jo bare superenkelt å lage kjapt. Takk!

 2. Jeg har problemer med bloggen din på bloglovin. Det kommer bare opp en blank side når jeg klikker på ditt nye blogginnlegg:( Liker bloggen din så godt, og Nelia, smelter jeg altså. Hihi <3 Ha en fin kveld, Caroline!

 3. Cecilie

  Det så virkelig godt ut!! Passer perfekt for meg som drikker kaffe som en svamp! 🙂 🙂 takk for tipset!! Ha en fin kveld! 🙂

 4. Helt forferdelig og selvsagt skriver jeg under!! Håper alle som leser bloggen din gjør det og sprer dette viktige budskapet videre!!

 5. Ups, denne skulle selvsagt under hunde mishandling innlegget!

 6. Aah, dette har jeg selv tatt i bruk mange ganger! Jeg ser mange oppskrifter på iskaffe har vanlig isbiter i, men da synes jeg den blir så utvannet!

  Kos deg så godt du kan med studier – du er god som står så på!

  Ha en super torsdag!

  klem

 7. Lena Marie

  Dette skal jeg prøve! Kanskje det er trikset for å lære meg å like kaffe 🙂

 8. Så super smart tips! Dette skal prøves i morgen:) merker jeg trenger mer og mer kaffe nå for tiden med en 2 måneder gammel gutt!

 9. Turidguri

  Har sett igjenom flere månder med gamle innlegg og lurer på hvorfor du har så få kommentarer nå i forhold til tidligere? Nå har du toppen 40 og halvparten er svar fra deg til den som kommenterer. Er du fremdeles norges største blogger, eller siler du ut masse kommentarer??

 10. Hvor får man kjøpt mandelmelk? 🙂 Man kan bruke vanlig melk også sant? 🙂

 11. Ingrid Sofie

  Hei! Elsker bloggen din, men jeg har problem med å få opp innleggene dine på bloglovin….. Hadde blitt superglad om du kunne sett på problemet å fått fikset det for oss som liker å lese bloggen din ^^,

 12. Kjersti

  Mmm, for et herlig tips! Gleder meg til å teste – både i mandelmelk og Bailey’s 🙂 Syns bloggingen din er veldig bra for tiden, ferie gir vel alltid påfyll av både energi og inspirasjon. Den var vel fortjent ihvertfall! Syns det er beundringsverdig at du klarer å holde ett så høyt nivå på bloggen hele tiden, er ikke alle som klarer det. 🙂
  Har forresten ikke fått opp innleggene dine i Bloglovin den siste uken, når jeg klikker meg inn på de kommer det opp en blank side :/ Noe som kan fikses kanskje? 🙂

  1. Caroline

   Nei 🙂 Jeg så det på pinterest, men jeg husker ikke helt hvor 🙂 Om du søker på det, kommer det jo opp en million bilder, så det er ikke akkurat noe nytt 🙂

 13. Kathrine

  Takk for et fantastisk tips! 🙂 Genialt!

 14. Cicilie Jenssen

  hvor har du kjøpt de pinnene du har i glasset? <3 dem var veldig fine 😮
  liker bloggen din veldig godt!

  1. Caroline

   De fant jeg på åhlens 🙂

 15. Superbra att du engagerar dig! Men samtidigt är väl all form av slakt dåligt, inte bara när det kommer till hundar.

 16. Nam, iskaffi er så godt! Det er perfekt i sommervarmen 🙂

  1. Caroline

   Jaa 😀

 17. Takk for tips! Deilig i sommervarmen
  Er så glad i bloggen din. Masse gode tips, morsom lesning, og nydelig bilder!
  Digger deg ((-:
  Stor klem!

 18. Lise-Marie

  Har brukt denna metoden eit par gonger før og den er heilt super! Er kaffi og te elskar på høgt nivå og dette funkar for begge deler 🙂
  Bytt ut sterk kaffi med sterk grønn te med limesaft, mynteblander og litt stevia. Fyll eit glass ned isbitene og fyll på med kaldt vatn og du har perfekt grønn iste til sommar varmen!
  Min sommar favoritt!

  PS! Bytt ut vatn med farris og tilsett litt gin eller vodka og so har du fin sommar drink 😉

 19. Hva heter den sangen du la ut på snapen idag, på brudebildet?

  1. Caroline

   Ååå, det er den romantiske sangen vår <3 Vi brukte den som inngangssang i kirken da vi giftet oss 🙂 Yiruma, river flows in you 🙂

 20. Victoria

  Og nå kommer Forbrukerrådet til å få inn 50 tips om at Fotballfrue reklamerer for alkohol, er hun kanskje sponset av Baileys? haha:)

 21. Hei Caroline. Jeg og min mann har nå testet ut denne oppskriften på iskaffe 3 kvelder på rad. Det smakte helt fantastisk! Tusen takk for at du delte denne med oss. Vi brukte vanlig melk da jeg ikke kunne finne mandelmelk. Du er en stor inspirasjon! Elsker bloggen din og finner alltid noe fantastisk her ! Tusen takk 🙂

 22. […] jodle av begeistring, og er det lettvint i tillegg – milde måne – ja da er det stas. Caroline Berg Eriksen delte et tips for kaffeelskere som fristet stort, og jeg fikk ikke testet det fort […]

 23. Tusen takk for tipset! SÅ godt – en sann sommerfavoritt!
  Jeg har delt tipset videre og linket til deg.
  Ønsker deg og dine fine sommerdager 🙂
  ℂharlotte ❧

 24. […] for å holde meg våken på veien. Det ble hjemmelaget iskaffe denne gangen, oppskriften finner du HER. Litt synd at jeg kommer meg så sent på veien, men Lars-Kristian kom nettopp hjem fra kampen […]

 25. Ann kristin

  Hei
  jeg leser bloggen din ofte 🙂
  men nå mååå jeg bare spørre: bruker du mandelmelk istedet for vanlig.og hvor får du kjøpt det?

  1. Caroline

   Ja, til iskaffe elsker jeg mandelmelk 🙂 Jeg får kjøpt hos både meny og spar her i Skien / Siljan i hvert fall 🙂

 26. Hei Caroline:) vi skal kjøpe kaffemaskin, men usikker på hvilken. Da tenkte jeg det var lurt og spørre en kaffe elsker som deg om hvilken kaffemaskin dere har? Håper du kan svare meg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *