strømfjøla i sola

caroline berg eriksen lunsj strøm skien caroline

God kveld til deg! Nå kom jeg nettopp ut av dusjen, det ble en joggetur på 1 time med Nelia i vognen i kveld, og jeg blir så sliten av å jogge med den kontra å jogge bare alene. Det er helt sykt! Armene mine er jo låst, så de får liksom ikke hjulpet til på noen som helst måte, noe som igjen fører til at pulsen stiger veldig fort og jeg puster som en hval etter bare 15 minutter. Haha, nå snakker jeg som om jeg aldri har jogget med vogn før, men jeg har jo egentlig bare hatt 1 ukes pause. Uansett: den følelsen jeg har i kroppen nå.. uææ.. MÅ HA KVELDSMAT! Så vi skal koke noen egg og ha egg- og kaviarfest med varmt lavkarbobrød – mmmmm! Å jogge med vogn er forresten helt fantastisk og jeg har aldri angret et sekund på at jeg skaffet meg en etter fødselen. Den har blitt brukt mye og Nelia elsker å være med meg. Jeg holder som sagt på å løpe med en ny modell for tiden, så jeg skal oppdatere dere på den fronten når tiden er inne. 

caroline berg eriksen lunsj strøm skien rose meny brød foccaccia

Tidligere i dag ble det som jeg nevnte en spontan lunsj i solen på herr og fru. Stedet ble strøm mat og bar som vi så og si alltid velger, men denne gangen fikk jeg overtalt Lars-Kristian til å velge noe annet enn burgeren han har valgt ved hver eneste lunsj i snart 4 år nå. Hah! Jeg altså, kan dette med å overtale. Nå måtte jeg riktignok love å klippe plenen resten av sommeren for å få han med på å velge strømfjøla fremfor burgeren, men såpass skal jeg klare. Neiida. Her kommer et bildedryss! Og forresten, jeg satt med ryggen mot sola og nå har jeg et kjempefint skille på ryggen etter singleten pluss skille fra bikinien etter Hellasturen. Veldig pent 😉 Tror jeg skal starte en ny trend. 


caroline berg eriksen lunsj strøm skien sultenfjølcaroline berg eriksen lunsj strøm skien lasse lars-kristiancaroline berg eriksen lunsj strøm skien caroline matcaroline berg eriksen lunsj strøm skien lasse walkingcaroline berg eriksen lunsj strøm skien elven mulberry

Håper deres dag har vært fin ♥ 

34 kommentarer

 1. Kult skjørt!

  1. Caroline

   🙂

 2. Haha, du er så kul! Jeg liker den muntre tonen i innleggene dine for tiden, også syns jeg det er utrolig morsomt å følge dere på snapchat 😀 jeg ble selvfølgelig sykt klar for ferie og kos når jeg så alle de fine bildene deres fra ferien, men det er bare å holde seg positiv og vente på sin tur! Før den tid er det håret i dott, lesebrillene på og nesa i bøkene 🙂

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Ida! Tusen takk 🙂 God tur når det er din tid, det går fort 🙂

   Klem!

 3. Åh, vakre paret <3

 4. Fine bilder! 🙂 Hvilken modell er DW-klokka di? 🙂

 5. Heldig du som har fått skille:) her i Trøndelag har ikke solen vært så mye frem enda, så her er det ingen skille enda. Hvilken solkrem anbefaler du forresten for barn?

  1. Caroline

   Håper den dukker opp hos dere snart! 🙂

   Du kan jo ta en titt på denne testen og finne det du er ute etter http://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kj%C3%B8petips/unders%C3%B8kelser/solkremtest-2015 🙂

 6. Dere er skikkelig romantiske der på hver deres telefon 😉

 7. Saa utrolig fint antrekk og bilder

  1. Caroline

   Tusen takk, Kat 🙂

 8. Hei.
  Av helsemessige årsaker må jeg kutte karbohydrater. Dvs at jeg må begynne på lavkarbo (light). Hva er dine beste tips for nybegynnere? Og hvordan kan man kombinere lavkarbo, med resten av familien som spiser karbohydrater?
  Jeg ønsker dere en kjempe fin dag!

 9. Hei Caroline 🙂 Er skjørtet fra H&m ?

  1. Caroline

   Ja 🙂

 10. Marianne

  Hei, jeg lurte på hvor shortsen til Lars-Kristian er fra?

  1. Caroline

   Det er jeg litt usikker på, men jeg skal spørre 🙂

 11. Hei vakre deg!

  Ja enig, veldig kult skjørt! Har du kjøpt det nå i år? Og Ray Ban brillene, hvilken modell er det? De er så F.I.N.E.!! 🙂 Ha en nydelig onsdag!

  Klem, Heidi 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, fine du! Kjøpte det for bare noen uker siden 🙂 Ray-ban brillene heter justin 🙂

   Klem tilbake!

 12. Åh så deilig det ser ut med sol og sommertemperatur!! Her på vestlandet regner det jo omtrent hver dag nå, og vi er heldige hvis det er over 10 grader! :-/
  Blir spennende å se den joggevogna, har nettopp kjøpt oss joggevogn vi og 😉 den er så lett i forhold til den andre vogna, super å gå/jogge med 🙂

 13. Fina bilder, det ser jättegott ut! 🙂

 14. Heldig med været dere! Håper sommeren kommer her i nord også snart.

 15. Therese

  Hvor er skjørtet fra?

 16. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men det er noe krøll mellom bloggen din og bloglovin. (I hvertfall hos meg) Det kommer opp at du har kommet med nytt innlegg, men når man trykker på innlegget kommer det ikke opp. Tenkte bare jeg skulle si fra. =) Ellers, takk for en fin blogg med masse fine bilder! =)

 17. Bloggen din er helt fantastisk fortiden! Bildene dine og måten du skriver på, jeg tar meg selv i å le for meg selv flere ganger, fordi du har begynt å skrive på en mer humoristisk måte 🙂 fortsett sann!

 18. Johanne

  Fint skjørt, lurer på hvor er det fra?

 19. Hva gjør du med håret ditt for å få så fine bølger? 🙂

 20. Det er herlig i jogge med barn og vogn:) Gleder meg til å høre mer om hvilken vogn du tester! Jeg er på utkikk etter en joggevogn nå, jeg har tfk, men den er lite egnet til å jogge raskt med og hvertfall på grusveier.

 21. Hvor er toppen din fra?☺

 22. Fint antrekk– Holdt på å levere tilbake min jeansjakke fordi jeg fikk for meg at jeansjakke og jeans blir for mye. Hva mener du? Ser jo du har valgt det i dag, men med skjørt.- Hva synes du om å ha dongribukse til ? MÅ de være samme jeansfarge eller er det ok så lenge fargetonen matcher?

  På forhånd takk om du tar deg tid til å svare 🙂

 23. Åå, Caroline! Så pen du er, du stråler virkelig om dagen! 🙂

  Stor klem!

 24. Du må bli bedre til å skrive hvor plaggene du har på deg er fra, ser det alltid er mange som lurer, men få ganger du svarer…. Mange følger deg faktisk for plaggene du reklamerer for.

  1. Caroline

   Beklager om du føler det sånn, Anna! Jeg prøver vikrelig å svare alle som spør, og dersom jeg ike svarer, er det i så fall fordi jeg nettopp har svart på det samme spørsmålet i samme kommentarfelt 🙂

 25. Hei ☺Så fint antrekk☺Str har du i skjørtet? Og hvor er toppen fra?

 26. Beautiful pictures, as always! You are my inspiration from a few years, and finally I put a blog with best friend. I love Your family, beautiful house, and pictures of Your trips <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *