gjensynsglede

caroline berg eriksen hugo ronaldo sommer 2

God morgen til deg fra meg og de beste vennene i hele verden! Disse to har jeg savnet! Jeg har drømt om dem flere ganger i løpet av ferien, både gode drømmer og mareritt, og jeg har hatt så uendelig dårlig samvittighet for at de måtte på kennel for første gang i en alder av snart 9 og 10 år. De er så sosiale sammen, men andre hunder har de ikke så mye omgang med, så derfor var jeg utrolig skeptisk til å sende dem avgårde og jeg gråt da jeg leverte dem fra meg. 

caroline berg eriksen hugo ronaldo sommer 3

Det høres kanskje dramatisk ut, men når du elsker noen så høyt, kan faktisk en slik forandring være trist, spesielt når du er skyld i det. Men all dårlig samvittighet forsvant da vi hentet dem i går, for de var så glade og lykkelige, og alt vitner om art de har hatt et utrolig fint opphold. Det er fint å vite at vi har en reserveløsning dersom det skulle vise seg at det blir vanskelig med hundepass fra venner eller familie i fremtiden. Vi brukte forresten Grenland dyrepensjonat, vet at noen har lurt på det 🙂 

caroline berg eriksen hugo ronaldo sommer


Nå skal vi ut på tur både to- og firbeinte, og så blir jeg sittende å jobbe før jeg drar til byen og gjør ting jeg må der. Jeg ble ferdig med å pakke ut i går, etter det som føltes som en evig labyrint hvor jeg aldri fant veien ut. Noe så vanvittig kjedelig, jeg svettet nesten oppover! Sånn sett er det greit at det er lenge til  neste ferie 😉 Men bare sånn sett. 

Vi sees senere  Ha en nydelig dag i sola! 

25 kommentarer

 1. Anne Lilleløkken

  Hei!

  Jeg er en fast bloggleser og lurer på om du har mulighet til å hjelpe meg litt idag. Det jeg lurer på er om du kan svare på et spørsmål angående sosiale mediers innflytelse i dagens samfunn. Jeg skal ha muntlig eksamen i faget Medie og Innformasjonskunnskap i morgen og har fått dette som tema, og jeg tenkte å vinkle det inn på bloggere og deres innflytelse i samfunnet.
  Derfor lurer jeg på hvordan du føler du har en innflytelse på dine blogglesere, og om du kan vise til et konkret eksempel på akkuratt dette, som for eksempel en kommentar, en mail eller noe annet som du har satt pris på.

  Med vennelig hilsen

  Anne Lilleløkken (jeg går på Rosenvilde videregående skole)

 2. Kjenner igjen følelsen 🙂 Alltid så fint å komme hjem til hunden 🙂 Da vi hadde vår på hundepensjonat klarte vi ikke å vente til vi kunne hente henne igjen, og da var det bare ei helg. MEN ALDRI TILBAKE! Hun klynket seg og virket livredd. Heldigvis for at dere fikk en bedre opplevelse 😉 Vi får prøve ut ett annet sted hvis vi blir nødt til å bruke hundepensjonat igjen 😉

  1. Caroline

   Nei, så leit å høre, Ester! Håper dere finner en bedre løsning neste gang 🙂

   Klem til deg og vofsen <3

 3. Hei,
  ville bare si fra om at bloggen din ikke vises hos Bloglovin… ikke hos meg hvertfall. Altså, det blir helt blankt når jeg trykker meg inn på innleggene dine. 🙂

 4. Så søte alle sammen!
  Ha en fin dag, Caroline!

  xx
  http://liseripnes.com

 5. Dette har vel ikke så mye å gjøre med dette innlegget, men du ser helt smashing ut! Kan jeg spørre hvilke mageøvelser som er dine favoritter og som du trener når du trenger 30 min mage f.eks? 🙂 Ha en fin sommer videre! Klem 🙂

 6. så bra at de hadde et fint opphold! Klarer ikke å se for meg hvor vondt det hadde vært å plassere bort hunden min. De er jo som barna våre!

  Klem fra meg <3

 7. Hei.
  Jeg lurer på om du kan lage et innlegg på løpekne/runners knee? Jeg vet du har nevnt det flere ganger, men får ikke opp noe når jeg bruker søkefunksjonen her hos deg.
  Det hadde vært et supert innlegg! Det er jo flere og flere som løper om dagen.. og løpekne er jo så utrolig kjedelig å få.
  Så et innlegg med øvelsene du gjorde.. styrke og tøyinger for at ditt kne skulle bli bra. Og hva du gjør for å forebygge at det skal komme tilbake igjen.
  🙂
  Nyt solen, endelig er den her!

  1. Det bør du heller spørre noen som har utdanning innenfor faget om å forklare deg. Man vet ikke automatisk noe som slik bare fordi man eventuelt har hatt det selv (nå vet ikke jeg om Caroline har hatt det, men regner med det, siden du spør), på samme måte som man ikke kan si noe om konstruksjonen av ei bru bare fordi man har gått på en.

   1. Nå spurte jeg etter hennes erfaring med dette, fordi jeg har forstått at hun har klart å trene seg frisk og rask. Og siden hun utdanner seg til PT, så har hun jo litt peil.

  2. Det skulle jeg også gjerne likt å lese litt om 😀

 8. amdesign

  Hei på deg Caroline. Og velkommen hjem!!!
  Herlige bilder av dere 3!!!
  Vi er en familie som lurer på å kjøpe hund til høsten.
  Og vi har falt veldig for den største dere har.
  Men jeg lurer på hvilken rase det er?
  Og vet du event. hvor det drives oppdrett av disse?
  Vi bor i Bamble, så hadde vært supert om det ikke var på andre siden av landet 😉

  Ha en fin dag i sola sammen med alle dine.

  Klem fra Anne-Marit

  1. Benedicte

   Det er tibetansk spaniel. Søknader opp på Google og du får opp flere gode oppdrettere 🙂 De fins i flere farger, og de kan se ganske ulike ut i ansiktet. Men vakre og gode 🙂

  2. Caroline

   Lille Ronaldo 🙂 Tibber er en fin rase, men de er ganske sære og egne, litt som katter 😉 Samtidig er de verdens skjønneste og mest trofaste når de etter hvert lærer deg å kjenne 🙂

   Ronaldo er fra en kennel i Lillehammer, jeg vet ikke om noen i nærheten her, men det finnes helt sikkert 🙂

   Klem!

 9. Hva er greia med å gape sånn på bilder? Ser så teit ut, bedre om du smiler.. For du er finere da 🙂

  1. Hva er greia med å bry seg? Er da helt normale bilder… jøss altså..

 10. Så herlig å høre om og se gjensynsgleden! <3 Syns ikke det er det minste rart å føle det sånn, ville tenkt akkurat det samme om vår vesle chihuahuajente skulle på kennel. Men godt at de to hadde hverandre, det hjalp nok mye! Så flott at du er så glad i hundene dine og viser så stor omsorg for dem. Og ikke ha dårlig samvittighet, det var den beste løsningen for alle, og så lenge de har hverandre, har de nok kost seg:)
  Syns du høres ut som en tipptopp matmor<3

 11. Jeg lurer bare på: når du og LK har vært på ferier i syden (f.eks maldivene), bare dere to – syns dere det er greit å reise alene sammen (tenker uten vennepar osv). Vi skal selv på tur nå bare vi to og det har vi aldri vært før. Vi bekymrer oss bare litt for om det blir kjedelig å være en uke alene på ferie, har du noen tips? Hva gjorde dere? Sikkert dumt sp.mål men måtte bare høre litt erfaringer! 🙂

  1. Caroline

   Jeg synes det er helt magisk å reise på tur alene med Lars-Kristian 🙂 Noe av det beste jeg vet, selv om det alltid er hyggelig med selskap også 🙂 Vi bare slapper av for det meste, nyter stillheten, god mat, lengre samtaler enn vi vanligvis rekker å ha, og hverandre 🙂

 12. Jeg måå bare kommentere dette. Jeg flirer sånn hver gang jeg ser MyStoryen til Lars Kristian på snap. Han filmer deg så ofte, og gjør på en måte litt «narr» av deg. Og så sier du «Gi deg med det der!» eller noe lignende. Det er så morsomt, for selv om dere driver å tuller med hverandre er det som et filter av kjærlighet som omfavner alt. Det er så nydelig, og jeg må både fnise og bli rørt samtidig. Det er sikkert ikke noe dere gjør bevisst, men jeg ville bare kommentere det fordi det er så fint. Jeg håper dere kommer til å være slik for alltid, dere har så mye kjærlighet! Der er er heldige, og takk for at dere deler så mye av hverdagen med oss. Jeg elsker kjærliget!! Ha en fin dag, turtelduer 😀 knis.

  1. Caroline

   Hahaha, du er skjønn! Han lever av å gjøre narr av meg enkelte dager..

   Tusen takk for så fine ord, Elise! Det betyr mye for meg 🙂 Er helt enig med deg hva gjelder kjærlighet <3

   Mange klemmer!

 13. sunniva

  lurte bare på hva «si» betyr, i og med at så mange bloggere bruker det nå haha

  1. Caroline

   Det er noe vi alltid har sagt i Sarpsborg hvor jeg kommer fra 🙂 Usikker på hva det egentlig betyr, annet enn at det bare er en form for slang 🙂

 14. Hei! Jeg får ikke lest innleggene dine gjennom blog lovin. slik har det vært i flere uker nå.

 15. am design

  Tusen takk for et hyggelig svar Caroline.
  Ha en fin ettermiddag!
  Klem fra Anne-Marit

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *