blue flowers on a blue wall

caroline-berg-eriksen-no-antrekk-lefkos-kjole-blå-blomster-clutch-walking

Hei til deg! Tenk at sola skinner selv om vi har kommet hjem, da! Det gjør meg så glad 🙂 Så glad at jeg bestemte meg for å dra Lars-Kristian ut av felleslunsjen med guttene på laget, og med på en bedre lunsj med meg i godværet i stedet. Det beste med dette været er jo at selv jeg, med alle mine planer, lister og gjøremål, blir spontan. Ikke dårlig det, altså. Spørs om vi ikke bør flytte til et sted hvor solen alltid skinner etter hvert, da tror jeg hverdagen hadde blitt enda mer fantastisk 😉 


Jeg popper innom for å vise dere et antrekk fra en av de første dagene våre på Lefkos. Denne blå kjolen er så fin, og det lille ekstra har den så absolutt med de ulike lengdene foran og bak. Gleder meg til å bruke den igjen! Kanskje det allerede blir til helgen når kjærestepar i gamledar har vært gift i fem år? FEM ÅR!! Men det skal vi snakke mer om i et annet innlegg. 

caroline-berg-eriksen-no-antrekk-lefkos-kjole-blå-blomster-close-up

caroline-berg-eriksen-no-antrekk-lefkos-kjole-blå-blomster-bak fra sidencaroline-berg-eriksen-no-antrekk-lefkos-kjole-blå-blomster-stående-vinducaroline-berg-eriksen-no-antrekk-lefkos-kjole-blå-blomster-detaljer-clutch

(annonselenker) kjole chichi / sandaler asos / øredobber cubus / clutch aila exclusive 


29 kommentarer

 1. Wow, så nydelige bilder! Du stråler, og fargene er jo helt fantastiske 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk, Selma! 🙂

 2. Hei, Caroline! Jeg skulle bare si ifra at jeg ikke får sett noen av innleggene dine i Bloglovin’. Det blir bare helt hvitt. Vet ikke hva det er, men alle de andre bloggene får jeg opp.

  Ha en fin kveld videre <3

 3. Christine

  Den kjolen var fantastisk! Lyst til å legge ut noen tips for en fersk løper. Hvordan finne motivasjon ?

  1. Caroline

   Følelsen ETTERPÅ! Fokuser på den! Og fokuser på beina dine underveis, kjenn etter hva de orker. Ikke tenk for mye på pusten. Spill musikk, favorittmusikken din 🙂 Eller så på favorittserien din dersom du klarer å løpe samtidig uten å miste motivasjonen 🙂

   Masse lykke til! 🙂

 4. Nydelige bilde, som alltid! Vakkert med farger! 🙂

  Jeg lurer sånn på hvor du har kjøpt den gule toppen/kjolen som du har som hovedbildet helt øverst. Ja, jeg tenker på det bildet som alltid er på toppen under navnet ditt øverst. Haha, håper du forstår.
  Du står iallfall med et gult klesplagg og med blomstrende trær i bakgrunnen.

  1. Caroline

   Det er en jumpsuit fra mango 🙂 Her er flere bilder: http://carolinebergeriksen.no/2015/05/03/70s-jumpsuit/

   Klemmer til deg! 🙂

   1. Tusen takk for link. Den var SÅ fin! Elsker sterke farger, men tør sjelden å gå med sterke farger … velger lett sort, hvitt og duse farger. 🙂

    Selve jumpsuiten var jo fantastisk, men jeg hadde nok ikke turt å gå med den med mindre jeg skulle på fest. Jeg kunne derimot turt å gå med den om det var en topp i samme farge og mønster.
    Tror du det fins topp i denne fargen og snittet som på bildet av deg? Lette litt, men fant ingenting. Hadde blitt glad om du visste hvor jeg kunne lete … men skjønne om du er veldig opptatt også.

    Klem til deg, og takk for svar! 😀

 5. Benedicte

  Nydelig outfit!! 🙂

 6. Benedicte

  Også var kjolen utilgjengelig i nesten alle størrelsene i nettbutikken du linka til nå! 🙁 🙁

  1. Caroline

   Nei, så kjedelig Benedicte! Det var mange igjen tidligere :/

 7. Bra du tok deg mer fri enn ellers fra bloggen på ferie! Ellers kan man vel ikke kalle det ferie hvis blogg skal oppdateres hele tiden… Men du, kvitte deg med alle kjolene dine? De nyeste også? Det kan vel ikke akkurat kalles bærekraftig og samfunnsøkonomisk? For du kjøper vel da inn nye…

  1. Caroline

   Kvitte meg med som i å gi bort eller selge 🙂 Kaster aldri noe.

   1. millie

    Joda, men litt heftig å kvitte seg med alle kjolene liksom. Er de brukt mer enn en gang? Blir litt voldsomt. Ja, ja, til bloggpolitiet, vet det ikke er min sak. Nei, vi får nyte den vakre kvelden isteden! Det er bedre enn allverdens kjoler. 🙂

   2. Caroline

    Ikke med alle, det var vel en kraftig overdrivelse. Med samtlige mente jeg bare flere 🙂

 8. Hei! Elsker bloggen din og den gir meg alltid et lite boost! Men jeg sliter med å få den opp på bloglovin, innleggene blir vist på feeden, men når jeg trykker kommer jeg bare til en hvit side. Kanskje det er bare på min…

  Stå på videre Caroline! Nydelig kjole

  1. Caroline

   Jeg har sagt ifra om problemet og håper det løser seg 🙂

   Tusen takk, Tuva! Klemmer 🙂

 9. Jeanette

  fantastiske bilder!

 10. Camilla

  Har gledet meg til antrekksposter fra ferien din! Alle antrekkspostene er bra altså, men er noe spesielt med de dere lager mens dere er på ferie siden du pynter deg litt ekstra, og lyset blir helt magisk:D

  1. Caroline

   Så hyggelig å høre, Camilla! Jeg synes det er så gøy selv 🙂

   Stor klem din vei!

 11. Wooow!!!!Such a beautiful and elegant outfit!!!Blue is definitely your color!!!

  1. Caroline

   Thank you so much Lela 🙂

 12. Det med Bloglovin’ har ikke ordnet seg, har du prøvd å gjøre noe med det?

  1. Caroline

   Ja, jeg har sagt ifra til de som kan hjelpe meg 🙂 Tror dessverre det er vanskelig ift. det nye designet :/

 13. Hvilken solkrem bruker du?

 14. Wow, fem år allerede? Jeg husker det som om det var i går 🙂 tiden går altfor fort!

  1. Caroline

   Jeg vet det! Det er helt utrolig 🙂

 15. Lisa Mari

  nydelig farge på kjolen, og den kledde deg virkelig 🙂

 16. Gabriella

  Utrolig flotte bilder. Du kler 50-60 talls modellen som bygger på deg litt «kurver» egentlig men som vi allikevel grunnet stilen ser at sitter fint på en slank jente som deg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *