in a red morris mini

caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 1caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 2caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 8caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 3caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 4caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 5caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 6caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos bilcaroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 7caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 9caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 10caroline berg eriksen morris mini solnedgang lefkos 11

(annonselenker) kjole aq aq / sandaler karen millen / veske moschino 


Disse bildene har jeg gledet meg til å dele! En av de fantastiske menneskene i Lefkos som vi ble kjent med denne gangen, hadde verdens skjønneste Morris Mini som vi fikk låne til bilder en kveld, og jeg synes kombinasjonen av den sammen med kjolen min ble så bra! Håper dere liker dem

69 kommentarer

 1. Janniche

  Åååå har kjørt rundt i en helt lik bil på samme sted? Eieren kalte vel ikke bilen sin for Jerry?

  1. Caroline

   Ikke som jeg vet :p Men sannsynligheten for at det er den samme er jo stor 🙂

 2. Hvor er Hugo å ronaldo? ❤️

  1. Caroline

   De er her hjemme, hentet de fra kennelen i går etter jobb 🙂

 3. Utrolig flotte bilder

 4. For noen nydelige bilder! 🙂 Elsket kjolen, den passet deg SÅ bra!

  1. Caroline

   Tusen takk, fine deg 🙂

 5. Utrolig flotte bilder!

  1. Caroline

   Tusen takk, Marthe 😀

 6. Så fine bilder!! Har et spørsmål til deg som egentlig ikke har så mye med innlegget å gjøre, samtidig som det egentlig har det! For fy søren, du ligner så SYKT på Keri Russel! Det er helt sykt faktisk. Har du fått høre det før?! Det er et stort kompliment, for hun er helt nydelig 🙂 Du ser det litt hvis du ser bilder på google, men aller best ser du det hvis du titter innom serien The Americans hvor hun har en av hovedrollene. Det er rett og slett helt utrolig hvor mye dere ligner.
  Haha 🙂 Ble bare så nysgjerrig på om jeg er den eneste som har sett det eller om du har hørt det før.

  Ha en fin dag flotte deg!

   1. Caroline

    Hei E! Det er faktisk en leser som har sagt det tidligere, men bortsett fra deg og henne, er det ingen andre som har sagt det før 😉 Har hørt at jeg ligner på flere, bla. også Marcia Cross, Kate Middleton og Jaime Pressly :p Men det er vel øyet som ser 😉

    Klem til deg og tusen takk for komplimentet 🙂

   2. Kate Middelton har jeg faktisk også tenkt over tidligere at du ligner på! 🙂

 7. så kule bilder! Skikkelig photosession 🙂

 8. Wow! Moviestar Caroline 😀 vakker du er!

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, Thea 🙂

   Klem til deg!

 9. Så utrolig fine bilder, elsker den lille røde bilen. Hadde vært så korslig og leid en sånn og loffa rundt på Lefkos. Litt sånn drømme ferie trur jeg.

  http://www.josefine.blogg.no

  1. Caroline

   Det har vært så fine dager! Skulle gjort mye for enda en uke 🙂

   Klem!

 10. FANTASTISKE BILDER! Igjen <3

  1. Caroline

   Tusen takk, Annie <3

 11. Fineste modellen jeg noen gang har sett :O Fysøren!! Du er så vakker <3 Lars Kristian er heldig 😀

  1. Caroline

   Tusen, tusen takk, snille deg!

 12. ÅÅ for et vakkert lys – vakker bil og kjole -for ikke snakke om vakkert sted OG dame :))

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Rett før solnedgang kommer det fineste lyset 🙂 <3

 13. Jane (Danmark)

  Hej Caroline,

  Wauw wauw wauw – det er nogle fine fine fine nydelige billeder.
  Det er en fin blog du har og en dejlig familie, også dine hunde

  1. Caroline

   Tusen takk, Jane 😀

 14. Marianne

  Hei! 🙂
  Jeg har et lite spørsmål til deg! Har lest om Smile Lab her på bloggen din for en stund tilbake, og lurer på om du vet hvor lang effekten av én behandling på 14 strips varer? Ha en super kveld:)

  1. Caroline

   Jeg vet ingenting om hvor lenge effekten vil vare, dessverre :/ Tenker at det avhenger litt av hva du spiser og drikker også 🙂

 15. Cathrine

  Du er utrolig vakker!
  Jeg lurer på hva slags BH du bruker under en slik kjole?

  1. Caroline

   Tusen takk, Cathrine 🙂 Bruker ikke bh under slike kjoler 🙂 Du kan bruke hollywood fashion tape, det er et godt tips 🙂

 16. For noen fantastisk fine bilder! Du er helt nydelig 🙂

 17. Dette er de fineste bildene jeg noen gang har sett av deg!

  WOW, du ER så vakker!

  1. Caroline

   Tusen takk, Trine! Jeg blir så glad :O

   Klemmer! 🙂

 18. Nydelige bilder av deg! Det kan rett og slett ikke bli mer glamorøst enn dette 🙂

 19. WOW! Helt fantastiske bilder!!

 20. Hei,

  så flotte bilder! Alt passet så bra; bilen, bakgrunnen, kjolen!

  Men jeg har et spørsmål helt utenfor innlegget. Stemmer det ikke at du hadde rundt 100 000 lesere daglig før, og lå vel ganske stabilt på toppen av blogglisten? Nå har du vel rundt 50 000 + lesere daglig. Hva tror du dette kommer av? Jeg synes bloggen din har blitt bedre, mer profesjonell med fantastiske bilder og man ser at hvet innlegg er jobbet ordentlig med. Var det etter det med bilderedigeringen og falske kommentarer lesertallet sank?

  Håper du kan svare hva dine tanker rundt dette er 🙂 Det er ikke ment som kritikk, mer en undring da jeg synes bloggen din har blitt av høyere kvalitet 🙂

 21. Hei!

  Spurte om dette for noen dager siden, og spør igjen jeg;

  Skal i bryllup i slutten av juni og aner ikke hva jeg skal ha på. Et raskt googlesøk og jeg fant et bilde av deg med en vakker lang kjole. Hvis du har lyst å selge en av dine vakre kjoler så rop ut! Mitt vanlige planleggende jeg har feila totalt denne gangen… 😛 Iiiiiik

  1. Caroline

   Er det en spesiell kjole du tenker på? Har planer om å kvitte meg med samtlige :p

   Klem!

   1. Jeg kjøper gjerne den rosa korte fra Sherri Hill, med fjær-skjørt, hvis du skal selge den! 😀 SÅ fin!!

   2. Oi ! Jeg tenkte på noen av de fra onlineformals. Men hvis du har tips om en annen som passer til bryllup så er jeg åpen! Bor i området.. Send meg gjerne en mail hvis du heller vil ta det privat:) Ammetåka må få skylda denne gangen..

 22. Nydelige bilder! Og du ser fantastisk flott ut, Caroline! 😀

 23. Karoline

  Veldig flotte bilder 🙂 Hvilket kamera bruker du?

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Vi bruker canon eos 6d 🙂

 24. Velkommen tilbake! Lady in red 🙂 Kledelig antrekk og stilig photoshoot med bilen 🙂

  1. Caroline

   Tusen takk 😀 Alltid godt å være hjemme, men forrige uke gikk skremmende fort :O

   Klemmer!

 25. Virkelig gode billeder…

  Kh Louise ♡ http://bylouise.dk

 26. kjolen ser oransje ut sammen med den bilen. Flotte bilder med nydelig lys, men jeg synes ikke kjolen og bilen kledde hverandre spesielt godt.

 27. Denne kommentaren er ikke ment som kritikk, men heller som en tilbakemelding fra en leser. Jeg syns bildene du tar (også i dette innlegget) er fantastisk fine og vell gjennomførte! Men jeg syns du i det siste har hatt en overvekt av innlegg som dette med kun bilder som hovedinnhold. Jeg trykker meg ikke inn på bloggen din kun for å se photoshoter og oppstilte bilder, da kjøper jeg et magasin istede for. Jeg savner de innspirerende innleggene du delte tiden du gikk gravid! Oppskrifter, litt personlige, de du deler tips/ideer som ikke er kjøpt! Savn 🙂

  Jeg savner også at teksten var hovedfeltet ditt. Nå føler jeg du kun skriver hva du skal gjøre, hva du har gjort, hva du må gjøre (skriver innlegg om at du har mye arbeid å gjøre, og skriver innlegg om at du har forhåndsskrevet innlegg). Synes det blir veldig kjedelig i lengden, og merker at det ikke er så nøye å klikke innom bloggen din lengre. Jeg syns bare kvaliteten på tekst var bedre før. Ønsker jeg å se striglete bilder kjøper jeg heller et magasin. Jeg vil lese om deg her!:) Gode bilder er et stort pluss i min bok, men tekst går først i følge meg.

 28. Kjempefine bilder!! Men hvorfor holder hun på en bakt potet…

  1. Caroline

   Hun? Mener du meg? Og mener du clutchen min? :p Har linket til den og jeg tror du ser ganske godt at det ikke er en bakt potet 🙂 Hehe :p

   1. Hehe, trodde i ett sekund at det var det, men skjønte selvfølgelig etter to sekunder at det var en clutch 🙂 Var bare en komisk tanke, og en dårlig spøk 🙂 Uansett kjempefine bilder, og du er en flott dame med en nydelig familie!

 29. Åh, så nydelig lys på bildene over ♥ Du er like vakker som alltid, Caroline!

 30. Cathrine R

  Du er stunning, Caroline:-)

 31. Wow, så lekker!

 32. Himmel og pannekaker! :O for noen fantastiske bilder! Helt utrolig nydelig lys, kjole, setting og ikke minst dame! 🙂 kjempefint!

 33. Hei og velkommen hjem:-) helt nydelige bilder av deg:-) jeg bare lurte på hvilke solkremer du vil anbefale til bruk i ansiktet? Reiser til Tyrkia om en uke og hadde vert kjekt å slippe å få sånn urein hud som jeg alltid får etter å ha vert mye i solen… På forhånd tusen takk søte du<3

 34. Hahaha nå lo jeg godt av kommentaren over.. måtte se på bildene igjen. . Kunne sett litt ut som baktpotet i folium he he

  Du, vakre deg Caroline, du er forbilde mitt Kunne jeg få møtt deg og fått en klem av deg?

 35. Wow, for noen bilder! Så flott du var i den kjolen 🙂 Nå er du jo flott uansett, men den var virkelig kledelig! Må ha vært gøy å ta de bildene, tenker jeg! Velkommen tilbake til hverdagen, og håper du lever lenge på ferien. Prøver å titte innom bloggen fast, er så koselig å følge med deg og alt du gjør og får til. Ha en flott sommer!

 36. Dear Caroline! It might sounds weird that I ask such a question, but how tall are you 🙂 Sometimes I look at your dresses and I would like to order something, but I highly doubt if they are long or short for me (I am 178cm tall and usually do not wear heels with dresses).
  Lovely photoshoot by the way! All the best!

 37. åh herregud!! Dette er de fineste bildene EVER!! Kudos til både deg og LK, det her er for bra til å «bare» være på bloggen!! Kunne jo vært i hvilket som helst mote/fotomagasin! Tar av meg støvet og bøyer meg i hatten 😉

 38. Hei 🙂 Jeg følger deg på fb, og får opp beskjeder om nytt innlegg. Hvis jeg går inn på mobilen, så viser det nye innlegget med en gang. Men hvis jeg går inn på min stasjonære data, så viser ikke det nye innlegget før 2-3 timer senere.. Det har jeg opplevd både på med dataen jeg bruker på jobb og dataen jeg bruker hjemme. Syns det er litt rart, og det skjer veldig ofte… Vil bare gi beskjed 🙂 <3

 39. Fantastisk fine bilder av ei sprek dame:)
  Klem frå Springerinne

 40. Anna Engelund

  For noen nydelige bilder! Du stråler virkelig 🙂

 41. Oooh vad fina bilder!! Allt med bilderna är så perfect! Färgen, ljuset, teman… Aaah! Väldigt lyckat! 🙂

 42. WOW, er det eneste jeg har å si om disse bildene! Du ser ut som en million! Så utrolig vakker <3
  Håper dere hadde en fantastisk ferie – ser i alle fall sånn ut på bildene 🙂

 43. Ellen Lovise Grove

  Åhh! Utrolig flotte bilder! Jeg blir helt imponert!!

 44. Love, love, LOVE IT! Kjempe fine bilder!!!

 45. Caroline

  Kjempefine bilder, ååh! men ååå, kan duu ikke fikse linken til bloglovin? 🙁

 46. Virkelig nydelige bilder 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *