dramountana og three dolphins: siste bildedryss

caroline berg eriksen lefkos middag dramontana nelia

God morgen til deg og hei Norge! Det er smågodt godt å være hjemme igjen,  og jeg kan sverge for at all fargen jeg fikk i Hellas ligger igjen i flyet. Mer tørr luft skal du lete lenge etter, så etter trening i dag skal jeg olje inn hele kroppen før jeg mest sannsynlig blir sittende i timesvis for å ta igjen tapt arbeid. Andre morsomme ting på planen min er å pakke ut for store og små, det kjedeligste i verden. Men jeg er veldig klar for å innta hverdagen igjen, må bare komme a jour med kjipe ting før det kan bli en sann glede 🙂 

caroline berg eriksen lefkos middag dramontana lasse lille pappa nelia


Savnet etter lange strender og bølgesus er farlig nær akkurat nå, og jeg drømmer om en kaffekopp på terrassen med utsikt over blått hav etterfulgt av en løpetur i bare sportsbh og en liten shorts. Når svetten pipler bare du løper tre steg, solen brenner i ryggen og du kan avslutte med et bad – da er du på rett sted! Men det får bli en annne gang, i mellomtiden skal jeg puste inn ren luft og drikke kaffe på terrassen med lett gåsehud og utsikt over grønne åkre. Det er ganske fint det også. 

Her kommer et bildedryss fra de siste kveldene våre, hos både Dramountana og Three Dolphins. Begge steder verdt å besøke om du skal til Lefkos noen gang. Hos Dramountana kan du la tennene løpe i vann med alt mulig av godsaker som du selv velger fra kjøkkenet. Det er like god mat her som da vi tok turen for tre år siden. Sammen med Dramountana er Three Dolphins en favoritt fordi menneskene der er så fine og stemningen er helt unik. Bestill green shell om du skal dit – det er magisk! 

caroline berg eriksen lefkos middag dramontana utsiktdramo2caroline berg eriksen lefkos nikita three dolphinscaroline berg eriksen lefkos three dolphins kake bursdag

Nyt dagen! Og ps, dersom det er spørsmål du har stilt i løpet av ferien min som jeg ikke har svart på, må du gjerne spørre igjen nå, så skal jeg svare 🙂 

Her venter plikter, så vi sees senere! 

30 kommentarer

 1. Å, hellemedussen! Smelter helt av Nelia i den rosa kjolen!

  1. Caroline

   Hihihi 😀 Lille <3

 2. Hei Caroline!
  Hvilket hotell brukte dere? Det ser så nydelig ut der dere var!

  1. Caroline

   Vi bodde hos Yallos Village (tror jeg det het) etter anbefaling fra mamma og pappa 🙂 Bodde vegg i vegg med dem, så det var veldig fint. Rene, enkle og pene leiligheter med nydelig utsikt 🙂

   1. Hei!
    Bodde dere virkelig på 3 stjernershotell? Det ser veldig enkelt , jeg kan ikke tro at dere valgte å bo på det stedet når dere har råd til mye bedre. Stemmer virkelig det?

   2. Caroline

    Det finnes ikke hotell med høyere stjerne der 😉

   3. Hva fader? Det finnes faktisk folk med penger til det som likevel velger hotell med mindre stjerner enn 4 eller 5.. det kan virkelig ha sin sjarm det også. For en rar kommentar.

 3. Hvor er den fine hvite topp/blusen din fra hagebildene fra? 🙂

  1. Caroline

   Husker ikke i forbifarten, men skal sjekke merket 🙂 Fant den på asos for en stund siden 🙂

 4. Flotte feriebilder 🙂 Men du, hvorfor står det at det er 4 kommentarer og så får vi lese kun 2 «thoughts»?

 5. Ser ut som dere har hatt en herlig ferie 🙂 Det er noe eget med Hellas 🙂

 6. Nelia må være verdens fineste lille prinsesse, smelt! 🙂 Stedet så helt fantastisk ut, jeg har planer om å bestille til ferien neste år! Hva het stedet dere var på? 🙂 Lykke til med utpakkingen og skittentøyvasken, det er ikke det beste med ferie nei 😉

 7. Det går ikke lenger an å åpne innleggene dine i Bloglovin, du tror ikke du kan prøve å gjøre noe med det? Ser at det står «fotballfrue.no» i stedet for «carolinebergeriksen.no» også.

 8. Dro dere med et charter byrå eller bestilte dere fly og hotell hver for seg? ser helt herlig ut!

 9. Alva Otelie

  Hei!
  Ville bare si ifra om at innleggene dine ikke lastes inn på bloglovin… (kommer ikke opp noe når ma trykker seg innpå de)
  Synes bildene dine bare har blitt bedre og bedre den siste tiden, skikkelig motiverende!

 10. Henriette

  Bestilte du VS bikinien på nettsiden? Likte bikinitrusen, men ser de ikke har den. Er det lenge siden du bestilte? Isåfall hvordan er det med frakt og toll? :-))

 11. Victoria

  Ser ut som dere har hatt en kjempe fin ferie:) Vel fortjent!
  Lurte litt på hvor det stripete reiseantrekket ditt var ifra?

 12. Hillevi

  Hadde noen av dere bursdag?

 13. Hillevi

  Hvem av dere hadde bursdag?

 14. Hei Caroline,
  Jeg bare lurte på hvordan boffsene dine har hatt det og hvilken kennel du brukte?
  Ikke det værste å komme hjem til, dette fantastiske været som vi har i Skien for tiden:-)
  Håper det gjør overgangen litt mykere for dere.
  Klem

 15. Hei, synes bloggen din er bedre enn noensinne. Uten sammenligning Norges beste selv om ikke alt er like interessant for meg. Tror du kom styrket ut av den trøblete tiden 🙂

  Bare lurer litt på hvorfor dere ikke tar dere en lengre og skikkelig god friperiode på reise? Synes alltid feriene deres virker så korte. Din jobb kan vel ofte utføres på tur? Har ikke fotballspillerne fri i fellesferien?

 16. Velkommen tilbake! Takk for alle bildene og minnene du deler med oss lesere.
  Tenkte jeg skulle dele noen tips for å gjøre pakkingen litt kjekkere: For hvert plagg du legger på plass, drøm deg tilbake og tenk på den dagen du hadde akkurat de klærne på deg, -f.eks treningsplagg du hadde på deg da du trente og hørte bølgeskvulpet, hvor heldig du er som har disse gode minnene som du kan hente frem når du vil, om det er en kjole du følte deg ekstra fin i, -ta frem og kjenn på den gode følelsen, hvilken boost det var for selvtilliten .. Bare fantasien setter grenser. Om du bare klarer det med ett eneste plagg, så er det kjempebra! Ting er jo bare nettopp det- Ting. Men en kan knytte så mange minner til dem, og dermed gi dem en uendelig verdi.. Eller hvis hodet allerede er helt fullt av planer og ting du ikke fikk gjort og du bare tenker blæææ , så sett på «Don’t Worry» med Madcon, shake assen litt og ta det som en treningsøkt 😉 Klem fra meg.

 17. Hei Caroline 🙂
  Flotte bilder som alltid!
  Jeg bare lurte på en ting ang. kosthold. Jeg prøver nemlig å gå ned i fettprosent, altså ikke ned i vekt for vekten bryr jeg meg svært lite om, men å kutte ut enkelte matvarer med sunnere matvarer samt trene styrke og ha gåturer ved siden av (jeg haaaater å løpe.. tips??)
  Jeg snakket med en venninne av meg (som tidligere har stilt i fitness..) og hun sa at jeg måtte spise myyye mer enn jeg har gjort tidligere. første dagen jeg prøvde på dette ble jeg så kvalm at jeg ikke klarte å spise mer enn to hveteboller dagen etter, og jeg tenker at det kan da ikke være veien til å få en sunnere livsstil? Jeg er så himla glad i majones, dressinger you name it.. Så jeg vet sannelig ikke hvordan jeg skal klare det? Tror du at et sunt, normalt kosthold med fokus på alt med måte kan være en løsning?
  Jeg hoppet veldig ut av det jeg egentlig skulle spørre om her, for jeg lurer på hvordan du gjør det når du feks er på ferie? Spiser du alt med måte, eller er du veldig streng med deg selv på dette? Skal nemlig snart til Italia og jeg er en karbohydratelsker og lurer sterkt på hvordan det vil gå….

  Klem fra meg 🙂

  1. Du vil ned i fettprosent men spiser hveteboller? Helt feil måte å gjøre det på… Spis mat med høyt energiinnhold og sunne kalorier om du skal spise mer, og tren mer…….

   1. Nei sier du det..? Haha. Poenget mitt var at den første dagen med «nytt» kosthold så ble jeg så kvalm at det eneste jeg klarte å spise dagen etter var to hveteboller…

 18. Herlege Hellas. Krøller du håret til dottera di?

 19. Jaa! Angående kamera og objektiv dere bruker for tiden:- D

 20. Hei Caroline, vil bare tipse deg om en liten ting. Når du skal f.eks til Oslo må du jo kjøre igjennom Holmestrand grunnet broen som er knekt. Jeg kan anbefale deg på det sterkeste og stoppe innom Holmestrand og ta en titt på bryggen/ ta en tur på cafeén som heter Lille Holmestrand, det er et så utrolig koselig sted jeg vet du ville trives utrolig godt! klem fra meg!

 21. Altså, jeg smelter! Lille Nelia er bare SÅ skjønn. For noen bilder, dere har sikkert hatt en fantastisk tur! Og som alltid – jeg elsker bloggen din!

  Det er bare en downside med det nye designet (noe jeg også savner), og det er at man ikke kan se hele innlegget på forsiden, men må klikke på [read more]. Det er litt synd, for da må man liksom gå frem og tilbake hele tiden for å lese dersom man har noen innlegg å ta igjen ;P

  Ellers ønsker jeg deg en fin kveld videre!

 22. Hei Caroline. Hvor er de fine hvite buksene du har på det første bildet fra? =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *